Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

tsipoura προσπαθώ τουλάχιστον από σήμερα έχω γίνει πιο αυστηρή με τον εαυτό μου δεν πρόκειτε να βγω πάνω από 30 κιλά και αν καταφέρω να μείνω και πιο κάτω τόσο το καλύτερο.

Λοιπόν πήρα και τηλέφωνο μια διατροφολόγο τώρα μόλις και κλείσαμε ραντεβού στις 23 αυτού του μήνα :D Αλλά μεχρι τις 23 θα προσέχω μόνη μου τουλάχιστον όχι σε γλυκά σε take away σε αναψυκτικά και γενικά όχι σε κάθε βλακεία. Θα μαγειρέυω μόνη όπως παλιά και μια χαρά εύχομαι να τα καταφέρω γιατί όταν είσαι έγκυος λίγακι δυσκολο μου φαίνετε

μα γιατί να πάρεις μίνιμουμ 30 κιλά στην εγκυμοσύνη σου; :?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μα γιατί να πάρεις μίνιμουμ 30 κιλά στην εγκυμοσύνη σου; :?

Επειδή στην πρώτη πήρα τόσα. Δεν θέλω να τα ξεπεράσω. Τώρα αν πάρω λιγότερα τόσο το καλύτερο θα προσπαθήσω άλλωσε και για αυτό πάω και σε διατροφολόγο :wink:

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Επειδή στην πρώτη πήρα τόσα. Δεν θέλω να τα ξεπεράσω. Τώρα αν πάρω λιγότερα τόσο το καλύτερο θα προσπαθήσω άλλωσε και για αυτό πάω και σε διατροφολόγο :wink:

στην πρώτη δεν ήξερες.... τώρα ....;)

ΚΙΟΥΡΙΑ θα είσαι!!!!!!!!!!!!

:D

Καλημέρα όμορφες και πεισματάρες γοργόνες!!!!

η στεναχώρια επιδρα σε μένα με χάσιμο κιλών...

Ο πατέρας μου άρρωστος και το στομάχι μου κόμπος, με το ζόρι νερό πίνω...

Δεν έχω ζυγιστεί αλλά έτσι όπως πάω θα με μαζεύουν με τα κουταλάκια..:((

Καλη δύναμη σε όλες μας.....

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

στην πρώτη δεν ήξερες.... τώρα ....;)

ΚΙΟΥΡΙΑ θα είσαι!!!!!!!!!!!!

:D

Ελπιζω να τα καταφέρω άργησα κίολας να πάω τώρα είμαι 4,5 μηνών και έχω βάλει ήδη 10 κιλά :o:eek::evil: Οπόταν ελπίζω να μην πάρω πολλά από εδώ και πέρα που θα κάνω και την διατροφή

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες και πεισματάρες γοργόνες!!!!

η στεναχώρια επιδρα σε μένα με χάσιμο κιλών...

Ο πατέρας μου άρρωστος και το στομάχι μου κόμπος, με το ζόρι νερό πίνω...

Δεν έχω ζυγιστεί αλλά έτσι όπως πάω θα με μαζεύουν με τα κουταλάκια..:((

Καλη δύναμη σε όλες μας.....

Υπομονή και κουράγιο...

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κορίτσια καλημέρα!

Με τη ζέστη και το άγχος που θα 'χω αυτή τη βδομάδα, δεν το κόβω να κάνω πολλές παρασπονδίες.

Καλημέρα στην παρέα και ευχαριστώ όλες για τη συμπαράσταση!

1758406dvzfbvkbgp.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρα, κορίτσια...!!! :D:D

Επέστρεψα με την απόφαση να ξεκινήσω, επιτέλους, διατροφή...!!!

Ζυγίστηκα σήμερα, δεν έχω πάρει κιλά (όλως περιέργως), είμαι ακόμη στα 74, αν κι έχω φάει το καταπέτασμα τον τελευταίο καιρό...!!

Ίσως με σώζει το γυμναστήριο..! :wink::wink:

Ελπίζω ν' αντέξω, έστω και 1 μήνα, καλά θα είναι..!

Θα μπαίνω συχνότερα, να παίρνω κουράγιο.....!!

Πάω να βγάλω τα μπιφτεκάκια μου......!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb3f.lilypie.com/tgfQp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb1f.lilypie.com/Cnblp3.png[/IMG][/URL]

[quote=TARA;

ZEΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!:cool: ΝΕΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

Γεια σας κοριτσάρες μου! Εχθές κάναμε το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα...ε, δεν το λες ότι το καταευχαριστηθήκαμε......κίνηση:evil:, η θάλασσα όχι και τόσο καθαρή:twisted:.......

Γεωργία, πολύ σωστά το μάντεψες!!!!!! σου στέλνω π.μ.

ΤΑΡΑ να χαίρεσαι τη ζουζουνίτσα σου!!!! αλλά βρε κορίτσι, ζέστη, αδιάθετη ...........είδες πόσες δικαιολογίες βρίσκω για να αποφεύγω τη γυμναστική; μετά να μην παραπονιέμαι :twisted::twisted::twisted:......πρέπει να συγκεντρωθώ με αυτό το θέμα.....και εσύ είσαι το ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!!!!!!!!!

Κουλλαμ, φυσικά και δεν τρώμε γλυκά ούτε στην εγκυμοσύνη! μπράβο σου για την αυτοσυγκράτηση! στην κατάστασή σου προσπάθησε να παίρνεις πολλές πρωτεϊνες και όσο πιο λίγους υδατάνθρακες. Δηλαδή, σ΄ένα πιάτο π.χ. κοτόπουλο με ρύζι τρως κυρίως κοτόπουλο, άφθονη σαλάτα και ρύζι μια πηρουνιά. Αυτό μου το είπε ο γυναικολόγος μου, δυστυχώς στον όγδοο μήνα της δεύτερης κόρης μου. Αποτέλεσμα: στον ένατο μήνα δεν πήρα τίποτα!

ΖΩΗ 76 καλή δύναμη! αλλά μην πέσεις κάτω! ποιος θα στηρίξει τον πατέρα μετά; πρόσεχε τον εαυτό σου γιατί σε χρειάζονται....

ΜΑΕΣΤΡΙΑ ζέστη σου λέωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!! αλλά παρακολουθείς όλους τους αγώνες του Μουντιάλ;;;;:shock:

Διαφημίσεις

ΜΑΕΣΤΡΙΑ ζέστη σου λέωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!! αλλά παρακολουθείς όλους τους αγώνες του Μουντιάλ;;;;:shock:

ENNOEITAI!!!

Μάλιστα τώρα ψάχνω τρόπο να τους βλέπω και μέσω ίντερνετ, για να μη χάνω τον αγώνα που είναι στις 2.30 και είμαι στη δουλειά. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αν αγαπάς το ποδοσφαιρο, το Παγκόσμιο είναι ΠΟΡΩΣΗ!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ENNOEITAI!!!

Μάλιστα τώρα ψάχνω τρόπο να τους βλέπω και μέσω ίντερνετ, για να μη χάνω τον αγώνα που είναι στις 2.30 και είμαι στη δουλειά. :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αν αγαπάς το ποδοσφαιρο, το Παγκόσμιο είναι ΠΟΡΩΣΗ!!!

Είσαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!!!!!!!!!!:-D ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ!!!!!!!!!:-D

Βίκυ έστειλα π.μ. αλλά σαν να μου φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά; αν δε σου ήρθε ενημέρωσέ με, σε παρακαλώ.....:)

Βίκυ έστειλα π.μ. αλλά σαν να μου φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά; αν δε σου ήρθε ενημέρωσέ με, σε παρακαλώ.....:)

Είμαι φίλαθλος παιδάκι μου! Μόνο εγώ είμαι νομίζεις;

Γιατί στέλνεις πμ εσύ σήμερις;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ελλη το πηρα .......επαθα πλακα!!!!:-D:grin:

μολις εφαγα τη μαρουλοτονοσαλατα μου ...γιατι μετα απο ενα σβκ κρεπαλης ...ειπα να μαζευτω!!!!παρολο που εχω τα πρησιματα μου ....ολοι μου λενε οτι φαινεται που αδυνατησα...καλο αυτο!!!!την τεταρτη να με δω...στο ζυγισμα και στη λιπομετρηση....ωχ!!παναγια μου....παω να μαζεψω το τραπεζι ...που τρωγανε τα μικροπαλικαρακια μου και θα επανελθω!!!!

μαεστριαααααα ,.......πως ειναι το παιδι;;;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Είμαι φίλαθλος παιδάκι μου! Μόνο εγώ είμαι νομίζεις;

Γιατί στέλνεις πμ εσύ σήμερις;

maestria εγώ μόνο που ακούω συνεχώς αυτή τη βουβουζελα:tongue::tongue:, τα νεύρα μου κρόσιααααααα

Άντε να το αντέξω το μουντιαλ που συστηματικά βλέπει ο άντρας μου, αλλά αυτός ο ήχος ..............μπλιάαααααααααχχχχχχχχχχχ:confused:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...