Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ποιο γοργονακι θα σηκωθει στον πινακα...??? images?q=tbn:ANd9GcQQ4qgYvBb4SxRt2TPZvLATHQVDvFTj781jhnGP14UZuWMCnM0inA....να μας γραψει ''Δεν θα ξανακανω γουρουνιες το σ/κ???''' :tongue:

μα καλα ΤΙ παθατε ολες σας??????

για να μπουμε σε ρυθμο σας παρακαλωωωωωω???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γεια σου μπαπακι ...η ζεστη φταιει.....

να σου πω το φρικασε χοιρινο το τρωμε ανετα ..η' λιγο...γιατι ειναι απαγορευτικο;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλε δεν σας προλαβαινω πια!!2 ωρες ελειψα και αλλαξατε τοσες σελιδες????

πως και σημερα πιασατε τις κιουριες της showbiz????

αρχηγε και εγω πρεπει να μπω τιμωρια....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Lkixp3.png

rcRGp3.png

έλα να φάμε, ελπίζω να μην απογοητευτείς που δεν γνωρίζαμε προσωπικά το μοσχάρι! χα χα χα χα χα

άρε ντίνα δεν πιάνεσαι με τίποτα!

αχιλέας εννοείτε θα έρθεις δεν το συζητώ!!!

τί κάνει ο σούπερ γιος; τα διδυμάκια;

που να με πιασεις τρεχω βρε ειμαι γρηγορη χαχαχα!! εκανα 100 αρια παλια πολυ παλια στα νιατα μου τον 16 ετων χαχαχαχα!!

εκτος αστιου ομως κοριτσια στο σπιτι μας κρεας δεν αγοραζουμε τα φτιαχνουμε μονοι μας αρνι- κοτοπουλο- κουνελλι-κατσικι- μοσχαρι οσο για τον μπαξε μας μια απο τα ιδια μαρουλακια-ντοματες- λαχανο κλπ επομενος αυτο που ειπες αχιλεα απο μια μερια αληθευει χαχαχα!! να ειναι καλα ο φαδερ χρυσοχερης το μωρο μου ..... :D

απαπαπαααα

εγώ κορίτσι της πόλης δεν ξέρω από τέτοια.... εντελώς αποστασιοποιημένη απο το κύκλο της ζωής και της φύσης!

το κρέας έρχεται σε χαρτί απο τον χασάπη, δεν είχε μούρη ποτέ .... κλπ κλπ

ετσι και σε μενα .......ειναι ανωνυμο!!!χωρις οικογενεια που λενε!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

σευχαριστω για τα καλα σου λογια τσιπουριδιον για τον υιό μου(κουκουβαου)

χθες ηταν το πρωτο βραδυ στο σπιτι με τα διδυμα-πανικ!ειναι ηδη ενα ρακος η αδερφη μου-αλλα προεκυψαν και καποια προβληματα με μπιμπερο κλπ

χελλοου αχιλεας!!!

εδωσες τα φιλακια μου στα τουϊνς??? :D

θα το βρει το ρυθμο της...υπομονη να εχει....φανταζομαι ετσι???...εγω ουτε ενα παιδι δεν εχω ...οποτε μιλαω εκ του ασφαλους ;)

πως πανε οι φυσιο?

κυρια κυρια κυρια...εγραψες παλι χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα

εγραψα εεεε??? ......για συγκεντρωθειτεεεε λεμεεεεεεεεεεεεεε :tongue::tongue::tongue:

εσυ Ελιζα τι εφαγες το σ/κ??? οεο????

Παλιά στα χωριά έτσι κάνανε ρε συ; Και τώρα σε ορισμένα χωριά, όλοι ξέρουνε να σφάζουνε, αφού είχανε/ έχουνε ζώα.

Γκουρού, γκουρού, εγώ ήμανε Κιουρία το σαβ/ριακο, αν και ταλαιπωρημένη παρακαλώ!

απο σεν α ΔΕΝ το περιμενα!!!....ειναι να μη σου βγει το ονομα σε τουτη την αδικη κενωνια :tongue::tongue::tongue:.... ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ μαεστροοοο

απαπαπαααα

εγώ κορίτσι της πόλης δεν ξέρω από τέτοια.... εντελώς αποστασιοποιημένη απο το κύκλο της ζωής και της φύσης!

το κρέας έρχεται σε χαρτί απο τον χασάπη, δεν είχε μούρη ποτέ .... κλπ κλπ

χαχαχαχαχχααχχα....:D

εσυ τσιπουρακι???....τι εφαγες το σ/κ???....γιατι το εριξες στα τοστ σημερα???...δεν προλαβες να παρεις φαγακι μαζι?????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ποιο γοργονακι θα σηκωθει στον πινακα...??? images?q=tbn:ANd9GcQQ4qgYvBb4SxRt2TPZvLATHQVDvFTj781jhnGP14UZuWMCnM0inA....να μας γραψει ''Δεν θα ξανακανω γουρουνιες το σ/κ???''' :tongue:

μα καλα ΤΙ παθατε ολες σας??????

για να μπουμε σε ρυθμο σας παρακαλωωωωωω???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν φταίμε κυρία μας ματιάξανε!!!!! μάτι μάτι!

αχαχαχαααααα

KM0796%20%20B%204.9%20%20180E.jpg

μα πραγματικά λυσσάξαμε σχεδόν όλες!!!!!! :oops:

σευχαριστω για τα καλα σου λογια τσιπουριδιον για τον υιό μου(κουκουβαου)

χθες ηταν το πρωτο βραδυ στο σπιτι με τα διδυμα-πανικ!ειναι ηδη ενα ρακος η αδερφη μου-αλλα προεκυψαν και καποια προβληματα με μπιμπερο κλπ

Οχι και κουκουβάου εσύ, είναι καρδιοκατακτητης ασυζητητί!

Ελπίζω να στρώσει γρήγορα το πρόγραμμα με τα διδυμάκια! Κουράγιο στην αδελφή σου εύχομαι!

απο σεν α ΔΕΝ το περιμενα!!!....ειναι να μη σου βγει το ονομα σε τουτη την αδικη κενωνια :tongue::tongue::tongue:.... ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ μαεστροοοο

ΜΙΑ ΖΩΗ με υποτιμάνε! ΜΙΑ ΖΩΗ!

Άδικη κενωνίαααααα... (με στυλ Ξανθόπουλου)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

γεια σου μπαπακι ...η ζεστη φταιει.....

να σου πω το φρικασε χοιρινο το τρωμε ανετα ..η' λιγο...γιατι ειναι απαγορευτικο;;;;

εεε....εσυ εχεις αποφοιτησει ...απλα προσεχε λιγο....φαε δεν πειραζει....απλα φαε πιο πολλα χορτα....γενικα το χοιρινο ειναι λιπαρο εχουμε πει...

κυρια εγω εφαγα καλαμακια κοτοπουλο(με σως και πιτα)

α! και προφιτερολ ωραιοτατο...

αλλα σημερα φακες

εσυ αχιλεας παιδι μου ....θα γραψεις 1000 φορες στο τετραδιο δεν θα ξαναφαω σως και πιτα....και προφιτερολ !!!

απαπαππααααααααααα.....δεν εξιλεωνεσαι με τις φακες :tongue:

καλε δεν σας προλαβαινω πια!!2 ωρες ελειψα και αλλαξατε τοσες σελιδες????

πως και σημερα πιασατε τις κιουριες της showbiz????

αρχηγε και εγω πρεπει να μπω τιμωρια....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τι εφαγες εσυ παιδι μου????:tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

εσυ τσιπουρακι???....τι εφαγες το σ/κ???....γιατι το εριξες στα τοστ σημερα???...δεν προλαβες να παρεις φαγακι μαζι?????

Εγώ κιουρία με τα όλα μου μέχρι που πλάκωσα τις ρακές... και μετά έφαγα μακαρόνια! :oops:

Πήρα φαγάκι, το τοστ ήταν κανονικά το μεσημεριανό μου με χυμό αλλά.... το έφαγα στις 12 γιατί μετά από τοσο ακλολ λύσσαγα! Να δω τί θα φάω τώρα για μεσημέρι! Εχω φρούτα

Διαφημίσεις

Καλέ, πότε γράψατε τόσες σελίδες;

Ευχαριστώ για τις συμβουλές πεθεράς. Μένει στο χωριό, αλλά το χειμώνα έρχεται στα παιδιά της. Συνήθως στην κόρη, αλλά περνάει από όλους να μας σπάει τα α*&*δια

tsipoura,

λέω να το εφαρμόσω!!! Σήμερα κι όλας!!! :tongue::tongue::tongue: Αν και κοιμάται γαϊδουρινά. Τουλάχιστον θα περάσω καλά. ;);) Έχε χάρη που δεν βάζω μπρος για τρίτο παιδί.

Προς στιγμήν εφαρμόζω σχέδιο πλημμύρα: εγώ στον υπολογιστή να απασχολούμαι με διπλωματική και εν συνεχεία θα αναλάβει ο γιος μου που θα έρθει από τον σταθμό. Ε, όχι άνθρωπος, κανείς δεν μπορεί να κοιμηθεί!!!

Βγήκα και βόλτα με την μπέμπα μου, να τη δει κι ο ήλιος.

Ελίζα,

να σου πω... εμένα μου είχανε πει όταν ο γιος μου ήτανε μωρό, αλλά δεν το συζήταγα. Τώρα, επιλογή του κάθε γονιού που ξέρει και το παιδί του.

mpap,

εγώ θα σηκωθώ στον πίνακα. Από την Παρασκευή το έχω πάρει ζεστά και απόφαση και τηρώ την διατροφή μου!!! Και ήδη φαίνεται!!!

Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται για γουρουνιές. Ε, να, το επόμενο θα έχουμε τραπέζι το νονό της μπέμπας. Όλο και κάτι θα μου ξεφύγει!!! το βασικό είναι να μη φεύγουμε από τον στόχο μας για τα καλά!!!

Φιλάκια, καλό μεσημέρι:rolleyes:

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...