Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

προχθες ειχα κλεισει ραντεβου με τον ορθοπαιδικο ....και τσουππππ ερχονται απροειδοποιητα.....και τους λεμε πρεπει να φυγουμε....αυτοι...στον κοσμο τους...εχασα το ραντεβου με το γιατρο και τωρα εχει τελος του μηνα.....αι στα διαλα δλδ...

και δεν φτανει αυτο αρχισε να μου λεει να σταματησω τη δουλεια μου...το χορο εννοειται.....γιατι ολο προβληματα με τραυματισμους εχω....τωρα παντρευτηκα και δεν ειναι σωστο....αφου σε ολους τους συγγενεις τους λεει οτι διδασκω μονο παραδοσιακα....ρε γμτ το κερατο μου μεσα δλδ !!!

τα ειπα στον πατερα μου κ εγινε εξαλλος...αφου να φανταστειτε μου ειπε ''Κυνηγα οτι δουλεια εχει δημοσιοτητα ''....ελεος δλδ

σορυυ βρε κοριτσια που σας χαλαω το κεφι ...αλλα ηθελα καπου να ξεσπασω.....

Καλά πλάκα κάνεις;;;!!!

Αααααααααααααααα, είσαι και πολυ υποχωρητική κορίτσι μου! Έχασες το ραντεβού με το γιατρό; Να 'φευγες εσύ κι ας καθόταν ο γιος τους!

Να μην τους αφήνεις, να γινεσαι θκύλα, αν δεν καταλαβαίνουν αλλιώς. Εγώ αυτό κάνω, αν και γενικώς δεν έχω τέτοια προβλήματα σαν τα δικά σου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαα

ΑΪ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

μπραβο ρε κοριτσια με κανετε κ γελαω....εχω κατι νευρα σημερα????!!!!

ΤΟΥΡΚΑ εχω γινει......subject???....πεθερικον ....αϊ στα διαλα....

πηρε τηλ. πριν λιγο στη δουλεια να πει στο γιοκα της οτι εχει φρεσκα μπαρμπουνια να παμε να φαμε ή να περασει να του τα δωσει μαγειρεμενα αφου εγω δεν ξερω να τα μαγειρευω.....που το ξερεις κυρα μου οτι εγω ΔΕΝ ξερω???....

εμενα παλι πως με προσπερνας κυρια μου???...γιατι δεν ρωτας εχετε μαγειρεψει για σημερα????

αφου ξερεις κυρια μου οτι δουλευουμε τετοια ωρα ...πως απαιτεις να ειμαστε 14:00 εκει που θα τα τηγανησεις????

και το τζιμανι ο δικος μου εφυγε και πηγε ....μπιλλιες γιναμε....του ειπα δεν θελω να φερεις εχω μαγειρεψει για σημερα...εαν θελεις να φας εσυ ΟΚ....και αρχισε οτι δεν θελω τπτ απο τη μανα του ...και γιατι????...τεσπα νομιζω με καταλαβε στο τελος και εφυγε ....

αι στα διαλα ρε πουτη μου ....να ειμαστε μια χαρα και να μαλωνουμε για τη μαλαμω.....

α..ρε μαρακι....!!!!μη χαλας την καρδια σου κοπελα μου!!!!!!

μη δινεις σημασια ...!!!!καπου ...καπου και εγω τα εχω αυτα.....στην αρχη δε.... συνεχεια......!!!!μετα της εδωσα να καταλαβει οτι θελω να μαγειρευω για το σπιτι μου!!!!!τωρα η αληθεια ειναι οτι οταν λεει να μαγειρεψει ....κατευθειαν λεω ναι.....ετσι εχω χρονο να σας μιλαω περισσοτερο....!!!γιατι δεν εχω μαγειρεμα!!;)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

θκατα θκατα θκατα...

ηρθα να γκρινιαξωωωωωωω...

με πηρανε τηλεφωνο απο τη wind για 4ωρη απασχοληση στο τηλεφωνικο τους κεντρο...κανουν ενα τεστ αυριο το πρωι και η μαμα μου δεν μπορει να μου κρατησει τα παιδια για να παω...ειναι να μην γκρινιαζωωωωωωωωω???

ξερετε τι νευρα εχω...εδω εγω καιγομαι για δουλεια και εκεινη δεν μπορει να παει λιγο πισω τη δικη της που σε τελικη ειναι και δικη της δουλεια και δεν εχει και κανενα αφεντικο να της την πει...

ουφφφφφφφφφφφ...γκρινιαξα και τωρα παω να σας διαβασω...

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

αχ ρε συ Ντινα ΔΕΝ μπορωωωωωωωω....

προχθες ειχα κλεισει ραντεβου με τον ορθοπαιδικο ....και τσουππππ ερχονται απροειδοποιητα.....και τους λεμε πρεπει να φυγουμε....αυτοι...στον κοσμο τους...εχασα το ραντεβου με το γιατρο και τωρα εχει τελος του μηνα.....αι στα διαλα δλδ...

και δεν φτανει αυτο αρχισε να μου λεει να σταματησω τη δουλεια μου...το χορο εννοειται.....γιατι ολο προβληματα με τραυματισμους εχω....τωρα παντρευτηκα και δεν ειναι σωστο....αφου σε ολους τους συγγενεις τους λεει οτι διδασκω μονο παραδοσιακα....ρε γμτ το κερατο μου μεσα δλδ !!!

τα ειπα στον πατερα μου κ εγινε εξαλλος...αφου να φανταστειτε μου ειπε ''Κυνηγα οτι δουλεια εχει δημοσιοτητα ''....ελεος δλδ

καλα με μπριζοσε τωρα αλλα θα ακουσεις κιριγμα εεεε!! ενα κακος πολυ κακος που εχασες το ραντεβου σου εγω δεν θα το εκανα οπως καιδεν το εκανα χιχιχι!! προχθες στο γιατρο ο αντρας μου μου επριξε αυτα που δεν εχω να παρω την μανα του μαζι μου στο νοσοκομειο ναι ! ναι!! του ειπα αλλα δεν την πειρα πηγα μονη μου σαν την καλη κυρια και χεστ.... ας καταλαβει οτι εγω δεν μπορω σε καποια θεματα την μαμακα του ναι !! μου μουτρωσε λιγο εεε!! ξυδι δεν παθενει τιποτα .....

οσο αν πει καμια μακακια για το ατομο μου χαχαχα!! ξερει οτι δεν θα την χαρησω και ενα και βασηκο δεν νευριαζω με την ενλογο κυρια σιγα και μη.... πες εσυ και ξερω εγω τι θα κανω χιχι!! ενα εχω τον τροπο χωρις να βρησω να κανω τον αλλων να αλλαξει σαραντα και ενα χρωμα μεσα σε κατι δευτερολεπτα οχι για να το πενεφτω αλλα εκεινη μουεδωσε την αμορφη τωρα ξερει ετσι μουγκα στην στρουγκα

θελει ο καλος σου να φαει στην μαμα σου ναι να παει αυριο ομως να μην του εχεις φαγητο να ξανα παει στην μαμα του το εχω κανει σας λεω αληθεια εμεινε νοιστηκος αλλα εεε !! δεν ειμαι γαιδουρα να τρεχω ολοι μερα και στο τελος να λεει ααα!! θα φαω το φαι της μαμας σιγα και μη ... να μου το πει και μενα νωρητερα να μην κουραστω σαν την δουλα ... κακος ανθρωπος κοριιτσια ειμαι τι να κανω με κανανε ....:twisted::mrgreen:

Διαφημίσεις

ελιζάκι μπράβο!!!!!!!

θα βρεις τροπο να πας! πίεσε τη μαμά σου, κλάψου λίγο.... ειδικά τώρα που είναι δύσκολα τα πράγματα θα το καταλάβει και θα υποχωρήσει

η μαρία δεν θα είναι στο σχολείο αύριο;

Ντινάκι δεν είσαι κακός άνθρωπος, απλά μετά από παθήματα έμαθες κι εσύ να βάζεις όρια, λογικό είναι

Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοια, είναι μια χαρά άνθρωποι και δεν ανακατεύονται καθόλου, μα καθόλου

Το έχω ζήσει όμως με τον προηγούμενο θιάσο (πρώτος γάμος) κι ομολογώ ότι έκανα απίστευτη υπομονή... που δεν έπρεπε!

Στο τέλος τους έστειλα σταδιαλλα όλους μαζί κι ησύχασα! Δεν αξίζε κανείς του!

Αφού ήθελαν μόνο να με μειώνουν γιατί δεν μπορούσαν να διαχειριστούν μία κανονική χειραφετημένη γυναίκα.... περαστικά τους!

αχ ρε συ Ντινα ΔΕΝ μπορωωωωωωωω....

μαρακι ..λαθος κοπελα μου ..να χασεις γιατρο;;;;

ελα ρε ετσι λεει.....σε κανα γαμο κοινου συγγενη ...γνωστου ....βγαλτους τα ματια ....με τους ..παραδοσιακους και αστους να κοιτανε!!!!

μακαρι...ολες να ξεραμε τον χορο σου ....εγω σε ζηλευωωωω!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

θκατα θκατα θκατα...

με πηρανε τηλεφωνο απο τη wind για 4ωρη απασχοληση στο τηλεφωνικο τους κεντρο...κανουν ενα τεστ αυριο το πρωι και η μαμα μου δεν μπορει να μου κρατησει τα παιδια για να παω...ειναι να μην γκρινιαζωωωωωωωωω???

ξερετε τι νευρα εχω...εδω εγω καιγομαι για δουλεια και εκεινη δεν μπορει να παει λιγο πισω τη δικη της που σε τελικη ειναι και δικη της δουλεια και δεν εχει και κανενα αφεντικο να της την πει...

Ε, κλάψου λίγο, πρήξτην μπας και ενδώσει και στα κρατήσει!!! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ελιζάκι μπράβο!!!!!!!

θα βρεις τροπο να πας! πίεσε τη μαμά σου, κλάψου λίγο.... ειδικά τώρα που είναι δύσκολα τα πράγματα θα το καταλάβει και θα υποχωρήσει

Μαρή ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια γράψαμε!

Ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οχι δεν ειναι....απλα κανουν το γνωστο ψυχολογικο πολεμο...και τι να κανει αυτος???..προσπαθει να μην τους στεναχωρει....

αλλα εγω δεν μπορω κοριτσια ....ειδικα μετα τα γεγονοτα του γαμου...εεεε ΔΕΝ τους θελω...ΔΕΝ τους συγχωρω...πως να το κανουμε δηλαδη?!!!

Μπαπάκι μην χαλιεσαι με τέτοια, είναι εκνευριστικά το ξέρω-αλλά μην πολυσκοτίζεσαι με την πάρτυ τους!

Ο δικός σου να τους βάλει κάποια όρια,!;);)...

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

θκατα θκατα θκατα...

ουφφφφφφφφφφφ...γκρινιαξα και τωρα παω να σας διαβασω...

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...

ελα βρε λιζακι ...πιεσε την.....μη το χασεις!!!!

η μαμα σου τι δουλεια κανει αν επιτρεπεται;;

καλα με μπριζοσε τωρα αλλα θα ακουσεις κιριγμα εεεε!! ενα κακος πολυ κακος που εχασες το ραντεβου σου εγω δεν θα το εκανα οπως καιδεν το εκανα χιχιχι!! προχθες στο γιατρο ο αντρας μου μου επριξε αυτα που δεν εχω να παρω την μανα του μαζι μου στο νοσοκομειο ναι ! ναι!! του ειπα αλλα δεν την πειρα πηγα μονη μου σαν την καλη κυρια και χεστ.... ας καταλαβει οτι εγω δεν μπορω σε καποια θεματα την μαμακα του ναι !! μου μουτρωσε λιγο εεε!! ξυδι δεν παθενει τιποτα .....

οσο αν πει καμια μακακια για το ατομο μου χαχαχα!! ξερει οτι δεν θα την χαρησω και ενα και βασηκο δεν νευριαζω με την ενλογο κυρια σιγα και μη.... πες εσυ και ξερω εγω τι θα κανω χιχι!! ενα εχω τον τροπο χωρις να βρησω να κανω τον αλλων να αλλαξει σαραντα και ενα χρωμα μεσα σε κατι δευτερολεπτα οχι για να το πενεφτω αλλα εκεινη μουεδωσε την αμορφη τωρα ξερει ετσι μουγκα στην στρουγκα

θελει ο καλος σου να φαει στην μαμα σου ναι να παει αυριο ομως να μην του εχεις φαγητο να ξανα παει στην μαμα του το εχω κανει σας λεω αληθεια εμεινε νοιστηκος αλλα εεε !! δεν ειμαι γαιδουρα να τρεχω ολοι μερα και στο τελος να λεει ααα!! θα φαω το φαι της μαμας σιγα και μη ... να μου το πει και μενα νωρητερα να μην κουραστω σαν την δουλα ... κακος ανθρωπος κοριιτσια ειμαι τι να κανω με κανανε ....:twisted::mrgreen:

πεσ τα ντινακι ..πες τα!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

τι να πω ρε κοριτσια ...ολες δικιο εχετε....απλα πλεον ΔΕΝ εχω υπομονη....δεν μπορωωωω

επεμβαινουν σε ολα...μεχρι και τι τραπεζαρια θα παρουμε....εαν δεν την παρουμε ...θα μας φερουν εκεινοι μια που τους αρεσει γιατι θελει ΑΥΤΗ να καλεσει στη γιορτη μου κοσμο.....δλδ το διανοηστε αυτο?????...στο δικο ΜΟΥ σπιτι να καλεσει εκεινη κοσμο για τη γιορτη ΜΟΥ?????

τελικα ακνονισα να φυδουμε 3μερο μαλλον Ζαρουχλα....αι στο διατσο δλδ....βιβλιο πρεπει να γραψω για να καταλαβετε.....

το αποφασισα θα γραφτω σε σχολη πολεμικων τεχνων να ξεσπαω

΅Ελιζακι...μιλησε με τη μητερα σου και θα καταλαβει...ειμαι σιγουρη ;)

στην τελικη δεν μπορει καποιο στενο συγγενικο προσωπο να κρατησει το μικρο για λιγο???

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ελιζάκι μπράβο!!!!!!!

η μαρία δεν θα είναι στο σχολείο αύριο;

Ντινάκι δεν είσαι κακός άνθρωπος, απλά μετά από παθήματα έμαθες κι εσύ να βάζεις όρια, λογικό είναι

Εγώ ευτυχώς δεν έχω τέτοια, είναι μια χαρά άνθρωποι και δεν ανακατεύονται καθόλου, μα καθόλου

Το έχω ζήσει όμως με τον προηγούμενο θιάσο (πρώτος γάμος) κι ομολογώ ότι έκανα απίστευτη υπομονή... που δεν έπρεπε!

Στο τέλος τους έστειλα σταδιαλλα όλους μαζί κι ησύχασα! Δεν αξίζε κανείς του!

Αφού ήθελαν μόνο να με μειώνουν γιατί δεν μπορούσαν να διαχειριστούν μία κανονική χειραφετημένη γυναίκα.... περαστικά τους!

τσιπουρα μου ξερεις τι δεν μπορω πανω απο ολα εγω ανακατεβομαι στο τι κανει οχι εσυ γιατι θελεις να μαθενεις και τι ωρα παω στην τουαλετα εε.. εμενα οι γονεις μου με εμαθαν να σεβομαι καθε ζωντανο πλασμα και να μην το θιγω εσυ γιατι το κανεις ... δεν μπορω να σε βλεπω στα ποδια μου να ερπετε κανενας και με την πρωτη ευχερια να θελει να με ριξει κατω χχαχαχα!! γελαω ηρωνια με τιποτα θα με δουν σκυλα και ναι πολυ σκυλα τοσο που δεν θα με αναγνωριζουν .... και δε για την οικογενεια μου ....

τι να πω ρε κοριτσια ...ολες δικιο εχετε....απλα πλεον ΔΕΝ εχω υπομονη....δεν μπορωωωω

επεμβαινουν σε ολα...μεχρι και τι τραπεζαρια θα παρουμε....εαν δεν την παρουμε ...θα μας φερουν εκεινοι μια που τους αρεσει γιατι θελει ΑΥΤΗ να καλεσει στη γιορτη μου κοσμο.....δλδ το διανοηστε αυτο?????...στο δικο ΜΟΥ σπιτι να καλεσει εκεινη κοσμο για τη γιορτη ΜΟΥ?????:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τελικα ακνονισα να φυδουμε 3μερο μαλλον Ζαρουχλα....αι στο διατσο δλδ....βιβλιο πρεπει να γραψω για να καταλαβετε.....

το αποφασισα θα γραφτω σε σχολη πολεμικων τεχνων να ξεσπαω

΅Ελιζακι...μιλησε με τη μητερα σου και θα καταλαβει...ειμαι σιγουρη ;)

στην τελικη δεν μπορει καποιο στενο συγγενικο προσωπο να κρατησει το μικρο για λιγο???

τιλες μαρακι...και ο καλος σου τι κανει για ολα αυτα;;;;

δε θελει να τους στεναχωρει ..οκ....αλλα σε λιγο θα τους αφησει ν'ανεβουν και στο κρεββατι σας....σορρυ κιολας!!!!:oops:

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...