Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εντάξει βρε Ελίζα, μην χτυπιέσαι!!! Λες και καμιά δεν παρεκλίνει!

xanp και εις κατώτερα!

Τσιπουρίτσα πρόβλημα με θυροειδή;; Ωχ, μανίκι.

Εγώ ζυγίστηκα σήμερα και - παραδόξως - δεν έχω βάλει κιλά, είμαι σταθερή!

Πήρα λίγο τα πάνω μου.

Ο μικρός είχε όλο το βράδυ πυρετό, αλλά από σήμερα το πρωί έπεσε και δεν ξανανέβηκε, ευτυχώς.

Αν συνέλθει γρήγορα (γιατί δεν αρρωσταίνει πολύ γενικώς), πάμε κανονικά για Σάββατο.

Μόνο που ταλαιπωρείτε, έχει και ζέστη, ταλαιπωρεί κι εμάς, κλείστηκα κι όλο το σ/κ, έχει και ζέστη και γενικώς η ζέστη ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!!!

Περνάω τρελή φάση, έχει και καύσωνα!!! :(

Ευτυχώς που έχει μουντιάλ (ναι, Μ' ΑΡΕΣΕΙ) και ξεχνιέμαι!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κοριτσια γεια σας κι απο μενα τη νεοφωτιστη γοργονα!προσπαθω ,προσπαθω θα ζυγιστω την πεμπτη και θα σας πω!πηρα ενα χαμιλοθερμιδικο ντρεσσινγκ σαλατας χελμανσ μπαλσαλικο και βαζω κι αλλη μια κουταλιτσα του γλυκου λαδακι σε ένα μεγαλο μπωλ σαλατας το μεσημερι και ετσι γινεται αρκετα νοστιμη-σκετη βοσκη δε μπορω να φαω...Η σαλατα με χορταινει αρκετα!

επισης το απογευμα εχω κοντα μου ενα μπουκαλακι λιπτον λινεα και επειδη έχω συνηθησει συνεχως καιτι να μασουλαω,πινω καμια γουλιτσα καθε τοσο και ξεχνιεμαι ..με προβληματιζει βεβαια που εχει γλυκαντικα, δεν τα πολυεμπιστευομαι αλλα στην παρουσα φαση το μη χειρον βελτιστον! για να δουμε...

Σας ειχα πει οτι ειχα βλαβη στη συνδεση.Ο γιος μου το πειραχτηρι, εκανε πατεντα στο Conexx και επιδιορθωθηκε προσωρινα. Βασικα εχω συνδεση.

Σας διαβασα, και απαντω.

tsipoura[/b];429276]Λοιπόν ζυγιστηκα και δείχνει ότι Πήρα +400γρ!!!!!!! δεν έχω λόγια...... είμαι έξαλλη!

εννοείτε κανονίζω να πάω ενδοκρινολόγο και διαιτολόγο μέσα στην εβδομάδα. Είμαι χάλια

Τσιπουριτσα μου, να μη νιωθεις ετσι. Συμβαινει σε διαφορες μερες του μηνα να ειμαστε αλλιως. Αν εχεις προβλημα με θυρεοειδη μην το αφηνεις αλυτο. SOS, ειμαι παθουσα και ξερω.

θα δω τα ενδοκρινολογικά (ελπίζω να μην χρειαστώ θηροξίνη πάλι)

Εγω παιρνω θυροξινη ισοβια (εχω βγαλει τον αδενα). Μεχρι να βρω τη σωστη δοσολογια για τον οργανισμο μου ειχα διαφορα προβληματα. Τωρα ΟΚ.

DEL[/b];429645]Λοιπόν για να πώ και εγώ τα δικά μου αν και δεν μπαίνω συχνά κατάφερα σε 2 εβδομάδες από τα 65,5 να πάω 62.Εϊμαι πολύ χαρούμενη και ελπίζω να χάσω κάτι και αυτή την εβδομάδα.Τα βασικά που έκανα είναι πολύ νερό,πολλά φρούτα,τσιμπολόγημα τπτ,και πολύ ελαφρύ φαγητό με σαλάτα.Επίσης έχω αισθητή μείωση στη κοιλιά αλλά και στο στήθος.Επεσα ένα νούμερο αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.Κορίτσια όλα μέσα στο μυαλό είναι και νομίζω ότι σύντομα όλες θα τα καταφέρουμε.

Del, κι εγω ειμαι πολυ χαρουμενη οταν ακουω - διαβαζω τετοια νεα. Μπραβο γοργονιτσα . Μπραβο και ξαναμπραβο. Αντε να γυρισουν και σε μας τετοια χασιματα. Αντε να ξεκολλαμε απο τα -1, -2.

elli [/b]v;429971]Λοιπόν, όποια θέλει να της στείλω π.μ. τη δουλειά μου, να γελάει μέχρι δακρύων

Ελλη μου, μου κινησες την περιεργεια με αυτο. Να υποθεσω οτι εχεις να κανεις με εργαστηριο ζαχαροπλαστικης ή τελος παντων με παρασκευη τροφιμων???? (σχολιο κανω, μην απαντας δημοσια αν δεν θελεις). Ετσι που το εθεσες αυτο σκεφτηκα ως σχετικο με γελια συνοδευομενα απο δακρυα.

Αλλα λυσε μου την απορια σε ΠΜ. Περιεργεια ειναι αυτη δεν ειναι στραγαλια!!!!!

sofia07[/b];430007] Γεωργία... για ποιο άλλο φόρουμ είπες ότι πρέπει να ξεγραφτώ; Μόνο εδώ και στο parents είμαι... και τον κορμό που λέγαμε δεν τον έμαθα εκεί!!

Καλη μου Σοφια, που να θυμαμαι τωρα πως εβγαλα αυτο το συμπερασμα!!!!

Αν διαβαζω το φορουμ απο τις 1:00 και απαντω στις 7:00 .... βγαινει στη φορα το Αλτσχαϊμερ Xaxaxaxa (και φυσικα δεν εχω κανενα διακιωμα να σου στερησω σερφαρισμα απο οπουδηποτε αλλα σε καμια περιπτωση μην μας αφησεις για κανενα συνταγο-γλυκο φορουμ. Υπαρχει καλε πιο γλυκο φορουμ απο το δικο μας? Οχι πειτε μου δηλαδη.Εχετε μπει σε αλλο φορουμ και εχετε κανει τετοιο αχτυπητο γκρουπακι? Φτου μας, να μη μας μασκανω. Και ποιος τρεχει να βρει ξεματιαστρα βραδυατικα (χαχαχαχα)

maestria77[/b];430084]

Καλο μου κοριτσι, τα ειπαμε πριν. Κρατα γερα.

Οι υπολοιπες γοργονιτσες, να μου ειστε ολες καλα, να εχετε μια υπεροχη εβδομαδα, με υπεροχες στιγμες ευχαριστησης με πολυ γελιο, και

πολλες επιτυχιες.

Σκεφτηκα κατι και πειτε γνωμες. Ολην την εβδομαδα να κανουμε τη συγκεκριμενη διατροφη που επιθυμουμε και μια μερα πχ την Κυριακη να κανουμε δωρο στον εαυτο μας το ποθητο παγωτο, ή οτιδηποτε η καθεμια μας λαχταρα αλλα ειναι φτου κακα. Αν πειθαρχουμε ξεροντας οτι δεν ειναι κυριακη αρα δεν τρωω παγωτο ισως μεχρι αν ρθει η Κυριακη τελικα να αλλαξουμε και να μην το φαμε τελικα. Αλλα και να το φαμε, δεν τρεχει τιποτα με ενα την εβδομαδα.Ετσι δεν ειναι?

Ελπιζω να το εθεσα οπως πρεπει. Ειναι ενας τροπος αυτοσυγκρατησης και προσμονης.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Έλα λέμεεεεε!!!!!

Καινούρια βδομάδα ξημερώνει, ξεχάστε τις παρασπονδίες που κάνατε και focus στα σούπερ τοσοδούλια μίνια διάφανα και ροζ μπικίνια (τι έγραψα, είμαι και φιλόλογος τρομάρα μου) που μας περιμένουν!!!

Ψηλά τα κεφάλια,

μέσα οι κοιλιές,

έξω οι ουρές

γοργόνεεεες!

Έλλη μου, σε θαυμάζω διπλά τώρα! Είσαι ή-ρ-ω-α-ς!

Μαεστρία κάθε εμπόδιο για καλό, φαντάζεσαι να είχατε κάνει το χειρουργείο και μετά να προέκυπτε ο παλιοπυρετός; Περαστικά σας!

Vivikk δεν έχω χορτάσει ποτέ στη ζωή μου με σαλάτα... μπράβο σου! Επειδή είμαι κι εγώ φαν του ice tea αλλά το Linea μου κάνει κάπως φύκια για μεταξωτές κορδέλες, παίρνω από τον Μασούτη κάτι φακελάκια κρύο τσάι σε σκόνη, με γλυκαντικό κι αυτά, διαλύω ένα φακελάκι σε 1,5 λίτρο νερό και πίνω όλη μέρα. Αν θέλεις την επόμενη φορά να σου πω και ακριβώς πώς λέγονται... Κοστίζουν 0,60 περίπου έκαστον...

Xanp υποκλίνομαι... Σ' εμένα το σύμπαν συνωμοτεί συνήθως ανάποδα! Στον επόμενο γάμο να πάμε μαζί, έχουμε ελπίδες να φάμε και οι δύο νορμάλ...

Τσιπούρα εύχομαι να έχεις καλά μαντάτα από ενδοκρινολόγους και σία, είναι ζόρι και αξίζεις διπλά μπράβο!

Γεωργία τελικά σε χάσαμε το σ/κ, μέχρι το επόμενο φτιάξε το ίντερνετ γιατί μας λείπεις! Oups, με πρόλαβες...

Ελίζα το ξεπέρασες το σοκ του Σαββάτου;

Ας με βγάλει κάποιος από την πρίζα...

ΥΓ: Αρχηγέ πού είσαι; Όλα καλά;

Επεξεργάστηκαν by sofia07
Η Γεωργία είναι πιο γρήγορη... δεν παίζω!

Διαφημίσεις

Έλα λέμεεεεε!!!!!

Καινούρια βδομάδα ξημερώνει, ξεχάστε τις παρασπονδίες που κάνατε και focus στα σούπερ τοσοδούλια μίνια διάφανα και ροζ μπικίνια (τι έγραψα, είμαι και φιλόλογος τρομάρα μου) που μας περιμένουν!!!

Ψηλά τα κεφάλια,

μέσα οι κοιλιές,

έξω οι ουρές

γοργόνεεεες!

Vivikk δεν έχω χορτάσει ποτέ στη ζωή μου με σαλάτα... μπράβο σου! Επειδή είμαι κι εγώ φαν του ice tea αλλά το Linea μου κάνει κάπως φύκια για μεταξωτές κορδέλες, παίρνω από τον Μασούτη κάτι φακελάκια κρύο τσάι σε σκόνη, με γλυκαντικό κι αυτά, διαλύω ένα φακελάκι σε 1,5 λίτρο νερό και πίνω όλη μέρα. Αν θέλεις την επόμενη φορά να σου πω και ακριβώς πώς λέγονται... Κοστίζουν 0,60 περίπου έκαστον...

Xanp υποκλίνομαι... Σ' εμένα το σύμπαν συνωμοτεί συνήθως ανάποδα! Στον επόμενο γάμο να πάμε μαζί, έχουμε ελπίδες να φάμε και οι δύο νορμάλ...

Τσιπούρα εύχομαι να έχεις καλά μαντάτα από ενδοκρινολόγους και σία, είναι ζόρι και αξίζεις διπλά μπράβο!

Γεωργία τελικά σε χάσαμε το σ/κ, μέχρι το επόμενο φτιάξε το ίντερνετ γιατί μας λείπεις! Oups, με πρόλαβες...

Ελίζα το ξεπέρασες το σοκ του Σαββάτου;

Ας με βγάλει κάποιος από την πρίζα...

ΥΓ: Αρχηγέ πού είσαι; Όλα καλά;

1) Αναρωτιωμουν γιατι οι Αγγλοι ειναι ολοι αδυνατοι και πως μπορουν να πινουν τοσα τσαγια. Κουκλες αφηστε τα συντηρητικα, τα γλυκαντικα και τα χημικα προσθετα και πιειτε αγνο χορταρακι του βουνου. Τσαι με τα ολα του. Πρασινο τσαι του βουνου. Υπαρχει στο εμποριο. Αναζητηστε το. Βραστε πχ 1 λιτρο το πρωι, αφηστε το να κρυωσει και πιειτε το σε ολη τη διαρκεια της ημερας κρυο, δροσερο απο το ψηγειο. Ξεδιψαει καλυτερα απο νερο, δινει γευση, ξυπναει τον μεταβολλισμο, ειναι οικονομικοτατο κ.α.

2) Xanp, κατι ηθελα να σου πω πριν, αλλα δεν το θυμαμαι με τιποτα. Σορι.

3) Με χασατε???? Γλιτωσατε λιγο απο την παρλα μου, δε λετε!!! Ας οψετε ο υιος που εντοπισε το προβλημα και βρηκε τροπο-πατεντα να ξανασυνδεθουμε. Γιατι εμεινε κι εκεινος χωρις συνδεση και "δε λεει". Οπως και να' χει, μπορει να ησυχασατε δυο μερες απο μενα αλλα καθημερινες δεν μου τη γλιτωνετε με τιποτα. Σε επιχειρηση ερχεται ΑΜΕΣΩΣ ο ΟΤΕ. χαχαχαχα

Εχω δηλωσει βλαβη στο σπιτι απο Τεταρτη. Με εχουν γραμμενη. Να δουμε αυριο, θαρθουν????????

4) Η αρχηγος ηταν να παρει αποφαση για το γαμο της. Την χαναμε τα Σ/Κ που οπως λεει κανει αποτοξινωση απο INTERNET, αλλα τωρα την χανουμε και καθημερινες.

Αρχηγεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, μας λειπεις!!!!

5)Παμε ρυθμικα:

Ψηλά τα κεφάλια,

μέσα οι κοιλιές,

έξω οι ουρές

γοργόνεεεες!

Σοφακι, εγραψες παλι!!!!!

Φιλακια

ΥΓ.Στο chat μπαινω κατα τις 12 τα μεσανυχτα.......

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα....Κορίτσια εντάξει δεν λέω με αποζημίωσε η ζυγαριά αλλά πιστέψτε με επειδή είμαι πολύ καιρό σε διατροφή ήθελα να φάω ρε γαμώτο και είχα εναποθέσει όλες τις ελπίδες μου στο γάμο μιας και δεν μπορούσα να το παίζω μη μου άπτου στο γάμο....Βέβαια μπορώ να το οργανώσω μια μέρα σπίτι με τον άντρα μου και να ψήσουμε και να γίνει χαμός.....Μμμμμμμμ καλή ιδέα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ.........

η αληθεια εναι οτι .........και εγω ΧΑΛΙΑ............ειμαι κολλημενη 70.....περιμενω ν'αδιαθετησω...αλλα δε ξερω ποτε ...μ'αυτα τα θκατοχαπια που παιρνω....εχω ανχωθει και γι'αυτο....σβκ ....φουλ τραπεζια και γλυκα.....φυσικα τρομαρα μου δεν αντισταθηκα....και με βλεπω να τα λουζουμαι την τεταρτη που εχω ζυγισμα!!!

θκατα θκατα θκατα...μονο σε σας μπορω να το εξομολογηθω...ηταν ενα σαββατο χαααααααααλια...

ελιζακι θα το βαλω για σενα .....να το βλεπω και εγω....

000202B0.gif κρατα την πιστη σου στις δυσκολες ...στιγμες

Κοριτσάκια κι ευχαριστώ πολύ για όλες τις ευχές!!!

(πιθανότατα να μου τις ξαναδώσετε σε μια βδομάδα ;) )

μαρακι ...περαστικα σας....μαλλον καμια ιωσουλα θα ειναι....και εμενα την προηγουμενη βδομαδα ειχε 39 ...μονο γι ενα βραδυ ομως.....

εδω θα ειμαστε εμεις και την αλλη βδομαδα...και ολα θα πανε καλα!!

εμεις σημερα ...εχουμε εμβολια!!!!λυπηθειτε με.....θα μας ακουσει ολη η πατρα!!!

και μπραβοοο...που δε πηρες!!!

xanp....tara....μπραβο και στις δυο ....η μια που δεν εφαγε...ολο το συμπαν συνομωτησε......και στην αλλη που εχασε....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Το Σ/κο τήρησα αρκετα την διατροφή μου με κάποιες …..παραλλαγές.

Δλδ ετρωγα λιιγο παραπάνω στο μεσημεριανό μου και λίγο λιγότερο στο βραδυνό!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για να φανταστείτε το Σάββατο το μεσημέρι αποφασίσανε να ψήσουνε στην αυλή μας και ετσι ενώ ειχα μπριζόλα και σαλάτα εφαγα την μπριζόλα μου και λίγο ψητό κοτόπουλο.

Την Κυριακή βγήκαμε και εκει που πήγαμε για φαγητό ειχε μπουφέ με οοολα τα καλά του θεούλη επανω.

Ε ενώ επρεπε να φαω μοσχαρακι με ρυζι ή λίγο κριθαράκι εφαγα και παλι λιιιγο παραπανω αλλα το βραδυ που ειχα παλι μοσχαρακι την εβγαλα με φρούτο.

Ελπίζω να μην τα χαλασα πολύ.

Καλέ αφαιρέστε μου εκείνο το 1 κιλάκι ετσι για να βλεπω ότι δεν πειναω αδικα………

Παντως κορίτσια μου με 1 κιλό την εβδομάδα ποτε θα χασω αυτά που θελω οεο?????

Τα Χριστούγεννα?????

Μαεστρία ευχομαι γρήγορα περαστικά στο παιδακι σου

Xanp επρεπε να σε παρω μαζί μου (χα χα) θα εβρισκες πολλα να φας.Αλλα είπαμε κάθε εμπόδιο για καλο.

Τσιπουρίτσα μου σου ευχομαι να εχεις τα καλύτερα νεα από τους γιατρόυς γλυκεία μου!

Φιλια σε ολες τις συναγωνιστριες

καλημερα, ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!σε όλα τα κορίτσια:-D

αυτό με το τσαι georgiamami το κανα κ γω στον αντρα μου,

τσαγακι του βουνου βρασιμο σε μια καταρολα και μετα ψυγειο

κ ειδαμε οντως πολλα αποτελεσματα,

του το ειχαν πει στο γυμναστηριο!!

κ γω κολλημενη ακομα:? , αλλα χτες εστω εφαγα λιγοτερο, πολυ σαλατα, εκανα πολλες δουλειες σκληροπυρηνικες, οπως βεραντες πατζουρια κλπ

κ σαββατο βραδυ πηγα σε γαμο κ εριξα τις στροφουλες μου

λεω να ζυγιστω τεταρτη μπας και.......

iSaWp3.png

Διαφημίσεις

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gifempty.gifc.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

YMNOS !!!!!!!!!

[/url]

1)αχιλλεας

ετων 36

υψος 1,70

αρχικο βαρος (1-3-2010) 80

σημερινο 73

επιθυμητο βαρος (στοχος) 65.

2) Georgia mami,

ετων 42,

υψος 1,63,

αρχικο βαρος (16-1-2010) 92,5,

σημερινο 83,8

επιθυμητο βαρος (στοχος) 68.

3)mpap

ετων 33

Υψος 1,62-1,63

σημερινο βαρος 47

επιθυμητο (στοχος) 52

4)JENIA

ετων 28

υψος 1,76

σημερινο βαρος 72,5 (το αναποδο του αρχηγου)

επιθυμητος στοχος 66

5)Mina G

Ετων = 33

Υψος = 1.62-1.63

Αρχικο βαρος (μεσα Φεβρουαριου) = 68,5

Τωρινο Βαρος 60

Στοχος = 57???

6)Nefelli

Ετων = 33

Υψος = 1.63

Αρχικο βαρος = 62,5

Τωρινο Βαρος = 57.5

Αρχικός Στοχος = 54

7)ΤΑRA

ετων 39

υψος 1,78

βαρος 71

στοχος 69

8)ziu-zitsu

ετων - 25 (η μικροτερη χοντρούλα ειμαι εδω μεσα???

υψος - 1,66

βαρος (αρχικο) - 3/5/10 - 71κιλα

σημερινό βαρος - 68,5

επιθυμητο βαρος - 60 (καλα και τα 58 δεν θα με χαλασουν

9)NIKOLEKAKI

Ετών: 35

Ύψος: 1,62

Βάρος: 61

Στόχος: 54 (53, 52... στην πολύυυυ αισιόδοξη version)

10)elli v

Ετών: 39

Ύψος: 1,73

Αρχικό βάρος (23/2/2010): 79

Σημερινό βάρος: 71

Επιθυμητό βάρος: 63

11)MIA MANOULA

ετων 33 το καλοκαιρακι

Υψος 1,57

αρχικο βαρος 72

τωρινο βαρος 69

στοχος οσο πιο χαμηλα, τοσο πιο καλα

12)ελιζα

Ετών: 30

Ύψος: 1,60

Αρχικό βάρος: 98+2 (δεν αντεχω να δω τον τριψυφιο)

Σημερινό βάρος: 98

Επιθυμητό βάρος: 65 (για αρχη) και στα 63 κουκλα ημουνα και δεν θα ξαναγινω...

13)Ιωάννα

ετών 34

ύψος 1,72

βάρος 95 κιλά

επιθυμητό 85 κιλά

14)zoitheodos

Ετών 31

ύψος 1,68

αρχικο βάρος 79 κιλά

τωρινο βαρος 59 κιλά

επιθυμητό 57 κιλά

15)ΒΙΚΥ74

ετων 36

υψος 1.67

αρχικο βαρος 77

σημερινο βαρος 70.3

επιθυμητος στοχος 65-63

16)τιγρακι:

ηλικια:29

υψος : 1.64

αρχικο:77.9

βαρος : 74.5

επιθυμητο :62

17)kaliopaki

Ετων = 35

Υψος = 1,63

Αρχικο βαρος = 68

Τωρινο Βαρος = 66,6

Στοχος = 62 (σε πρώτη φάση)

1:cool:ΚΥΡΙΑΚΗ_

Ετών = 26

Ύψος = 1,65

Αρχικό βάρος = 88

Τωρινό Βάρος = 88

Στόχος = 68 και αν μπορώ και 65 που είναι το κανονικό μου (βαρυκόκκαλη) .....

19)kounelitsa

Ετών: 26

Ύψος: 1,76

Αρχικό βάρος: μμμμ 63πριν την εγκυμοσύνη....81 μόλις πήγαινα να γεννήσω

Σημερινό βάρος: 74,8 (και που το γραφω με πιάνει κατάθλιψη..)

Επιθυμητό βάρος: 63 (και ο Θεός βοηθός!!!)

20)maestria

αρχικό βάρος Τριψήφιο, άστο καλύτερα

Τωρινό 86

Στόχος 75

21)sofia07

Ηλικία 37

Ύψος 1,67

Αρχικό βάρος 87

Τωρινό βάρος 84

Στόχος 64 (αισιόδοξη)

Ύψος 1,67

22)μινουλα

Υψος:1,61

Βαρος αρχικα: 73,6

Βαρος τωρα: 69,7

Βαρος επιθυμητο: 60

Ηλικια: 33

23)Φλορα

ηλικια 46

υψος 1,65

βαρος τωρα 78

βαρος αρχικο 73

επιθυμητο 68 αντε βαρια βαρια 70...

24)angel_mammy

29

1,63

αρχικό βάρος 96,6

Τωρινό 76,1

Στόχος 54 (ή ακόμα καλύτερα 53)

25)DEL

Ηλικία 31 (σε 2 μέρες)

Υψος 165

βάρος μετά την εγκυμοσύνη 72

τωρινό 65,500

σκοπός 60 (58 είναι τέλειο).

26)Nefelirene

Υψος :1,60

Αρχικό βάρος : 55-56Kg

Σημερινό : 54,5 Kg

Στόχος : Τουλαχιστον 51-52

27)ΤΑΤΗ

ύψος :1,63

Αρχικό και τωρινό βαρος(και όπως το πάω και παντοτινό) : 71,8

τωρινο 69,6

Επιθυμητό : 55

2:cool:nanis

Ηλικια: 28

Υψος: 1,64 :? νομιζω

Βαρος που κουβαλαω: 58 κιλα :oops: (ποτε δε ξεπερασα τα 50)

Θελω να παω :rolleyes: 50 κιλα

29) ΖΩΗ76

ύψος :1,60

Αρχικό βαρος: 67

τωρινό: 57,5

Επιθυμητό : Κανονικά πρέπει να είμαι γύρω στα 52, αλλά και στα 54 καλά είναι.....:wink:

30) ydroxoaki

ηλικια 36

υψος 1.63

αρχικο βαρος 58-75 (ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ 8 ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΟΛΟΚΛΗΡΑ)

σημερινο 72

στοχος ΜΕΧΡΙ ΤΑ 58 ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ 14!!!!

31)fraoulopoulitsa

Ύψος: 1,69

Αρχικό βάρος:87

Τωρινό βάρος:82

Επιθυμητό βάρος:60

32)ERIANTON

ΥΨΟΣ 1,63

ΑΡΧΙΚΟ ΒΑΡΟΣ 59

ΒΑΡΟΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ 71

ΤΩΡΙΝΟ ΒΑΡΟΣ 62

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΒΑΡΟΣ 56

33)Ellemphriem

Υψος: 1,64

Αρχικό Βάρος: 55 (αχ παναγια μου)

Τωρινο βάρος: 67

Επιθυμητο βαρος: 55 (Να παω να πνιγω λεω εγω).....

34)Tsipoura

Υψος: 1,70

Αρχικό Βάρος: 98 (27/05/2010)

Τωρινο βάρος: το όμοιον....:oops:

Επιθυμητο βαρος: 78 για αρχή :-)

35)JimDin (Κωνσταντίνα)

Υψος :1,67

Αρχικό βάρος : 67

Σημερινό : 62,4

Στόχος : Τουλαχιστον 56-57

36)Eirini_Dr

Ηλικια : 26

Υψος: 1,68

Αρχικο βαρος: 97 (μια μερα πριν γεννησω ....μετα δε τολμησα να ανεβω για τουσ επομενουσ 3 μηνες!)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 67-65 (με θελει τσουποτη ο συζυγος!!!!)

37)Nadine

Ηλικια :29

Υψος: 1,82

Αρχικο βαρος: 82 (4 μήνες αφού γέννησα)

Σημερινο: 74

Επιθυμητο: 71.

3:cool:Margotte

Ετών: 33

Ύψος: 1,67

Βάρος: 73 (Παναγία μου!! Και μόνο που το γράφω ανατριχιάζω....)

Στόχος: 65 (Λέμε τώρα!!)

39)elachl

ΥΨΟΣ 1,65

ΗΛΙΚΙΑ 33

ΑΡΧΙΚΟ 103

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 100

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 80- 75

40)xanp

ΥΨΟΣ 1,70

ΗΛΙΚΙΑ 29

ΑΡΧΙΚΟ 95.4(όχι από την εγκυμοσύνη μετά τα πήρα)

ΣΗΜΕΡΙΝΟ 77.9

ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ 70 (για αρχή και όσο πλησιάζω θα το κατεβάζω :-) )

41)Z&P&M

Ύψος:1,73

Τωρινό Βάρος: 73

Επιθυμητό: 63

42)SOULA33

ηλικια 36

υψος 1,69

αρχικο 72,4

σημερινο 71,4

επιθυμητο 64

43)Πελαγια

ηλικια 20

υψος 1,55

βαρος αρχικο 55

βαρος τωρα 60

επιθυμητο 50

44) twinky

ηλικια 29

υψος 1.65

αρχικο 68

σημερινο 68

επιθυμητο 62

45)eirtap

ηλικία 32

ύψος 1.65

αρχικό βάρος 69

σημερινό βάρος 69

επιθυμητό βάρος 60

46)sabrina

ηλικία 29

ύψος 1.68

αρχικό βάρος 84(προ εγκυμοσυνης)

σημερινό βάρος 76

επιθυμητό βάρος 65

47)Viky75

Ηλικία 34

Ύψος 1,66

Αρχικό βάρος 65

Βάρος στην εγκυμοσύνη 87

Σημερινό βάρος 67,5

Επιθυμητό βάρος 60[/quote

4:cool: ΕΛΕΝΗ

Ηλικία 27

Ύψος 1,55

Αρχικό βάρος 73

Σημερινό βάρος 69,500

Επιθυμητό βάρος 56

49)vivikk

υψος 1,6κατι

ηλικια 32

αρχικο βαρος 60(ξανα παλι ....)

κιλα 99(....)

στοχος προς το παρον 75 και βλεπουμε

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

381395hl9vq7ckd4.gif

Καλη εβδομαδα κοριτσια!

Χθες ειχαμε το παρτυ γενεθλιων της κορης μου, και εφαγα ολα τα καλα! Χωρις τυψεις ομως πλεον! Απο σημερα κανονικα στο προγραμμα μου. Οσοι ειχαν να με δουν καιρο εντυπωσιαστηκαν απο την ανανεωμενη μου εμφανιση, και φυσικα ενιωσα υπεροχα!

Θα΄χουμε καυσωνα αυτη τη βδομαδα, αλλα μην πτοειστε κοριτσια, και μην το δειτε ως δικαιολογια για να αποφυγετε το γυμναστηριο! Υπαρχουν και κλιματιστικα!;)

age.png age.png

:tongue:ΚΑΛΗΜΕΡΑ βλεπω οτι η παρεα μεγαλωνει και χαιρομαι και αυτο που μου αρεσει απο ολα τα κοριτσια ειναι οτι εχουν πολυ καλη αυτοπεπιθηση .μπραβο γοργονες ετσι σας θελω δυναμικες και στην παραλια με τον καυσωνα . χιχιχιχιχχιχιχιχιχιχιχ!

Καλη εβδομαδα κοριτσια!

Χθες ειχαμε το παρτυ γενεθλιων της κορης μου, και εφαγα ολα τα καλα!;)

χρονια σας πολλα!!!

να τα εκατοστησει η πριγκιπεσσα σου με υγεια...και ευτυχια!!!:D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...