Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Είναι γμτ!

Μάματα. Έχει και η μάνα μου, κι αυτή με ινσουλίνες, αλλά αυτή λες είναι 60+ (νεότατη μεν, αλλά γιαγιά πλέον), πάλι οκ. Ο άλλος νέος άνθρωπος με μικρά παιδιά;

Του το 'χουν ρυθμίσει ήδη, τους γιατρούς περίμενε η αδελφή μου. Ευτυχώς είναι προσωπικό Α' Βοηθειών η αδελφούλα και ξέρει τι να κάνει. Αλλά φοβήθηκε πάρα πολύ και τα είδανε όλα και τα παιδιά του. :-(

Ναι το ξέρω, τα χαμε ξαναπει -και εμένα ο father..(500αρια)

το θέμα με το γ..μ..ζάχαρο είναι ότι όταν προσέχεις και είσαι καθ' όλα εντάξει, τις κρίσεις υπογλυκαιμίας τις έχεις δεδομένες:rolleyes:..

Ωχχχ τα παιδάκια θα τρόμαξαν ρε γμτ!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Nαι τα καημένα! Και είναι μεγάλα (γυμνάσιο και λύκειο), τα καταλαβαίνουν όλα.

Σταδιάλα, ήμουν που ήμουν σήμερα, με αποτέλειωσε!

Μη με βρίσετε, αλλά απ' τα νεύρα μου πήρα μια μπουγάτσα (με τυρί! ;) ) και τσάκισα!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Για τον μικρό δεν έχει κάποιο φάρμακο (είμαι και κατά βασικά), ο παιδίατρος είπε ότι πρέπει να κάνει αντισώματα!

Κοίτα κι ο χάζμπαντ έτσι ήταν - λέει η πεθερά - όταν πρωτοπήγε σταθμό, αρρώσταινε συνέχεια, αλλά από τότε έχει ν' αρρωστησει!

Οπότε, τρέφω ελπίδες.

Αλλά κουράστηκα κι εγώ να γκρινιάζω! Ένα χρόνο τωρα μαμιώντας με πάει.

Έχεις δίκιο...

να γκρινιάξω και εγώ λίγο;...χθες έμαθα ότι η Κατσέλη κατεβάζει νομοσχέδιο στη βουλή (σήμερα αύριο) για τα εργασιακά! (στις ειδησεις το έχουν κάνει γαργάρα εννοείται)...

Καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις και έρχονται οι επιχειρησιάκές συμβάσεις...σημαίνει ότι ο βασικές καθορίζεται από τον εργοδότη (εδώ γελάμε) και νομιμοποιείται το ελαστικό ωράριο!

Ρε μαέστρο μήπως να κάνουμε φασαρίες να μας απολύσουν μπας και πάρουμε τουλάχιστον την αποζημείωση προτού καταργηθεί και αυτή;

Ειχα παθει κι εγω υπογλυκαιμια οταν επαιρνα ινσουλινες στην εγκυμοσυνη, αλλα απο βλακεια μου. Γι αυτο πηρα τοσο ζεστα το θεμα κι εχασα τα κιλα και γυμναζομαι γιατι τα 5 πρωτα χρονια μετα την κυηση με διαβητη ειναι πολυ επικινδυνα.

age.png age.png

Ρε μαέστρο μήπως να κάνουμε φασαρίες να μας απολύσουν μπας και πάρουμε τουλάχιστον την αποζημίωση προτού καταργηθεί και αυτή;

Δεν είναι κακή ιδέα! Να ξεκουραστούμε και λίγο, γιατί μετά μια ζωή θα δουλεύουμε!

Άσε, κοντά στα μέτρα για τα δημοσιονομικά, θα περάσουν και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκληρά μέτρα για τα εργασιακά, χωρίς να υπάρχει - ουσιαστικά - λόγος. Τι σχέση έχει το έλλειμα μ' αυτά;

Απλά βρήκαμε παπά, να θάψουμε 5-6, κατάλαβες;;; :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ΤΑΡΟΝΙ μάματα, εμείς μπλέξαμε οικογενειακώς με το διαβήτη, καθότι έχουμε μανούλα και μεγάλο γαμπρό με ινσουλινες εδώ και 3-4 χρόνια. Και δεν πρόκειται να ξεμπλέξουμε.

Καλά κάνεις και προσέχεις, δεν είναι να σου μείνει αυτό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Δεν είναι κακή ιδέα! Να ξεκουραστούμε και λίγο, γιατί μετά μια ζωή θα δουλεύουμε!

Άσε, κοντά στα μέτρα για τα δημοσιονομικά, θα περάσουν και ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ σκληρά μέτρα για τα εργασιακά, χωρίς να υπάρχει - ουσιαστικά - λόγος. Τι σχέση έχει το έλλειμα μ' αυτά;

Απλά βρήκαμε παπά, να θάψουμε 5-6, κατάλαβες;;; :mad:

Χθες άκουγα ειδήσεις (έκανα το λάθος)..

του θεωρητικού είμαι, αλλά απλά μαθηματικά κατέχω..

Ελεγε λοιπόν ότι τα έσοδα είναι 4 δις- τα έξοδα είναι 5 δις -χρωστάμε άλλα 5 δις..περιμένανε από την περαίωση να πάρουνε 700 εκατομμύρια και πήρανε 55.000 ευρώ...λένε επίσης ότι θα απαιτήσουν από την τρόικα που έρχεται να μην γίνουν άλλες περικοπές...

μα δεν βγαίνει ωρέ παιδιά...ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!:confused:

ΤΑΡΟΝΙ μάματα, εμείς μπλέξαμε οικογενειακώς με το διαβήτη, καθότι έχουμε μανούλα και μεγάλο γαμπρό με ινσουλινες εδώ και 3-4 χρόνια. Και δεν πρόκειται να ξεμπλέξουμε.

Καλά κάνεις και προσέχεις, δεν είναι να σου μείνει αυτό.

Να προσεχεις εσυ μικρη γιατι εχεις κληρονομικοτητα.

age.png age.png

μα δεν βγαίνει ωρέ παιδιά...ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!:confused:

Είμαστε μικρή Αργεντινή. Μετά από 5 χρόνια θα ξεχρεώσουμε (σ' ένα βαθμό) και θα 'χουμε 0 ανάπτυξη!

Οπότε; Χαμένοιιιιιιιιιιιι!

Απλά θέλουν να εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα των επενδύσεών τους τα funds και μετά θα μας αφήσουν να πνιγούμε.

Μεταναστεύεις ή δε μεταναστεύεις; :confused:

Να προσεχεις εσυ μικρη γιατι εχεις κληρονομικοτητα.

Σ' όλα τα καλά έχω κι εγώ κληρονομικότητα, τι να σου πω; (καρκίνο μαστού, διαβήτη)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγω θα παρω το γουρουνακι...!:tongue:

Ρε κοριτσια, τα ακυρα ψηφοδελτια στις εκλογες, πανε υπερ του νικητη ή οχι?

καλημερα Ταρααααααααααααα :D

δεν έχω ιδέα.....

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Δεν τα θυμάμαι όλα, δεν τα διάβασα καν, γιατί έχετε γράψει πάρα πολλά:

Αχιλλέας,

να σας ζήσουν τα διδυμάκια!!!

Ελίζα,

τελικά βρέθηκε καμία λύση για να πας στο ραντεβού;

mpap,

εγώ θα πήδαγα από την χαρά μου αν ερχόντουσαν εκείνη την ώρα... η τέλεια δικαιολογία για να φύγω... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κάτι τέτοια τελειωμένα, δλδ να παίρνει πράγματα για το σπίτι μου, έκανε η μάνα μου. Μου πήρε, λοιπόν, έναν πίνακα. Της είπα δεν μου αρέσει, ρωτάει "κι εγώ τι να τον κάνω;" της απάντησα "δεν με ενδιαφέρει" και το έκοψε...

Όσο για την γιορτή σου... εγώ θα κανόνιζα να είμαι Αθήνα, να βγω έξω με φίλους και να έχω αφήσει και ένα σπίτι μπ%*&λο. Και ας κάνει η πεθερά ότι θέλει... Κοινώς μην μπαίνεις στο τρυπάκι "τι θα πει ο κόσμος"

Βασικά, θέλει δραστικά μέτρα για να ανταπεξέλθεις...

Έχω κι εγώ πεθερά στο σπίτι αυτές τις μέρες... Και όλο βόλτες είμαι... :tongue::tongue:

Όσο για τη συνάντηση με παιδιά:

Όχι ότι με βολεύει, ιδέα σας, :D αλλά έχει μία καφετέρια στην Καλλιθέα, κοντά Χαροκόπου & Θησέως, με παιδότοπο μέσα και μάλιστα απέναντι από πάρκο για συνέχεια (ξέρετε, μετά από γλυκάκι κυνήγι στα πιτσιρίκια για να χαθούν τα κιλά). Είναι γύρω στα 5 λεπτά από τον σταθμό του Ταύρου. Επίσης, μπορείτε να σκεφτείτε και διάφορα goody's με παιδότοπο. Π.χ. έχει Συγγρού - Φιξ. Όλο και κάπου πιο κεντρικά θα έχει.

καλημερα κοριτσιιιιιιιιιι :D

δυστηχως οτι και να κανω αυτη η κατσταση ΔΕΝ αλλαζει....υπάρχουν φορες που τα παιρνω στην πλακα ολα αυτα και τα αντιμετωπιζω με χιουμορ....απλα χθες δεν ηταν μια απο αυτες τις φορες ;)

καλημερα σε ολα τα γοργονοκοριτσα!!!!!!!

σημερα ξυπνησα λιγο ανησυχη!!εχω την εντυπωση οτι ο μικρος αρρωστησε!!βηχει πολυ εντονα....

μου αρεσει που προσπαθουσα να τον προστατεψω οσο μπορουσα!!!!μπου@@@ς τελικα....

καλημερα κοριτσι!!!!

ελπιζω να μη ειναι τιποτα...περαστικα στον μικρουλη !!!

μαριλινα καλημερα...τιποτα τελικα με το ραντεβου ...κανεις δεν μου κραταει τα παιδια...ασε μην το ξαναθυμηθω παλι και παρω αναποδες...

λετακι καλημερα...περαστικα στον μικρο σου...ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει πολυ...

Ελιζακι καλημερα

εγω σου ειπα παρε ενα τηλεφωνο...μπορει να κανουν και αλλο ομαδικο αλλη μερα...να σε βαλουν σε εκεινο το γκρουπ....ΔΕΝ εχεις τιποτα να χασεις...ενα τηλ ειναι ;)

κοριτσια παω να μαζεψω γιατιπεριμενω την δασκαλα των γερμανικων

καλημερα λετα και μαριλινα

ολα τα παιδια ετσι ξημερωσαν μου φαινεται...και η ντινα το ιδιο ελεγε...και ο δικος μου ο μικρος τα ιδια!!!βηχα......πολυ βηχα!!!!

τα λεμε σε λιγο !!!

καλημερα Βικακιιιιιιιι :D...η γκουντεν μοργκεν :tongue:

πφφφ και ο δικος σου βηχα??? τι γινεται βρε παιδια???

περαστικα να ειναι !!!

Λοιπόν εγώ θήλασα αλλά εντομεταξύ ξύπνησε ο γιος μου και σε λίγο θα ξυπνήσει και η κόρη μου....Δεν έχουμε σχολείο σήμερα και είμαστε όοοολοι εδώ!!!!Έχω και σίδερο....Να δω τί θα πρωτοκάνω.....

καλημερααααααααααα Ερηηηηηηηη !!!

που χαθηκες εσυ βρε θηριο???...ασε το σιδερο κ ελα να μας πεις τα νεα σου!!!!

καλημερουδια!

κιμενα κατα τις 2-3 αρχισε τον βηχα, ενω ολη μερα δεν βηχει καθολου, δεν ειναι τυχαιο κοριτσια,ειναι αυτος ο κ.....καιρος με τον νοτια και την σκονη, μην ανησυχειτε, αν δεν ειναι κατι αλλο δηλαδη...

μπονζουρρρρ

κ σενα βηχα????...απαπαπαπαπα....όλα απο βηχα υποφερουν σημερα???...το πιο πιθανο να ειναι απο αυτο που λες...νοτιας-σκονη ;)

Καλημερα κοριτσαι τι κανετε?

Πολυ προκομενες βλεπω αρχισαμε συνταγες σεσιον!!! Θελω κ εγω την συνταγη για μηλοπιτα !

Τι καλα Παρασκευη σημερα! Την Κυριακη εχω γυναικα σπιτι για γενικη κ μετα θα στρωσουμε χαλια!

καλημεραααααααααααααα που χαθηκες εσυ???

κ εσυ θες συνταγη για μηλοπιτα????....ααααα αμερικαν μπαρ το εχουμε κανει εδω μεσα μου φαινεται :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

αντε την κανω τωρα για φυσιο και μπειμπις....χαρηκα που τα ειπαμε κοπελιες...

στο καλο μικρο.....και φιλια στα τουϊνςςςςςςςς :D:D:D

Δε νομίζω!

Περαστικά του!

Ο δικός μου έκανε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διάρροια το πρωί, θα βαζα τα κλάμματα απ' το κακό μου! Με βαρέθηκα κι εγώ να γκρινιάζω συνέχεια κορίτσια, αλλά τι να κάνω;

Τον έστειλα παιδικό, αλλά περιμένω τηλέφωνο σύντομα.

καλημερα μαεστρο !!!

τι να σου πω βρε παιδι μου....περαστικα και παλι....βρε τον καημενο το Γιαννο....τι ειναι αυτο το πραγμα φετος...:(....περαστικα να ειναι

Ξανα καλημέρες!!!!

ρίχνει καρεκλοπόδαρα και έχει σκοτινιάσει ο τόπος!!!!

μιλάμε για πολύ νερό, αστραπές βροντες!!

maestro τον έχουν ξετινάξει οι ιώσεις το Τζόνη, ο γιατρός τί λεει;

καλημερα Ζωηηηηηη !!!

καλα εδω κατεβηκε Ο Θεος ....απαπαπαπαπαπαπαπαπα.....τι βροχα ηταν τουτη???

Του βάζω εγώ φαγητό, ευτυχώς σκέτα μακαρονάκια με λίιιιγο τυρί, γιατί απ' την Κυριακή με τους εμετούς ακόμα τον φοβόμουνα!

Μόνο μην ξανακάνει ΤΟΣΟ πολύ, είχε γεμίσει η πάντα κι έσταζε σας λέω, αηδία! :-(

Δεν τον πήγα καλέ, τη Δευτέρα τον είχα πάει. Μάλλον η ίδια ή καινούρια ίωση είναι.

ΩΡΑΙΑ, τώρα έμαθα ότι ο γαμπρός μου (διαβητικός) έπαθε κρίση υπογλυκαιμίας χθες και είναι στο νοσοκομείο!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

πφφφφφφφφ......εδω παει το καντε κανα ευχελαιο καλεεεε !!!

απο διαβητικους εχουμε 3 στην οικογενεια.....ενα κουτ. γλυκου ζαχαρη στην υπογλυκαιμια ή λιγη κοκα κολα και θα συνερχεται αμεσως !!!!....θα του τα πει και ο γιατρος του....προφανως κατι εκανε λαθος....παρελειψε καποιο γευμα ή πηρε το χαπι του 2 φορες....κατι τετοιο....εχουμε λαχταρισει πολυ ....τα ξερω....ο ασθενης πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ προσεχτικος....εαν τηρει κατα γραμμα τη διατροφη του, τις ωρες , τα γραμμαρια ,το περπατημα....ολα πανε ρολοϊ

περαστικα να ειναι

καλημερα κουκλακια εεε!! τι εγινε βρε μαεστρο τζονυ αρωστος και σπυρος μπουκομα !!!

και περαστηκα και στο παλικαρι βρε αχ!! κανει νισουλινες ???

καλημερα Ντινακι !!!

κ εσενα ο μικρος αρρωστος???....τι εγινε βρε παιδια......γοργονες βαλτε τις στολες σας ....images?q=tbn:ANd9GcQkW0MjkM3w8g1KpkINJy7oEMMyVA1VBOKBRIJ8Gjwm0FLQ_mg6PA

Nαι τα καημένα! Και είναι μεγάλα (γυμνάσιο και λύκειο), τα καταλαβαίνουν όλα.

Σταδιάλα, ήμουν που ήμουν σήμερα, με αποτέλειωσε!

Μη με βρίσετε, αλλά απ' τα νεύρα μου πήρα μια μπουγάτσα (με τυρί! ;) ) και τσάκισα!!!

σιγα μη σε βρισουμε...απλα προσεε μη ξεφυγει το θεμα ΟΚ??? :cool:;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Επισης να σας πω οτι επειδη ουτε ο Θεος ουτε τα μπαρμπουνια αντεχουν το αδικο........μπαρμπουνια δεν εφερε ο καλος μου σπιτι....τα καψε το πεθερικον...της κολλησανε χαχαχαχαχαχχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:....ηταν που δεν ηξερα εγω να τα τηγανιζω χαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχα

κοριτσια ελιωσα στο γελιο χθες.......που να βλεπατε τη φατσα μου οταν ηρθε ο δικος μου και μου λεει ασε με τα εχω παρει...πηγα για να της κανω τη χαρη και αυτη τα εκαψε χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα γκουρού της διατροφής!

απο διαβητικους εχουμε 3 στην οικογενεια.....ενα κουτ. γλυκου ζαχαρη στην υπογλυκαιμια ή λιγη κοκα κολα και θα συνερχεται αμεσως !!!!....θα του τα πει και ο γιατρος του....προφανως κατι εκανε λαθος....παρελειψε καποιο γευμα ή πηρε το χαπι του 2 φορες....κατι τετοιο....εχουμε λαχταρισει πολυ ....τα ξερω....ο ασθενης πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ προσεχτικος....εαν τηρει κατα γραμμα τη διατροφη του, τις ωρες , τα γραμμαρια ,το περπατημα....ολα πανε ρολοϊ

περαστικα να ειναι

Τα ξέρει καλό μου, ήταν και η αδελφή μου εκεί, που εργάζεται στο ΕΚΑΒ. Αλλά ότι και να κάνανε, δεν ανέβαινε, αντιθέτως έπεφτε ακόμα περισσότερο!

Γενικώς προσέχει πολύ, γιατί είναι νέος και τη θέλει τη ζωούλα του.

Δε θα ξαναφάω μπουγάτσα, δεν θα ξαναφάω μπουγάτσα, δεν θα ξαναφάω μπουγάτσα, δεν θα ξαναφάω μπουγάτσα, δεν θα ξαναφάω μπουγάτσα!

Άι πρόμις! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Επισης να σας πω οτι επειδη ουτε ο Θεος ουτε τα μπαρμπουνια αντεχουν το αδικο........μπαρμπουνια δεν εφερε ο καλος μου σπιτι....τα καψε το πεθερικον...της κολλησανε χαχαχαχαχαχχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:....ηταν που δεν ηξερα εγω να τα τηγανιζω χαχαχαχαχαχαχχαχχαχαχα

Nαιιιιιιιιιιιι, κάτι τέτοιες στιγμές είναι που γίνεται κανείς θρήσκος!

pig.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χαχαχαχαχαχαχχαχα....ασε μαεστρο με επιασε τετοιο νευρικο γελιο...που ετρεξα αμεσως στην τουαλετα για να μη τσαντηστει ο δικος μου χαχααχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα.......:tongue::tongue::tongue:

τι να πω???...τελικα πιστεψα στη γλωσσοφαγια χαχαχαχαχαχα :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...