Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Δεν τα θυμάμαι όλα, δεν τα διάβασα καν, γιατί έχετε γράψει πάρα πολλά:

Αχιλλέας,

να σας ζήσουν τα διδυμάκια!!!

Ελίζα,

τελικά βρέθηκε καμία λύση για να πας στο ραντεβού;

mpap,

εγώ θα πήδαγα από την χαρά μου αν ερχόντουσαν εκείνη την ώρα... η τέλεια δικαιολογία για να φύγω... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κάτι τέτοια τελειωμένα, δλδ να παίρνει πράγματα για το σπίτι μου, έκανε η μάνα μου. Μου πήρε, λοιπόν, έναν πίνακα. Της είπα δεν μου αρέσει, ρωτάει "κι εγώ τι να τον κάνω;" της απάντησα "δεν με ενδιαφέρει" και το έκοψε...

Όσο για την γιορτή σου... εγώ θα κανόνιζα να είμαι Αθήνα, να βγω έξω με φίλους και να έχω αφήσει και ένα σπίτι μπ%*&λο. Και ας κάνει η πεθερά ότι θέλει... Κοινώς μην μπαίνεις στο τρυπάκι "τι θα πει ο κόσμος"

Βασικά, θέλει δραστικά μέτρα για να ανταπεξέλθεις...

Έχω κι εγώ πεθερά στο σπίτι αυτές τις μέρες... Και όλο βόλτες είμαι... :tongue::tongue:

Όσο για τη συνάντηση με παιδιά:

Όχι ότι με βολεύει, ιδέα σας, :D αλλά έχει μία καφετέρια στην Καλλιθέα, κοντά Χαροκόπου & Θησέως, με παιδότοπο μέσα και μάλιστα απέναντι από πάρκο για συνέχεια (ξέρετε, μετά από γλυκάκι κυνήγι στα πιτσιρίκια για να χαθούν τα κιλά). Είναι γύρω στα 5 λεπτά από τον σταθμό του Ταύρου. Επίσης, μπορείτε να σκεφτείτε και διάφορα goody's με παιδότοπο. Π.χ. έχει Συγγρού - Φιξ. Όλο και κάπου πιο κεντρικά θα έχει.

NDPXp3.png eJ01p3.png

καλημερα σε ολα τα γοργονοκοριτσα!!!!!!!

σημερα ξυπνησα λιγο ανησυχη!!εχω την εντυπωση οτι ο μικρος αρρωστησε!!βηχει πολυ εντονα....

μου αρεσει που προσπαθουσα να τον προστατεψω οσο μπορουσα!!!!μπου@@@ς τελικα....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα γοργόνες!!!!!!

Παρασκευή!!!επιτέλους!.....

leta περαστικά στο μικρό σου!!!!!

ταρα τα άκυρα νομίζω δεν πάνε υπερ του νικητή, αλλά σάμπως τους δίνει και κανένας σημασία..;;;Εγώ αυτή τη φορά θα ενισχύσω ακόμη περισσότερο την αποχή!! ;)

καλημέρα σε όλες τις γοργόνες!!!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

μαριλινα καλημερα...τιποτα τελικα με το ραντεβου ...κανεις δεν μου κραταει τα παιδια...ασε μην το ξαναθυμηθω παλι και παρω αναποδες...

λετακι καλημερα...περαστικα στον μικρο σου...ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει πολυ...

Ρε κοριτσια, τα ακυρα ψηφοδελτια στις εκλογες, πανε υπερ του νικητη ή οχι?

ναι ταρα αυτο ξερω εγω αλλα μπορει να κανω και λαθος...οπως επισης και τα λευκα...

καλημερα ζωη

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

κοριτσια παω να μαζεψω γιατιπεριμενω την δασκαλα των γερμανικων

καλημερα λετα και μαριλινα

ολα τα παιδια ετσι ξημερωσαν μου φαινεται...και η ντινα το ιδιο ελεγε...και ο δικος μου ο μικρος τα ιδια!!!βηχα......πολυ βηχα!!!!

τα λεμε σε λιγο !!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα γοργόνες!!!!!!

Παρασκευή!!!επιτέλους!.....

leta περαστικά στο μικρό σου!!!!!

ταρα τα άκυρα νομίζω δεν πάνε υπερ του νικητή, αλλά σάμπως τους δίνει και κανένας σημασία..;;;Εγώ αυτή τη φορά θα ενισχύσω ακόμη περισσότερο την αποχή!! ;)

καλημέρα σε όλες τις γοργόνες!!!!!

καλημερα ζωουλα!!!

επανερχομαι σε λιγοοοοοο!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Λοιπόν εγώ θήλασα αλλά εντομεταξύ ξύπνησε ο γιος μου και σε λίγο θα ξυπνήσει και η κόρη μου....Δεν έχουμε σχολείο σήμερα και είμαστε όοοολοι εδώ!!!!Έχω και σίδερο....Να δω τί θα πρωτοκάνω.....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...