Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερουδια!

κιμενα κατα τις 2-3 αρχισε τον βηχα, ενω ολη μερα δεν βηχει καθολου, δεν ειναι τυχαιο κοριτσια,ειναι αυτος ο κ.....καιρος με τον νοτια και την σκονη, μην ανησυχειτε, αν δεν ειναι κατι αλλο δηλαδη...

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημερα κοριτσαι τι κανετε?

Πολυ προκομενες βλεπω αρχισαμε συνταγες σεσιον!!! Θελω κ εγω την συνταγη για μηλοπιτα !

Τι καλα Παρασκευη σημερα! Την Κυριακη εχω γυναικα σπιτι για γενικη κ μετα θα στρωσουμε χαλια!

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια, τα ακυρα ψηφοδελτια στις εκλογες, πανε υπερ του νικητη ή οχι?

Δε νομίζω!

σημερα ξυπνησα λιγο ανησυχη!!εχω την εντυπωση οτι ο μικρος αρρωστησε!!βηχει πολυ εντονα....

Περαστικά του!

Ο δικός μου έκανε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διάρροια το πρωί, θα βαζα τα κλάμματα απ' το κακό μου! Με βαρέθηκα κι εγώ να γκρινιάζω συνέχεια κορίτσια, αλλά τι να κάνω;

Τον έστειλα παιδικό, αλλά περιμένω τηλέφωνο σύντομα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ο δικός μου έκανε μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ διάρροια το πρωί, θα βαζα τα κλάμματα απ' το κακό μου! Με βαρέθηκα κι εγώ να γκρινιάζω συνέχεια κορίτσια, αλλά τι να κάνω;

Τον έστειλα παιδικό, αλλά περιμένω τηλέφωνο σύντομα.

Περαστικά του, μαεστρία μου.

Μήπως να τους έλεγες να του δώσουν κάτι απλό για μεσημέρι: π.χ. σκέτα μακαρόνια. Το είχα κάνει όταν είχε διάρροιες ο δικός μου. Και ο παιδικός προέβλεπε για τέτοιες περιπτώσεις.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Ξανα καλημέρες!!!!

ρίχνει καρεκλοπόδαρα και έχει σκοτινιάσει ο τόπος!!!!

μιλάμε για πολύ νερό, αστραπές βροντες!!

maestro τον έχουν ξετινάξει οι ιώσεις το Τζόνη, ο γιατρός τί λεει;

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Περαστικά του, μαεστρία μου.

Μήπως να τους έλεγες να του δώσουν κάτι απλό για μεσημέρι: π.χ. σκέτα μακαρόνια. Το είχα κάνει όταν είχε διάρροιες ο δικός μου. Και ο παιδικός προέβλεπε για τέτοιες περιπτώσεις.

Του βάζω εγώ φαγητό, ευτυχώς σκέτα μακαρονάκια με λίιιιγο τυρί, γιατί απ' την Κυριακή με τους εμετούς ακόμα τον φοβόμουνα!

Μόνο μην ξανακάνει ΤΟΣΟ πολύ, είχε γεμίσει η πάντα κι έσταζε σας λέω, αηδία! :-(

maestro τον έχουν ξετινάξει οι ιώσεις το Τζόνη, ο γιατρός τί λεει;

Δεν τον πήγα καλέ, τη Δευτέρα τον είχα πάει. Μάλλον η ίδια ή καινούρια ίωση είναι.

ΩΡΑΙΑ, τώρα έμαθα ότι ο γαμπρός μου (διαβητικός) έπαθε κρίση υπογλυκαιμίας χθες και είναι στο νοσοκομείο!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Του βάζω εγώ φαγητό, ευτυχώς σκέτα μακαρονάκια με λίιιιγο τυρί, γιατί απ' την Κυριακή με τους εμετούς ακόμα τον φοβόμουνα!

Μόνο μην ξανακάνει ΤΟΣΟ πολύ, είχε γεμίσει η πάντα κι έσταζε σας λέω, αηδία! :-(

Δεν τον πήγα καλέ, τη Δευτέρα τον είχα πάει. Μάλλον η ίδια ή καινούρια ίωση είναι.

ΩΡΑΙΑ, τώρα έμαθα ότι ο γαμπρός μου (διαβητικός) έπαθε κρίση υπογλυκαιμίας χθες και είναι στο νοσοκομείο!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

καλημερα κουκλακια εεε!! τι εγινε βρε μαεστρο τζονυ αρωστος και σπυρος μπουκομα !!!

και περαστηκα και στο παλικαρι βρε αχ!! κανει νισουλινες ???

Διαφημίσεις

και περαστηκα και στο παλικαρι βρε αχ!! κανει νισουλινες ???

Ευχαριστώ!

Ναι, έχει 3-4 χρόνια που κάνει. Είναι ο άντρας της μεγάλης αδελφής μου, 45 χρονών, με δυο ανήλικα παιδιά. :(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ευχαριστώ!

Ναι, έχει 3-4 χρόνια που κάνει. Είναι ο άντρας της μεγάλης αδελφής μου, 45 χρονών, με δυο ανήλικα παιδιά. :(

Θκατα ολέ:-(

θα τον κρατήσουν νοσοκομείο μέχρι να τον ρυθμίσουν..εύχομαι να πάνε όλα καλά!γμτ ζάχαρο!ύπουλη ασθένεια!

για το γιατρό σε ρώτησα μήπως και του έδινε του μικρού τίποτα βιταμίνες ή σίδηρο για να τον προφυλάξει λίγο;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

γμτ ειναι νεο πλασμα !! :(:(:(

Είναι γμτ!

θα τον κρατήσουν νοσοκομείο μέχρι να τον ρυθμίσουν..εύχομαι να πάνε όλα καλά!γμτ ζάχαρο!ύπουλη ασθένεια!

για το γιατρό σε ρώτησα μήπως και του έδινε του μικρού τίποτα βιταμίνες ή σίδηρο για να τον προφυλάξει λίγο;)

Μάματα. Έχει και η μάνα μου, κι αυτή με ινσουλίνες, αλλά αυτή λες είναι 60+ (νεότατη μεν, αλλά γιαγιά πλέον), πάλι οκ. Ο άλλος νέος άνθρωπος με μικρά παιδιά;

Του το 'χουν ρυθμίσει ήδη, τους γιατρούς περίμενε η αδελφή μου. Ευτυχώς είναι προσωπικό Α' Βοηθειών η αδελφούλα και ξέρει τι να κάνει. Αλλά φοβήθηκε πάρα πολύ και τα είδανε όλα και τα παιδιά του. :-(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Για τον μικρό δεν έχει κάποιο φάρμακο (είμαι και κατά βασικά), ο παιδίατρος είπε ότι πρέπει να κάνει αντισώματα!

Κοίτα κι ο χάζμπαντ έτσι ήταν - λέει η πεθερά - όταν πρωτοπήγε σταθμό, αρρώσταινε συνέχεια, αλλά από τότε έχει ν' αρρωστησει!

Οπότε, τρέφω ελπίδες.

Αλλά κουράστηκα κι εγώ να γκρινιάζω! Ένα χρόνο τωρα μαμιώντας με πάει.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...