Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εννοείτε πως το ήξερα και πήγαινα συχνά! πιστεύω ότι εμεις πρέπει να πηγαίναμε σε πολλά ίδια μέρη. Τωρα μου είπαν ότι έχει πάει κάπου στο μεταξουργείο! θέλω να πάω κάποια στιγμή!

Πηγαμε ενα βραδυ. Ομορφο το εχει κανει ο Κωστας, καμια σχεση βεβαια με το παλιο μαγαζι, και ειχε αρκετο κεφι αλλα αργα ως συνηθως. Μουσικη παντα εξαιρετικη ομως!

age.png age.png

Επισης να σας πω οτι επειδη ουτε ο Θεος ουτε τα μπαρμπουνια αντεχουν το αδικο........μπαρμπουνια δεν εφερε ο καλος μου σπιτι....τα καψε το πεθερικον...της κολλησανε χαχαχαχαχαχχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:....ηταν που δεν ηξερα εγω να τα τηγανιζω χαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχα

κοριτσια ελιωσα στο γελιο χθες.......που να βλεπατε τη φατσα μου οταν ηρθε ο δικος μου και μου λεει ασε με τα εχω παρει...πηγα για να της κανω τη χαρη και αυτη τα εκαψε χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ :tongue::tongue::tongue:

Αυτο παει να πει ο Θεος την εκδικηθηκε! Εμ καλα επαθε που ερχεται κ χωνεται στο ζευγαρι κ το αναστατωνει. καλα να παθει. Ειδαμε κ αυτη που ξερει κ τα τηγανιζει ποσο καλα τα τηγανισε! αι σιχτιρια......

Εμας προχτυες η δικη μου μας ειχε τραπεζι κοτοπουλο κοκκινιστο με μακαροναδα. Για 14 ατομα 3/4 απο το πουλερικο κ 1 πακετο μακαρονια. Σκιστηκαμε στο φαι αφου στο δρομο ο αντρας μου την επεσε σε κατι κουλουρακι κ τσουρεκι που πηραμε απο το δρομο για τον μικρο. Μετρουσα ατομα για να στρωσω κ μου ελεγε 9 μα της λεω 14 ειμαστε κ μου λεει καλα υπολογιζεις κ τα παιδια ? Λες κ τα παιδια δεν τρωνε κ δεν ειναι βρεφη μαζι με το δικο μου που ειναι 2 1/2 που τρωει κανονικα τα αλλα ειναι 5-6-8 .......

τσιπουράαααααααααααααα!!!!! (Γιαδικιάρογλου αυθαδειάζεις πάλι;;;;χαχαχαχαχαχαχα....)

εδώ βρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::D:D:D

χαχαχαχαχχααχχαχαχαχχαχααχχαχαχαχα....ΔΕΝ υπαρχεις χαχαχαχαχαχα

ΕΓΡΑΨΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :tongue::tongue::tongue:....εχω λιωσει ΟΚ????

Αυτο παει να πει ο Θεος την εκδικηθηκε! Εμ καλα επαθε που ερχεται κ χωνεται στο ζευγαρι κ το αναστατωνει. καλα να παθει. Ειδαμε κ αυτη που ξερει κ τα τηγανιζει ποσο καλα τα τηγανισε! αι σιχτιρια......

Εμας προχτυες η δικη μου μας ειχε τραπεζι κοτοπουλο κοκκινιστο με μακαροναδα. Για 14 ατομα 3/4 απο το πουλερικο κ 1 πακετο μακαρονια. Σκιστηκαμε στο φαι αφου στο δρομο ο αντρας μου την επεσε σε κατι κουλουρακι κ τσουρεκι που πηραμε απο το δρομο για τον μικρο. Μετρουσα ατομα για να στρωσω κ μου ελεγε 9 μα της λεω 14 ειμαστε κ μου λεει καλα υπολογιζεις κ τα παιδια ? Λες κ τα παιδια δεν τρωνε κ δεν ειναι βρεφη μαζι με το δικο μου που ειναι 2 1/2 που τρωει κανονικα τα αλλα ειναι 5-6-8 .......

χαχαχαχαχχαχαχααχαχα.....πως δεν ειπε? : τα παιδια να κλεισουν τραπεζι για την αλλη εβδομαδα...σημερα ειμαστε φουλ χαχαχαχαχαχ :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

απιστευτη ετσι ? ειναι η τσιγκουνα πεθερα σε συνδιασμο με αυτη πυ τα ξερει ολα κ θελει να έχει λογο σε όλα .. ευτυχω αυτο της το εχω ξεκοψει προ πολλου.. αλλα πολυ τσιγκουνια μιλαμε ... μα να τσιγκουνευθεσαι στο φαγητο μην το κανεις το τραπεζι τοτε ....

Διαφημίσεις

Ζωγράφισεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!

Μαρή τσιπούραααααααααααααααα, ξεδιάντροπηηηηηηηηηηηη!

Εδώ θα βάλω μια σεμνή φωτογραφία, αλλά μη μείνουμε κι εμείς πίσω! :tongue:

Σαν κοινωνικά αποκλεισμένη ομάδα είμαι,:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μα τί βάζει η τσιπούρα στο φβ;;;

γυμνα κορμια;..ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:lol::lol::lol::lol::lol:, κάντε ένα clopy paste!:tongue:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Πηγαμε ενα βραδυ. Ομορφο το εχει κανει ο Κωστας, καμια σχεση βεβαια με το παλιο μαγαζι, και ειχε αρκετο κεφι αλλα αργα ως συνηθως. Μουσικη παντα εξαιρετικη ομως!

θα πάω οπωσδήποτε!!!!!

μαεστρία τί να μου κάνει η φωτό που έβαλες... σου μιλάω η ντίνα είναι έτοιμη για νοσοκομείο .... αχαχαχααααααααααααα

ζωή δεν το συζητώ γελάω ακόμα.......

τζένη να πηγαίνουμε στην πεθερά σου για διαιτα καλέ!!!!!!!! χαχαχαααα

απιστευτη ετσι ? ειναι η τσιγκουνα πεθερα σε συνδιασμο με αυτη πυ τα ξερει ολα κ θελει να έχει λογο σε όλα .. ευτυχω αυτο της το εχω ξεκοψει προ πολλου.. αλλα πολυ τσιγκουνια μιλαμε ... μα να τσιγκουνευθεσαι στο φαγητο μην το κανεις το τραπεζι τοτε ....

....να της κάνεις δώρο στη γιορτή της το εβραϊκό καπελάκι!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

χα χα χα χα....αντεεεε καλεεε...τυχεροι ειστε που δεν τη βγαλατε με ψωμι & ελια :tongue::tongue::tongue: χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα

Διαφημίσεις

Σαν κοινωνικά αποκλεισμένη ομάδα είμαι,:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

μα τί βάζει η τσιπούρα στο φβ;;;

γυμνα κορμια;..ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:lol::lol::lol::lol::lol:, κάντε ένα clopy paste!:tongue:

Τπτ καλέ τον Σάκη βάζει ξέστηθο, σιγά τη σπάνια εικόνα! :tongue:

μαεστρία τί να μου κάνει η φωτό που έβαλες... σου μιλάω η ντίνα είναι έτοιμη για νοσοκομείο .... αχαχαχααααααααααααα

Εσύ άσε τα λόγια και κέρνα κάνα ποτό!

Το έχω μεγάλη ανάγκη λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τπτ καλέ τον Σάκη βάζει ξέστηθο, σιγά τη σπάνια εικόνα! :tongue:

εεεεχμμμμμμ....απο τη μεση και κατω...ξεστηθο δεν τον λες..... :tongue::tongue::tongue:...ξεβρακωτο τον λες !!! χαχαχαχαχαχχα :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...