Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

eg0pIkUCeUU

κοριτσια δειτε τη γιαγια στο κατω μερος της οθωνης...μιλαμε για τρελο γελιο...

καλημερα στα κοριτσακια που ηρθαν τωρα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Τσiπούρα πόσο νότια είσαι;

ερη μου καθόλου νότια, μένω στο κέντρο (ιλίσσια)

Ξερεις ποια εχω γειτονισσα και πινουμε καφεδακι συχνα? Την Ελενη απο το καφε του Οκτωβριου!

:) είναι τρομερό παιδί η ελένη, ήρεμη δύναμη!

ΘΕΝΚΙΟΥ!!! :D

συνάδελφε δύσκολη μέρα για μένα σήμερα, πρέπει να πάω να ζητήσω τον καθυστερημένο μισθό!:mad::mad::mad:...καταλαβαίνεις.....

Ζωή φύγαμε για βόλτα!!!! τέλεια μερα και για μαγαζιά μήπως;;;;;

χιχιχιχιχιχι

αχχχχχ.....έλα να φύγουμε!!!!!...να πάμε όπου θες εκτός από τη δουλειά!!:D

Πώς είσαι σήμερα;;;συνήλθες από τις κρεπάλες;;:tongue::tongue::D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

ταρα εχω ξαδερφουλα στην παιανια...μενει στο προσυλιο παιανιας (ετσι λεγετε η περιοχη εκει) ... εισαστε κοντα? ή εισαι απο την αλλη πλευρα εσυ?

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ταρα καταπληκτικες οι φωτο σου.......μου θυμιζει και λιγο παπαγου ...ετσι ειναι και εκει ...βεβαια περισσοτερα σπιτια ...αλλα ετσι ...ηρεμια ..πρασινο πλατεια παιδικη χαρα διπλα μας ...αχ!!!και εχω καιρο να ερθω!!!αντε ......να ερθει η ωρα!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ακριβως ετσι!

ταρα εχω ξαδερφουλα στην παιανια...μενει στο προσυλιο παιανιας (ετσι λεγετε η περιοχη εκει) ... εισαστε κοντα? ή εισαι απο την αλλη πλευρα εσυ?

Ελα ρε! Κι εμεις εκει μενουμε!

age.png age.png

-800΄;;;;;;;;;

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΥΥΥΥ!!!!!!

έίσαι κοντά στην αποφοίτηση εεεε;;;;;;;;):D:D:D

3,5 κιλα αντε να γινουν ξουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!! αμαν και ποτε !! χαχαχα αλλα ευχαρηστω !! κουκλι !!! :D

Διαφημίσεις

συνάδελφε δύσκολη μέρα για μένα σήμερα, πρέπει να πάω να ζητήσω τον καθυστερημένο μισθό!:mad::mad::mad:...καταλαβαίνεις.....

αχχχχχ.....έλα να φύγουμε!!!!!...να πάμε όπου θες εκτός από τη δουλειά!!:D

Πώς είσαι σήμερα;;;συνήλθες από τις κρεπάλες;;:tongue::tongue::D

3,5 κιλα αντε να γινουν ξουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!! αμαν και ποτε !! χαχαχα αλλα ευχαρηστω !! κουκλι !!! :D

τον σάκη ούτε να τον φτύσεις σήμερα;;; άπιστη!!!!!

αχαχαχααααααααα

Ειδατε τις φωτο στο προφιλ μου?

Πανέμορφες!

Αχ, μου λείπει το χωριό μου ώρες ώρες! ΜΟΝΟ η άπλα όμως, τίποτα άλλο!

και μαεστρο αντε βρε σε καλη μερια μωρο μου τα λεφτακια σου χαχαχα!! που θα κανεις επενδηση χαχαχα!! :D:D:D:tongue:

Θένκιου! :D

Υπάρχει κάποια που ΔΕΝ ξέρεις; :tongue:

Αχ, κι εγώ πρέπει. :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Υπάρχει κάποια που ΔΕΝ ξέρεις; :tongue:

:

Εννοείτε πως όχι! Κι αν δεν τις ξέρω όλες με ξέρουν σίγουρα αυτές!

χιχιχιχιχιχιχιχιιχχιχι

τη ψώνισα πρωινιάτικα!

Ταρα τις είδα, μια χαρά είστε εκει, μην κουνηθήτε ούτε για πλάκα θα το μετανοιώσεις....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...