Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

απο μενα παντως 2 εχετε....ο ενας εχει κλεισει για το μαρακι της λιζας!!!χαχα!!:D:tongue:

αααα ναι συμπεθερουλα μην ξεχνιομαστε...:rolleyes:

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

απο μενα παντως 2 εχετε....ο ενας εχει κλεισει για το μαρακι της λιζας!!!χαχα!!:D:tongue:

ναι αλλα ποιους μας δινεις τους μεγαλους χαχαχαχα!! τους θελουμε εχουμε και αλλες κοπελιες εεεε !! κουκλια ολες μια προς μια !! :D

τσιπουριτσα δεν εχω μοκετα στο δωματιο των παιδιων ...δεν εχω τιποτα δηλαδη πουθενα στο σπιτι ... δεν εχω στρωσει ποτε...παλιοτερα δεν μου αρεσε να στρωνω...τωρα που εχω αλλαξει γνωμη δεν εχω τιποτα να στρωσω...αλλα δεν καιγομαι κιολας...ουφφφφ μπελας ειναι...

η παιδιατρος ειπε οτι ή ειναι αλλεργικο ή ειναι καποιο μικροβιο που δεν λεει να φυγει και εγκατασταθει για τα καλα στον οργανισμο της...οποτε την αντιβιωσει δεν τη γλιτωσαμε...μαλιστα μας εδωσε και μια καινουρια και ο θεος βοηθος...

κοινως μας υποχρεωσε με την απαντηση της...αυτα υποψιαζομουνα και εγω...

αυτααααααααααα

εεεεεεεεεεε!!! ελιζακι μου να πας να κανεις μια καλιεργια στο λαριγκακι της μαριας και ας μην θελει η παιδιατρος για να δεις ποιο ειναι το ακριβες μικροβιο και πως προκαλειται καλο μου .... μην χαπακονουμε το παιδι ετσι ... :confused:

τσιπουριτσα δεν εχω μοκετα στο δωματιο των παιδιων ...δεν εχω τιποτα δηλαδη πουθενα στο σπιτι ... δεν εχω στρωσει ποτε...παλιοτερα δεν μου αρεσε να στρωνω...τωρα που εχω αλλαξει γνωμη δεν εχω τιποτα να στρωσω...αλλα δεν καιγομαι κιολας...ουφφφφ μπελας ειναι...

η παιδιατρος ειπε οτι ή ειναι αλλεργικο ή ειναι καποιο μικροβιο που δεν λεει να φυγει και εγκατασταθει για τα καλα στον οργανισμο της...οποτε την αντιβιωσει δεν τη γλιτωσαμε...μαλιστα μας εδωσε και μια καινουρια και ο θεος βοηθος...

αυτααααααααααα

ωχ!!περαστικα στο μαρακι λιζακι!!!!

ειναι πολυ δυσκολη εποχη ...αν δεις πως ειναι εξω τωρα....γεματο σκονη ...αερας ..και ζεστη...σε αρρωσταινει χωρις να εχεις προβλημα αυτος ο καιρος.....

ναι αλλα ποιους μας δινεις τους μεγαλους χαχαχαχα!! τους θελουμε εχουμε και αλλες κοπελιες εεεε !! κουκλια ολες μια προς μια !! :D

τους μεγαλους σας δινω......μημου μεινουν στο ραφι τα παλικαρια μου..χαχα!!τους αποκαταστησα ολους τωρα ....!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

εεεεεεεεεεε!!! ελιζακι μου να πας να κανεις μια καλιεργια στο λαριγκακι της μαριας και ας μην θελει η παιδιατρος για να δεις ποιο ειναι το ακριβες μικροβιο και πως προκαλειται καλο μου .... μην χαπακονουμε το παιδι ετσι ... :confused:

Με κατι τετοια τα πηρα κι εγω στο κρανιο με τους κλασσικους γιατρους και το γυρισα στην ομοιοπαθητικη. Αι σιχτιρ πια, κανουν τον παρθενο οργανισμο των παιδιων φαρμακαποθηκη...:evil:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Πάλι θα γκρινιάξω και δε θέλω, αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! :evil:

χωσεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

εγινε και κάτι αλλο;

Mafalda_Basta.jpg

αυτααααααααααα

καλά κάνεις και δεν έχεις μοκέτα! περαστικά της αρτιστας σου! <3

Με κατι τετοια τα πηρα κι εγω στο κρανιο με τους κλασσικους γιατρους και το γυρισα στην ομοιοπαθητικη. Αι σιχτιρ πια, κανουν τον παρθενο οργανισμο των παιδιων φαρμακαποθηκη...:evil:

Nαι είναι πολλοί! Αυτό που εκτιμώ στον παιδίατρό μου (κλασσικός κατά τ' άλλα) είναι που δεν ευννοεί τα φάρμακα.

χωσεεεεεεε!!!!!!!!!!!!

εγινε και κάτι αλλο;

Τα γνωστά. Απλήρωτη, κουρασμένη, μπουχτισμένη, το παρολίγον μπεμπέ ΚΑΙ μάλλον με κόλλησε ίωση. Θέλω να κάνω εμετό.

Τέλεια; :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τα γνωστά. Απλήρωτη, κουρασμένη, μπουχτισμένη, το παρολίγον μπεμπέ ΚΑΙ μάλλον με κόλλησε ίωση. Θέλω να κάνω εμετό.

Τέλεια; :evil:

Εχεις συμβουλευθει δικηγορο?

Ρε μπας και εχεις γαστρεντεριτιδα?

age.png age.png

Κορίτσια να ρωτήσω κι εγώ: μήπως ξέρει καμμία να μου πει για την περιβόητη θεμελίωση δικαιώματος και σύνταξη στα 50 ή στα 55 με ανήλικο, ή πού πρέπει να πάω να ρωτήσω;;; :confused::confused::confused:

Δε βλέπω ειδήσεις και μου λένε οι γύρω διάφορες πληροφορίες, αλλά δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι.:confused: Το λογιστήριο δεν ξέρει να μου δώσει ασφαλείς πληροφορίες.....

Μαεστράκο μου, σε χαίρομαι που έχεις νεύρα κρόσια και μιλάς!

εμένα άμα με πιάνει η αναποδιά μου κλείνομαι....

Έχεις άπειρο δίκιο να αισθάνεσαι έτσι....ελπίζω στο τέλος όλα να πάνε όπως τα θέλεις....

Βικάκι, περαστικά με το συνάχι!:D

Γεια σου Ντινάκι Ντούρασελ!!!:P

Αααααα, δεν τα ήξερα αυτά.

Είναι ένα παλιό σφράγισμα που πονάει, που νομίζω ότι δεν έγινε καλά απ' την αρχή, γιατί ήταν μάπα ο οδοντίατρος.

Τώρα έχω μία τσακάλι οδοντίατρο, οπότε θα πάω που θα πάω για καθαρισμό, ας το δει κι αυτό.

:P Έκανα κι εγώ καθαρισμό την περασμένη εβδομάδα και χαίρομαι τα καθαρά μου δοντάκια, τα αλέκιαστα από την πίσα.....

Μάματα, την πήρα τηλ και είναι εξωτερικό μέχρι την Κυριακή!

Ελπίζω να μην χειροτερέψει ο πόνος!

(ε, η γκαντεμιά μου αυτό το χρόνο δεν έχει όρια!!!)

!

:PΦιλεναδίτσα, το απόγευμα έχω οδοντίατρο, επίσης κοπέλα, επίσης τσακάλι! εδώ δίπλα στη Γλυφάδα είναι! :tongue: να περάσω να σε πάρω;;;:cool:

Διαφημίσεις

ταρα εγω σου εχω πει οτι δεν κανω ομοιοπαθητικη στα παιδια μου αλλα φαρμακα τα αποφευγω σαν τον διαολο μες στο λειβανι και εχω συζητηση με την παιδιατρο για καθε θεμα ο γιος μου ειναι 4 χρονων εχει παρει 2 φορες αντιβιωση για εκρικτικη ωτιτιδα και η κορη μονο μια και για τον ιδιο λογο αλλα φαρμακα εκτος απο καποιο ντεπον καμια φορα οχι εκπνεες και τετοια αντε αλλες 2-3 φορες ο σπυρος η ξενια 1 φορα ... δεν θα πω δεν εχουν παρει αλλα οχι και η απελπισια ....

Κορίτσια να ρωτήσω κι εγώ: μήπως ξέρει καμμία να μου πει για την περιβόητη θεμελίωση δικαιώματος και σύνταξη στα 50 ή στα 55 με ανήλικο, ή πού πρέπει να πάω να ρωτήσω;;; :confused::confused::confused:

Δε βλέπω ειδήσεις και μου λένε οι γύρω διάφορες πληροφορίες, αλλά δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι.:confused: Το λογιστήριο δεν ξέρει να μου δώσει ασφαλείς πληροφορίες.....

Μαεστράκο μου, σε χαίρομαι που έχεις νεύρα κρόσια και μιλάς!

εμένα άμα με πιάνει η αναποδιά μου κλείνομαι....

Έχεις άπειρο δίκιο να αισθάνεσαι έτσι....ελπίζω στο τέλος όλα να πάνε όπως τα θέλεις....

Βικάκι, περαστικά με το συνάχι!:D

Γεια σου Ντινάκι Ντούρασελ!!!:P

:P Έκανα κι εγώ καθαρισμό την περασμένη εβδομάδα και χαίρομαι τα καθαρά μου δοντάκια, τα αλέκιαστα από την πίσα.....

:PΦιλεναδίτσα, το απόγευμα έχω οδοντίατρο, επίσης κοπέλα, επίσης τσακάλι! εδώ δίπλα στη Γλυφάδα είναι! :tongue: να περάσω να σε πάρω;;;:cool:

πες τι θελεις να μαθεις αν δικαιουσε !!!

Εχεις συμβουλευθει δικηγορο?

Ρε μπας και εχεις γαστρεντεριτιδα?

Η ίωση που 'χει ο μικρός κάνει εμετό, όλο το βράδυ της Κυριακής τα έβγαζε. Αυτό θα 'ναι μάλλον.

Όχι δεν πήγα σε δικηγόρο, αλλά είναι ο κουμπάρος μου, οπότε όταν έρθει η ώρα.

Άστα, χάλια είμαι σήμερα, μ' έχει πιάσει τρελή φοβία ότι θα το ξαναζήσω το έργο.

Στην προηγούμενη δουλειά 1 χρόνο έτρεχα να πάρω τους μισθούς μου. Τους πήρα όμως, αλλά πόσο ψυχοφθόρο ήταν εγώ το ξέρω.

Τι κάνω λάθος γμτ; Τι στοδιάλο κάνω λάθος;

Μαεστράκο μου, σε χαίρομαι που έχεις νεύρα κρόσια και μιλάς!εμένα άμα με πιάνει η αναποδιά μου κλείνομαι....

Εδώ γράφω. Στο γραφείο κουβέντα δεν έχω ανταλλάξει όλη μέρα με κανένα.

:-PΦιλεναδίτσα, το απόγευμα έχω οδοντίατρο, επίσης κοπέλα, επίσης τσακάλι! εδώ δίπλα στη Γλυφάδα είναι! :tongue: να περάσω να σε πάρω;;;:cool:

Ναι, ναι, έλα, σε περιμένω. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αλήθεια το λές;;;;;;:shock::shock::shock:

για καλο η κακο ειμαι λογιστρια οτι θες ρωτησεμε και θα σου στηλω οτι θες να μαθεις αλλα θελω ολα τα στοιχεια σου !! ταμειο σου πρωτο ετος ασφαλησεις κλπ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...