Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

τελικα ολα καλα με τον μικρο μου....

ξεκινησε απο τσιμπημα κουνουπιου και το πηγε σε αλλεργικο....

δεν παιρνει τπτ το μονο να μην τα ξυνει!!!

για το χρωμα του μου ειπε οτι το παιδι ειναι ανοιχτο να μην ανησυχω και να του δωσω σιδηρο προληπτικα ....

ολα καλα ...παει και αυτο!!!

εγω ειμαι χαλια ...ποναει το κεφαλι μου και ειμαι συναχωμενη.....αυριο εχω οαεδ οποτε θα τα πουμε αργοτερα..

ντινακι ολα καλα και εσυ....μπραβο κοριτσακι !!!!

αντε για να συνελθουμε λιγο!!!

Μπράβο του παιδιού! ουφ όλα καλά! όσο για τον σίδηρο να έχεις υπόψιν σου αυτά που είπαμε χθες + ότι θέλει 3 ώρες πριν νηστικός και μία ώρα μετά για να γίνεται σωστή απορρόφηση, ρώτα τον γιατρό να σε καθοδηγήσει!

Το γουρουνιασμα της μιας εβδομαδαςπου κανω εγω, ποσο καλο

κανει???????? Το +1 το 'χω σιγουρα και παω για το +2.

Σιγά μην πήρες και 10! Μόλις τελειώσει η γουρουνοεβδομάδα καλό είναι να κάνεις συγκεκριμένη διατροφή για 3 εβδομάδες κι όχι γενική.

Φρόντισε και για τις μονοφαγίες που είπαμε και όλα σούπερ θα πάνε!

Mατα Χαρι εκανες γενικο ρεκτιφιε? Και 45 αιματοκριτη? Μπραβο βρε θηριο! Αντε κοιτα να χαλαρωσεις λιγο τωρα, γιατι βλεπεις τι μπορει να δημιουργησει το αγχος.

Με κάλυψες! Τα είπαμε ντινάκι, να το χαλαρώσεις το άθλημα λίγο! Ο οργανισμός σου σε προειδοποίησε! Βρες λίγο χρόνο μέσα στη μέρα να μην είσαι τόσο τσίτα, να χαλαρώνεις να είναι ο δικός σου χρόνος! Εντολή γοργονών!

ματς!

οχι βρε...σου ειπα οτι δε θα μπω πρωι πρωι....πηγα οαεδ....ψωνισα κατι χαρτικα του μεγαλου και να'μαι...συναχωμενη φουλ!!!!

Περαστικά σου!!!!! σουπίτσα!

Ξέρω κι εγώ;

Είμαι λίγο στις μαυρίλες μου. Κατάθλιψη είναι, θα περάσει. :tongue:

Ακριβώς! θα περάσει! ξέσπασε εδώ, ρίξει και κανένα μπινελίκι και θα περάσει που θα πάει; θέλει κι αυτό το χρονο του! Μήπως να την κάνετε για καμιά μίνι εκδομούλα που σου αρέσουν τόσο;

προσεχε το σταμαχακι του θελει πολυ προσοχη μετα απο εμαιτους ...

Επίσης μετά τον εμετό θέλει καλό πλύσιμο δοντιών γιατί καταστρέφει τα δόντια (είναι όξινος κλπ δεν ξέρω ακριβώς αλλά ισχύει)

Μπααααααα...δεν το βλέπω τσιπουρίτσα!!:tongue::shock:

Ελα που το βλέπω εγώ όμως η μάντισσα κλοκλο!!!! Με το νέο έτος θα είσαι αποφασισμένη! I know it!

Αρχηγέ εννοείτε δεν θα πάς την κυριακή εκτός κι αν θέλεις να γίνουμε ρεντίκολο! σηκωτή θα σε βγάλω από το εκλογικό τμήμα!

Για τη σαλάτα να πω ότι εγώ δεν μπορώ να φάω ούτε αβοκάντο ούτε κρέμα γάλακτος! Δεν με αφήνει η διαιτολόγΑ! :(

Επίσης και το sour cream είναι στα απογορευμένα....

Θα φτιάξω μην σαλάτα με γαλοπούλα και ντρεσινγκ με γιαούρτι. οχι ότι θεωρώ ότι η αλλη θα με πάχαινε αλλά προτιμώ στο στάδιο που βρίσκομαι να μην παρεκκλίνω από τα επιτρεπτά.... όσο μπορώ τουλάχιστον!

Κ

Που είναι η αδελφή μου; Μόνο στο φβ ξέρει να κερνάει καφέ; (ναι, σε παρακολουθώ απ' το μέηλ μου, μην κοιτάς που δεν μπορώ να γράψω :twisted:)

Λύσαξες! ήρθα καλέ! χώσε όσο θέλεις, εδώ είμαι εγώ αντέχω! <3

έφτιαξες την ομελέτα χθες;

Μπαπάκι είχα και έχω τα τρεξίματα με το father και δεν τηρώ τα ενδιάμεσα!...φεύγω 8.00 το πρωί και γυρνάω 9.00 το βράδυ..αλλά σήμερα έχω εφοδιαστεί με μπάρες +φρούτο και γιαούρτι και κάαατι θα γίνει!!

ο διάδρομός μου δεν με έχει δει:oops::oops::oops::oops:

λίγα ανάλατα αμύγδαλα στην τσάντα;

Ελίζα να ρωτήσω μήπως έχεις μοκέτα στο δωμάτιο που κοιμάται η μικρή; ειδικά με την υγρασία αναπτύσεται ακάρια και σε μερικά παιδάκια κάνει κρίσεις αλεργικού βροχοσπασμου (εγώ το πάθαινα αυτό μικρή)

Χορτόσουπα: βάλε ότι λαχανικό έχεις και βράσε το χιχιχιχιχιχιχιχιι

Λέτα μάλλον με την υγρασία σε έπιασε η μέση + βαράκι σου ;)

Μαριλίνα δεν θυμάμαι αν σου ευχήθηκα για τον άντρα σου χθες! Είπαμε ευτυχώς που έχω την ομορφιά μου γιατί από μυαλό.... :tongue:

Να τον χαίρεσαι!

τώρα που θα ποστάρω αυτό θα έχετε γράψει άλλο ένα κατεβατό και πάλι δεν θα προλαβαίνω να σχολιάσω ... στάνταρντ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ακριβώς! θα περάσει! ξέσπασε εδώ, ρίξει και κανένα μπινελίκι και θα περάσει που θα πάει; θέλει κι αυτό το χρονο του! Μήπως να την κάνετε για καμιά μίνι εκδομούλα που σου αρέσουν τόσο;

Πολύ θα το 'θελα, αλλά έχω ένα σεμινάριο τις επόμενες δύο εβδομάδες και θα 'χω και διαβάσματα, κλπ, οπότε δύσκολα.

Ίσως απ' τη νέα χρονιά!

Λύσαξες! ήρθα καλέ! χώσε όσο θέλεις, εδώ είμαι εγώ αντέχω! <3 έφτιαξες την ομελέτα χθες;

Την έφτιαξα, αλλά δε μ' ενθουσίασε ρε συ. :oops:

Εσύ πως είσαι; Τα νευράκια; Καλύτερα;

περαστικά σου sister!

Ευχαριστώ πουλί μου! Καλύτερα είναι τώρα, ελπίζω να περάσει εντελώς.

βρε κοριτσια???να παω η να μην παω γυμναστηριο???επειδη εχω την μεση μου δεν ξερω τι να κανω!!!

Να πας, αλλά να ενημερώσεις το/τη γυμναστή/στρια για το ποιες ασκήσεις επιτρέπεται να κάνεις.

Εγώ πήγαινα χρόνια, ενώ έχω μόνιμο πρόβλημα μέσης.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Την έφτιαξα, αλλά δε μ' ενθουσίασε ρε συ. :oops:

Εσύ πως είσαι; Τα νευράκια; Καλύτερα;

Εγώ βάζω πολλά μανιτάρια γιατί μου αρέσουν

καλύτερα τα νευράκια...λέμε τώρα... που θα πάει θα περάσει κι αυτό!

Σήμερα ήπια λίγο γάλα με ούτε μισή μπάρα το πρωί και ούτε ένα κουλούρι μετά.

Και δεν πεινάω ΚΑΘΟΛΟΥ!

Ή είμαι ΤΟΣΟ χάλια (πολύ πιθανόν) ή με κόλλησε την ίωση του ο Γιάννος (πολύ πιθανόν επισης).

Τουλάχιστον να χάσω κανένα κιλό. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Σήμερα ήπια λίγο γάλα με ούτε μισή μπάρα το πρωί και ούτε ένα κουλούρι μετά.

Και δεν πεινάω ΚΑΘΟΛΟΥ!

Ή είμαι ΤΟΣΟ χάλια (πολύ πιθανόν) ή με κόλλησε την ίωση του ο Γιάννος (πολύ πιθανόν επισης).

Τουλάχιστον να χάσω κανένα κιλό. :rolleyes:

Μην είσαι χαζοβιόλα! πρέπει να τρως! ειδικά σε εποχές που δεν είμαστε στα καλά μας πρέπει να τρώμε καλά και σωστά γιατί είναι πιο ευάλωτος ο οργανισμός και καραδωκούν ιώσεις κλπ!!!!!! Να φας καλά το μεσημέρι!

Μην είσαι χαζοβιόλα! πρέπει να τρως! ειδικά σε εποχές που δεν είμαστε στα καλά μας πρέπει να τρώμε καλά και σωστά γιατί είναι πιο ευάλωτος ο οργανισμός και καραδωκούν ιώσεις κλπ!!!!!! Να φας καλά το μεσημέρι!

Αφού δεν μπορώ ρε κορίτσι; Με το ζόρι; Αισθάνομαι ότι θα κάνω εμετό αν φάω!

Αχ, να δεις που με κόλλησε πάλι το σκασμένο!:evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Πάω να σας διαβάσω.....ε, σε καμμιά ώρα....θα τα πούμε.....

μπα, είσαι γρήγορη εσύ! :)

Αφού δεν μπορώ ρε κορίτσι; Με το ζόρι; Αισθάνομαι ότι θα κάνω εμετό αν φάω!

Αχ, να δεις που με κόλλησε πάλι το σκασμένο!:evil:

γμτ! περαστικά! προσπαθησε να φας κάτι πάντως αργότερα, μία σούπα κάτι!

Τσουπ! Ηρθα!! Σας καλησπεριζω και ξανα φευγω. Με καλει το καθηκον. Θα σας διαβασω.... μετα!!! Τωρα ποσο μετα... θα δειξει.

Μακια

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

γμτ! περαστικά! προσπαθησε να φας κάτι πάντως αργότερα, μία σούπα κάτι!

Πάλι θα γκρινιάξω και δε θέλω, αλλά ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ! :evil:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ναι εχω τοσα πολλα μωρα στην ηλικια της κορης μου εδω εναν ο ανιψιος της αρχηγου 2. ο νικολας της ελιζας 3. ο τζονι της μαεστρο 4. της αλεξιας να πω και αλλους εχω της del βρε το κοριτσι μου εχει για να διαλεξει ψωνιο μαναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

απο μενα παντως 2 εχετε....ο ενας εχει κλεισει για το μαρακι της λιζας!!!χαχα!!:D:tongue:

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

τσιπουριτσα δεν εχω μοκετα στο δωματιο των παιδιων ...δεν εχω τιποτα δηλαδη πουθενα στο σπιτι ... δεν εχω στρωσει ποτε...παλιοτερα δεν μου αρεσε να στρωνω...τωρα που εχω αλλαξει γνωμη δεν εχω τιποτα να στρωσω...αλλα δεν καιγομαι κιολας...ουφφφφ μπελας ειναι...

η παιδιατρος ειπε οτι ή ειναι αλλεργικο ή ειναι καποιο μικροβιο που δεν λεει να φυγει και εγκατασταθει για τα καλα στον οργανισμο της...οποτε την αντιβιωσει δεν τη γλιτωσαμε...μαλιστα μας εδωσε και μια καινουρια και ο θεος βοηθος...

κοινως μας υποχρεωσε με την απαντηση της...αυτα υποψιαζομουνα και εγω...

αυτααααααααααα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...