Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

παει παιδια η ντινα σημερααααααααααααααααααα και τραγουδαει :

....πινω και μεθωωωω ωχ αμαν αμαν και τον Σακη τον ποθωωωωω :tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχχαχαχαχαχα....μαρηηηηηηηη μεχρι και τυρακι σας εβαλα τι αλλο θετε??? :tongue::tongue::tongue:

χαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα...εσυ σημερα ΓΡΑΦΕΙΣ !!!!! χαχαχαχαχα

αρχηγε ενα λεπτο και ξανα χτυπω !! χαχαχαχα

Καλε τι ψωμι κ ελια, ψωμι δεν ειχε ειχε τελειωσει τι ιδιο κ το τυρι.Ελιες ειχε αλλα δεν εβγαλε. Επισης ειναι της λογικης πως αν δεν εχει κατι απο το κηπο της/δεντρο της δεν αγοραζει. Ντοματες αν δεν βγαλουν δεν τρωνε το ιδιο κ φρουτα οτι εχουν. Εχει κοψει τα αχλαδια απο τον Αυγουστο κ τα εχει στο ψηγειο εχουν γινει σαν ζαρωμενα να μην πω τι. Κ μηλα επισης αυτα θα τρωνε μεχρι τον Ιουνιο που βγαινουν τα βερυκοκα κ εχουν. Αν τελειωσουν ενδιαμεσα απλα δεν τρωνε φρουτα.

Δραμα σας λεω αφου να φανταστειτε στο τραπεζι των Χριστουγεννων κ του Πασχα που κ καλα ολοι τρωνε πλουσια , τα Χριστουγεννα βγαζει γαλοπουλα με λαχανο σαλατα κ ψωμι κ μετα μελομακαρονα κ το Πασχα αρνι με μαρουλι . Γλυκα φτιαχνει μονο σε ονομαστικες εορτες ( περιτα εξοδα αλλα αν της παει καποιος δεν λενε οχι τα τσακιζουνε) κ παντα με καρυδια που εχουνε τα οποια τα συντηρει στην καταψυξη δηλαδη καρυδοπιτα που δεν θελει τπτ αλλο εκτος απο αυγα- δικα της- κ αγοραζει μονο την ζαχαρη κ το παξιμαδι που βαζει μεσα.

Μιλαμε για σκρουτζ με τα ολα του . Τις προαλλες της ειπε ο γιος της πως θα φερει κ εναν φιλο του για φαγητο να του κανουν το τραπεζι γιατι του υποχρεωθηκε που του εκανε μια δουλεια κ εβαλε της φωνες οτι θα ταιζει τζαμπα οποιον κ οποιον!!! Δεν εχετε ιδεα για τι μιλαμε!!!

Διαφημίσεις

Άστα, σήμερα πέρασε στο κλαμπ τον ΗΜΙΘΕΩΝ, έχει έμπνευση!!! :mrgreen:

ναι...ναι ...ΕΜΠΝΕΥΣΗ εχω!ΛΕΦΤΑ δεν έχω!!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

η φτώχεια θέλει καλοπέραση....!!!!!!!;):D:D:D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Θελω κ εγω ανα ποτακι τωρα! καμπαρακι με σοδα η ουισκακι παρακαλω σκετο .

Εγω ενα καφεδακι θελω και δεν προλαβαινω!!!

Γεια σας στα γρηγορα και απο εδω!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Ναιιιιιιιιιιιι, να πάνε κάτω τα φαρμάκιαααααααααααααααα!

Θελω κ εγω ανα ποτακι τωρα! καμπαρακι με σοδα η ουισκακι παρακαλω σκετο .

Είσαι κι απαιτητική εσύ κοπελιά, βολέψου τώρα μ' ότι υπάρχει!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βρε mpapaki σαν να έχει αρπάξει λίγο το σαλατικόν!!

από την πεθερά σου είναι;;;;!!!!!!χαχαχαχαχαχα:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

κατουρήθηκα απο τα γέλια!!!!! Λυπήσου με σήμερα πραγματικά έχεις ξεπεράσει κάθε όριο!!!!!! είσαι τρέλα!

Ξηροκάρπια;

FancyMixedNuts.jpg

με πέθανες τώρα αδέρφω!

Άστα, σήμερα πέρασε στο κλαμπ τον ΗΜΙΘΕΩΝ, έχει έμπνευση!!! :mrgreen:

έλα έλα να γίνουμε πολλες! εχω μοναξιά εδώ ψηλά στον όλυμπο.....

υποκλίνομαι Ζωή μου! όχι ημιθεα... Θεα !

άντε να κεράσω κι εγώ μια γύρα!

cocktails_main.jpg

η ντίνα που είναι; βάζει κρύες κομπρέσες;;; αχαχαχααα

τώρα σε είδα πουλάκι μου! πάλι με τον σάκη ήσουν;;;;;;;;; άστο το παιδί να πάρει και μία ανάσα! λυσάρα!

πουλακια μουυυυυυυυυυυυ ...το ριξατε παλι εξω εεεεεεεεεεεεεεεεεεε...για αυτο μιλαω στο φβ και δεν μου δινει καμια σημασια εεεεε????

και γω και γω ποτακι ... κανω παρτυυυυυυυυυυυυυυυ σημερα...

ελατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ειμαι home alone χωρις αντρα και χωρις μαριαααααααα yessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

χαχααχαχαχχχαχα..τρελο ξεσαλωμα σημερα :tongue::tongue::tongue:

προσοχη στα ξηρα καρπα...κανουν κυτταριτιδα !!!....σας ξενερωσα λιγο????....αυτος ειναι ο σκοπος μου χαχαχαχαχαχαχχα :tongue::tongue::tongue:

καλως τη Γιωργια μας....καφεδακι θελει το κοριτσι???.....

εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

images?q=tbn:ANd9GcR1tqcgej9YurmDPphmt_JphdlZ_N2-VfyswAFhccbBrg6DfVVO

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...