Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Αχ, κορίτσι, όπως είπαμε και τις προάλλες, όλα θέμα ψυχολογίας είναι. Κι εγώ δεν είμαι σε φάση τώρα.

Με πονάει ΚΑΙ το δόντι μου τώρα (ένα παλιό σφράγισμα), το είπα;

Να γκρινιάξω ΚΑΙ γι' αυτό, να εκτονωθώ; :mrgreen:

Δεν μπορώ άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο, αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα! :evil:

:D:D:D:Dγκρινιαξε όσο θέλεις για να εκτονωθείς!!!!!;);)

..και πονόδοντος;μάμησέ τα!:rolleyes:

εγώ στο αυτοκίνητο εκτονώνομαι πάαααααρα πολύ!!!...δεν με ακούει και κανείς..μια χαρά!:tongue:..

το πρωί ως συνήθως τρέχω για να φτάσω στη δουλειά..(εθελοντική εργασία:tongue:) και πάνε στο δρόμο λες και πάνε βόλτα!...και φορτηγά στο δρόμο σε όόοολες τις λωρίδες που πάνε με 10χλμ!:shock:..πεφτει πολύ σιχτιρισμα σου λεώ!!:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

:D:D:D:Dγκρινιαξε όσο θέλεις για να εκτονωθείς!!!!!;);)

..και πονόδοντος;μάμησέ τα!:rolleyes:

εγώ στο αυτοκίνητο εκτονώνομαι πάαααααρα πολύ!!!...δεν με ακούει και κανείς..μια χαρά!:tongue:..

το πρωί ως συνήθως τρέχω για να φτάσω στη δουλειά..(εθελοντική εργασία:tongue:) και πάνε στο δρόμο λες και πάνε βόλτα!...και φορτηγά στο δρόμο σε όόοολες τις λωρίδες που πάνε με 10χλμ!:shock:..πεφτει πολύ σιχτιρισμα σου λεώ!!:D

Καλέ δεν μπορώ να τσιρίξω να το ευχαριστηθώ!!!!!

Και δεν μπορώ να σαβουρντιάσω να το ευχαριστηθώ, λόγω ανορεξιάς ΚΑΙ πονόδοντου!

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα! (θα τσιρίζω εικονικά κι εγώ, τι να κάνω;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλέ δεν μπορώ να τσιρίξω να το ευχαριστηθώ!!!!!

Και δεν μπορώ να σαβουρντιάσω να το ευχαριστηθώ, λόγω ανορεξιάς ΚΑΙ πονόδοντου!

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα! (θα τσιρίζω εικονικά κι εγώ, τι να κάνω;)

ΒΡΕ μαεστρο ποιο καλο δονατακι ειναι αυτο που σε ποναει !!!

Τι εννοείς ποιο καλό δοντάκι; :confused:

χαχαχα!! ειδες τι ρωταω να σου πω ομως ειναι ειναι πχ φρονιμητης λεω εγω τωρα και επειδι τον τελευτειο καιρο ολο και πρενεις και καμια ιωσουλα πονανε τα δοντια μας χωρις να ειναι χαλασμανε απο ταουλα μας που εχει μιωθει το σαλιο μας απο το εκμοριο ο φρονιμητης επειδι ειναι κοντα και λοιπα ... να ξερεις ο αξασθενισμενος οραγνισμος εχει σαν αποτελεσμα μοιηκων πονων ... εεε καλο εκτος αν ειναι σπασμενο τοτε οκ...

Διαφημίσεις

χαχαχα!! ειδες τι ρωταω να σου πω ομως ειναι ειναι πχ φρονιμητης λεω εγω τωρα και επειδι τον τελευτειο καιρο ολο και πρενεις και καμια ιωσουλα πονανε τα δοντια μας χωρις να ειναι χαλασμανε απο ταουλα μας που εχει μιωθει το σαλιο μας απο το εκμοριο ο φρονιμητης επειδι ειναι κοντα και λοιπα ... να ξερεις ο αξασθενισμενος οραγνισμος εχει σαν αποτελεσμα μοιηκων πονων ... εεε καλο εκτος αν ειναι σπασμενο τοτε οκ...

Αααααα, δεν τα ήξερα αυτά.

Είναι ένα παλιό σφράγισμα που πονάει, που νομίζω ότι δεν έγινε καλά απ' την αρχή, γιατί ήταν μάπα ο οδοντίατρος.

Τώρα έχω μία τσακάλι οδοντίατρο, οπότε θα πάω που θα πάω για καθαρισμό, ας το δει κι αυτό.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, που είναι οι άλλες;;;;

Που είναι η αδελφή μου; Μόνο στο φβ ξέρει να κερνάει καφέ; (ναι, σε παρακολουθώ απ' το μέηλ μου, μην κοιτάς που δεν μπορώ να γράψω :twisted:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Που είναι η αδελφή μου; Μόνο στο φβ ξέρει να κερνάει καφέ; (ναι, σε παρακολουθώ απ' το μέηλ μου, μην κοιτάς που δεν μπορώ να γράψω :twisted:)

ασχολειτε με τον ανιψιο τωρα ενας θεος τι να σου δεν εχω λογια για να στον περιγραψω ασε εχω μινει καγκελο αλλα τον ψινω για γαμπρο στην ανιψια που θα κανω το δεκεμβριο ...

xaxaxaxaxa...το τρίτο σου μάτι την κατασκοπεύει!!:tongue::tongue::tongue:

ούτε εγώ μπορώ να μπω το πρωί!!!

ακούνε φβ και βγάζουν φλύκταινες τα αφεντικά!!!:twisted:

πού να ξεραν το γοργονοκλάμπ!!!!!!!!:tongue::oops::tongue::tongue::D:D:tongue::D

Αααααα, δεν τα ήξερα αυτά.

Είναι ένα παλιό σφράγισμα που πονάει, που νομίζω ότι δεν έγινε καλά απ' την αρχή, γιατί ήταν μάπα ο οδοντίατρος.

Τώρα έχω μία τσακάλι οδοντίατρο, οπότε θα πάω που θα πάω για καθαρισμό, ας το δει κι αυτό.

ναι δουλεψα 3 χρονια σε οδοντιατριο ειναι αντανακλαστηκος πονος ετσι μου ελεγε η οδοντιατρος και εσυ λογο ολων αυτων που εχεις περασει τελευτεα δεν ειναι καθολου πιθανο ... παντος καλα κανεις και θα πας ναπηγενουμε καθε εξι μηνες ειναι το σωστο κουκλες το λεω για να το κανω και εγω ....

Διαφημίσεις

Μαεστρο ποναει δοντι????

ποναει δοντι....βγαζει δοντι :tongue::tongue::tongue:

περαστικα....βουρ οδοντιατρο να τελειωνεις...μην υποφερεις ;)

ρε γμτ....πολυ πηζω.....θελω συνταξηηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue:

τη σαλατιτσα τη διαβασατε ή την προσπερασατε????...ειναι πολυ νοστημη...γκουρμεδια , χορταστικη , με λιγες θερμιδες...και βοηθαει το μεταβολισμο ;)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

πού να ξεραν το γοργονοκλάμπ!!!!!!!!:tongue::oops::tongue::tongue::D:D:tongue::D

ζωη μου τι ωραια φωτ ειναι αυτη που εβαλες στο φβ μου αρεσε πολυ μου θυμιζεις τριανταφιλο που ειναι ετοιμο να ανθοισει !!!

image2.jpg

καλημερα Ζωη μας !!! :D

τι κανεις?

ειδα οτι παρεκλινες της διατροφης....ξυλο :tongue:

μη μασας ξεκινα παλι....3-4 εβδομαδες και θα εισαι ΟΚ ;)

διαδρομο κανεις καθολου ή το εχεις ριξει καναπε??? :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

ασχολειτε με τον ανιψιο τωρα ενας θεος τι να σου δεν εχω λογια για να στον περιγραψω ασε εχω μινει καγκελο αλλα τον ψινω για γαμπρο στην ανιψια που θα κανω το δεκεμβριο ...

βρε, τη θεά την κορη σου την έχεις αποκαταστήσει;;;:D

Μαεστρο ποναει δοντι????

ποναει δοντι....βγαζει δοντι :tongue::tongue::tongue:

περαστικα....βουρ οδοντιατρο να τελειωνεις...μην υποφερεις ;)

ρε γμτ....πολυ πηζω.....θελω συνταξηηηηηηηηηηηηηη :tongue::tongue::tongue:

τη σαλατιτσα τη διαβασατε ή την προσπερασατε????...ειναι πολυ νοστημη...γκουρμεδια , χορταστικη , με λιγες θερμιδες...και βοηθαει το μεταβολισμο ;)

χαχαχα!! εγω την αποθυκευσα χαχαχα !! καλημερα αρχηγε μακια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...