Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αντε να σου στηλω ασφαξε χθες ο αντρας μου 2 αρνια αμα ειναι πες διευθυνση χαχαχαα!!

καλε ντινα ....τι δουλεια κανει ο καλος σου παιδι μου.....;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλα ειμαστε και το ζουζουνι μου..ψιλοπηζουμε λογω δουλειας, γεννητουριων, ποδιου κλπ αλλα καλα

και για ολους αυτους τους λογους ακομα δεν ξερω αν θα ερθω

μακαρι ν αμπορεσεις εστω και για λιγο!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

σιδερας -αλουμινας χαχαχαχαχχα!! αλλα μπαμπας μου εχει αρνια ο κωστας εμαθε να σφαζει και να γδερνει να φοβαμια λιγο εεε!! χαχαχαχα!! μονο για το σπιτι καλε !!!

Διαφημίσεις

Σφαγέας! Μουχαχαχαχαχαχα!

Εγώ θυμάμαι τον παππού μου να σφάζει γουρούνι, να το ξεπετσιάζει, κλπ. Ο πατέρας μου δεν το κατέχει το άθλημα και τα δίνει σε κοπάδι τ' αρνιά που τυχόν θα πάρει. Τα κρατούσαμε μικρά στο σπίτι (τα ταίζαμε και με μπιμπερό :tongue:) και μετά κοπάδι.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

kalhsperaaaaa

ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για συκωτι ψητο

έλα να φάμε, ελπίζω να μην απογοητευτείς που δεν γνωρίζαμε προσωπικά το μοσχάρι! χα χα χα χα χα

άρε ντίνα δεν πιάνεσαι με τίποτα!

αχιλέας εννοείτε θα έρθεις δεν το συζητώ!!!

τί κάνει ο σούπερ γιος; τα διδυμάκια;

σιδερας -αλουμινας χαχαχαχαχχα!! αλλα μπαμπας μου εχει αρνια ο κωστας εμαθε να σφαζει και να γδερνει να φοβαμια λιγο εεε!! χαχαχαχα!! μονο για το σπιτι καλε !!!
Σφαγέας! Μουχαχαχαχαχαχα!

Εγώ θυμάμαι τον παππού μου να σφάζει γουρούνι, να το ξεπετσιάζει, κλπ. Ο πατέρας μου δεν το κατέχει το άθλημα και τα δίνει σε κοπάδι τ' αρνιά που τυχόν θα πάρει. Τα κρατούσαμε μικρά στο σπίτι (τα ταίζαμε και με μπιμπερό :tongue:) και μετά κοπάδι.

ειναι αυτο που λεμε ..ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ποιο γοργονακι θα σηκωθει στον πινακα...??? images?q=tbn:ANd9GcQQ4qgYvBb4SxRt2TPZvLATHQVDvFTj781jhnGP14UZuWMCnM0inA....να μας γραψει ''Δεν θα ξανακανω γουρουνιες το σ/κ???''' :tongue:

μα καλα ΤΙ παθατε ολες σας??????

για να μπουμε σε ρυθμο σας παρακαλωωωωωω???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

σευχαριστω για τα καλα σου λογια τσιπουριδιον για τον υιό μου(κουκουβαου)

χθες ηταν το πρωτο βραδυ στο σπιτι με τα διδυμα-πανικ!ειναι ηδη ενα ρακος η αδερφη μου-αλλα προεκυψαν και καποια προβληματα με μπιμπερο κλπ

bgx2ye5lc.png

ποιο γοργονακι θα σηκωθει στον πινακα...??? images?q=tbn:ANd9GcQQ4qgYvBb4SxRt2TPZvLATHQVDvFTj781jhnGP14UZuWMCnM0inA....να μας γραψει ''Δεν θα ξανακανω γουρουνιες το σ/κ???''' :tongue:

μα καλα ΤΙ παθατε ολες σας??????

για να μπουμε σε ρυθμο σας παρακαλωωωωωω???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κυρια κυρια κυρια...εγραψες παλι χαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Παλιά στα χωριά έτσι κάνανε ρε συ; Και τώρα σε ορισμένα χωριά, όλοι ξέρουνε να σφάζουνε, αφού είχανε/ έχουνε ζώα.

Γκουρού, γκουρού, εγώ ήμανε Κιουρία το σαβ/ριακο, αν και ταλαιπωρημένη παρακαλώ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

απαπαπαααα

εγώ κορίτσι της πόλης δεν ξέρω από τέτοια.... εντελώς αποστασιοποιημένη απο το κύκλο της ζωής και της φύσης!

το κρέας έρχεται σε χαρτί απο τον χασάπη, δεν είχε μούρη ποτέ .... κλπ κλπ

σευχαριστω για τα καλα σου λογια τσιπουριδιον για τον υιό μου(κουκουβαου)

χθες ηταν το πρωτο βραδυ στο σπιτι με τα διδυμα-πανικ!ειναι ηδη ενα ρακος η αδερφη μου-αλλα προεκυψαν και καποια προβληματα με μπιμπερο κλπ

καλησπερα αλεξακι...καλως τα δεχτηκατε και σπιτι τα διδυμακια και καλο κουραγιο στην αδερφη σου...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...