Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

εδω εννοείτε! αν αρχίσουμε να της στέλνουμε όλες π.μ. θα την τρελάνουμε!

Λοιπόν μαρία Πούλα τα χαλιά και πήγαινε ένα ωραιότατο ταξιδάκι στη ρώμη!!!!!!

δεν χρειάζεται να την ευχαριστήσεις.... :)

χαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα ΕΛΙΩΣΑΑΑΑ :tongue::tongue::tongue:

Οσο για την τραπεζαρία πες της: Λυπάμαι έχω αποφασίσει ήδη και καμιά άλλη κουβέντα. Θα το κόβεις από την αρχή κορίτσι μου! μετά όταν θα λεει θα απαντάς: μην κουράζεστε , σας έχω ήδη πει (πολύ γλυκά κι ευγενικά για να μην έχει να πει τίποτα για εσένα!)

Παιδιά το έχω δει στη δουλειά, κοπέλα που έφτιαχνε το σπίτι της μας είχε έρθει με την πεθερά της!!!!!! Την λυπήθηκα τόσο που αφού είχα αφήσει την πεθερά να μιλάει για καμιά ωρα σχετικά με το πως θα γίνει το σπίτι, κοίταξα την κάτοψη και τη ρώτησα (την πεθερά)

- Εσάς ποιο είναι το δωμάτιο σας;

τα έχασαν!

Λεει εγώ δεν μένω με τα παιδιά... (στο μυαλό της έλεγε ¨ακόμα¨ είμαι σίγουρη)

Τότε της λέω καλύτερα να μας πει η Νύφη σας πως το θέλει το σπίτι της κι όταν τελειώσουμε μπορούμε να μιλήσουμε αν θέλετε να μας αναθέσετε και το δικό σας!!!!!!!

Επρεπε να δείτε πως έλαμψε η κοπέλα! Μόνο τα χέρια δεν μου φίλησε!!!!!

Οσο για την τσούχτρα..... δεν ξαναήρθε! Ειχα δώσει εντολή στην κοπέλα πως ότι της έλεγε η πεθερά να λεει:

Δεν ξέρω μητέρα, ότι πει η διακοσμήτρια.........

μπραβο βρε τιπουρα....το εσωσες το κοριτσι....!!! η Αγια Τσιπουρα !!!

μα ελεος δλδ με την καθε καργια....αντε μη πω αλλα και κοπω :tongue:

χελοου!γεννησε η αδερφη μου χθες τα διδυμακια!πολυ κουκλια!

απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτα που εχετ γραψει συγκρατησα τον βηχα της μικρης Μαριας της Ελιζας.καλα ειναι δυνατον να δινει αντιβιωση η γιατρος ΜΗΠΩΣ και εχει καποιο μικροβιο η μικρη?χωρις ακροαστικα χωρις τιποτα?κιεγω εχω προσεξει οταν εχει νοτια, σκονη, ή βρεχει 2 μερες συνεχομενα ψιλοβηχει ο δικος μου, υποθετω οτι ειναι αλλεργικο

ευτυχως ο γιατρος μας δεν δινει ετσι αντιβιωσεις,πηρε τα ευσημα μεχρι και απο τον ομοιοπαθητικο να φανταστεις πόυ δεν μας εδωσε αντιβιωση για το υγρο στο αυτι!

τελιακ εμαθε καμια σας πως κλειδωνουμε το γκρουπακι μας εδω?

αλλαξε ο χωροχρονος της συναντησης?δεν ξερω αν θα τα κααταφερω λογω διαφορων...θα απαντησω συνβτομα

μπαπακι απορω με την υπομονη σου, γενικα εγω δεν πιστευω οτι πρπει να κανεις ΑΛΛΟ υπομονη, αποτι καταλαβα εχεις κανει ηδη αρκετη, ειναι ακιρος να αρχισεις να μιλας ΝΑΙ να πεις για την τραπεζαρια για τα παντα, δεν ειμαι καθολου της λογικης να κανεις διαφορα κολπα κλπ...

images?q=tbn:ANd9GcSEZEdZEjkCDVqp8wEZhzn0z-uiCmUdqFOffFSm0qB2ql8WN48&t=1&usg=__Cdk8VUR2zMakZTSwTmIoDUuTp-s= Να σας ζησουν τα ΔΙΔΥΜΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!

αχ να και ενα ευχαριστο...μπραβο βρε αχιλεας....για πες....μοιαζουν???...η αδερφη σου καλα????????

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

αφου εσυ δεν ξερεις αν θα ερθεις

θα ερθει θα ερθει δεν μπορει να κανει αλλιως...πως θα αντεξει τοοοσο ξυλο μετα απο ολες μας εεεε :mrgreen::roll::mrgreen::roll::mrgreen::roll::tongue::tongue:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Παιδιά το έχω δει στη δουλειά, κοπέλα που έφτιαχνε το σπίτι της μας είχε έρθει με την πεθερά της!!!!!! Την λυπήθηκα τόσο που αφού είχα αφήσει την πεθερά να μιλάει για καμιά ωρα σχετικά με το πως θα γίνει το σπίτι, κοίταξα την κάτοψη και τη ρώτησα (την πεθερά)

τα έχασαν!

Τότε της λέω καλύτερα να μας πει η Νύφη σας πως το θέλει το σπίτι της κι όταν τελειώσουμε μπορούμε να μιλήσουμε αν θέλετε να μας αναθέσετε και το δικό σας!!!!!!!

Οσο για την τσούχτρα..... δεν ξαναήρθε! Ειχα δώσει εντολή στην κοπέλα πως ότι της έλεγε η πεθερά να λεει:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ...την έστειλες αδιάβαστη!!!!:D:D:D:D

..

Να σας ζήσουν τα διδυμάκια!!!!!!!!:D:D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

εγω κουκλακια της το εστηλα σε πμ αν θελει το μαρακι να το βαλει εδω ας το κανει δεν ξερω αληθεια ... εγω παντος δεν θα καθομουνα ετσι θα εκανα σεισμο ... να λεγεται..

μωρε θα έρθω! θα κανονίσω να φύγουμε το σκδ πριν τα χριστούγεννα! τί να κάνω με εσάς που έμπλεξα;;;;;;;

τωρα τα λες καλα ... :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

εδω εννοείτε! αν αρχίσουμε να της στέλνουμε όλες π.μ. θα την τρελάνουμε!

Λοιπόν μαρία Πούλα τα χαλιά και πήγαινε ένα ωραιότατο ταξιδάκι στη ρώμη!!!!!!

δεν χρειάζεται να την ευχαριστήσεις.... :)

Οσο για την τραπεζαρία πες της: Λυπάμαι έχω αποφασίσει ήδη και καμιά άλλη κουβέντα. Θα το κόβεις από την αρχή κορίτσι μου! μετά όταν θα λεει θα απαντάς: μην κουράζεστε , σας έχω ήδη πει (πολύ γλυκά κι ευγενικά για να μην έχει να πει τίποτα για εσένα!) θα την κόβεις αμέσως να μην γίνονται κουβέντες! Αν σου ξαναπεί για την τραπεζαρία πες της βρήκα! Θες να την πλΕρώσεις μήπως;;;; αχαχαχαχχααααααα

τα έχασαν!

γεια σου τσιπουριτσα!!!!μια χαρα σε κοβω!!!χαχα!!!

απο ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτα που εχετ γραψει συγκρατησα τον βηχα της μικρης Μαριας της Ελιζας.καλα ειναι δυνατον να δινει αντιβιωση η γιατρος ΜΗΠΩΣ και εχει καποιο μικροβιο η μικρη?χωρις ακροαστικα χωρις τιποτα?κιεγω εχω προσεξει οταν εχει νοτια, σκονη, ή βρεχει 2 μερες συνεχομενα ψιλοβηχει ο δικος μου, υποθετω οτι ειναι αλλεργικο

ευτυχως ο γιατρος μας δεν δινει ετσι αντιβιωσεις,πηρε τα ευσημα μεχρι και απο τον ομοιοπαθητικο να φανταστεις πόυ δεν μας εδωσε αντιβιωση για το υγρο στο αυτι!

τελιακ εμαθε καμια σας πως κλειδωνουμε το γκρουπακι μας εδω?

αλλαξε ο χωροχρονος της συναντησης?δεν ξερω αν θα τα κααταφερω λογω διαφορων...θα απαντησω συνβτομα

μπαπακι απορω με την υπομονη σου, γενικα εγω δεν πιστευω οτι πρπει να κανεις ΑΛΛΟ υπομονη, αποτι καταλαβα εχεις κανει ηδη αρκετη, ειναι ακιρος να αρχισεις να μιλας ΝΑΙ να πεις για την τραπεζαρια για τα παντα, δεν ειμαι καθολου της λογικης να κανεις διαφορα κολπα κλπ...

αχιλεας ......να σας ζησουν κοπελα μου....!!!ποπω μες στην τρελλα θα ειστε τωρα!!!!τελεια ....!!!

αφου εσυ δεν ξερεις αν θα ερθεις

το προσπαθει πολυ ..ομως ...το κοβω να ειναι!!!:-D:grin:

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Μαρή κι εσύ με τις παρθένες γιορτάζεις;;;;;;;;

Τελικά είμαστε πολλές! :tongue:

Nαι, ναι, να σας χαιρόμαστε! :tongue:

Να τα χαίρεστεεεεεεεεεεεεεεε!

twins_congrats.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μην γελάς με τα χαλιά! Πούλα τα το εννοώ! Θα τα βάλεις ποτέ στο σπίτι; τότε; άντε να πιάσουν και τόπο (τα λεφτάκια)

επίσης έχω πρόταση:

Αν σου ξαναπεί για την τραπεζαρία πες της:

Βρήκα! Θες να την πλΕρώσεις μήπως;;;;

αχαχαχαχχαα:tongue:ααααα

αχιλλεας για πες μας για τα διδυμάκια; κουκλιά;

λογικά ειναι ετεροζυγωτάκια αν θυμάμαι καλά (αγόρι - κορίτσι)

ελίζα μην το χάσεις το αυριανό! μπορεί να πάρει άδεια ο άντρας σου;

μωρε θα έρθω! θα κανονίσω να φύγουμε το σκδ πριν τα χριστούγεννα! τί να κάνω με εσάς που έμπλεξα;;;;;;;

ετσι!!!!μπραβοοοο!!!ποπω τι εχει να γινει!!!χαχα!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...