Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Διαφημίσεις

κοριτσακια η γεωργια δηλωσε οτι ισως να ερθει στη συναντησουλα μας!!!

καλα θα γινει ....χαμος!!!

Ναι ναι ναι !!!!!!!!!!!!!!! πρόλαβα και το είδα κι εγώ!!!!!!!!!!!!!! αυτό κι αν θα΄ναι έκπληξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Ακούτε Λέτα, Μαεστρία;;;;;;;;;;;;;;;;;:P

Ουπς!!!:tongue:

Ταρα είναι αμαρτωλό το μαγαζί αυτό, τρομερά τα γλυκά! 2 φορές επέτρεψα στον εαυτό μου να φάει, αλλιώς κάθε τρίτη πέμπτη θα ήμουν με ένα κουτάλι στο στόμα!

Ταρα είναι αμαρτωλό το μαγαζί αυτό, τρομερά τα γλυκά! 2 φορές επέτρεψα στον εαυτό μου να φάει, αλλιώς κάθε τρίτη πέμπτη θα ήμουν με ένα κουτάλι στο στόμα!

δλδ...θα ...φααααααμε!!!!:tongue:

θα ειναι και η γκουρου μας εκει;;;;;την κατσαμε ...στο στομα θα μας κοιταει!!!χαχαχα!!:tongue::tongue:βουρδουλιες που εχουν να πεσουν!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

δλδ...θα ...φααααααμε!!!!:tongue:

θα ειναι και η γκουρου μας εκει;;;;;την κατσαμε ...στο στομα θα μας κοιταει!!!χαχαχα!!:tongue::tongue:βουρδουλιες που εχουν να πεσουν!!

οι αποφοιτήσασες να φάτε :)

εγώ δεν θα φάω καρντιά μου.....

ΔΙΑΠΑΣΩΝ!:P

Σκέφτομαι πώς να τα μαγειρέψω....

<3 θα τα μαγειρέψεις! φέρε και παιδιά μαζί σου!

ερώτηση: ποια ξέρει να φτιάχνει ωραία σπανακοτυρόπιτα (φύλλο κατεψυγμένο, λυπηθήτε ! ) σκέφτομαι να φτιάξω στον καλό μου το σκ

<3 θα τα μαγειρέψεις! φέρε και παιδιά μαζί σου!

ερώτηση: ποια ξέρει να φτιάχνει ωραία σπανακοτυρόπιτα (φύλλο κατεψυγμένο, λυπηθήτε ! ) σκέφτομαι να φτιάξω στον καλό μου το σκ

Τσιπουράκι μου, τέτοια ώρα που ρωτάς πρέπει να φύγω.....θες να σου απαντήσω άλλη ώρα;;;

Γεια σας κοριτσάρες!!!! καλό απόγευμα!!!!

Τσιπουράκι μου, τέτοια ώρα που ρωτάς πρέπει να φύγω.....θες να σου απαντήσω άλλη ώρα;;;

γεια σου ελλη ....καλο απογευμα!!!!

τσιπουριτσα μου ειναι το μονο που δε φτιαχνω...αφηνω τη μαμα σ'αυτα!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

εννοείτε! αύριο με την ησυχία σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...