Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

παλι καλα που τα διαβασες ολα!!!αστερι εισαι γεωργια!!!

Εγω περιμενα οτι θα σχολιασετε το παστελι που εφαγα και τα μπλα μπλα στο τηλεφωνο κι εσυ με παινευεις???? Μπραβο Βικυ!!!! Καλη εισαι.

Και, χαιρομαι που το θεματακι του Αλεξ οφειλοταν στα χαζοκουνουπα και οχι σε κατι σοβαρο.

Καληνυχτα και σε σενα κορτσουδι'μ!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Εγω περιμενα οτι θα σχολιασετε το παστελι που εφαγα και τα μπλα μπλα στο τηλεφωνο κι εσυ με παινευεις???? Μπραβο Βικυ!!!! Καλη εισαι.

Και, χαιρομαι που το θεματακι του Αλεξ οφειλοταν στα χαζοκουνουπα και οχι σε κατι σοβαρο.

Καληνυχτα και σε σενα κορτσουδι'μ!!!!

εγω να σχολιασω τοπαστελακι που εφαγες.......και εσυ σχολιασε την μηλοπιτα που τσακισα σημερα!!χαχα!!!ναι μωρε.....νοεμβρη μηνα και ακομα κουνουπια!!!!που παει η φυση!!!!:-(

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

43359-goui.gif

καλημερα γοργονακια μου οπως σας ειπα χθες πηγα για σερβις χιχιχιχιχι!! με ξεσκονησαν στα επιγοντα στην χαλκιδα απο της 3,30 μεχρι της 9,30 το βραδυ το τι εξεταση ηθελες και δεν μου καναν γενικες αιμα- αχτινογραφιες-μαγνητικη-πιεση-καρδιογραφημα- ζαχαρο-αυχενα γενικα εκανα πολλα βεβαια ηταν και πολλες οι ωρες αλλα το αποτελεσμα ηταν οτι παθολογηκα τιποτα δεν εχω περδικι και απο το περδικι... ααααααααα!! ξεχασα να σας πω για τον αιματοκριτη μου ελιζα για εσενα αμα θες για τον κωνσταντινο 45 παρακαλω ηταν ενα παλικαρακι εκει που ειχε προβλημα και ο γιατρος μου ειπε οτι αμα το παιδι δεν βρει αιμα θα του εδινα εγω αφου τοσο ειχα τι να το κανω ας δωσω και λιγο καλο θα μου κανει ετσι κοριτσια θα παω να κανω καρτα αιμοδωσιας κριμα ειναι να εχω τοσο και να μην το δινω να σωθει ενας ανθρωπος το χαρηκα αληθεια τοσο καιρο δεν εδινα γιατι νομιζα οτι θα μου ειχε πεσει λογο διατροφης εμενα οι αποθηκες μου εχουν στοκ μεσα :tongue::tongue:.... σε ολα σιδερο , καλιο.νατριο οτι θελεται στο φουλ και σε αυτο αρχηγε εχεις βαλει εσυ το χερακι σου τρωγοντας σωστα εχουμε και γερο οργανισμο σε εμενα παντος επαιξε και πολυ .... ευχαρηστω για τις διατροφηκες συμβουλες :P:p... εεε!! να σας πω το συμπερασμα απο ολα αυτα τι μου ειπαν οι γιατροι οτι ολο αυτο το παθενω απο το συσωρυμενω ανχος :mrgreen::mrgreen: και ειναι ενα ξεσπασμα του οργανισμου χαχαχαχα!!εγωωωωωωωω κατι τετοιο καλα αναρωτιομουνα αν μηλαγαν για μενα και ομως ναι κοριτσια οντως εχω ανχος και τωρα τελευταια με τον μπαμπακα μου μπουκωσα να λεγεται αυτα απο εμενα .......

τωρα να κανω κριτικη χαχαχα για τα δικα σας βικυ μου σου μιλησα το βραδι χαρικα πολυ που ο μικρος δεν εχει κατι το ζουζουνι μου ....... οσο για τις συνταγες με τις σοκολατες σε παρακαλω μην μας κολαζεις βρε ζουζου....

γιωργια μου την ιστορια της λενας την ηξερα αλλα ειναι κατι που με ανατριχιζει οσες φορες και να την διαβασω γιατι βλεπω την δυναμη που εχουμε σαν ανθρωποι σαν πλασματα και δε η μητροτητα εγω παντος κατι τετοιες γυναικες πρωτυπο .....

μαριλινα να χερεσαι τον καλο σου η γουρουνα μπηκα τοσες φορες χθες και δεν σου ευχηθηκα να εισατι παντα καλα με υγεια και αγαπη μωρο μου...

τωρα οι υπολοιπες σας καλημεριζω με μια μεγαλη αγκαλια !!!

25799-ATT001481212.jpg

χαχαχα!!τσιπουρα μου και για τις ψιψινες μας χιχιχιχ!!:tongue:

Διαφημίσεις

good_morning_sad.gif

Mατα Χαρι εκανες γενικο ρεκτιφιε? Και 45 αιματοκριτη? Μπραβο βρε θηριο! Αντε κοιτα να χαλαρωσεις λιγο τωρα, γιατι βλεπεις τι μπορει να δημιουργησει το αγχος.

καλημερα ταρα μου ναι οντως οτι ξεφυγα αλλα τι να πω ετσι ειμαι φτιαχμενη το καλουπι μου πολυ θα ηθελα να μην ανχωνομαι αλλα αμα δω ανθρωπο που μπορω να βοηθησω θα κανω τα παντα για να το πετυχω .... μερικες φορες ξεχναω τις δικες μου αντοχες και μαλλον εορουνται αυτο απεξειξα χιχιχιχι!!:rolleyes:

Kalimeraaaaaaa

Ntinaki xairomai pou eisai kala!!!!!!se euxaristo Gia to mnm!!!!koita na min agxonesai nai???

Georgia I istoria tis lenas ne sigklonise!!!!me kanei na skeftomai oti den prepei na gkriniazo Gia tipota!!!!

Kalimera Tara ntinaki Kai Elizaki

λετα μου καλημερα καλο μου σε ευχαρηστω πολυ πολυ για την γλυκια σου καρδια θα προσεχω να κανω οτι μπορω γενικα θα ειναι λιγο δυσκολο δεν αλλαζει ο ανθρωπος μεσα σε μια μερα αλλα θα το προσπαθησω οσο γινεται ποιο πολυ ..... οσο για mnm τιποτα εγω το ειπα και χθες οτι εδω βρηκα φιλες που εψαχνα χρονια να βρω και λειτουργησα με αυτο τον τροπο αν σε ειχα διπλα μου ακριβος .... μακια :P:p:p:p:p

καλημερααααααααααααααααααααααααααα...

αχχχχ ντινακι ποσο χαιρομαι που ολα πηγαν καλα στο χοσπιταλ...μπραβοοοοο κουκλα ...παντα τοσο καλα να εισαι...

οσο για το αγχος αγνωησετο λιγο βρε μπουμπου αντε...δεν θα το αφησουμε να μας καταστρεψει ναι???

ταρα καλη σου μερα...παω να κανω βουτια στον καφε που ποσταρισες αν και εχω την εντυπωση οτι το πρασινο πλασματακι θα πεσει να με φαει αν παω να του παρω τον καφε...μαλλον το εχει περισσοτερη αναγκη...

θα τα πουμε αργοτερα...δεν εστειλα τη μαρια σχολειο σημερα γιατι μεσα στη νυχτα την επιασε παλι αυτος ο σπαστικος ο βηχα...δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...θα παω μεχρι τον παιδιατρο του ικα (βοηθεια μας) μπας και μου πει τιποτα...

καλημεραααα σε ολες...σι γιου λειτερ

λετα γραφαμε μαζι...καλημεραααααααααααααααααα

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Bre koritsia me ponaei I mesi toses meres Kai den blepo na allazei kati......

Den ksero ti na kano!!!bebaia Kai o mikros mou einai 8 kila Kai isos auto ftaiei....

λετα μου οταν γενησα την ξενια λογο οτι η μικρη νταρντανα σαν μωρο και την αλλαζα πολλες φορες την ημερα ηταν ο μονος καιρος που ειχα προβλημα στην μεση μου και ειχα και την κακια συνιθεια να την αλαζω στο κρεβατι μου που ειναι πολυ χαμιλο για προσεχε που τον αλαζεις τον πεδαρο σου και παρε μια ζωνη με σπονδιλους απο φαρμακιο για να σε βοηθησει καποιες μερες μαζεβει και την κοιλια ειναι με χρατσ .... εγω την ειχα παρει και με ειχε βοηθησει πολυ αν δεις οτι δεν πηγενε σε εναν ορθοπαιδικο ..

καλημερααααααααααααααααααααααααααα...

αχχχχ ντινακι ποσο χαιρομαι που ολα πηγαν καλα στο χοσπιταλ...μπραβοοοοο κουκλα ...παντα τοσο καλα να εισαι...

οσο για το αγχος αγνωησετο λιγο βρε μπουμπου αντε...δεν θα το αφησουμε να μας καταστρεψει ναι???

ταρα καλη σου μερα...παω να κανω βουτια στον καφε που ποσταρισες αν και εχω την εντυπωση οτι το πρασινο πλασματακι θα πεσει να με φαει αν παω να του παρω τον καφε...μαλλον το εχει περισσοτερη αναγκη...

θα τα πουμε αργοτερα...δεν εστειλα τη μαρια σχολειο σημερα γιατι μεσα στη νυχτα την επιασε παλι αυτος ο σπαστικος ο βηχα...δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...θα παω μεχρι τον παιδιατρο του ικα (βοηθεια μας) μπας και μου πει τιποτα...

καλημεραααα σε ολες...σι γιου λειτερ

λετα γραφαμε μαζι...καλημεραααααααααααααααααα

καλημερα μωρο μου εσυ ... ελιζα το μαρακι μηπως ειναι αλεργικη στην υγρασια μωρο μου το εχει η ανιψια μου αυτο και η παιδιατρος τις δινει κατι φυτικα καραμελακια ενα καθε βραδι πριν τον υπνο και το παιδι σωθηκε ....

Καλημέρα γοργονίτσες!!!

Jenia,

συγχαρητήρια!! Τώρα είσαι υγιής και με τη βούλα!!!

leta,

θα συμφωνήσω: Εγώ άλλαζα τον γιο μου στο κρεβάτι μόνο στις διακοπές και η διαφορά ήτανε εμφανής...

Τάρα,

άψογο το πλασματάκι... αλλά μαζί μου δεν θα τα βγάλει πέρα εάν θέλω τον πρωινό μου καφέ...

Ελίζα,

περαστικά στην κορούλα σου!! Πες μας νέα της αργότερα...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...