Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

θα φέρουμε και τα σκοτσάκια μας από το σπιτι!!!!

istockphoto_10493347-two-whiskey-glasses-with-reflections.jpg

άντε γειά μας!

Γεια μας!:D (χωρίς πάγο;))

Τί σκέφτηκα, στη συνάντηση 11/12 θα μαι μάλλον η μόνη καπνίστρια:roll::roll::roll:

η αρχηγός καπνίζει;;;;;:roll::roll:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γεια μας!:D (χωρίς πάγο;))

Τί σκέφτηκα, στη συνάντηση 11/12 θα μαι μάλλον η μόνη καπνίστρια:roll::roll::roll:

χωρίς πάγο συμφωνώ!

θα έχεις παρέα την αρχηγό τη θεριακλού! αντε με το νέο έτος να το κόψετε κι εσεις!

Καλά σας! εγώ πλένω, μαζεύω, κάνω τη χαρωπή νοικοκυρούλα κι εσείς τα πίνετε κι ονειρεύεστε......χωράω κι εγώ σε καμμιά βαλίτσα; κατά προτίμηση σ΄αυτή που θα περιέχει τη φροντίδα της κεντρικής θέρμανσης του αμαρτωλού σαρκίου μας :):lol::lol:....

Διαφημίσεις

Καλά σας! εγώ πλένω, μαζεύω, κάνω τη χαρωπή νοικοκυρούλα κι εσείς τα πίνετε κι ονειρεύεστε......χωράω κι εγώ σε καμμιά βαλίτσα; κατά προτίμηση σ΄αυτή που θα περιέχει τη φροντίδα της κεντρικής θέρμανσης του αμαρτωλού σαρκίου μας :):lol::lol:....

ετσι και εγω ...μου εχει φυγει...ο πισινος...με το σπιτι και τα δρομολογια ...και ..θελω και εγω ταξιδακι!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ναι, θα 'χεις κι αυτήν! Μαζί θα βγαίνεται έξω να καπνίζετε!

Συμφωνώ, να το κόψεις κι εσύ, άντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! :D

Άλλο, τέλειο ταξίδι ...

photo_lg_brazil.jpg

(Brazil)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:roll::roll::roll::roll:κατά προτίμηση σ΄αυτή που θα περιέχει τη φροντίδα της κεντρικής θέρμανσης του αμαρτωλού σαρκίου μας :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

μετα ταξιδακια ...αρχισαν τα ποτακια!!!

ωραια!!!!

ζωη κατι πρεπει νακανεις και εσυ με το τσιγαρο!!!

Έχω κάνει συμφωνία με τσιπούρα!!

Με το νέο έτος!:eek::wink:...πώς λέμε "Από Δευτέρα δίαιτα;;":tongue::tongue::tongue:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Με το νέο έτος!:eek::wink:...πώς λέμε "Από Δευτέρα δίαιτα;;":tongue::tongue::tongue:

α!!καλα!!αντε παρτο αποφαση και κοψτο.....το ρημαδιασμενο!!:)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

:roll::roll::roll::roll:κατά προτίμηση σ΄αυτή που θα περιέχει τη φροντίδα της κεντρικής θέρμανσης του αμαρτωλού σαρκίου μας :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

Αυτή την έκφραση την έλεγε ο Γιούγκερμαν για τις βότκες που κατέβαζε :lol:...

Όποτε αισθάνεσαι ότι θες κάνε το βήμα σου... εμένα όταν μου το έλεγαν και μου το ξαναέλεγαν οι δικοί μου, με άγχωναν και με πείσμωναν να μην το κόψω. Να φανταστείς στη μάνα μου ακόμη δεν το΄χω πει!

Από δω μέσα πάντως, ήταν εντελώς διαφορετικά....:P....

:roll::roll::roll::roll:κατά προτίμηση σ΄αυτή που θα περιέχει τη φροντίδα της

σε 1 1/2 μήνα δηλαδή! άντε κάπνισε τώρα που μπορείς γιατί μετά...

αλήθεια πόσα καπνίζεις κάθε μέρα;

maestria μεσα για βραζιλία!

επίσης όπως θα είμαστε εκει τσουπ δίπλα είναι η ουρουγουάη παραγουάη, αργεντική και χιλή!!!!!! τέλεια εκδομούλα :)

Ελλη κι εσύ κόλλημα με τον Γιουγκερμαν;;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...