Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

βρε, τη θεά την κορη σου την έχεις αποκαταστήσει;;;:D

ναι εχω τοσα πολλα μωρα στην ηλικια της κορης μου εδω εναν ο ανιψιος της αρχηγου 2. ο νικολας της ελιζας 3. ο τζονι της μαεστρο 4. της αλεξιας να πω και αλλους εχω της del βρε το κοριτσι μου εχει για να διαλεξει ψωνιο μαναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ζωη μου τι ωραια φωτ ειναι αυτη που εβαλες στο φβ μου αρεσε πολυ μου θυμιζεις τριανταφιλο που ειναι ετοιμο να ανθοισει !!!

image2.jpg

:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:...ωω...ευχαριστώ!!!:D

καλημερα Ζωη μας !!! :D

τι κανεις?

ειδα οτι παρεκλινες της διατροφης....ξυλο :tongue:

μη μασας ξεκινα παλι....3-4 εβδομαδες και θα εισαι ΟΚ ;)

διαδρομο κανεις καθολου ή το εχεις ριξει καναπε??? :tongue:

Μπαπάκι είχα και έχω τα τρεξίματα με το father και δεν τηρώ τα ενδιάμεσα!...φεύγω 8.00 το πρωί και γυρνάω 9.00 το βράδυ..αλλά σήμερα έχω εφοδιαστεί με μπάρες +φρούτο και γιαούρτι και κάαατι θα γίνει!!

ο διάδρομός μου δεν με έχει δει:oops::oops::oops::oops:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Μαεστρο ποναει δοντι????

ποναει δοντι....βγαζει δοντι :tongue::tongue::tongue:

περαστικα....βουρ οδοντιατρο να τελειωνεις...μην υποφερεις ;)

ρε γμτ....πολυ πηζω.....θελω συνταξηηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue:

τη σαλατιτσα τη διαβασατε ή την προσπερασατε????...ειναι πολυ νοστημη...γκουρμεδια , χορταστικη , με λιγες θερμιδες...και βοηθαει το μεταβολισμο ;)

αχ μια σύνταξη τη θέλω και εγώ!!!:tongue::D:D:D

την έχω αποθηκεύσει και εγώ τη σαλατούλα;)

ναι εχω τοσα πολλα μωρα στην ηλικια της κορης μου εδω εναν ο ανιψιος της αρχηγου 2. ο νικολας της ελιζας 3. ο τζονι της μαεστρο 4. της αλεξιας να πω και αλλους εχω της del βρε το κοριτσι μου εχει για να διαλεξει ψωνιο μαναααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!

οι γαμπροι στη σειρά εεεε;;;;

και είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον, κουκλιά!:D:D

δύσκολη η επιλογή!:D:D:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

αχ μια σύνταξη τη θέλω και εγώ!!!:tongue::D:D:D

την έχω αποθηκεύσει και εγώ τη σαλατούλα;)

οι γαμπροι στη σειρά εεεε;;;;

και είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον, κουκλιά!:D:D

δύσκολη η επιλογή!:D:D:D

ειδες πες μου τωρα ποιον να διαλεξει η κορη πωπωπωπω!! βρε την κοντεσα μου !!

οσο για τις σαλατουλες εγω το εχω κανει συστημα το βραδι εκει που ετοιμαζω για τους αλλου βαζω στο ψυγιο και την δικια μου για σημερα πχ..

maestria υπομονη κοριτσακι μου!!!!ξεσπασε εδω να ησυχασεις!!!

βικυ περαστικα!!!

MPAP καλα εισαι???θα πρεπει να παω σε ορθοπεδικο!!δε νομιζω ομως να αλλαξει κατι και να μου πει να μην σηκωνει βαρη δεν μπορω!!εχω και ενα παιδακι!!!

α σημερα θελω να κανω φακες!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

βικυ περαστικα!!!

MPAP καλα εισαι???θα πρεπει να παω σε ορθοπεδικο!!δε νομιζω ομως να αλλαξει κατι και να μου πει να μην σηκωνει βαρη δεν μπορω!!εχω και ενα παιδακι!!!

α σημερα θελω να κανω φακες!!!

να μην μου ξεφυγει στον γιο μου γιατι θα ερθει σπιτι σου να φαει χιχιχι!! να τις φτιαξεις ειναι πολυ ωραιες ...

εμενα δεν μου αρεσουν αλλα τι να κανω πρεπει να τα τρωμε ολα(σχεδον....)

ελα βρε ψυχα οι φακες ααα!! γιατι ειναι καλες κανε οτι μπορεις σε βοηθανε πολυ σε πολλα ... εμενα ο γιος 2-3 πιατα ασε φαση ο μικρος στην μανα καθε παρασκευη αντε βρε γιαγια ηρθε η παρασκευη να φαμε και κανενα φαγητο της προκοπης χαχαχα! οφ η μανα μου :tongue:

Μαεστρο ποναει δοντι????

ποναει δοντι....βγαζει δοντι :tongue::tongue::tongue:

περαστικα....βουρ οδοντιατρο να τελειωνεις...μην υποφερεις ;)

Μάματα, την πήρα τηλ και είναι εξωτερικό μέχρι την Κυριακή!

Ελπίζω να μην χειροτερέψει ο πόνος!

(ε, η γκαντεμιά μου αυτό το χρόνο δεν έχει όρια!!!)

Θένκιου, θένκιου!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μάματα, την πήρα τηλ και είναι εξωτερικό μέχρι την Κυριακή!

Ελπίζω να μην χειροτερέψει ο πόνος!

(ε, η γκαντεμιά μου αυτό το χρόνο δεν έχει όρια!!!)

Θένκιου, θένκιου!

παρε νιφλαμολ θα σε ηρεμησει αμα ειναι και πιες χαμομιλι βοηθαει πολυ....και περαστηκα !!!

και πιασε και ενα σκορδο γιατι δεν μας βλεπω καλα αμαν ποια αρωμα θα το κανουμε στο τελος φτου μας ... φτου μας

garlic.jpg

Διαφημίσεις

παρε νιφλαμολ θα σε ηρεμησει αμα ειναι και πιες χαμομιλι βοηθαει πολυ....και περαστηκα !!!

και πιασε και ενα σκορδο γιατι δεν μας βλεπω καλα αμαν ποια αρωμα θα το κανουμε στο τελος φτου μας ... φτου μας

Εντάξει, δεν πονάει τόσο πολύ (ακόμα :evil:), αλλά θα το 'χω υπόψη μου για -φτου φτου - αργότερα!

Δεν τη γλιτώνω, θα γίνω όντως προληπτικιά! :mad:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

να μαι και γω...ουφφφφ τα ψιλοεπαιξα...

πηγα τη μαρια στην παιδιατρο του ικα , εκει ο νικολας να χτυπιεται να φωναζει ενας πανικος καταλαβαινετε...

πηγα πληρωσα τους λογαριασμους μας ...γμτ αυτοι μας τα τρωνε ολα...

πηγα λαικη...

και να μαι παλι πισω...

:P ντινακι τα ειπαμε και νωριτερα εμεις...

:P βικουλα περαστικα σου κοριτσακι μου...ευχομαι να μην σε ταλαιπωρησει πολυ...

:P ντελακι καλημερααααααα

:P λετα θα συμφωνησω και εγω με τα κοριτσια ... γρηγορα σε ενα ορθοπαιδικο...

:P ζωουλα καλημερουδια σου...

:P μαεστρια μου...εεεεεελα να ανεβαινουμε up up up...

:P αρχηγε σουπερρρρρρ η σαλατα...δεν εχω φαει ποτε αβοκαντο...λες να το απιχειρησω?αν την κανω χωρις αυτο?

:P ελλη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια...αλλα μην την ακουτε κοριτσια ...ειναι υπερβολικη...θα ερθω βρε συναντηση δεν το χανω με τιποτα...κανονιστε ολεςςςςςςςςς ναι????

:P τσιπουριτσα μου καλημερα...ολα τα λεφτα ο ανηψιος σου...αχχχ λιγο καφε και σε μενα παρακαλω...

εχετε να μου προτεινετε καμια νυστησιμη ευκολη σουπιτσα χωρις πολλα πολλα...ευκολη και νοστιμη παρακαλω...και χωρις ντοματες γιατι δεν εχω :rolleyes:

μακιααααααα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

καλημέρα χάθηκα..πήζω αυτές τις μέρες.

[URL="http://www.ticker.7910.org/eng"][IMG]http://www.ticker.7910.org/as1cEZA0g410010MDAwNDk5MWR8ODc1NjU0ZHxteSBiYWJ5.gif[/IMG][/URL]

[url=http://lilypie.com][IMG]http://lb1f.lilypie.com/W9Frp2.png[/IMG][/url

maestria,

που θα πάει, θα στρώσουν όλα!!! Με τη δουλειά καλά κάνεις και δεν φεύγεις, γιατί ξέχνα όχι μόνο την αποζημίωση, αλλά και αυτά που σου χρωστάνε να υποθέσω...

Jenia,

πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά για τα δόντια. Γιατί κι εγώ αναστατώνομαι όταν κάποιο πονέσει λίγο, αλλά μετά από λίγο περνάει και κάθομαι σα χαζή και το σκέφτομαι.

leta,

να προσπαθείς να μην σηκώνεις πολυ τον μικρό. Το καροτσάκι, το ριλάξ και οτιδήποτε άλλο μπορεί να κάνουν δουλειά. Δλδ έχω παρατηρήσει από την κόρη μου ότι της αρέσει πολύ να είμαι κοντά της, να με βλέπει και να της μιλάω. Οπότε, την ξαπλώνω δίπλα μου στο κρεβάτι ή κάθομαι κοντά της στο ριλάξ και τα κάνω αυτά.

Πρόσεξε, γιατί εάν μάθει στην πολύ αγκαλιά σε αυτά τα κιλά τι θα κάνεις σε λίγους μήνες, οεο;;;;

mpap,

sorry, αλλά τη σαλατούλα την προσπέρασα, γιατί είδα την λέξη "αβοκάντο"...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...