Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τελικα ολα καλα με τον μικρο μου....

ξεκινησε απο τσιμπημα κουνουπιου και το πηγε σε αλλεργικο....

δεν παιρνει τπτ το μονο να μην τα ξυνει!!!

TΕΛΕΙΑ!

Περαστικά του κι εύχομαι σύντομα να ηρεμήσετε!

χαχαχα!! ελιωσα οταν το ειδα μου αρεσε τρελα και εχω και τετοια διαθεση σημερα !!!

Άντε, καλά έκανες και πήγες στο νοσοκομείο, να ξέρεις ότι παθολογικά δεν είναι τπτ!

Ηρέμησε τώρα και να προσέχεις τον εαυτό σου.

Εγώ χθες ήμουν ντάουν, είμαι και σήμερα και κάνω υπομονή. Κι αυτό θα περάσει. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

TΕΛΕΙΑ!

Περαστικά του κι εύχομαι σύντομα να ηρεμήσετε!

Άντε, καλά έκανες και πήγες στο νοσοκομείο, να ξέρεις ότι παθολογικά δεν είναι τπτ!

Ηρέμησε τώρα και να προσέχεις τον εαυτό σου.

Εγώ χθες ήμουν ντάουν, είμαι και σήμερα και κάνω υπομονή. Κι αυτό θα περάσει. :rolleyes:

γιατι μαεστρο μου τι επαθες απο την ολοι φαση η γενικα καλο μου !!

γιατι μαεστρο μου τι επαθες απο την ολοι φαση η γενικα καλο μου !!

Tι να πάθω ρε συ Ντίνα; Δουλεύω 10 χρόνια κι έχω κάνει ένα μηδενικό! Θα με διώξουν, αυτό είναι βέβαιο, αλλά το άγχος είναι να μη μου χρωστάνε και τους παρακαλάω μετά.

Το 'χω ξαναπαίξει το έργο και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ άλλη μια φορά. Σιχτίρ πια! :cry:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Tι να πάθω ρε συ Ντίνα; Δουλεύω 10 χρόνια κι έχω κάνει ένα μηδενικό! Θα με διώξουν, αυτό είναι βέβαιο, αλλά το άγχος είναι να μη μου χρωστάνε και τους παρακαλάω μετά.

Το 'χω ξαναπαίξει το έργο και ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ άλλη μια φορά. Σιχτίρ πια! :cry:

ναι αυτο ειναι μεγαλο θεμα γμτ μου και χρεωμενος και γδαρμενος οχι παει πολυ και φυσικα εισαι σ..α..τ......α και εγω το ιδιο θα ημουν δεν θα πω ... ο συζηγος σου τι σου προτινει να κανεις τι πιστευει ... :(

Διαφημίσεις

ο συζηγος σου τι σου προτινει να κανεις τι πιστευει ... :(

Τι να μου πει ρε κορίτσι; Και μόνη μου να φύγω νωρίτερα και θα χάσω οποιαδήποτε πιθανότητα να πάρω αποζημίωση κι άλλη δουλειά δεν υπάρχει.

Οπότε, υπομονή!

Αλλά κάποια στιγμή τα νεύρα σου γίνονται κρόσια! Είχα και το άλλο θέμα (με το μωρό), ε, θκατούλες!

Τέσπα, θα μου περάσει. :oops:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Τι να μου πει ρε κορίτσι; Και μόνη μου να φύγω νωρίτερα και θα χάσω οποιαδήποτε πιθανότητα να πάρω αποζημίωση κι άλλη δουλειά δεν υπάρχει.

Οπότε, υπομονή!

Αλλά κάποια στιγμή τα νεύρα σου γίνονται κρόσια! Είχα και το άλλο θέμα (με το μωρό), ε, θκατούλες!

Τέσπα, θα μου περάσει. :oops:

δεν διαφωνω αλλα θα τα παρεις κιολας ειναι και αυτο το θεμα δεν εχουν ακρη πουθενα αυτοι οι εργοδοτες ... :evil::evil: αλλα δικαιο εχει το μονο που σου μενει ειναι η υπομονη ...

καλημερα και απο μενα!!!

μτινακι ολα ο.κ ετσι;;;

λιζακι μου συμφωνω ....με το ντινακι ...αλλεργικο ειναι ....ο γιαννης μου απο 1.5 χρονων μεχρι 6 εκανε εισπνοες απο το οκτωβρη μεχρι μαρτιο....

και τωρα ακουω για πολλα παιδια ετσι!!!!

παντως ειναι και μουρλοκαιρος.....!!!!

ταρα...λετα καλημερα....

μαεστρια υπομονη βρε κοπελα μου......τουλαχιστον να παρεις τα λεφτα σου γιατι μετα αντε να βρεις ακρη!!!!!που παει ο κοσμος ......!!!!και ποσο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πραγματα;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλημερα και απο μενα!!!

μτινακι ολα ο.κ ετσι;;;

λιζακι μου συμφωνω ....με το ντινακι ...αλλεργικο ειναι ....ο γιαννης μου απο 1.5 χρονων μεχρι 6 εκανε εισπνοες απο το οκτωβρη μεχρι μαρτιο....

και τωρα ακουω για πολλα παιδια ετσι!!!!

παντως ειναι και μουρλοκαιρος.....!!!!

ταρα...λετα καλημερα....

μαεστρια υπομονη βρε κοπελα μου......τουλαχιστον να παρεις τα λεφτα σου γιατι μετα αντε να βρεις ακρη!!!!!που παει ο κοσμος ......!!!!και ποσο χειροτερα μπορουν να γινουν τα πραγματα;;

καλημερα σιναχομενο μου πας καλητερα .... να σου πω εσυ δεν ειπες οτι δεν θα κανεις εμφανησει εδω χαχαχα!! :tongue:

καλημερα σιναχομενο μου πας καλητερα .... να σου πω εσυ δεν ειπες οτι δεν θα κανεις εμφανησει εδω χαχαχα!! :tongue:

οχι βρε...σου ειπα οτι δε θα μπω πρωι πρωι....πηγα οαεδ....ψωνισα κατι χαρτικα του μεγαλου και να'μαι...συναχωμενη φουλ!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Ξέρω κι εγώ;

Είμαι λίγο στις μαυρίλες μου. Κατάθλιψη είναι, θα περάσει. :tongue:

χμ!!!θελεις λιγο χρονο...θα συνελθεις!!!

ο γιαννακης σου ειναι καλα;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...