Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κυρία, κυρία

τα φώτα σας παρακαλώ: Είχατε μία φανταστική συνταγή για ψαρονέφρι. Την αποθήκευσα αλλά δεν μπορώ να τη βρω με τίποτα. Κανείς να μπορεί να μου την πει, γιατί δεν αντέχω να ψάχνω τόσες σελίδες;;;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα ομορφες, ολα καλα;

εγω εχω νευρα με το συζυξ και μου ερχετε να φαω ενα ολοκληρο ζαχαροπλαστειο:-(

αλλα κιουρια τρωω ενα κουλουρι και πινω καφεδακι:D

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

Διαφημίσεις

kitty-good-morning.gif

καλημερα γοργονακια μου !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αρχιζω χαχαχαχαχα!! θα πω το πρωτο και το δικο μου ευχαρηστα χιχιχι!! κατεβηκα -800 γρ αντε επιτελους ξεκολησα koroideyo.gif χαχαχαα!! ειχε κολησει η ατημη η ζυγαρια και δεν ελεγε να κατεβει τα ειχα παρει λα κρανος αλλα ευτηχος εκανε το καλο σημερα και οπως ξερεται ειναι να ερθει και η αγαπητη κοκκινοσκουφιτσα μου..... :tongue::tongue::tongue:.

τωραααααααααααααααααααααα ελλη μου να μην ζηλευεις τιποτα μωρο μου εχω συν και εχω και πλιν εδω που μενω δεν θα πω οτι κακοπερναω αλλα υπαρχουν και πολλα που θελω και δεν βρησκω αλλα ειναι ωραια στο θεμα οτι ολα πανε ηρεμα και οχι γρηγορα ιπως στην αθηνα τρεχεις συνεχεια για να προλαβεις κατι ειναι το μονο που δεν αντεχω στην αθηνα οι γρηγοροι ρυθμοι της ...

τσιπουρα μου μετραγες μ2 καλο μου αχ!! βρε να ημουν κοντα ενα τσουπ θα εκανα για να σε βοηθησω εγω ολο αριθμους και αριθμους αφου καμια φορα λεω τα εκατομια ευρω που περναω και νομιζω οτι ειναι ψιχουλα χανω την επαφη του χρηματος καλο αλλα ειναι μονο στην εικονα μακαρη να ειχα λιγα απο αυτα οχι και πολλα γιατι γινομαστε και απλιστοι στο χρημα χαχαχαχα....

ελλη ακουσες την ταρα μπορεις να πας και εκει που μενει αυτη βρε σε ποια περιοχη μενεις μην μου πεις σε κανενα μαρουσι η κιφισια χαχαχαχα!! :shock::D:tongue:

κικι καλος μας ηρθε βρε ξερω τα 4 τελευτεα και εγω μπαλεβω απο τα 26 βρε δεν φευγουν με τιποτα ευχος ομως τα καταφερα και επεσα -800 ..... και εγω απο εγκυμοσηνη τα πηρα τα ατημα χαχαχα!!:-P

αρχηγε σε γουσταρω τρελλλα οταν εχεις τα κεφια σου μπραβρε βρε δεν θα μας βαλει εμας κατω μια πεθερα και μερικα μπαρμπουνια χαχαχαχαχα!!! σε λατρευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!! μαρακι μου ....

μαριλινα θα ψαξω να βρω την συνταγουλα με το ψαρονεφρι και θα στην δωσω αν και νομιζω οτι η ελιζα την εκανε τελευτεα μπορει να σου την πει ναι τσιπουρα μου το θυμαμε χΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

τζενη τζενη εεεεεεεεεεεεεεεε!! δεν θελω να σε περνει απο κατω εε!! εδω βρε εχουμε τον σερ λυση σε ολα τα θεματα αρχηγουλι μου εσυ (χαχα μαεστρο εδω ρεστα παλι :tongue: )

μαεστρο ελπιζω να εισαι καλητερα σημερα καλη μου και ο τζωνυ σου βρε εμενα τα δικα μου αναρωτουν με γρηγορους ρυθμους.... πολυν χυμο πορτοκαλι βοηθαει πολυ εγω τα εχω ξετυναξει χαχαχα και ροδι παρακαλω ....

βικυ μου τρελααααααααααααααααααααααααααααααααααα μου χαχαχα πακετο εμεις και η ελιζα στη τρελα χαχαχαχαχα!!!!

del μου ελα να ανεβουμε λιγο ψυχολογηκα χαχαχαχα!!!

και τελευτεα θα αναφερθω στην γωγω η οποια ειναι στην λαμια την εχει φαει το καθαρησμα και το σιγοπυρο ειναι οτι θα κατεβει με λιγοτερα κιλα χαχαχαχαχα!! μπραβο βρε δημητρακι πως προσεχεις την σιλουετε της μαμας σου χαχαχαχαχα!!! :-P:razz::tongue:

και σε ολα τα γοργονακια μια γλυκια γλυκια καλημερα !!!!

ελλη ακουσες την ταρα μπορεις να πας και εκει που μενει αυτη βρε σε ποια περιοχη μενεις μην μου πεις σε κανενα μαρουσι η κιφισια χαχαχαχα!! :shock::D:tongue:

Στην Παιανια! Στη γειτονια μου υπαρχουν κοτες, χηνες, προβατα, κατσικες, ησυχια και ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ!!! Θα σας βαλω 2-3 φωτογραφιες εδω στο προφιλ να δειτε!

age.png age.png

z_good_day_cartoon.gif

Ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

καλημερα.....μια υπεροχη μερα ευχομαι και εγω να εχουμε.....

ξυπνησαμε ταρονι μου ....και οπως βλεπεις μαζευομαστ σιγα-σιγα...:D

καλημερα ντινακι ....τιγρακι....κικι....και ερι.....

τιγρακι σε καταλαβαινω ..και εγω οταν εχω τα νευρακια μου ....γλυκο ψαχνω....εκει κρατησου ....!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Στην Παιανια! Στη γειτονια μου υπαρχουν κοτες, χηνες, προβατα, κατσικες, ησυχια και ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ!!! Θα σας βαλω 2-3 φωτογραφιες εδω στο προφιλ να δειτε!

χαχχαχαχαχαχα!! ταρα να σου πω την μαυρη αληθεια που λενε την περιοχη που μενεις ναι την εχω ακουσει να εχω περασει δεν ξερω ως βλαχα απο αθηνα ειμαι τελειως αδιαβστη χαχαχαχα!! αλλα καλο ειναι να εχει την φυση μπροστα σου μου αρεσει ....... και δε για τα παιδια εεε!! :P:p

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί τελευταία δεν μπορώ να κάνω καθόλου δίαιτα.....Ξυπνάω το βράδυ για θηλασμό και μόλις τελειώσει πεινάω ανοιγω το ψυγείο και κατεβάζω ό, τι βρω μπροστά μου...Τα πρωινά κρατιέμαι αλλά τα βράδυα είμαι πτώμα και το ρίχνω στο φαγητό....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Εγώ κορίτσια είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί τελευταία δεν μπορώ να κάνω καθόλου δίαιτα.....Ξυπνάω το βράδυ για θηλασμό και μόλις τελειώσει πεινάω ανοιγω το ψυγείο και κατεβάζω ό, τι βρω μπροστά μου...Τα πρωινά κρατιέμαι αλλά τα βράδυα είμαι πτώμα και το ρίχνω στο φαγητό....

καλημερα καλο μου και εγω το εκανα αυτο !! βαλε οτι ποιο ελαφρι στο ψυγιο σου ......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα γοργονοκοριτσα!!!!

ντινακι συγχαρητηριαααααααααααααααα.......

καλημεα ταρα,ελιζα,del,eri,βικυ

eri μην στεναχωριεσαι ετσι παθαινω και εγω αλλα συγκρατιεμαι!!αν δεις οτι πεινας πιες ενα ποτηρι γαλα η φαε ενα γιαουρτι..

Lkixp3.png

rcRGp3.png

σας ειπα οτι νυσταζω???

σας το λεω τωρα...ο κανακαρης μου παλι απο τις 5:00 ξυπνησε...ουτε το γαλα να μοιραζε πια αυτο το παιδι...ουφφφφφφφφ...

ερυ ν.σμυρνη μενεις???? ειδα οτι σου αρεσει η πλατεια ν.σμυρνης στο φβ για αυτο ρωταω??? ειμαστε γειτονισσες???

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...