Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημεραααααααα γοργονες ...

αυριο κλεινω μια εβδομαδα διατροφης με διαιτολογο αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω αι ζυγιστηκα απο σημερα...λοιπον ενα εχω να σας πω ... οτι απογοητευτηκα πααααααρα πολυ γιατι η δικη μου ζυγαρια δεν δειχνει ουτε γραμμαριο κατω...βεβαια δεν εχω ζυγαρια μου δεν ειναι ψυφικη και καμια φορα ο δεικτης ψιλοπαιζει αλλα εγω την πηρα την κρυαδα...

τσαμπα τοσος κοπος????? μαλλον τα καμωματα του σαββατου μου στηχισαν πολυ...

και μ αρεσει που μου ελεγε η διαιτολογος οτι επειδη εχω πολλαααααααα κιλα ειδικα τον πρωτοπ μηνα θα φυγουν τουλαχιστον 4-5 κιλα...ναι θκατουλες χαχαχχαχα

Ελίζα το ξεπέρασες το σοκ του Σαββάτου;

Σοφακι εγω το ξεπερασα αλλα αυτο μαλλον εχει κατσικωθει για τα καλα πανω μου...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.........

ελιζακι θα το βαλω για σενα .....να το βλεπω και εγω....

000202B0.gif κρατα την πιστη σου στις δυσκολες ...στιγμες

Βικουλα θα προσπαθησω να το κανω ...γιατι μετα απο το σημερινο μου ζυγισμα αν δεν κρατησω την πιστη μου , βλεπω να κραταω καμια σακουλα του σουπερ μαρκετ με φτου κακα μεσα ...ετσι ξεσπαω συνηθως ...αλλα για την ωρα καλα κραταω ελπιζω να μην παθω μεταλαξη τωρα που θα παω για ψωνια...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

[quote=TARA;

Καλη εβδομαδα κοριτσια!

Χθες ειχαμε το παρτυ γενεθλιων της κορης μου;)\

να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου ταρα μου...να τα εκατοστησει και παντα επιτυχιες στη ζωη της...

μπραβο και σε σενα που καταφερες το στοχο σου ...και πρεπει να ειναι πολυ ωραια η αισθηση του να σε κοιτανε οι αλλοι με εκπληξη και ενθουσιασμο για την αλλαγη της εμφανισης σου...

ξανα μπραβοοοοοοοο!!!!!!!

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημεραααααααα γοργονες ...

αυριο κλεινω μια εβδομαδα διατροφης με διαιτολογο αλλα δεν μπορεσα να κρατηθω αι ζυγιστηκα απο σημερα...λοιπον ενα εχω να σας πω ... οτι απογοητευτηκα πααααααρα πολυ γιατι η δικη μου ζυγαρια δεν δειχνει ουτε γραμμαριο κατω...βεβαια δεν εχω ζυγαρια μου δεν ειναι ψυφικη και καμια φορα ο δεικτης ψιλοπαιζει αλλα εγω την πηρα την κρυαδα...

τσαμπα τοσος κοπος????? μαλλον τα καμωματα του σαββατου μου στηχισαν πολυ...

και μ αρεσει που μου ελεγε η διαιτολογος οτι επειδη εχω πολλαααααααα κιλα ειδικα τον πρωτοπ μηνα θα φυγουν τουλαχιστον 4-5 κιλα...ναι θκατουλες χαχαχχαχα

βρε....μην απελπιζεσαι.....καμια φορα ο μεταβολισμος θελει παραπανω απο μια βδομαδα για να ξεκολλησει.........ΝΕΡΟ..ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ.......βοηθησε τον οργανισμο σου και μη το βαζεις κατω....θα τα καταφερεις!!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και Καλή Ζεστή Εβδομάδα!!!

κοριτσάκια ήταν ένα δύσκολο σκ (ίσως να είχε καμιά περίεργη συναστρία???)

τέλος πάντων, ήμουν τα χάλια μου μετά το ζύγισμα , τσακώθηκα και με τον καλό μου και έφαγα ..... και μετά τύψεις κλπ (τα ξέρετε οι περισσότερες φαντάζομαι)

είναι όμως μία καινούργια εβδομάδα :)

θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για την συμπαράσταση!!!!!

πριν από χρόνια είχα ένα προβληματάκι με τον θυρροειδή μου και επαιρνα φάρμακο, μετά σιγά σιγά ρυθμίστηκε και εδώ και 3 χρόνια είμαι λίγο χαμηλά αλλά δεν παίρνω φάρμακο. Έχοντας περάσει πρόσφατα την παλίνδρομη κύηση είναι πιθανόν ακόμα να είμαι ορμονικά διαταραγμένη (ψυχολογικά είμαι στάνταρντ!) θα πάω στην ενδοκρινολόγο να δούμε τί γίνεται, ελπίζω να είναι παροδικό και απλά να χρειάζεται λίγο καιρό ο οργανισμός για να συνέλθει :)

θα παω και στην διατροφολόγο για να νοιώθω μεγαλύτερη σιγουριά (το πρόγραμμα που ακολουθώ είναι από αυτήν, δεν είναι κουκουρουκου)

θα ξεκινήσω και το περπάτημα!

Ψηλά τα κεφάλια,

μέσα οι κοιλιές,

έξω οι ουρές

γοργόνεεεες!

θεικό!!!!! εύχομαι όλα καλά κι ακόμα καλύτερα!!!!!

Καλημέρα κορίτσια από σήμερα ξεκινάω διατροφή και εγώ. Ναι είμαι έγκυος αλλά απο σήμερα θα προσέχω τί τρώω γιατί αν συνεχίσω όπως πάω θα περάσω και τα 30 που πήρα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Ναι τα έχασα εύκολα αλλά δεν είναι ανάγκη να βάλω και πάνω από 30 αυτή την φορά. Είναι και ζέστη τώρα και έχω πρόβλημα και με την μέση μου και την αύξηση βάρους επιδεινώνετε οπόταν είπα θα προσέχω.

Και έτσι θα είμαι και εγώ στην παρεούλα σας. :wink:

Σκέφτομαι να πάω και σε διατροφολόγο για να μου βάλει ένα διαίτολόγιο σταθερό έτσι ώστε να τρώω σωστά και να μην βάζω πολλά κιλα.

Μέχρι να βρω όμως κάποιον ξεκίνησα μόνη μου από σήμερα :D

Επίσης είπα θα εντάξω και το περπάτημα στο πρόγραμμα μου 25-30 λεπτά τουλάχιστον 3 φορές την βδομάδα

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Καλημέρα και Καλή Ζεστή Εβδομάδα!!!

κοριτσάκια ήταν ένα δύσκολο σκ (ίσως να είχε καμιά περίεργη συναστρία???)

τέλος πάντων, ήμουν τα χάλια μου μετά το ζύγισμα , τσακώθηκα και με τον καλό μου και έφαγα ..... και μετά τύψεις κλπ (τα ξέρετε οι περισσότερες φαντάζομαι)

είναι όμως μία καινούργια εβδομάδα :)

θέλω να σας ευχαριστήσω όλες για την συμπαράσταση!!!!!

πριν από χρόνια είχα ένα προβληματάκι με τον θυρροειδή μου και επαιρνα φάρμακο, μετά σιγά σιγά ρυθμίστηκε και εδώ και 3 χρόνια είμαι λίγο χαμηλά αλλά δεν παίρνω φάρμακο. Έχοντας περάσει πρόσφατα την παλίνδρομη κύηση είναι πιθανόν ακόμα να είμαι ορμονικά διαταραγμένη (ψυχολογικά είμαι στάνταρντ!) θα πάω στην ενδοκρινολόγο να δούμε τί γίνεται, ελπίζω να είναι παροδικό και απλά να χρειάζεται λίγο καιρό ο οργανισμός για να συνέλθει :)

θα παω και στην διατροφολόγο για να νοιώθω μεγαλύτερη σιγουριά (το πρόγραμμα που ακολουθώ είναι από αυτήν, δεν είναι κουκουρουκου)

θα ξεκινήσω και το περπάτημα!

Ψηλά τα κεφάλια,

μέσα οι κοιλιές,

έξω οι ουρές

γοργόνεεεες!

θεικό!!!!! εύχομαι όλα καλά κι ακόμα καλύτερα!!!!!

ΟΛΑ τα λεφτα ειναι αυτο και ελπιζω να μην εχεις θεματακι μετο θερωιδι και ολα να σου πανε τελεια !!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια από σήμερα ξεκινάω διατροφή και εγώ. Ναι είμαι έγκυος αλλά απο σήμερα θα προσέχω τί τρώω γιατί αν συνεχίσω όπως πάω θα περάσω και τα 30 που πήρα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Ναι τα έχασα εύκολα αλλά δεν είναι ανάγκη να βάλω και πάνω από 30 αυτή την φορά. Είναι και ζέστη τώρα και έχω πρόβλημα και με την μέση μου και την αύξηση βάρους επιδεινώνετε οπόταν είπα θα προσέχω.

Σκέφτομαι να πάω και σε διατροφολόγο για να μου βάλει ένα διαίτολόγιο σταθερό έτσι ώστε να τρώω σωστά και να μην βάζω πολλά κιλα.

Επίσης είπα θα εντάξω και το περπάτημα στο πρόγραμμα μου 25-30 λεπτά τουλάχιστον 3 φορές την βδομάδα

καλη μου καλημερα ομορφο αυτο που μας λες κανε αυτο που ειναι σωστο για εσενα και το μωρακι σου και στο λεει μια που και στα δυο μου παιδια πηρα οχι λιγα 26 κιλα στον γιο μου , 24 κιλα στην κορη μου. τωρα βλεπω το εγκλημα που εκανα στον εαυτο μου και 2 φορες μην το ξανα κανεις το ιδιο κρατα σταθερα μια ομορφη διατροφη και το νινι σου σιγουρα θα εχει και πολυ καλη αναπτυξη . φιλακια και καλη λευθερια που λενε στο χωριο μας!!!!!!!!!!! φιλακια!!!!!! :tongue:

Κοριτσάκι καλά τα σκέφτεσαι αλλά ΜΟΝΟ με διατροφολόγο και όχι κανένα τυχαίο. Ρώτα τον γυναικολόγο σου να σου συστήσει κάποιον που να εμπιστεύεται! Δεν είναι εποχή για διαίτα αλλά καλό είναι να προσέχεις και για να μην παχύνεις πολύ αλλά πιο πολύ για την ποιότητα των τροφών που καταναλώνεις!

Διαφημίσεις

Jenia και tsipoura σας ευχαριστώ που με καταλαβαίνετε. Γιατί σε μερικούς συναδέλφους σήμερα που ήρθαν να κεράσουν γλυκα και δεν πήρα τους είπα θα προσέχω αυτά ειδικα με κοροίδευαν.

Βασικά θα είναι σωστή διατροφή και όχι δίαιτα φυσικά. Δεν θέλω να τρώω βλακείες όπως take away και γλυκά.

Jenia και εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη πήρα 30. Τα έχασα όλα όμως και ευτυχώς και το μωρό καλά είναι και στην ανάπτυξη και όλα αλλά αν έβαζα λιγότερα θα ήταν καλύτερο θα κινούμουν καλύτερα και τώρα που θα είναι και ζέστη θα είναι πολύ δυσκολότερα. Και εννοείτε ότι θα τα χάσω και γρηγορότερα ;)

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Jenia και tsipoura σας ευχαριστώ που με καταλαβαίνετε. Γιατί σε μερικούς συναδέλφους σήμερα που ήρθαν να κεράσουν γλυκα και δεν πήρα τους είπα θα προσέχω αυτά ειδικα με κοροίδευαν.

το να μην θέλεις να φας γλυκό είναι αξιέπαινο και όχι για κοροιδία!

στο κάτω κάτω δεν προσφέρεις τίποτα στο μωρό σου τρώγοντας γλυκά. ξέρω κοπέλες που είναι έγκυες και δεν τρώνε κανένα γλυκό έτσι κι αλλιώς, κάνεις πολύ καλά που προσέχεις :)

το να μην θέλεις να φας γλυκό είναι αξιέπαινο και όχι για κοροιδία!

στο κάτω κάτω δεν προσφέρεις τίποτα στο μωρό σου τρώγοντας γλυκά. ξέρω κοπέλες που είναι έγκυες και δεν τρώνε κανένα γλυκό έτσι κι αλλιώς, κάνεις πολύ καλά που προσέχεις :)

tsipoura προσπαθώ τουλάχιστον από σήμερα έχω γίνει πιο αυστηρή με τον εαυτό μου δεν πρόκειτε να βγω πάνω από 30 κιλά και αν καταφέρω να μείνω και πιο κάτω τόσο το καλύτερο.

Λοιπόν πήρα και τηλέφωνο μια διατροφολόγο τώρα μόλις και κλείσαμε ραντεβού στις 23 αυτού του μήνα :D Αλλά μεχρι τις 23 θα προσέχω μόνη μου τουλάχιστον όχι σε γλυκά σε take away σε αναψυκτικά και γενικά όχι σε κάθε βλακεία. Θα μαγειρέυω μόνη όπως παλιά και μια χαρά εύχομαι να τα καταφέρω γιατί όταν είσαι έγκυος λίγακι δυσκολο μου φαίνετε

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

gergiamami ,sabrina αυτο το τσαγακι που λετε, χωρις ζαχαρη πινεται δηλαδη?

ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩς ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΓΕΥΣΗ ''ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ'' θα τοχω στο ψυγειο ανεγγιχτο κανα μηνα...

κοιτα ειναι κ παγωμενο, εμενα μ' αρεσε που το δοκιμασα κ ο συζυγος παρολο

που ειναι κ γλυκατζης μια χαρα το πινε,

αν θες βαλε κ λιγο λεμονι, η αν σου ρχεται πολυ πικρα βαλε καμια ζαχαρινη:wink:

iSaWp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...