Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοριτσακια σας χαιρετω για λιγο ...παω να μαζεψω το σπιτι...και να μαγειρεψω...γιατι μετα θα ερθουν τα ταλιμπανακια μου ...και η μονη λεξη που ακους ειναι ΠΕΙΝΑΩ!!!!

ερι πως τα πας εσυ με τρια;;;αντε η δευτερη τριτεκνη στο καφε μας!!!!αντε να πλυθαινουμε!!!!

Δύσκολα είναι αλλά πολύ όμορφα!!!!Γενικά έχει πολύ τρέξιμο και με τον θηλασμό είναι όλα λίγο πιο δύσκολα...Ελπίζω ότι όταν τον κόψω θα βελτιωθεί λίγο η κατάσταση αλλά δεν θέλω να τον κόψω ακόμα....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Ο μικρός μου έκανε πάλι λίγη διαρροια το πρωί, ευτυχώς λίγο καλύτερα! Μέχρι το καλοκαίρι μάλλον δεν προκειται να συνέλθει εντελώς.

Εγώ αρκετά κουρασμένη, πάλι ξύπνησε νωρίς το γαιδούρι, χάλασε κι αυτός!!!

Αλλά σήμερα πήγα εφορία και πήρα ζεστό χρήμα για τη δουλειά στις εκλογές κι όσο να 'ναι γλυκάθηκα λίγο! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα γοργονίτσες!!!

καλημερα ομορφες, ολα καλα;

εγω εχω νευρα με το συζυξ και μου ερχετε να φαω ενα ολοκληρο ζαχαροπλαστειο:-(

αλλα κιουρια τρωω ενα κουλουρι και πινω καφεδακι:D

Σε αυτή την περίπτωση δεν θα ήθελα να χάσω 20 κιλά, αλλά 120 ;););)

Jenia,

συγχαρητήρια!!!!!! Με το καλό να χάσεις κι άλλα

leta,

πολύ ωραία τα νέα για τον γαμπρούλη μου!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tsipoura,

εχθές εφάρμοσα την συμβουλή σου. Δεν ξέρω αν θα πιάσει, αλλά τουλάχιστον πέρασα πολύ καλά. :oops::oops::oops::oops:

Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά σήμερα ήρθε η κοκκινοσκουφίτσα, την οποία είχα να δω από πριν την εγκυμοσύνη μου... και δεν μου είχε λείψει...

eri, elizaa,

κι εμείς κοντά σας. Δλδ με τα πόδια πηγαίνω και στην Αγ. Παρασκευή και στη Λεόντιο, καθότι μένουμε δεύτερο στενό από Συγγρού. Πρέπει να κάνουμε γοργονομάζωξη στα νότια προάστια!!!

Πάω να επιτεθώ στα κορν φλέικς μου και στο γάλα μου!!!

CU

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Καλημέρες!!!!όμορφη μέρα για βόλτες και καφέ!!!

Πάμε;;;;;;

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Ο μικρός μου έκανε πάλι λίγη διαρροια το πρωί, ευτυχώς λίγο καλύτερα! Μέχρι το καλοκαίρι μάλλον δεν προκειται να συνέλθει εντελώς.

Εγώ αρκετά κουρασμένη, πάλι ξύπνησε νωρίς το γαιδούρι, χάλασε κι αυτός!!!

Αλλά σήμερα πήγα εφορία και πήρα ζεστό χρήμα για τη δουλειά στις εκλογές κι όσο να 'ναι γλυκάθηκα λίγο! :mrgreen:

σε καλή μεριά!!!!:tongue:

tsipoura,

εχθές εφάρμοσα την συμβουλή σου. Δεν ξέρω αν θα πιάσει, αλλά τουλάχιστον πέρασα πολύ καλά. :oops::oops::oops::oops:

:D:D:D:D:D:D

καλημέρα !!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Μαριλίνα LOL που λένε, πολύ γέλασα!!!

Καλέ να με θεωρείται κι εμένα Νεοσμυρνιώτισα, 4 χρόνια εκεί ήμουν και 2 χρόνια ο χάζμπαντ και πηγαινοερχόμασταν! :D Πολύ μ' αρέσει αυτή η περιοχή!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ζωή φύγαμε για βόλτα!!!! τέλεια μερα και για μαγαζιά μήπως;;;;;

χιχιχιχιχιχι

Ελιζα πάλι αύπνη;;;; κουράγιο! ελπίζω να καταφέρεις να την πέσεις λίγο το μεσημεράκι! :)

Τιγράκι μην το ψάχνεις....τα νεύρα αν δεν φας αδυνατίζουν! να δεις που θα σου κάνει και χάρη στο τέλος! :)

Ταρα είναι όμορφα εκει που μένεις :)

Τί εγινε υποομάδα οι νεοσμυρνιώτισσες; :) ωραίο είναι να είστε κοντά θα πηγαίνετε τα παιδάκι βόλτα παρέα και power walking! μακάρι να βρω κάποια να θέλει να πηγαίνουμε μαζί για περπάτημα, αλλά είμαι down town....

Ντελάκι μιλάμε για όνειρο ζωής, αλλά το νησάκι μας εκτός όλων των άλλων είναι και πανάκριβο γμτ σε όλα του!

Εκανα το δικο μου οφθαλμόλουτρο (Bono oh yes, σταθερές αξίες).....

Μαεστρία σε καλή μεριά! Κερνάς το μεσημέρι ε;;;;;

Μαριλίνα χαίρομαι που τα λογια έπιασαν τόπο. ;)

Διαφημίσεις

Μαριλίνα LOL που λένε, πολύ γέλασα!!!

Καλέ να με θεωρείται κι εμένα Νεοσμυρνιώτισα, 4 χρόνια εκεί ήμουν και 2 χρόνια ο χάζμπαντ και πηγαινοερχόμασταν! :D Πολύ μ' αρέσει αυτή η περιοχή!

:D:D:D!

Υπάρχουν και άλλες άραγε;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Τάρα!!!!!!!!!!καλημερούδια είσαι πολύ τυχερή και τα παιδιά σου το ίδιο.Το όνειρο μου είναι να σηκωθώ να φύγω από την Αθήνα και να πάω στο νησάκι μου να ζήσω

Καλα ειναι αλλα ειμαστε μακρια απο δουλεια, γιαγια κλπ, και μπορει να μετακομισουμε Αγια Παρασκευη ή Χαλανδρι.

Ειδατε τις φωτο στο προφιλ μου?

age.png age.png

καλημερα σε οσες δεν ειπα αχιλεα , ζωη ,λετα , τσιπουρα , del .τιγρακι

και μαεστρο αντε βρε σε καλη μερια μωρο μου τα λεφτακια σου χαχαχα!! που θα κανεις επενδηση χαχαχα!! :D:D:D:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...