Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μια χαρά είσαι βρε Ντίνα! Τι θα πει πως έγινες;

Μαριώ, το πόδι δεν μας είπες, πως πάει;

μαεστρο να σου πω το βαρος το εχω σχεδον επαναφερει αλλα αυτο που δεν φτιαχνει με τιποτα θελει πολυ πολυ δουλεια και δεν θα φυγουν ειναι οι ραγαδες στην κοιλια μου γμτ ειχα μια φλατ κοιλια στην πλατη μου εφτανε και μετα την εκανα αεροστατο τι να αντεξη και αυτη η κακομηρα ανοιξε :(:(

καλημερα κουκλι !!!!

τι κανεις???....κανα διαδρομο κανουμε ή μπαααααααα???

μπαααα.....έχω τα τρεξίματα με τον πατέρα μου και αργώ να μαζευτώ σπίτι, οποτε τα χω κάνει γενικώς θκατά!

Αλλά όταν έχω τρεξίματα και στεναχώριες- γενικότερα -δεν πεινάω καθόλου (κόμπος το στομάχι)...οπότε προσπαθώ να φάω τα ενδιάμεσα και κάνω τους σωστούς συνδυασμούς!

Ελπίζω κάποια στιγμή να μπουν σε μια σειρά τα πράγματα, γιατί με βλέπω με καμια υπερκόπωση!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Μια χαρά είσαι βρε Ντίνα! Τι θα πει πως έγινες;

Μαριώ, το πόδι δεν μας είπες, πως πάει;

ααα....το ποδι τρικαλα τι να σου πω???!!!:(

θσκατε ολεεεεε.....περιμενω τηλ. απο το ντοκτορ μπας και ακυρωθει καποιο ραντεβου του για να παω νωριτερα ....προς το παρον παγοθεραπειες...και θα επρεπε ξεκουραση....λεμε τωρααα...ποια ξεκουραση ομως???...που απο το πρωι μαζευομαι το βραδυ σπιτι??????....

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

μαεστρο να σου πω το βαρος το εχω σχεδον επαναφερει αλλα αυτο που δεν φτιαχνει με τιποτα θελει πολυ πολυ δουλεια και δεν θα φυγουν ειναι οι ραγαδες στην κοιλια μου γμτ ειχα μια φλατ κοιλια στην πλατη μου εφτανε και μετα την εκανα αεροστατο τι να αντεξη και αυτη η κακομηρα ανοιξε :(:(

Ε, τι να κάνουμε γλυκιά μου; Έχεις και δυο παιδάκια, θέλουν θυσίες! :D;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

θσκατε ολεεεεε.....περιμενω τηλ. απο το ντοκτορ μπας και ακυρωθει καποιο ραντεβου του για να παω νωριτερα ....προς το παρον παγοθεραπειες...και θα επρεπε ξεκουραση....λεμε τωρααα...ποια ξεκουραση ομως???...που απο το πρωι μαζευομαι το βραδυ σπιτι??????....

Θα σε μαλώσω εγώ τώρα, ε! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ! Μην το παραμελείς και μετά μπλέκεις με χειρουργεία και κόντρα χειρουργεία!

Ντα, ντα (που λέει κι ο ταρζάν μου) κακό Μαράκι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μπαααα.....έχω τα τρεξίματα με τον πατέρα μου και αργώ να μαζευτώ σπίτι, οποτε τα χω κάνει γενικώς θκατά!

Αλλά όταν έχω τρεξίματα και στεναχώριες- γενικότερα -δεν πεινάω καθόλου (κόμπος το στομάχι)...οπότε προσπαθώ να φάω τα ενδιάμεσα και κάνω τους σωστούς συνδυασμούς!

Ελπίζω κάποια στιγμή να μπουν σε μια σειρά τα πράγματα, γιατί με βλέπω με καμια υπερκόπωση!

πως ειναι ο πατερας σου τωρα??...καλυτερα???

ναι απλα να τρως καλα βρε καλο μου...γιατι θα πεσεις κ εσυ κατω....ασε τιος διατροφες...απλα τρωγε σωστα ;)

ευχομαι να ειναι ολα περαστικα !!!!

Θα σε μαλώσω εγώ τώρα, ε! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ! Μην το παραμελείς και μετά μπλέκεις με χειρουργεία και κόντρα χειρουργεία!

Ντα, ντα (που λέει κι ο ταρζάν μου) κακό Μαράκι!

χαχαχαχαχχαχα...νταααα :tongue::tongue::tongue:

προσπαθω ρε συ....εχω αφαιρεσει πολλες ωρες...πηρα και βοηθο τρομαρα μου...τι αλλο να κανω???...προσπαθω ;)

καλα μην ερθω εκει !!

ist2_1119816_punishment.jpg

ετσι θα σε πηγενα στον γιατρο !! ;)

πως ειναι ο πατερας σου τωρα??...καλυτερα???

ναι απλα να τρως καλα βρε καλο μου...γιατι θα πεσεις κ εσυ κατω....ασε τιος διατροφες...απλα τρωγε σωστα ;)

ευχομαι να ειναι ολα περαστικα !!!!

ας τα λέμε καλύτερα, προσπαθώ να του κάνω τη διατροφή που μας έχει δώσει ο ενδοκρινολόγος μπας και ρυθμιστεί το ζάχαρο!

το πρόβλημα είναι με τη άνια..που δεν διορθώνεται!

Εγώ παίρνω και σίδηρο και γενικώς προσέχω / έκανα και πρόσφατα αιματολογικές και ήταν όλα καλά, λίγο πεσμένος μόνο ο αιματοκρίτης, αλλά δεν είχα και ποτέ ανεβασμένο..

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

βρε γοργονοκοριτσα δεν σας προλαβαινω!!!

εγω δεν ειμαι πολυ καλα αλλα θα τα καταφερω οπως καθε φορα!!!

λεω να κανω σπανακορυζο αλλα ετσι οπως ειμαι τωρα θελω να τσακισω οτι βρω μπροστα μου

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλα μην ερθω εκει !!

ist2_1119816_punishment.jpg

ετσι θα σε πηγενα στον γιατρο !! ;)

καλε Ντιναααα???...τι δοντια ειναι αυτα???...κουρευτηκες κιολας???!! :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχχααχ

ας τα λέμε καλύτερα, προσπαθώ να του κάνω τη διατροφή που μας έχει δώσει ο ενδοκρινολόγος μπας και ρυθμιστεί το ζάχαρο!

το πρόβλημα είναι με τη άνια..που δεν διορθώνεται!

Εγώ παίρνω και σίδηρο και γενικώς προσέχω / έκανα και πρόσφατα αιματολογικές και ήταν όλα καλά, λίγο πεσμένος μόνο ο αιματοκρίτης, αλλά δεν είχα και ποτέ ανεβασμένο..

υοπμονη κοριτσι...υπομονη...να ξερες ποσο σε νιωθω!!!!;)

Ζωή να τρως καλά, να μην ξεχνάς γεύματα κοριτσάκι :)

Μαρία καλά λεει η Ντινα, άντε μη θυμηθώ γιατί Δεν πήγες στο γιατρό την τελευταια φορά! :(

Πεινάω τρελά σήμερα, σας το είπα;

βρε γοργονοκοριτσα δεν σας προλαβαινω!!!

εγω δεν ειμαι πολυ καλα αλλα θα τα καταφερω οπως καθε φορα!!!

λεω να κανω σπανακορυζο αλλα ετσι οπως ειμαι τωρα θελω να τσακισω οτι βρω μπροστα μου

καλως την !!!

γιατι δεν εισαι στα πανω σου???

φτιαξε το σπανακορυζο....πιες ΤΩΡΑ και 2 ποτηρια νερο...αμεσως!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...