Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Είμαι φίλαθλος παιδάκι μου! Μόνο εγώ είμαι νομίζεις;

Γιατί στέλνεις πμ εσύ σήμερις;

μαεστρια ..ξερεις τι κανεις εσυ...κατι καλο θα εχει το μουντιαλ....δε μπορει!!!!;);)χαχα!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ελλη το πηρα .......επαθα πλακα!!!!:-D:grin:

μολις εφαγα τη μαρουλοτονοσαλατα μου ...γιατι μετα απο ενα σβκ κρεπαλης ...ειπα να μαζευτω!!!!παρολο που εχω τα πρησιματα μου ....ολοι μου λενε οτι φαινεται που αδυνατησα...καλο αυτο!!!!την τεταρτη να με δω...στο ζυγισμα και στη λιπομετρηση....ωχ!!παναγια μου....παω να μαζεψω το τραπεζι ...που τρωγανε τα μικροπαλικαρακια μου και θα επανελθω!!!!

μαεστριαααααα ,.......πως ειναι το παιδι;;;;;

Καλημέρα κοριτσάκι!

Καλύτερα σήμερα. Από χθες δεν έκανε πυρετό, μόνο αδιαθεσια και λίγο μπούκωμα.

Πάμε για το άλλο Σάββατο.

maestria εγώ μόνο που ακούω συνεχώς αυτή τη βουβουζελα:tongue::tongue:, τα νεύρα μου κρόσιααααααα

Άντε να το αντέξω το μουντιαλ που συστηματικά βλέπει ο άντρας μου, αλλά αυτός ο ήχος ..............μπλιάαααααααααχχχχχχχχχχχ:confused:

Κι εμένα μου 'χει ΣΠΑΣΕΙ τα ΝΕΥΡΑ αυτή η βουβουζέλα! Αλλά οι αφρικανοί είναι ανένδοτοι, είναι λέει μέρος της κουλτούρας τους! Οι παίκτες δεν ακούνε ο ένας τον άλλον μέσα στο γήπεδο, έχει γίνει ζήτημα.

Αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ποδόσφαιρο!!! Ειδικά σε τέτοιο επίπεδο.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

maestria εγώ μόνο που ακούω συνεχώς αυτή τη βουβουζελα:tongue::tongue:, τα νεύρα μου κρόσιααααααα

Άντε να το αντέξω το μουντιαλ που συστηματικά βλέπει ο άντρας μου, αλλά αυτός ο ήχος ..............μπλιάαααααααααχχχχχχχχχχχ:confused:

ζωη...και εγω το ιδιο.....ελεος...δε μπορω!!!:tongue::tongue:

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκι!

Κι εμένα μου 'χει ΣΠΑΣΕΙ τα ΝΕΥΡΑ αυτή η βουβουζέλα! Αλλά οι αφρικανοί είναι ανένδοτοι, είναι λέει μέρος της κουλτούρας τους! Οι παίκτες δεν ακούνε ο ένας τον άλλον μέσα στο γήπεδο, έχει γίνει ζήτημα.

Αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ποδόσφαιρο!!! Ειδικά σε τέτοιο επίπεδο.

ζωη...και εγω το ιδιο.....ελεος...δε μπορω!!!:tongue::tongue:

...Στον πρώτο αγώνα, εγώ καθόμουν στο σαλόνι ο άντρας μου στην κρεβατοκάμαρα- άκουγα λοιπόν αυτό το βουητό και λέω δεν μπορεί- στην αρχή θα ναι- κάαααποια στιγμή θα σταματήσει!!!:twisted::twisted:

όταν ενημερώθηκα για το αντίθετο, λέω, καλά δεν υπάρχει περίπτωση-ΑΔΥΝΑΤΟ να ακούω αυτό το βουητό στα αυτιά μου για 1 μήναααα:roll:

Που θα πάει θα περάσει δεν θα περάσει:roll:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

ειδες....:tongue::tongue:πες.... βρε αμα εχει τπτ καλο....να βλεπω και εγω!!χαχα!!!

Κοίτα, σοβαρά τώρα, εμένα μ' αρέσει το άθλημα πάνω απ' όλα.

Αλλά έχει και ΚΑΤΙ τεκνά!!! Απαπαπαπαπαπα! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

...Στον πρώτο αγώνα, εγώ καθόμουν στο σαλόνι ο άντρας μου στην κρεβατοκάμαρα- άκουγα λοιπόν αυτό το βουητό και λέω δεν μπορεί- στην αρχή θα ναι- κάαααποια στιγμή θα σταματήσει!!!:twisted::twisted:

όταν ενημερώθηκα για το αντίθετο, λέω, καλά δεν υπάρχει περίπτωση-ΑΔΥΝΑΤΟ να ακούω αυτό το βουητό στα αυτιά μου για 1 μήναααα:roll:

Που θα πάει θα περάσει δεν θα περάσει:roll:

Κοίτα, μετά από λίγη ώρα δεν το ακούς, το συνηθίζεις, απλά μόλις το αντιληφθείς κάποια στιγμή (αν αλλάξει ο ρυθμός, π.χ.) ΞΑΝΑεκνευρίζεσαι!

Τι να γίνει; Θυσίες που πρέπει να γίνουν για το καλό του αθλήματος. :tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κοίτα, μετά από λίγη ώρα δεν το ακούς, το συνηθίζεις, απλά μόλις το αντιληφθείς κάποια στιγμή (αν αλλάξει ο ρυθμός, π.χ.) ΞΑΝΑεκνευρίζεσαι!

Τι να γίνει; Θυσίες που πρέπει να γίνουν για το καλό του αθλήματος. :tongue::tongue::tongue::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοίτα και εγώ δεν χαλιέμαι καθόλου να χαζεύω ποδόσφαιρο...αλήθεια έχει και τις ομορφιές του-δεν λέω, αλλά συν τοις άλλοις...και αυτοί οι εκφωνητές (speakers) της net δεν είναι να σε παίρνει ο ύπνος;;;;

Σ' ένα αγώνα μπήκε το goal, αυτοί μιλούσαν μεταξύ τους, και το κατάλαβαν μετά ότι είχε μπει- :tongue::tongue::tongue::rolleyes:

000201C7.gifστην αρχη ειμα ετσι......... 00020309.gif μετα ουριαζω καπως ετσι......[/url] 000202F7.gif και τελος καμια ωρα θα παρω το σφυρι και θα κοπαναω ....τηλεορασεις.........!!!!

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Κοίτα και εγώ δεν χαλιέμαι καθόλου να χαζεύω ποδόσφαιρο...αλήθεια έχει και τις ομορφιές του-δεν λέω, αλλά συν τοις άλλοις...και αυτοί οι εκφωνητές (speakers) της net δεν είναι να σε παίρνει ο ύπνος;;;;

Σ' ένα αγώνα μπήκε το goal, αυτοί μιλούσαν μεταξύ τους, και το κατάλαβαν μετά ότι είχε μπει- :tongue::tongue::tongue::rolleyes:

Οι σχολιαστές της ΝΕΤ είναι για τα ΜΠΑΖΑ!!! Γενικώς είναι εκνευριστικότατοι, ειδικά όταν παίζει η εθνική!!!

000201C7.gifστην αρχη ειμα ετσι......... 00020309.gif μετα ουριαζω καπως ετσι...... 000202F7.gif και τελος καμια ωρα θα παρω το σφυρι και θα κοπαναω ....τηλεορασεις.........!!!!

Ε, μην το βλέπεις βρε κοπέλα μου! Ποιος σου είπε να το δεις με το ζόρι;

Ο χάζμπαντ μου πηγαίνει στο δωμάτιο, αράζει και διαβάζει εφημερίδα :mrgreen:.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

000201C7.gifστην αρχη ειμα ετσι......... 00020309.gif μετα ουριαζω καπως ετσι...... 000202F7.gif και τελος καμια ωρα θα παρω το σφυρι και θα κοπαναω ....τηλεορασεις.........!!!!

sig.asp?img=ad1

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D,

καλά εάν καποιααααα στιγμη, που αποκλείεται δηλαδή, το διοργανώσουμε εμείς- λέμε τώρα- θα πιάσουμε τα κλαρίναααααααα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλημερα!!!

Μπραβο στα κοριτσια που εχασαν κανα κιλακι. Εγω λεω να ζυγιστω αυριο, οποτε και θα σας πω νεοτερα!!!

Αθλητικα γενικα πλεον τα εχω συνηθισει!!!!

Ελλη μου σου εστειλα και πμ...μαλλον κατι καταλαβα,ε;;;;

Τη βρισκω καταπληκτικη ιδεα. Ψητα με σαλατικα' date=' και παρεουλα ιδανικη...... Ζηλευω.......

Καναμε κι εμεις αυλη με μπαρμπεκιου κλπ. αλλα δεν εχουμε ψησει ουτε μια φορα ετσι για διασκεδαση. Μονο ψαρια εχουμε ψησει για μεσημεριανο κι εκεινο επειδη λειπω και βαζω τον συζυγο να μαγειρεψει.Χαχαχαχα

gergiamami ,sabrina αυτο το τσαγακι που λετε, χωρις ζαχαρη πινεται δηλαδη?

ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ ''ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ'' θα τοχω στο ψυγειο ανεγγιχτο κανα μηνα...

Ναι καλε, φυσικα πινεται και παγωμενο ειναι ...τελειο.

Καλη εβδομαδα κοριτσια!

Χθες ειχαμε το παρτυ γενεθλιων της κορης μου, και εφαγα ολα τα καλα!

Να τη χαιρεσαι Τara, και να την καμαρωνεις. Εσενα δε σε φοβομαστε με τις παρασπονδιες γιατι μας εχεις αποδειξει τα κατορθωματα σου. ειπαμε, εισαι πρωτυπο.

θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για την συμπαράσταση!!!!!/QUOTE]

Δεν κανει τιποτα, καλε!!! Αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου, αμοιβαια ολα.

Jenia και tsipoura σας ευχαριστώ που με καταλαβαίνετε. Γιατί σε μερικούς συναδέλφους σήμερα που ήρθαν να κεράσουν γλυκα και δεν πήρα τους είπα θα προσέχω αυτά ειδικα με κοροίδευαν.

Τον κακο τους τον καιρο. Οι ασχετοι. Τιποτα δεν γνωριζουν απο υγιεινη διατροφη??? Ασ'τους να σαβουριαζουν εκεινοι κι εσυ ΚΙΟΥΡΙΑ.

Καλημέρα όμορφες και πεισματάρες γοργόνες!!!!

η στεναχώρια επιδρα σε μένα με χάσιμο κιλών...

Ο πατέρας μου άρρωστος και το στομάχι μου κόμπος, με το ζόρι νερό πίνω...

Δεν έχω ζυγιστεί αλλά έτσι όπως πάω θα με μαζεύουν με τα κουταλάκια..:((

Καλη δύναμη σε όλες μας.....

Δε νομιζω να καις λιπος με την στεναχωρια γιατι αλλιως κι εγω που μπαινοβγαινα νοσοκομειο με πατερα και μετα το θανατο και τοσα αλλα που μου συνεβαιναν κατα καιρους, θα επρεπε να ειχα λιωσει.

Παντως σου ευχομαι καλη δυναμη, περαστικα στον πατερα σου και να προσεχεις τη διατροφη σου. Κρατα γερα....

Ελλη, ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια, τελεια η αισθηση του να περπατας στο δρομο και να σε συναντουν γνωστοι/ες και να σχολιαζουν το αδυνατισμα σου. Ξαναγεννηθηκα ως γυναικα η γυναικα. Ανεβηκε το ηθικο. Ξυπνησε η θυληκοτητα. Με κοιταει περισσοτερο ο χασμπαντ (για τους αλλους δεν με ενδιαφερει). Και χανει κι εκεινος κιλα. Παλι μια τρυπα μεσα στη ζωνη σημερα. (Αυτο για καποια γοργονα που ειπε οτι ο συζυγος δεν ακολουθει.)

Πεταω, πεταω, πεταω.

Σας λατρευω ολες.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

ελλη το πηρα .......επαθα πλακα!!!!:-D:grin:

καλε πολυ μυστηκοπαθια επεσε χιχιχιχ...ζηλευουμε...πες μας και μας ελλη για τη δουλεια σου...σνιφ κλαψ

εγω να σας πω οτι εχω πατερα πρωην ζαχαροπλαστη...και πεθερο πρωην ζαχαροπλαστη...τυχαιο ? δεν νομιζω χαχαχαχχαχα ... ασχετο

Καλημέρα κοριτσάκι!

Καλύτερα σήμερα. Από χθες δεν έκανε πυρετό, μόνο αδιαθεσια και λίγο μπούκωμα.

Πάμε για το άλλο Σάββατο.

αντε μπραβο το παιδακι που δεν ενανε παλι πυρετο...περαστικα του και καλο κουραγιο για το σαββατο...μαεστρια μου τι ακριβως θα κανει το παιδι? αν θελεις φυσικα μας λες...

και γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ...χαχχαχαχαχαχα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...