Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ζωη που μενεις πειραια?οι πυραμιδες ειναι στην καθετο στη σωτηρος?αν ειναι αυτο ειναι πολυ κοντα στη δουλεια μου, δεν το εχω τιμησει ιδιατερα ομως...γενικα ο πειραιας εχει θεμα με τα ζαχαροπλαστεια, εχουν χαλασει τελευταια...

αλήθεια εσύ πότε γυρνάς στη δουλειά;

Βρε τσιπουράκι μου .....φιλάκι.....

Εγώ έβαλααααα.......δυο κιλάκια σχεδόν.....χτύπησα πάλι την εβδομηντάρα.....αλλά δε μου έχει κακοφανεί ιδιαίτερα!

Βρε τι αναισθησία είναι αυτή που με δέρνει!!!!!!!:cool::lol::tongue:8-):cool:

Θα τα ξαναχάσω!:cool: και δε θα είμαι και καπνίστρια! :cool:

Θέλω πολλά;;;

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ;;;;

Είναι στάνταρ δλδ ώρα+μέρα;;;;

Αχ, ας απαντήσει κάποια να δω κι εγώ τι μπορώ να κάνω, διότι δεν είναι μόνο η δουλειά (θα το κανονίσω αυτό) ,αλλά τα παιδιά;;;; πρέπει να κανονίσω κάπου να τα παρκάρω.....

Τα θέλεις όλα σωστά κι όπως πρέπει! και εννοείτε πως θα τα κατεφέρεις!

να σου πω κάτι που διάβασα; λεει ότι οι γυναικες που παίρνουν βάρος όταν κόβουν το κάπνισμα έχει αποδειχθει στατιστικά ότι δεν θα ξανακαπνίσουν! πήρες 2 κιλάκια και σιγά σιγά θα τα χάσεις με την ησυχία σου! το καλό είναι ότι είχες ήδη χάσει κάμποσα πριν αρα είσαι ήδη στην κατηγορία μονΔέλου <3

Οσο για τη συνάντηση φαντάζομαι ότι θα γίνει και χωρίς εμένα... εννοείτε πως δεν θα είναι το ίδιο αλλά νομίζω ότι θα αντέξετε ! προσπαθώ να το αλλάξω να δώ αν γίνεται γιατί θέλουμε να πάρουμε και 1 μέρα άδεια και δεν είμαι σίγουρη ότι μπορώ ... θα δω!

Να τη φτιάξεις τη ρυζοσαλάτα και να βάλεις πολύ άνιθο ή μαιντάνο όπως στο ταμπουλε!!! σούπερ!

Μαρια, γινεται τεστ στο Γεννηματα για αλτσχαιμερ? Με ενδιαφερει γιατι η μητερα μου ξεχναει ευκολα, και 2-3 φορες αποπροσανατολιστηκε εξω και προς στιγμην δεν ηξερε που ηταν...

Γίνεται το ξέρω από φίλη μου που έχει θέμα ο μπαμπάς της. Ελπίζω να μην είναι κάτι το σοβαρό με τη μαμά σου, καμιά φορά είναι τυχαία συμβάντα! Μακάρι να ισχύει και στη δική σας περίπτωση αυτό!!!

Οσο για αυτό που έγραψες στην Ελίζα απλά υποκλίνομαι!!!

αν το νοιώσει αυτό μέσα της τότε θα αδυνατίσει κιόλας! το πιστεύω και το υπογράφω!

Καλό απόγευμα ντελάκι!

Nα΄μαι!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:D:D:D:D σου΄λειψα;;;;;;;;;;;;;:P θες να κάνουμε δουλείτσες;;;;;:tongue:

Τελειωσαμε με τις δουλίτσες!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αρα μπορούμε άνετα να πιούμε το καφεδάκι!:D:tongue:

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Γεια Ντελ!

Γεια σας κι από μένα! πάω να ετοιμάσω κάτι για τα κορίτσια μου...είναι από τις μέρες που έχουν καπάκι μετά το σχολείο + αγγλικά....

Καλό απόγευμα!

Ξέρει καμμία αν τρέχει τπτ με φβ; όποτε κλικάρω φωτο (οποιαδήποτε φωτο) κολάνε τα πάντα....

Διαφημίσεις

τη θέλω κολασμένα!!!!! για πες! θα την φτιάξω στη γιορτή μου την άλλη εβδομάδα!

αμαν... με ξεσηκώνεις! λες να πω στο καμάρι μου να περάσει μια βόλτα από εκει;;;;; απαπαπαπααα; αντίδωρο κι εγώ αφού εξομολογηθώ! :lol:

α!!!για τη γιορτη σου να φτιαξεις τοπροφιτερολ!!!το εφτιαξα χθες και ηταν κολαση...και ευκολο!!!

σ'αρεσει η σοκολατα;;;

γιατι εχω ωραιαοτατα σουφλε....και τσιζ κεικ σοκολατας με επικαλυψη σοκολατας γκαναζ!!!!απλα θεικο!!!

ασχετο.....!!!!ποτε γιορταζεις;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Μαρια, γινεται τεστ στο Γεννηματα για αλτσχαιμερ? Με ενδιαφερει γιατι η μητερα μου ξεχναει ευκολα, και 2-3 φορες αποπροσανατολιστηκε εξω και προς στιγμην δεν ηξερε που ηταν...

μια στα γρηγορα να σου πω οτι εχει μεγαλο χρονο αναμονης για ραντεβου...εμεις κλεισαμε απο Σεπτεμβριο 2010...για τελος Μαιου του 2011 :mad:

θα σου στειλω αυριο πμ αναλυτικα...εμεις το ψαχνουμε κ αλλου..υπαρχουν κ εξετασεις αιματος...και θεραπεια για να μεινει σταθερο για καποιο διαστημα...θα σου πω κ ποια ειναι τα πρωτα συμπτωματα ;)

χαιρετω τσουπρες.....πηζω τρελααααααααα :mad:

φιλιαααααααααααα

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ελίζα μου,

να το σκεφτώ σοβαρά να έρθω για να μην έχεις τέτοιου είδους προβλήματα... :tongue::tongue::tongue::tongue:

τσιπούρα μου,

αν ισχύει αυτό για το τσιγάρο... εγώ που πήρα τόσα κιλά τουλάχιστον γλίτωσα από το τσιγάρο, εεε;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ελλη,

σε ευχαριστούμε για τις ευχές. Ναι, Νεκτάριος το καμάρι μου.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

Τελειωσαμε με τις δουλίτσες!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αρα μπορούμε άνετα να πιούμε το καφεδάκι!:D:tongue:

ε καλά δεν το συζητώ! τώρα που πήρατε κι εμένα στο συνεργείο πετάει η ομάδα!

άντε να πιούμε το καφεδάκι μας! Ζωή ακόμα καπνίζεις εσύ;

Εχω όραμα: με το νέο ετος θα το ΄χεις κόψει! :)

α!!!για τη γιορτη σου να φτιαξεις τοπροφιτερολ!!!το εφτιαξα χθες και ηταν κολαση...και ευκολο!!!

σ'αρεσει η σοκολατα;;;

γιατι εχω ωραιαοτατα σουφλε....και τσιζ κεικ σοκολατας με επικαλυψη σοκολατας γκαναζ!!!!απλα θεικο!!!

ασχετο.....!!!!ποτε γιορταζεις;;

Εσένα ή που θα σε λατρέψω ή που θα σε μισήσω!!!!!

γενικά δεν φτιάχνω γλυκά για να μην τα τρωω

να φανταστείτε δεν έχω πάρει μιξερ για αυτον τον λόγο! δεν μου χρειάζεται για τα φαγητά!

μια μηλόπιτα μπορώ να την φτιάξω αλλα όχι όλα αυτά ΕΛΕΟΣ!!!! θα με διαγράψουν από το γοργονοκλαμπ, θα με διώξει η διαιτολόγΑ..... άστα

τι είναι η σοκολάτα γκανάζ;;;;; πρώτη φορά την ακουω!

γιορτάζω 21 νοεμβρίου με τις παρθένες καλέ! δεν το φαντάστηκες;;;;;:wink:

Εσένα ή που θα σε λατρέψω ή που θα σε μισήσω!!!!!

γενικά δεν φτιάχνω γλυκά για να μην τα τρωω

να φανταστείτε δεν έχω πάρει μιξερ για αυτον τον λόγο! δεν μου χρειάζεται για τα φαγητά!

μια μηλόπιτα μπορώ να την φτιάξω αλλα όχι όλα αυτά ΕΛΕΟΣ!!!! θα με διαγράψουν από το γοργονοκλαμπ, θα με διώξει η διαιτολόγΑ..... άστα

τι είναι η σοκολάτα γκανάζ;;;;; πρώτη φορά την ακουω!

γιορτάζω 21 νοεμβρίου με τις παρθένες καλέ! δεν το φαντάστηκες;;;;;:wink:

καλε μη με μισησεις;;χαχα!

η σοκολατα σου ειπα ποια ειναι.....

απλα φοβερη!!!!

λοιπον θα στα γραψω!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

να ρωτησω κατι αλλο;;;

στα πμ...μου γραφει οτι ειναι 90% γεματο.....τα σβηνουμε η' μπορουμε και τα παμε αλλου;;

εγώ τα σβύνω! στείλε μου μύνημα στο φεις για να μην αναστατώνεσαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...