Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Just now, Katker είπε:

      Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

      Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

      • Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!


Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • maestria77

    2255

  • JENIA

    2242

  • mpap

    1708

  • tsipoura

    1624

αυτο και αν ειναι για σχολισμο.......μπραβοοοοοοοοοοοοοοοο ελλη...επιασε βλεπω το χθεσινο μπουρου μπουρου ...παρεα θα παμε ναι???

Αν έπιασε λέειιιιιιιιιιι.....:P.....καλά μου κάνατε όμως!....μου΄δωσε και η Γιωργία τη χαριστικά βολή......αν σας πω ότι έκλαιγα από τα γέλια!!!!!!

Kalimera koritsia mou

Ksipnisa proi proi Kai eftiaksa cheesecake lemoniou me giaourti!!!!!perimenoume kosmo to Brady Kai o antras ithele gliko!!!!!

Sas zileuo pou tha bretheite....

Εγώ ζηλεύω χρυσοχέρα μου το τσιζκέικ λεμόνι! μου αρέσει πάρα πολύ!

Πότε θα βρεθεί το μηχάνημα διακτινισμού, να βρισκόμαστε πιο εύκολα;

Καλημέρα Ελλη μας!

Καλημέρα Ζωή!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Link to comment
Share on other sites

Sas zileuo pou tha bretheite....

Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Τσιπουρίτσα εγώ έσβησα σχόλιό μου, γιατί φαινόταν σαν να 'χε μπει δυο φορές. Τελικά ηταν μία και το 'σβησα;;;

Τι κουλά παθαίνει το φβ ώρες ώρες;;;

Αχ, θα βρεθείτε κι εγώ θα λείπω ε; Σιχτίρια!

Τελικά χθες είχα δέκατα. Την τύχη μου μέσα.


VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

γεια σας και απο δω..

α!!!,,,σημερα τα εχω βρει σκουρα με το φατσοβιβλιο....δεν μου ανανεωνει την σελιδα ....κλαψ!!!!

μαεστρια πως εισαι σημερα;;;λιγο καλυτερα;;


24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Link to comment
Share on other sites

μαεστρια πως εισαι σημερα;;;λιγο καλυτερα;;

Καλημέρα Βικάκι! Καλύτερα προς το παρόν, πήγα και τον μικρο στο σχολείο. Χθες με τα δέκατα με τσάκισε! Τουλάχιστον είναι καλύτερα και το στομάχι μου, αλλά πρέπει να κρατηθώ, μην ξεκοιλιαστώ στο φαί! :mrgreen:


VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Link to comment
Share on other sites

Σπανακοτυρόπιτα

Για ένα ταψί της κουζίνας Θα χρειαστείς:

-Φύλλο (προτίμησε το χωριάτικο ή ό,τι μοιάζει περισσότερο με σπιτικό χοντρό φύλλο). Μερικοί (λίγοι όμως) τρελαίνονται για λεπτό φύλλο ακόμη και στη σπανακόπιτα. Αν ανήκεις σ΄αυτή την κατηγορία θα πάρεις φύλλο κρούστας και ρώτησέ με αν είναι να σου πω πώς να τη στρώσεις.

-ελαιόλαδο

-3 πράσα χοντροκομμένα

-1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

-1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο

-αλάτι, πιπέρι

-μισό ματσάκι άνιθο (αν σου αρέσει μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαζί και καυκαλήθρες αν βρεις, είναι υπέροχες)

-200 γρ. φέτα

-200 γρ. ρεγγάτο

-4 αυγά

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζεις τα πράσα με λίγο ελαιόλαδο και μόλις αρχίζουν να μαραίνονται προσθέτεις και τα κρεμμυδάκια. Μόλις πάρουν κι αυτά χρώμα προσθέτεις και το σπανάκι και τα αφήνεις να μαγειρευτούν ώσπου να μείνουν ελάχιστα ζουμιά στην κατσαρόλα σου. Προσθέτεις αλάτι (λίγο γιατί θα βάλεις και τυριά που προσθέτουν από μόνα τους αλμυράδα) πιπέρι, τα φέρνεις δυο-τρεις βόλτες και αποσύρεις την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Τότε προσθέτεις τα μυρωδικά σου ψιλοκομμένα (άνιθο κ.τ.λ.) και αφήνεις στην άκρη τη γέμιση.

Λαδώνεις ένα μεγάλο ταψί. Στρώνεις κάτω το ένα φύλλο αν είναι κουρού, γαλλική ή δυο φύλλα αν είναι χωριάτικο χωρίς λάδι ενδιάμεσα.

Από πάνω θρουλιάζεις τη φέτα (τη σπας δλδ με τα δάχτυλά σου, όχι ομοιόμορφα στον τρίφτη τυριού).

Πάνω από τη φέτα ρίχνεις τη γέμιση σπανάκι που ετοίμασες και την απλώνεις παντού.

Κόβεις το ρεγγάτο σε χοντρούτσικα ακανόνιστα κυβάκια με το μαχαίρι σου (πάλι μην το περάσεις από τον τρίφτη, εκτός αν σου αρέσει κάθε δαγκωνιά να έχει ακριβώς την ίδια γεύση) και το σκορπάς πάνω από το σπανάκι.

Χτυπάς τ΄αυγά και περιχύνεις τη γέμιση (όσο μπορείς να πάει παντού).

Κλείνεις την πίτα σου, στρώνοντας το ή τα επάνω φύλλα.

Την χαράζεις καλά εκεί που θέλεις να κοπούν τα κομμάτια και μ΄ένα πινέλο, λαδώνεις ελαφρά το κάθε κομάτι.

Την ψήνεις στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις (δηλαδή όχι αέρα, θ΄ανάβει πάνω-κάτω ο φούρνος) στην πιο χαμηλή σχάρα που μπορείς να τη βάλεις.

Θα κάνει να σου ψηθεί περίπου μία ώρα.

Επειδή κάθε φούρνος ψήνει διαφορετικά, αν δεις ότι σου παίρνει απότομα χρώμα χαμήλωσε τη φωτιά σου. Πρέπει να μείνει μες στο φούρνο τουλάχιστον 50 λεπτά, διαφορετικά θα σου βγει άψητη...

Καλή επιτυχία!:P

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Βικάκι! Καλύτερα προς το παρόν, πήγα και τον μικρο στο σχολείο. Χθες με τα δέκατα με τσάκισε! Τουλάχιστον είναι καλύτερα και το στομάχι μου, αλλά πρέπει να κρατηθώ, μην ξεκοιλιαστώ στο φαί! :mrgreen:

οχι μην πεσεις με τ αμουτρα!!!!σιγα-σιγα!!!!!!!!

Σπανακοτυρόπιτα

Για ένα ταψί της κουζίνας Θα χρειαστείς:

-Φύλλο (προτίμησε το χωριάτικο ή ό,τι μοιάζει περισσότερο με σπιτικό χοντρό φύλλο). Μερικοί (λίγοι όμως) τρελαίνονται για λεπτό φύλλο ακόμη και στη σπανακόπιτα. Αν ανήκεις σ΄αυτή την κατηγορία θα πάρεις φύλλο κρούστας και ρώτησέ με αν είναι να σου πω πώς να τη στρώσεις.

-ελαιόλαδο

-3 πράσα χοντροκομμένα

-1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

-1 κιλό σπανάκι ψιλοκομμένο

-αλάτι, πιπέρι

-μισό ματσάκι άνιθο (αν σου αρέσει μπορείς να χρησιμοποιήσεις μαζί και καυκαλήθρες αν βρεις, είναι υπέροχες)

-200 γρ. φέτα

-200 γρ. ρεγγάτο

-4 αυγά

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζεις τα πράσα με λίγο ελαιόλαδο και μόλις αρχίζουν να μαραίνονται προσθέτεις και τα κρεμμυδάκια. Μόλις πάρουν κι αυτά χρώμα προσθέτεις και το σπανάκι και τα αφήνεις να μαγειρευτούν ώσπου να μείνουν ελάχιστα ζουμιά στην κατσαρόλα σου. Προσθέτεις αλάτι (λίγο γιατί θα βάλεις και τυριά που προσθέτουν από μόνα τους αλμυράδα) πιπέρι, τα φέρνεις δυο-τρεις βόλτες και αποσύρεις την κατσαρόλα από τη φωτιά.

Τότε προσθέτεις τα μυρωδικά σου ψιλοκομμένα (άνιθο κ.τ.λ.) και αφήνεις στην άκρη τη γέμιση.

Λαδώνεις ένα μεγάλο ταψί. Στρώνεις κάτω το ένα φύλλο αν είναι κουρού, γαλλική ή δυο φύλλα αν είναι χωριάτικο χωρίς λάδι ενδιάμεσα.

Από πάνω θρουλιάζεις τη φέτα (τη σπας δλδ με τα δάχτυλά σου, όχι ομοιόμορφα στον τρίφτη τυριού).

Πάνω από τη φέτα ρίχνεις τη γέμιση σπανάκι που ετοίμασες και την απλώνεις παντού.

Κόβεις το ρεγγάτο σε χοντρούτσικα ακανόνιστα κυβάκια με το μαχαίρι σου (πάλι μην το περάσεις από τον τρίφτη, εκτός αν σου αρέσει κάθε δαγκωνιά να έχει ακριβώς την ίδια γεύση) και το σκορπάς πάνω από το σπανάκι.

Χτυπάς τ΄αυγά και περιχύνεις τη γέμιση (όσο μπορείς να πάει παντού).

Κλείνεις την πίτα σου, στρώνοντας το ή τα επάνω φύλλα.

Την χαράζεις καλά εκεί που θέλεις να κοπούν τα κομμάτια και μ΄ένα πινέλο, λαδώνεις ελαφρά το κάθε κομάτι.

Την ψήνεις στους 200 βαθμούς σε αντιστάσεις (δηλαδή όχι αέρα, θ΄ανάβει πάνω-κάτω ο φούρνος) στην πιο χαμηλή σχάρα που μπορείς να τη βάλεις.

Θα κάνει να σου ψηθεί περίπου μία ώρα.

Επειδή κάθε φούρνος ψήνει διαφορετικά, αν δεις ότι σου παίρνει απότομα χρώμα χαμήλωσε τη φωτιά σου. Πρέπει να μείνει μες στο φούρνο τουλάχιστον 50 λεπτά, διαφορετικά θα σου βγει άψητη...

Καλή επιτυχία!:P

γειασου ...ελλη νοικοκυρα που με τις πιτουλες σου μας παιρνεις τα μυαλα!!!

παω να φτιαξω το κοτοπουλακι και ερχομαι!!!


24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα σας!

Επειδή σήμερα έχω μία τάση φυγής αποφάσισα να σας κλέψω και να σας κεράσω καφέ στο Rialto στην Βενετία!

rialto02-big.jpg

σήμερα έχει γύρω στους 14 βαθμούς αλλά με ήλιο οπότε μπορούμε να πιούμε όξω το καφεδάκι μας δίπλα στο γιοφύρι ;)

Prego, un capucco grande per me !

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας!

Επειδή σήμερα έχω μία τάση φυγής αποφάσισα να σας κλέψω και να σας κεράσω καφέ στο Rialto στην Βενετία!

rialto02-big.jpg

σήμερα έχει γύρω στους 14 βαθμούς αλλά με ήλιο οπότε μπορούμε να πιούμε όξω το καφεδάκι μας δίπλα στο γιοφύρι ;)

Prego, un capucco grande per me !

και .....per me !!!!!χαχα!!!


24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωω!

Τσιπουρίτσα εγώ έσβησα σχόλιό μου, γιατί φαινόταν σαν να 'χε μπει δυο φορές. Τελικά ηταν μία και το 'σβησα;;;

Τι κουλά παθαίνει το φβ ώρες ώρες;;;

Αχ, θα βρεθείτε κι εγώ θα λείπω ε; Σιχτίρια!

Τελικά χθες είχα δέκατα. Την τύχη μου μέσα.

Καλημέρα και περαστικούλια σου βρε!:mrgreen::tongue: Καλά το ξέρω ότι τώρα θα μου βάλεις φατσούλα :evil: .....

ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙΣ! Θα΄ρθω να σε πάρω, το΄παμε.....:cool:

γειασου ...ελλη νοικοκυρα που με τις πιτουλες σου μας παιρνεις τα μυαλα!!!

παω να φτιαξω το κοτοπουλακι και ερχομαι!!!

Γεια σου Βίκυ!

Επειδή πάλι εγώ θα τ΄ακούσω, το βλέπω το έργο, σας λέω ότι τη συνταγή τη ζήτησε το τσιπούρι για να τη φάει ο καλός της....αυτά και αμαρτία ουκ έχω....:tongue:

Καλημέρα σας!

Επειδή σήμερα έχω μία τάση φυγής αποφάσισα να σας κλέψω και να σας κεράσω καφέ στο Rialto στην Βενετία!

rialto02-big.jpg

σήμερα έχει γύρω στους 14 βαθμούς αλλά με ήλιο οπότε μπορούμε να πιούμε όξω το καφεδάκι μας δίπλα στο γιοφύρι ;)

Prego, un capucco grande per me !

Κι εγώ έχω πήξει όλο τα ίδια και τα ίδια....και δεν είμαι απ΄αυτές που έχουν ταξιδέψει εξωτερικό, άρα ΤΕΛΕΙΑ ιδέα το καφεδάκι!!!:P

Αρκετά όμως χάζεψα...ώρα για δουλειά.....

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας!

Επειδή σήμερα έχω μία τάση φυγής αποφάσισα να σας κλέψω και να σας κεράσω καφέ στο Rialto στην Βενετία!

rialto02-big.jpg

σήμερα έχει γύρω στους 14 βαθμούς αλλά με ήλιο οπότε μπορούμε να πιούμε όξω το καφεδάκι μας δίπλα στο γιοφύρι ;)

Prego, un capucco grande per me !

Βuonjornoooooooooooo!

Αδελφούλα εδώ θα τα χαλάσουμε! Ρώμη και πάλι Ρώμη, τι να μας πει η Βενετία;

rome.jpg


VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...