Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

      Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

      Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Γοργόνες σε δίαιτα!


Recommended Posts

Καλέ θα με τρελάνετε όλες! Δηλαδή ξέρετε κι ανοίγετε όλες φύλλο;;;!!!

εγω δεν ξερω...:mrgreen:

Υλικα: 300γρ σπανακι, 1 ξερο κρεμυδι και 3 φρεσκα ψιλοκομμενα, 2 φλ.τσ. ζεστο γαλα, 5 αυγα χτυπημενα, 2 κ.σ. βουτυρο, 3 κ.σ. αλευρι, 1 1/2 φλ.τσ. τριμμενο τυρι, μοσχοκαρυδο, 1/2 κιλο φυλλο πιτας, 3/4 φλ.τσ. λαδι.

Εκτελεση: Σωταρετε το μισο βουτυρο με το κρεμυδι, και ριχνετε το σπανακι. Προσθετετε σε χαμηλη φωτια τα αυγα, το αλευρι και το γαλα, και σβηνετε τη φωτια. Προσθετετε το τυρι, το μοσχοκαρυδο και αφηνετε το μειγμα να κρυωσει λιγο.

Αλειφετε με λαδι το ταψι, και στρωνετε τα μισα φυλλα σηκωνοντας λιγο τα πλαινα για να μη ξεχειλισει το περεχομενο. Απλωνετε το μειγμα ομοιομορφα και απο πανω στρωνετε σουρωμενα τα υπολοιπα φυλλα.

Χαραζετε την πιτα, κατα βρεχετε με το υπολοιπο λαδι και λιγο νερακι και ψηνετε για περιπου 1 ωρα σε 180 βαθμους (προθερμασμενο φουρνο)

Αυτο δεν το εχω ξανακανει ποτε (δηλαδη δεν εχω δωσει συνταγη στο φορουμ και μου φαινεται πολυ αστειο)

Σαν συνταγη ειναι πολυ καλη.

Μαριεττα, δοκιμασε την και θα με θυμασαι. Τωρα οσων αφορα θερμιδες.... δεν το συζητω!!!!!!!! Θα με κραξει η αρχηγος.

γεια σου γιωργια με τα ωραια σου...


...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • maestria77

    2255

  • JENIA

    2242

  • mpap

    1708

  • tsipoura

    1624

Υλικα: 300γρ σπανακι, 1 ξερο κρεμυδι και 3 φρεσκα ψιλοκομμενα, 2 φλ.τσ. ζεστο γαλα, 5 αυγα χτυπημενα, 2 κ.σ. βουτυρο, 3 κ.σ. αλευρι, 1 1/2 φλ.τσ. τριμμενο τυρι, μοσχοκαρυδο, 1/2 κιλο φυλλο πιτας, 3/4 φλ.τσ. λαδι.

Εκτελεση: Σωταρετε το μισο βουτυρο με το κρεμυδι, και ριχνετε το σπανακι. Προσθετετε σε χαμηλη φωτια τα αυγα, το αλευρι και το γαλα, και σβηνετε τη φωτια. Προσθετετε το τυρι, το μοσχοκαρυδο και αφηνετε το μειγμα να κρυωσει λιγο.

Αλειφετε με λαδι το ταψι, και στρωνετε τα μισα φυλλα σηκωνοντας λιγο τα πλαινα για να μη ξεχειλισει το περεχομενο. Απλωνετε το μειγμα ομοιομορφα και απο πανω στρωνετε σουρωμενα τα υπολοιπα φυλλα.

Χαραζετε την πιτα, κατα βρεχετε με το υπολοιπο λαδι και λιγο νερακι και ψηνετε για περιπου 1 ωρα σε 180 βαθμους (προθερμασμενο φουρνο)

Αυτο δεν το εχω ξανακανει ποτε (δηλαδη δεν εχω δωσει συνταγη στο φορουμ και μου φαινεται πολυ αστειο)

Σαν συνταγη ειναι πολυ καλη.

Μαριεττα, δοκιμασε την και θα με θυμασαι. Τωρα οσων αφορα θερμιδες.... δεν το συζητω!!!!!!!! Θα με κραξει η αρχηγος.

Θεά είσαι!!!!!! Αλεύρι γιατί βάζεις; για να τραβήξει τα υγρά από το σπανάκι;

Μαεστρία ναι όλες ξέρουν να ανοίγουν φύλλο εδώ μέσα! Εμεις είμαστε οι μόνες ακαμάτρες αλλά έχουμε άλλες χάρες χρυσό μου ;) Ελίζα κι εσύ δικά μας ε;;;;;;; ;)

Link to comment
Share on other sites

δεν εχω παει τσιπουρα, αλλα οπου και να με πας τωρα μια χαρα τελεια φανταστικα πανεμορφα και γ.. θα ηταν τι να λεμε τωρα...

@μπαπακι οκ δεν τα λες τα πραγμτα γενικα, αλλα τι να κανουμε, βλεπουμε...θελω την διευθυνησ και τηλ απο εκεινο το μαγαζι στο Χαλανδρι που σου ελεγα (που παει η αδερφη σου)


bgx2ye5lc.png
Link to comment
Share on other sites

Μαεστρία ναι όλες ξέρουν να ανοίγουν φύλλο εδώ μέσα! Εμεις είμαστε οι μόνες ακαμάτρες αλλά έχουμε άλλες χάρες χρυσό μου ;)

Ναι, ναι, κάνουμε καλό ... απ' το "άλλο", ξέρεις εσύ! :tongue::mrgreen:


VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Δεν νομίζω κατά την γνώμη μου ότι πρέπει να την ακυρώσουμε.

συμφωνω εδω καναμε αμαν να το κανονισουμε...

στην αναγκη παμε καπου αλλου πιο ειρηνικα χιχιχιχι...

τι λετε αν δεν μας κατσει το κεντρο να χτυπησουμε καμια παραλιακη????

οι γοργονες μετα τον καφε μπλουμμμμμμμ στη θαλασσα...:mrgreen:


...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Link to comment
Share on other sites

ουτε εγω ξερω φυλλο,α λλα θελω να μαθω της μανας μου που ειναι τελειο

Κι εμένα η μάνα μου κάνει σούπερ πίτα, αλλά δεν έχω καμία διάθεση να μάθω το πως. Προς το παρόν, γερή να 'ναι, φτιάχνει αυτή, τις βάζει στον καταψύκτη και τσουυυυυπ, μας δίνει όταν πάμε και τη βάζουμε στο φούρνο!

Γερή να 'ναι, χίλια χρόνια να ζήσει! :mrgreen:


VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Link to comment
Share on other sites

Θεά είσαι!!!!!! Αλεύρι γιατί βάζεις; για να τραβήξει τα υγρά από το σπανάκι;

Μαεστρία ναι όλες ξέρουν να ανοίγουν φύλλο εδώ μέσα! Εμεις είμαστε οι μόνες ακαμάτρες αλλά έχουμε άλλες χάρες χρυσό μου ;) Ελίζα κι εσύ δικά μας ε;;;;;;; ;)

Ουφ! Ευχαριστώ Λίζα μου, τώρα νιώθω πολύ καλύτερα! :cool:
ουτε εγω ξερω φυλλο,α λλα θελω να μαθω της μανας μου που ειναι τελειο

καλε ναι λεμε δικια σας ειμαι και εγω...οσο και αν προσπαθησε η μαδερ μου να μου μαθει εγω δενννννννν...


...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Ναι, ναι, κάνουμε καλό ... απ' το "άλλο", ξέρεις εσύ! :tongue::mrgreen:

εμ εγώ δεν ξέρω;;;; χιχιχιχιχιι

ουτε εγω ξερω φυλλο,α λλα θελω να μαθω της μανας μου που ειναι τελειο

προδότρα!!!!!!!

συμφωνω εδω καναμε αμαν να το κανονισουμε...

στην αναγκη παμε καπου αλλου πιο ειρηνικα χιχιχιχι...

τι λετε αν δεν μας κατσει το κεντρο να χτυπησουμε καμια παραλιακη????

οι γοργονες μετα τον καφε μπλουμμμμμμμ στη θαλασσα...:mrgreen:

Η παραλιακή δεν νομίζω να βολέψει τα κορίτσια από τα βόρεια!

Η γνώμη μου είναι να κάνουμε τη συνάντησή μας, αν ακουστεί κάτι για φασαριές δίνουμε ένα ραντεβού στο μετρό ακροπολη ή μοναστηράκι που θα είναι χαλαρά τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...