Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αφού τελειώσαμε Ολες μας τις δουλειές;;;;;

αχαχαχαχαχααααααα

δεν ψήνομαι για να είμαι ειλικρινής! μόνο από αρχιτεκτονικής άποψης θα με ενδιέφερε και από αρχιτεκτονικό-κοινωνιολογικό-ψυχολογικής για να νοιώσω ότι είμαι σε μικροκλίμακα ανάμεσα στα τόσο ψηλά κτήρια... μην μου δίνεται σημασία είμαι κάπως jazz ... βέβαια η jazz εκει, το met μουσείο.... λέτε να έρθω τελικά;

εγώ ονειρεύομαι ταξιδάκια σε Ιορδανία, Εκουαδόρ, Χιλή, τέτοια μέρη

που λέει κι ο καλός μου έπρεπε να γίνω πολεμικός ανταποκριτής χαχαχαα

εκεινος θέλει μόνο στας ευρώπας και τώρα μας έχει κάτσει σκανδιναβία αλλά θέλει πολλές μέρες (ειδικά με μηχανή)

επίσης θέλω να πάω Κουβα όσο ζει ακόμα ο Φιντέλ!!!!!!!!!!!!!

αλλά δεν το βλέπω γκρρρρρρρ

πες τα!!! δικιά μου είσαι εσύ! άλλωστε με τόσο ουίσκι και κρύο το λιπαρό χρειάζεται!

καλώς την!!!!! τέλεια η συνταγή αλλά μου ακούγεται λίγο δύσκολη.... χθες πάντως μου πέτυχε!!!!!:tongue:

Τώρα που θα πάμε μαζί θα τα δεις! :)

Μαεστρία οσο δεν θα πίνεις εσύ θα πίνω εγώ!!!

ΧΧΑΧΑΧΑ!! ΝΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΦΑΒΑΤΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΟΧΙ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

επίσης θέλω να πάω Κουβα όσο ζει ακόμα ο Φιντέλ!!!!!!!!!!!!!

Γιατί μαρή; Τάμα έχεις να του φιλήσεις το χέρι; :tongue::tongue::tongue:

Maestria tha simfoniso mazi sou!!!ena einai to taksidi N.Y.C!!!!parakalao ton antra mou na pame na meinoume eke!!!!

Εεεεεεεεε, μαααααααα! Μακάρι ν' αξιωθώ να πάω, αν και δύσκολα.

Λετάκι, γιατί γράφεις greeklish κορίτσι μου; Πρόσεχε μην σου κάνουν παρατήρηση οι αντμιν!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Κι εγώ φοβάμαι τα αεροπλάνα αλλά δεν το βάζω κάτω προκειμένου να ταξιδέψω!

Εχω καταφέρει και δεν παθαίνω κρίσεις πανικού οπότε μια χαρά! :tongue:

Μια κολλητή μου ήταν για 1 χρόνο εκει και με παρακάλαγε να πάω αλλά δεν πήγα, έχω κι ένα κόλλημα δεν γουστάρω να μου πάρουν dna .....

Οσο για τον καλό μου του λεω να πάμε ιρακ με τη μηχανή κλπ και τρελαίνεται! του στέλνω και διαδρομες από το google map. από το σπιτάκι μας, τουρκία , κατεβαίνουμε τα παράλια και μετά μπαίνουμε συρία κλπ τρελαίνεται χαχαχαχααααααααααα

Λιγα για τον Φιντέλ αδελφούλα! respect!

Μια κολλητή μου ήταν για 1 χρόνο εκει και με παρακάλαγε να πάω αλλά δεν πήγα, έχω κι ένα κόλλημα δεν γουστάρω να μου πάρουν dna .....

Ααααααααααααααααααααααααααααααα! Ε, δε το γλιτώνεις!

Να, μαρή!

partacq6ns5.jpg&t=1

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ααααααααααααααααααααααααααααααα! Ε, δε το γλιτώνεις!

Να, μαρή!

partacq6ns5.jpg&t=1

αχαχαχαχααααααααααααα

εντάξει δεν ήταν ο μόνος λόγος που δεν πήγα, είχα γκαστρωθεί μετά δεν πήγε καλά το πράγμα... τέλος πάντων δεν ήμουν για τίποτα....

ευχαριστώ για το ξεμάτιασμα ήδη νοιώθω καλύτερα! <3

αχαχαχαχααααααααααααα

εντάξει δεν ήταν ο μόνος λόγος που δεν πήγα, είχα γκαστρωθεί μετά δεν πήγε καλά το πράγμα... τέλος πάντων δεν ήμουν για τίποτα....

ευχαριστώ για το ξεμάτιασμα ήδη νοιώθω καλύτερα! <3

Μα, με σιφίλιασες χρυσή μου!

Εγώ έχω κάνει ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΑΝΟ, έχω κοιτάξει εισιτήρια, ξενοδοχεία, τα πάντα ΣΕ λέω και ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ το ταξίδι, γιατί είναι πανάκριβη γμτ η πόλη!

Κι εσύ είχες να μείνεις μαρή;;;;; Θα στο κρατάω αυτό, να το ξέρεις! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πάμε πρώτα μία εκδρομούλα όλες μαζί στη Ζαρούχλα και εκει κανονίζουμε και τα άλλα τα ταξίδια μας!

http://www.in2life.gr/Article.aspx?amid=162880#bellow

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:...επειδή ΝΟ money, για καμιά ζαρούχλα μας βλέπω!

μια χαρά και η Ζαρούχλα!:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

και εγω θελω κουβα,χαβαη,μαιαμι,λας βεγκας,ταυλανδη κτλ

ΚΑΙ για Χαβάη έκανα έρευνα αγοράς. Εκεί κι αν δεν με παίρνει! :mrgreen:

Λέτα, είδα τις φώτο σου από Ν.Υ.! Για μερικά δευτερόλεπτα σε μίσησα πραγματικά, μη μου το κρατήσεις!

Ζούλεψααααααααααααααααααααααααααα!

Πάμε πρώτα μία εκδρομούλα όλες μαζί στη Ζαρούχλα και εκει κανονίζουμε και τα άλλα τα ταξίδια μας!

z.gifa.gifr.gifo.gifu.gifx.gifl.gifa.gifempty.giff.gifo.gifr.gifempty.gife.gifv.gife.gifr.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...