Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ναι, αποβολή είχα πριν 2-3 εβδομάδες. Απλά δεν κατάλαβα αν εννοούσες ακριβώς αυτό. :rolleyes:

τεσ πα... παει περασε.. παντως πληροφοριακά στις 2 πρωτες αποβολες εκανε 40 και 45 μερες να επανελθει ο κυκλος τωρα ευτυχώς εκανε 32 ..οπότε μην εχεις αγχος είναι φυσιολογικό... και παλι συγνώμη αν μιλαω χωρις να ξερω :):oops:

κατα τα άλλα σε καλή μερια τα λεφτά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τεσ πα... παει περασε.. παντως πληροφοριακά στις 2 πρωτες αποβολες εκανε 40 και 45 μερες να επανελθει ο κυκλος τωρα ευτυχώς εκανε 32 ..οπότε μην εχεις αγχος είναι φυσιολογικό... και παλι συγνώμη αν μιλαω χωρις να ξερω :):oops:

κατα τα άλλα σε καλή μερια τα λεφτά!

Ασε, θέλω να 'ρθει η περίοδος, να ξεπρηστώ, γιατί αισθάνομαι έτσι μια ανησυχία, έχω κι ένα άγχος να επανέλθω κανονικά, να ξαναπάω και στη γυναικολόγο μου, να "κλείσει" το θέμα γενικώς!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές κορίτσι! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημεραααααααααααααααα....παλι στα γρηγορα καθοτι ως γνωστον πλεον....πηζωωωωωωωω :mad:...πφφφφφφφφφ

τι κανετε γλυκα μου???...ναι σε εσας αναφερομαι και οχι στις παστες του απεναντι ζαχαροπλαστειου :tongue::tongue::tongue:

Λιτσακι παρε κανα παυσιπονο...ο πονοκεφαλος της κοκκινοσκουφιτσας ΔΕΝ παλευεται!!!

Μαεστρο μου...υπομονη...θα ερθει...ο ντοκτορ τι λεει?

ο Γιαννακος πως ειναι????

πλερωθηκες μαρηηηη??? τα θερμα μου συγχαρητηρια :D:D:D

ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :D:D:D

-800 !!! σουπερ!!!!....γυμναστηριο συνεχιζεις πουλακι μου?

ρε κοριτσια η Γιωργια ακομα δεν μπορει να μπει στο καφε μας???

τσιπουρακι τι κανεις???

Ταρα πολυ ομορφο το μερος που μενεις....αλλα οντως μακρια απο τη δουλεια σας , θελει πολυ σκεψη ;)

εμεις παντως βαρεθηκαμε την ησυχια της Γλυφαδας και αποφασισαμε να μετακομησουμε....αν ακουσει κατι το αυτακι σας για Μετς , Λυκαβηττο , Πλακα...κτλ κεντρο-αποκεντρο ....πειτε μουυυυυυ :D:D:D

καλημερα Βικακιιιιιιιιι :D

τι κανουν τα βλασταρια σου?

Ελιζακι τι κανεις????

δε με λες μαρη....καμια γυμναστικουλα που λεγαμε ξεκινησες???...ρστι στο σπιτι...ειχες παρει και το shape αν θυμαμαι καλα

Ελληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη γουερ αρ γιου σουϊτχαρτ???

καποιο κοριτσακι ανεφερε οτι το πρωι ταπαει μια χαρα και συγκρατειται...αλλα το βραδυ τρωει....δεν θυμαμαι το ονομα συγχωρεστε με....λοιπον κοριτσακι εμενα αυτο μου δειχνει οτι ολη την ημερα δεν κανεις σωστα τα γευματα, δεν πινεις το νερακι σου....και το βραδυ πεινας.....για κανε λιγο το αντιστροφο....κανε επαρκη γευματα την ημερα σε παρακαλω...και το βραδυ κατι ελαφρυ...θα δεις διαφορά ;)

επανερχομαιιιιιιι

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Απ' τις εκλογές γκουρού, ΟΧΙ απ' τη δουλειά μου! :mad:

Καλέ, που θα πάτε στο κέντρο; Μέσα στα τσιμέντα;;; Κάτσε εκεί που κάθεσαι! Αχ, να 'φευγα κι εγώ, αλλά είναι ιδιόκτητο και σιγά μην πάω αλλού να πληρώνω!

Πως πάει το πόδι σου;; Καλύτερα;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημεραααααααααααααααα....παλι στα γρηγορα καθοτι ως γνωστον πλεον....πηζωωωωωωωω :mad:...πφφφφφφφφφ

τι κανετε γλυκα μου???...ναι σε εσας αναφερομαι και οχι στις παστες του απεναντι ζαχαροπλαστειου :tongue::tongue::tongue:

Λιτσακι παρε κανα παυσιπονο...ο πονοκεφαλος της κοκκινοσκουφιτσας ΔΕΝ παλευεται!!!

Μαεστρο μου...υπομονη...θα ερθει...ο ντοκτορ τι λεει?

ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :D:D:D

-800 !!! σουπερ!!!!....γυμναστηριο συνεχιζεις πουλακι μου?

ρε κοριτσια η Γιωργια ακομα δεν μπορει να μπει στο καφε μας???

τσιπουρακι τι κανεις???

Ταρα πολυ ομορφο το μερος που μενεις....αλλα οντως μακρια απο τη δουλεια σας , θελει πολυ σκεψη ;)

εμεις παντως βαρεθηκαμε την ησυχια της Γλυφαδας και αποφασισαμε να μετακομησουμε....αν ακουσει κατι το αυτακι σας για Μετς , Λυκαβηττο , Πλακα...κτλ κεντρο-αποκεντρο ....πειτε μουυυυυυ :D:D:D

καλημερα Βικακιιιιιιιιι :D

τι κανουν τα βλασταρια σου?

Ελιζακι τι κανεις????

δε με λες μαρη....καμια γυμναστικουλα που λεγαμε ξεκινησες???...ρστι στο σπιτι...ειχες παρει και το shape αν θυμαμαι καλα

Ελληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη γουερ αρ γιου σουϊτχαρτ???

καποιο κοριτσακι ανεφερε οτι το πρωι ταπαει μια χαρα και συγκρατειται...αλλα το βραδυ τρωει....δεν θυμαμαι το ονομα συγχωρεστε με....λοιπον κοριτσακι εμενα αυτο μου δειχνει οτι ολη την ημερα δεν κανεις σωστα τα γευματα, δεν πινεις το νερακι σου....και το βραδυ πεινας.....για κανε λιγο το αντιστροφο....κανε επαρκη γευματα την ημερα σε παρακαλω...και το βραδυ κατι ελαφρυ...θα δεις διαφορά ;)

επανερχομαιιιιιιι

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: το γυμναστηριο δεν το σταματαω με τιποτα αρχηγε 3 φορες την εβδομαδα σταθερα χαχαχαχαχα!!

βρε αρχηγε γωγω λαμιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα καθαριζει το σπιτι του μητσου της χαχαχαχαχαχαχα!!! τσιλακι θα γυρησε χθες σας εστηλα φιλακια της καμια δεν ελεβε χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

βρε αρχηγε γωγω λαμιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα καθαριζει το σπιτι του μητσου της χαχαχαχαχαχαχα!!! τσιλακι θα γυρησε χθες σας εστηλα φιλακια της καμια δεν ελεβε χαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

Έρμη μάνα κουράγιο! :tongue:

Να της δώσεις κι από εμένα φιλάκια και να της πεις να του μάθει του Μήτσου να το καθαρίζει μόνος του! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

kalημέρα μπαπακι... γιατι καλέ να πας κενρτο? ωραια δεν είναι εκει που μενεις? 2 βήματα από την παραλία..τουλαχιστον εγω δεν θα το άλλαζα.. μόνο με επαρχία αν βρισκόταν κατι...(μακαρι να βρισκόταν!!!!)

Έρμη μάνα κουράγιο! :tongue:

Να της δώσεις κι από εμένα φιλάκια και να της πεις να του μάθει του Μήτσου να το καθαρίζει μόνος του! ;)

μαεστρο 3 χρονια ειχε να παει καλο ειναι το παιδακι βρε χαχαχαχα!! θελει ομως και λιγο μανα το σπιτακι βρε τι να κανουμε χαχαχαχαχαχα!!! :tongue::tongue:

Διαφημίσεις

μαεστρο 3 χρονια ειχε να παει καλο ειναι το παιδακι βρε χαχαχαχα!! θελει ομως και λιγο μανα το σπιτακι βρε τι να κανουμε χαχαχαχαχαχα!!! :tongue::tongue:

"Μυρίζει μανούλα, σ' αγαπάω μανούλα", όπως λέει και μια διαφήμιση! :tongue::tongue::tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

αρχηγέ έλα δίπλα μου!!!! έχουμε και άλσος να πηγαίνουμε εσύ να τρέχεις εγώ να σε κοιτάω! χιχιχιχιχιχιι

αλήθεια θέλεις να έχω τον νού μου;

μωρε λες???...τα Ιλισια δεν τα ειχα σκεφτει...πως ειναι εκει???...ωραια???

Απ' τις εκλογές γκουρού, ΟΧΙ απ' τη δουλειά μου! :mad:

Καλέ, που θα πάτε στο κέντρο; Μέσα στα τσιμέντα;;; Κάτσε εκεί που κάθεσαι! Αχ, να 'φευγα κι εγώ, αλλά είναι ιδιόκτητο και σιγά μην πάω αλλού να πληρώνω!

Πως πάει το πόδι σου;; Καλύτερα;

οχι ρε συ...βαρεθηκαμε εδω....θέλουμε κατι άλλο...κατι να αλλαξει λιγο τη ζωη μας εφόσον το 3ο μελος δεν ερχεται...μιζεριασαμε εδω ...να βρισκομαστε στο κεντρο στο τσικκκκκ και να εχουμε επιλογες...βεβαια δε σου λεω οτι θα παμε Γουδι ή Συνταγμα...κατι κεντρο αποκεντρο;)

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: το γυμναστηριο δεν το σταματαω με τιποτα αρχηγε 3 φορες την εβδομαδα σταθερα χαχαχαχαχα!!

μπραβο τρελοκομειο μου ετσι σε θελω....fitttt :cool::cool::cool:

ααα...λειπει η Τζωρτζια........Γιωργιααα...μετα τη Λαμια ελα κ απο εδωωω....εχω γενικη :tongue::tongue::tongue:

γεια μπαπ!!!!!! 000203D1.gif

sig.asp?img=ad1

καλημερα κουκλι !!!!

τι κανεις???....κανα διαδρομο κανουμε ή μπαααααααα???

kalημέρα μπαπακι... γιατι καλέ να πας κενρτο? ωραια δεν είναι εκει που μενεις? 2 βήματα από την παραλία..τουλαχιστον εγω δεν θα το άλλαζα.. μόνο με επαρχία αν βρισκόταν κατι...(μακαρι να βρισκόταν!!!!)

καλως το μου!!!

τι κανεις Εμακι μας???

ο μικρος???

Εμυ μου ....ειχαμε μια υπεροχη θεα ολη την παραλια στα ποδια μας που λεει ο λογος....μας εκλεισαν ολη τη θεα....βαρεθηκαμε τα 2 μας εδω περα....ασε που ολοι σκυλοβαριουνται να ερχονται μεχρι Γλυφαδα...εγω σκυλοβαρεθηκα το πηγαινε-ελα....δεν θα το πουλησουμε...θα το νοικιασουμε ;)

μωρε λες???...τα Ιλισια δεν τα ειχα σκεφτει...πως ειναι εκει???...ωραια???

οχι ρε συ...βαρεθηκαμε εδω....θέλουμε κατι άλλο...κατι να αλλαξει λιγο τη ζωη μας εφόσον το 3ο μελος δεν ερχεται...μιζεριασαμε εδω ...να βρισκομαστε στο κεντρο στο τσικκκκκ και να εχουμε επιλογες...βεβαια δε σου λεω οτι θα παμε Γουδι ή Συνταγμα...κατι κεντρο αποκεντρο;)

μπραβο τρελοκομειο μου ετσι σε θελω....fitttt :cool::cool::cool:

ααα...λειπει η Τζωρτζια........Γιωργιααα...μετα τη Λαμια ελα κ απο εδωωω....εχω γενικη :tongue::tongue::tongue:

ΑΡΧΗΓΕ αυτο το ειχα παντα η μακακια μου ηταν που σταματησα οταν εμεινα εγκυος και μου το ελεγε ο γιατρος μου πηγενε ντινακι μου !! τιποτα εγω η μουλαρα .... και να πως εγινα .... :mad:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...