Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D,

καλά εάν καποιααααα στιγμη, που αποκλείεται δηλαδή, το διοργανώσουμε εμείς- λέμε τώρα- θα πιάσουμε τα κλαρίναααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά, έγραψεεεεεεεεεεεες! 1202591pu55lez1va.gif

Κοριτσια, τελεια η αισθηση του να περπατας στο δρομο και να σε συναντουν γνωστοι/ες και να σχολιαζουν το αδυνατισμα σου. Ξαναγεννηθηκα ως γυναικα η γυναικα. Ανεβηκε το ηθικο. Ξυπνησε η θυληκοτητα. Με κοιταει περισσοτερο ο χασμπαντ (για τους αλλους δεν με ενδιαφερει). Και χανει κι εκεινος κιλα. Παλι μια τρυπα μεσα στη ζωνη σημερα. (Αυτο για καποια γοργονα που ειπε οτι ο συζυγος δεν ακολουθει.)

Πεταω, πεταω, πεταω.

Σας λατρευω ολες.

Όντως τέλεια αίσθηση, πάντα τέτοια!!! :mrgreen:;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κοριτσια, τελεια η αισθηση του να περπατας στο δρομο και να σε συναντουν γνωστοι/ες και να σχολιαζουν το αδυνατισμα σου. Ξαναγεννηθηκα ως γυναικα η γυναικα. Ανεβηκε το ηθικο. Ξυπνησε η θυληκοτητα. Με κοιταει περισσοτερο ο χασμπαντ (για τους αλλους δεν με ενδιαφερει). Και χανει κι εκεινος κιλα. Παλι μια τρυπα μεσα στη ζωνη σημερα. (Αυτο για καποια γοργονα που ειπε οτι ο συζυγος δεν ακολουθει.)

Πεταω, πεταω, πεταω.

Σας λατρευω ολες.

γεια σου βρε γεωργια....μπραβοοοο....μας μεταδιδεις τη θετικη σου ενεργεια ....μπραβοοοο!!!

μαεστρια μου δε το βλεπω...πιστεψε με .....αλλα το ακουωωω...θελουμε δυνατα τον ηχο της τιβι...πως θα το ευχαριστηθουμε....τα νευρα μου!!!:tongue::tongue:

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

αντε μπραβο το παιδακι που δεν ενανε παλι πυρετο...περαστικα του και καλο κουραγιο για το σαββατο...μαεστρια μου τι ακριβως θα κανει το παιδι? αν θελεις φυσικα μας λες...

Ναι, δεν έχω πρόβλημα, απλά τα γράφω στο πάρεντς (σε ανάλογο τόπικ) και δε θέλω να ζαλίζω τον κόσμο παντού. :rolleyes:

Βαλανικό υποσπαδία έχει, είναι μια εκ γενετής πάθηση, βασικά δεν ολοκληρώθηκε η δημιουργία του γενετικού του οργάνου. Είναι σε διάφορες μορφές, εμείς - ευτυχώς - έχουμε την πιο Light.

Πρέπει να εγχειριστεί όμως και είναι η καλύτερη ηλικία, γιατί ήδη είναι αρκετά μεγάλος, αλλά και αρκετά μικρούλης, ώστε να μη θυμάται τπτ και να αναρρώσει γρήγορα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

μαεστρια μου δε το βλεπω...πιστεψε με .....αλλα το ακουωωω...θελουμε δυνατα τον ηχο της τιβι...πως θα το ευχαριστηθουμε....τα νευρα μου!!!:tongue::tongue:

Μην ανησυχείς, σε λίγες μέρες δεν θ' ακούς τπτ!!! Θα το 'χεις συνηθίσει! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ηρθα να σας ευχηθώ καλό απόγευμα.

Γεωργία μου χαίρομαι πολύ που νιώθεις καλά και ετσι που τα περιγράφεις μας δίνεις ακόμα ένα κινητρο.

Κοριτσακια εγω με τα αθλητικά δεν τα παω καθόλου καλά.

Είναι και η αφορμη για να την «κοπαναει» ο καλός μου από το σπίτι και η διακαιολογία ετοιμη στο πιατο.

Σας φιλώ παω να φαω το ψαράκι μου.(πώντως δεν βλεπω να χανω τιποτα αυτην την εβδομαδα γιατι είναι να αδιαθετήσω αλλα η προσπαθεια προσπαθεια

Διαφημίσεις

Ηρθα να σας ευχηθώ καλό απόγευμα.

Γεωργία μου χαίρομαι πολύ που νιώθεις καλά και ετσι που τα περιγράφεις μας δίνεις ακόμα ένα κινητρο.

Κοριτσακια εγω με τα αθλητικά δεν τα παω καθόλου καλά.

Είναι και η αφορμη για να την «κοπαναει» ο καλός μου από το σπίτι και η διακαιολογία ετοιμη στο πιατο.

Σας φιλώ παω να φαω το ψαράκι μου.(πώντως δεν βλεπω να χανω τιποτα αυτην την εβδομαδα γιατι είναι να αδιαθετήσω αλλα η προσπαθεια προσπαθεια

Λες ν' αρχίσω να τη χρησιμοποιώ κι εγώ;

Δε θα με πιστέψει όμως, γιατί ξέρει ότι οι κολλητοί φίλοι μου δεν βλέπουνε μπάλα!!

Γκρρρρρρρρρρρ! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ναι, δεν έχω πρόβλημα, απλά τα γράφω στο πάρεντς (σε ανάλογο τόπικ) και δε θέλω να ζαλίζω τον κόσμο παντού. :rolleyes:

Βαλανικό υποσπαδία έχει, είναι μια εκ γενετής πάθηση, βασικά δεν ολοκληρώθηκε η δημιουργία του γενετικού του οργάνου. Είναι σε διάφορες μορφές, εμείς - ευτυχώς - έχουμε την πιο Light.

Πρέπει να εγχειριστεί όμως και είναι η καλύτερη ηλικία, γιατί ήδη είναι αρκετά μεγάλος, αλλά και αρκετά μικρούλης, ώστε να μη θυμάται τπτ και να αναρρώσει γρήγορα.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο ούτε ο μικρός ούτε εσείς!..

πάντως εδώ στην Αθήνα-Πειραιά που χρειάστηκε να επισκεφτούμε για τον πατέρα μου κάποια από τα εφημερεύοντα νοσοκομεία, νόμιζα -χωρίς υπερβολή- ότι βρίσκομαι σε κάποια τριτοκοσμική χώρα...

Μάχιμα νοσοκομεία, σε εφημερεία με 1 ειδικευόμενο- και μία νοσοκόμα στο παθολογικό!!!!!!!!Οι γιατροί είναι σε επίσχεση εργασίας- έχουν να πληρωθούν και αυτοί δεν ξέρουν από πότε!!!

Άθλιο κράτος- Α-Θ-Λ-Ι-Ο!:evil:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο ούτε ο μικρός ούτε εσείς!..

πάντως εδώ στην Αθήνα-Πειραιά που χρειάστηκε να επισκεφτούμε για τον πατέρα μου κάποια από τα εφημερεύοντα νοσοκομεία, νόμιζα -χωρίς υπερβολή- ότι βρίσκομαι σε κάποια τριτοκοσμική χώρα...

Μάχιμα νοσοκομεία, σε εφημερεία με 1 ειδικευόμενο- και μία νοσοκόμα στο παθολογικό!!!!!!!!Οι γιατροί είναι σε επίσχεση εργασίας- έχουν να πληρωθούν και αυτοί δεν ξέρουν από πότε!!!

ΕΝΤΕΛΩΣ!

Αν και σε δημόσιο νοσοκομείο γέννησα και ήταν πολύ καλό! Αλλά στην επαρχία.

Την εγχείρηση θα την κάνουμε σε ιδιωτικό, γιατί εκεί είναι ο χειρούργος. Όπου ήταν ο χειρούργος θα πήγαινα, γιατί του έχω εμπιστοσύνη.

Αλλά θα μας κοστίσει ... αρκετά. :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΕΝΤΕΛΩΣ!

Την εγχείρηση θα την κάνουμε σε ιδιωτικό, γιατί εκεί είναι ο χειρούργος. Όπου ήταν ο χειρούργος θα πήγαινα, γιατί του έχω εμπιστοσύνη.

..Οι γιατροί που έχουν τα δημόσια νοσοκομεία είναι καλοί, εγώ έχω άσχημη-για να μην πω τραγική εμπειρία από ιδιωτικό μαιευτήριο (έχω γράψει την ιστορία μου στο parents- μπας και προστατευθεί καμία άλλη εγκυμονούσα).

Όταν όμως μάχιμους γιατρούς κάνουν να τους πληρώσουν πάνω από 1 χρόνο, δικαιως κατεβαίνουν σε επίσχεση!

Είναι δυνατόν να μη δίνουν προτεραιότητα στη δημόσια υγεία και να δίνουν στις τράπεζες π.χ (επιδοτήσεις κλπ);;;;;;;:evil:

..Οι γιατροί που έχουν τα δημόσια νοσοκομεία είναι καλοί, εγώ έχω άσχημη-για να μην πω τραγική εμπειρία από ιδιωτικό μαιευτήριο (έχω γράψει την ιστορία μου στο parents- μπας και προστατευθεί καμία άλλη εγκυμονούσα).

Όταν όμως μάχιμους γιατρούς κάνουν να τους πληρώσουν πάνω από 1 χρόνο, δικαιως κατεβαίνουν σε επίσχεση!

Είναι δυνατόν να μη δίνουν προτεραιότητα στη δημόσια υγεία και να δίνουν στις τράπεζες π.χ (επιδοτήσεις κλπ);;;;;;;:evil:

Μεγάλη κουβέντα είπες!

Μα σκέψου, με ποιους είναι άμεσα συνδεδεμένοι και μέλη του ίδιου κύκλου οι πολιτικοί; Με τους τραπεζίτες ή μ' εμάς που χρησιμοποιούμε τα δημόσια νοσοκομεία;

Είμαι υπέρ των δημόσιων, γιατί μας κάνουν απίστευτες κρατήσεις και θα πρέπει ν' αποσβένονται!

Αλλά δεν βρήκα παιδοχειρούργο που να μου προκαλεί εμπιστοσύνη σε δημόσιο, οπότε πάμε σε ιδιωτικό.

Εγώ απ' το Νοσοκομείο Γιαννιτσών (όπου γέννησα) είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένη!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Είμαι φίλαθλος παιδάκι μου! Μόνο εγώ είμαι νομίζεις;

Γιατί στέλνεις πμ εσύ σήμερις;

Απάντηση: γιατί είμαι καλός άνθρωπος και δε θέλω να σας βάζω ιδέες...:rolleyes:..αλλά για να σου φύγει η περιέργεια πάρε κι εσύ μια γεύση, μαζί με την Ελίζα μας.

Γεωργία μου, μπράβοοοοοοο!!!!!!!!!! σκίζεις!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για το τσαγάκι θα το δοκιμάσω αμέσως! κι έχω ωραιότατο φασκόμηλο στον κήπο μου!

Απογοητευτική η κατάσταση......:(........και ανίατη:evil::evil::evil::evil:

ΕΝΤΕΛΩΣ!

Έχεις δίκιο, αλλά τώρα που μπήκες στο χορό, θα τον χορέψεις με τα σωστά βήματα....ψυχραιμία....:)

Μεγάλη κουβέντα είπες!

Μα σκέψου, με ποιους είναι άμεσα συνδεδεμένοι και μέλη του ίδιου κύκλου οι πολιτικοί; Με τους τραπεζίτες ή μ' εμάς που χρησιμοποιούμε τα δημόσια νοσοκομεία;

Είμαι υπέρ των δημόσιων, γιατί μας κάνουν απίστευτες κρατήσεις και θα πρέπει ν' αποσβένονται!

Αλλά δεν βρήκα παιδοχειρούργο που να μου προκαλεί εμπιστοσύνη σε δημόσιο, οπότε πάμε σε ιδιωτικό.

Εγώ απ' το Νοσοκομείο Γιαννιτσών (όπου γέννησα) είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένη!

Έχεις απόλυτο δίκιο,

σκέψου ότι τις τράπεζες "εμείς" τις στηρίζουμε, γιατί δυστυχώς πατήσαμε την μπανανόφλουδα των δανείων και πιστωτικών καρτών!Σκέψου κάθε πολίτης να επέστρεφε όλες τις πιστωτικές του πίσω!Κατάρρευση του συστήματος,

αλλά δεν έχουμε ξυπνήσει...ακόμη..:roll:

Βρε κορίτσια, πέρισυ πώς μ΄έπιασε και πήγα να κάνω εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο;;; μου βρήκαν χοληστερίνη φουλ και ζάχαρω για επείγουσα εισαγωγή σε νοσοκομείο!!!!!!!!!!! επανέλαβα τις εξετάσεις σε ιδιωτικό εργαστήριο και ήμουν μια χαρά! μπέρδεψαν τα μπουκαλάκια με το αίμα! και ο άνθρωπος που θα έπρεπε όντως να κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο και θα του είπαν ότι είναι ΟΚ;;;;;;;;;;

ΛΟΙΠΟΝ:

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ

ΚΑΤΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ

ΖΗΤΩ Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ!

Με τα σχολεία προς το παρόν, κοντεύω να ξεμπερδέψω.....αύριο παίρνουμε ελέγχους. Final test αγγλικών της μεγάλης, εξετάσεις για μισή μπλε ζώνη η μικρή, να πάρουμε και τους ελέγχους των αγγλικών και μετάαααααα....μου μένουν τα υπόλοιπα..........σπίτι, δουλειά, παιδάκια........

Καταλάβατε τώρα; δεν έχουμε διάβασμα σήμερα. Γι΄αυτό κάθομαι και χαζολογάω.....και το φχαριστιέμαιιιιιιιιιιιι.........αααααααααααααχχχχχχχχχχχ.......

Έχεις απόλυτο δίκιο,

σκέψου ότι τις τράπεζες "εμείς" τις στηρίζουμε, γιατί δυστυχώς πατήσαμε την μπανανόφλουδα των δανείων και πιστωτικών καρτών!Σκέψου κάθε πολίτης να επέστρεφε όλες τις πιστωτικές του πίσω!Κατάρρευση του συστήματος,

αλλά δεν έχουμε ξυπνήσει...ακόμη..:roll:

Θα ξυπνήσουνε, θέλω να πιστεύω! Στην Αμερική έχουν αρχίσει και τις πετάνε στα σκουπίδια, με το που τους τις στέλνουνε οι τράπεζες!

Εγώ έχω μόνο μια χρεωστική για αγορές Online.

Ευτυχώς, ήμουν τυχερή, δε χρειάστηκε να πάρω ποτέ δάνειο. Συμπονώ όμως όσους έχουν, γιατί και οι αδελφές μου με δάνειο αγόρασαν σπίτι.

Βρε κορίτσια, πέρισυ πώς μ΄έπιασε και πήγα να κάνω εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο;;; μου βρήκαν χοληστερίνη φουλ και ζάχαρω για επείγουσα εισαγωγή σε νοσοκομείο!!!!!!!!!!! επανέλαβα τις εξετάσεις σε ιδιωτικό εργαστήριο και ήμουν μια χαρά! μπέρδεψαν τα μπουκαλάκια με το αίμα! και ο άνθρωπος που θα έπρεπε όντως να κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο και θα του είπαν ότι είναι ΟΚ;;;;;;;;;;

Αμάν!!!

Ε, να, τέτοια κάνουν και χάνουν την αξιοπιστία τους! :?

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...