Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αχ ναι να με πάρετε κι εμένα!!!

Εντωμεταξύ η Σκωτία ευνοεί και την διατροφή μας!;)

Καπνιστός σολωμός+ ουισκάκι καπνιστό....και πολλές σούπες!!!!!;):D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

ταξιδακια βλεπω στα εξωτερικα εεεε???

εγω μια φορα εχω παει ελβετια...εχω την αγαπημενη μου θεια εκει,αδερφη της μαμας μου , αλλα ημουν μικρη ρε γμτ στο γυμνασιο οταν πηγα...αλλα εκατσα ενα μηνα...το φχαριστηθηκα....αααααααααααα

δεν προβλεπετε βεβαια να ξαναπαω εξωτερικο καθως ο αντρουλης φοβαται τα αεροπλανα οποτε αρκουμαστε στα εντος της χωρας με τουτου ή καραβακι ...αλλωστε η ελλαδιτσα μας εχει απιστευτες ομορφιες...

ελλη η συνταγουλα σουπερρρρρρρρρ...θα την κανω και εγω καποια στιγμη αλλα χωρις τα τυρια ... ο αντρουλης δεν τρωει καθολου φετα...και του χε δωσει η μανα του ευχη και καταρα η γυναικα που θα παντρευτει να τη λατρευει τη φετα...εγω ειμαι αυτη :mrgreen: ...αλλα δεν τη βαζω πια στο σπιτι σπανια...ετσι και παρει χαμπαρι οτι υπαρχει φετα στο ψυγειο ειναι ικανος να μην αγγιξει τιποτα...

ασεεε δεν σε κανενα τραπεζι που υπαρχει φετα...τα περνει ολα απο την αρχη στο πιατο του και μετα δεν ξαναακουμπαει τιποτα...αυτα περι μακακιας που δερνει αντρουλη...:tongue:

τσιπουριτσα μου εεεεεεεελαααααααααα...παλεψε το...πηγαινετε αλλη στιγμη εκδρομουλα....εδω μιλαμε για την παρθενικη μας συναντηση...για την κατεδαφιση του μαγαζιου απο τα γελια (ταρα μην μαρτιρησεις στον κουμπαρο σου τις προθεσεις μας...:roll::roll::mrgreen:)

καλημερα και στα κοριτσια που δεν ειπα πριν...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Το "πάρουμε" δεν καταλαβα! :tongue:

:tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

Ποια διατροφή καλέ; Χάλια κουζίνα έχουν, όλο μπέικον και ζαμπόν τρώνε και λιπαρά!

βρε maestro ζαμπον και μπέικον έχουν παντού!

το σολωμό τους και το ουίσκι τους όμως ;;;);)

και οι σούπες!

ΧΑΧΑΧΑ!! μαεστρο αεροσινος επρεπε να γινεις κουκλα μου εσυ !! χαχαχα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οχι, όχι, ΝΑΥΤΙΚΟΣ!

και οι σούπες!

Εσύ δηλαδή ουίσκι θέλεις για να κάνεις διατροφή, ε; :tongue::mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααααααααα

μια στα γρηγορα...παλι πηζωωω...γκρρρ

Γιωργιαααααααααααααααααααααααααααααααααα ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕ !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....μπραβο βρε κοριτσι !!!

Λοιπον τόσες μερες που ''λειπω''...κ εσεις ''ξεσαλωσατε???'' :tongue::tongue::tongue:

συνταγες για γλυκα , για πιτες....παστελια, σουφλε, μηλοιπτες....απαπαπαπαπαππαααααααααααα.....λοιπον για τιμωρια :tongue: γραψτε μια συνταγη :

Υλικα

*κολοκυθια

Εκτελεση

τα βραζουμε ή τα κανουμε στον ατμο

:tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

ταξιδακια βλεπω εεε???

αχ θα συμφωνησω με μαεστροοοο....ΡΩΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

τσιπουrα ελιωσα με το σχολιο σιδερενιο κ@λο χαχαχαχχαχααχαχα:tongue::tongue::tongue:

ελπιζω να ξεμπερδεψω λιγο με τη δουλεια κ να επανερθω συντομα

φιλια σε ολες...και η αντιστροφη μετρηση ξεκιναει σημερα....σε 30 μερες ''γοργονοσυναντηση'' yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Εσύ δηλαδή ουίσκι θέλεις για να κάνεις διατροφή, ε; :tongue::mrgreen:

:tongue::tongue::tongue:..εεε ένα καπνιστό ουισκάκι θα το πινα!:tongue:

είναι δυνατό και δεν μπορείς να πιεις πολύ;)..οποοτε..

MLH609+Sommelier+Whisky.jpg

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!! ΗΡΘΑ ΕΛΛΕΙΨΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙς ΠΗΓΑΤΕ ΕΞΩΤΕΡΗΚΟ ΚΑΛΕ !!

αφού τελειώσαμε Ολες μας τις δουλειές;;;;;

αχαχαχαχαχααααααα

Aαααααααααααααααχ, ένα είναι το ταξίδι όμως!

3252.new_2D00_york_2D00_city.jpg

δεν ψήνομαι για να είμαι ειλικρινής! μόνο από αρχιτεκτονικής άποψης θα με ενδιέφερε και από αρχιτεκτονικό-κοινωνιολογικό-ψυχολογικής για να νοιώσω ότι είμαι σε μικροκλίμακα ανάμεσα στα τόσο ψηλά κτήρια... μην μου δίνεται σημασία είμαι κάπως jazz ... βέβαια η jazz εκει, το met μουσείο.... λέτε να έρθω τελικά;

εγώ ονειρεύομαι ταξιδάκια σε Ιορδανία, Εκουαδόρ, Χιλή, τέτοια μέρη

που λέει κι ο καλός μου έπρεπε να γίνω πολεμικός ανταποκριτής χαχαχαα

εκεινος θέλει μόνο στας ευρώπας και τώρα μας έχει κάτσει σκανδιναβία αλλά θέλει πολλές μέρες (ειδικά με μηχανή)

επίσης θέλω να πάω Κουβα όσο ζει ακόμα ο Φιντέλ!!!!!!!!!!!!!

αλλά δεν το βλέπω γκρρρρρρρ

:tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

βρε maestro ζαμπον και μπέικον έχουν παντού!

και οι σούπες!

πες τα!!! δικιά μου είσαι εσύ! άλλωστε με τόσο ουίσκι και κρύο το λιπαρό χρειάζεται!

γραψτε μια συνταγη :

Υλικα

*κολοκυθια

Εκτελεση

τα βραζουμε ή τα κανουμε στον ατμο

:tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue: :tongue::tongue::tongue:

:

καλώς την!!!!! τέλεια η συνταγή αλλά μου ακούγεται λίγο δύσκολη.... χθες πάντως μου πέτυχε!!!!!:tongue:

Teleia I skotia!!!pou me taksideuete bre koritsia simera!!!!

Otan piga stin skotia girisa stin ellada me pneumonia!!!!!!distixos logo tou piretou exasa Kai tin ekdromi sat highlands!!!!

Τώρα που θα πάμε μαζί θα τα δεις! :)

Μαεστρία οσο δεν θα πίνεις εσύ θα πίνω εγώ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...