Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Λάχανο με τόνο; δεν το έχω δοκιμάσει!!!!! εγώ την κάνω με μαρουλι -πράσινα σαλατικά αγγούρι, πιπεριές. Επειδή έχω πάθε μια λατρεία με το λάχανο θα το δοκιμάσω!

Δεν είναι κι ότι καλύτερο.....

Η δική μου η ομελέτα είναι σαν σαλάτα + 2 αυγά, πεντανόστιμη και χωρίς λάδι!

Μανιτάρια φρέσκα, κολοκυθάκια, πιπιεριές, ντομάτα ψιλοκομένα στο αντικολλητικό τηγάνι να βγάλουν τα υγρά τους χωρίς λάδι και μετά 2 αυγά, είναι πολύ νόστιμη. Να πει και η Γεωργία που την έχει κάνει! Που είσαι Γεωργία σήμερις;

Είναι ωραία και με το λάχανο και νομίζω πιο χορταστική απ' ότι με το μαρούλι!βάζω και τριμμένο καρότο μέσα και λεμονάκι!

δοκίμασέ την για να αλλάξει και λίγο η γεύση;)

την ομελέτα με τα λαχανικά την έχω κάνει και στο φούρνο!!βάζω και λίγο γάλα μέσα και φουσκώνει;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

την ομελέτα με τα λαχανικά την έχω κάνει και στο φούρνο!!βάζω και λίγο γάλα μέσα και φουσκώνει;)

Πολύ μπελάς ρε κορίτσι, λερώνεις κι 100 σκεύη! Είπα κι εγώ να κάνω κάτι γρήγορο, να τελειώνω. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πολύ μπελάς ρε κορίτσι, λερώνεις κι 100 σκεύη! Είπα κι εγώ να κάνω κάτι γρήγορο, να τελειώνω. :tongue:

:o:o:o:o...εγώ τη βάζω με το αντικολλητικό τηγάνι στο φουρνο:o:o

..λες να εκραγεί μαζί με την ομελέτα;;;;:lol::lol::tongue::tongue::tongue::tongue:

2 φορές το έχω κάνει και δεν έχει πάθει τίποτα το τηγάνι...

Διαφημίσεις

Μοιάζει με τι;;;;

Πρέπει να 'χω πιπεριές, αλλιώς θα βάλω γαλοπούλα και λάιτ τυρί. Μα, καλά, ΚΑΘΟΛΟΥ λάδι;! Γίνεται καλή; :confused:

To δικο μου γευμα με ομελετα ηταν τεραστιο και σπανια ετρωγα ολα αυτα που περιειχε. Ομελετα στο τεφαλ με εναν κροκο, 3 ασπραδια, 1 φετα τυρι χαμηλων λιπαρων, 1 φετα γαλοπουλα, λαχανικα οτι ηθελα (συνηθως εβαζα μανιταρια, πιπερια, κρεμμυδι), σαλατα και μια φετα μαυρο ψωμι.

Η δική μου η ομελέτα είναι σαν σαλάτα + 2 αυγά, πεντανόστιμη και χωρίς λάδι!

Μανιτάρια φρέσκα, κολοκυθάκια, πιπιεριές, ντομάτα ψιλοκομένα στο αντικολλητικό τηγάνι να βγάλουν τα υγρά τους χωρίς λάδι και μετά 2 αυγά, είναι πολύ νόστιμη. Να πει και η Γεωργία που την έχει κάνει! Που είσαι Γεωργία σήμερις;

Θα τη δοκιμασω οπωσδηποτε! Λατρευω τα αυγα!

age.png age.png

Σωστήηηηηηη! Δεν το 'χα σκεφτεί αυτό. :rolleyes:

...Μα υπήρχε περίπτωση να χρησιμοποιήσω τόσα σκεύη εγώ;;;αφού η νοικοκυροσύνη μου δεν έχει όρια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Άσχετο, χθες έβλεπα master chef και ήθελα να μπω στην οθόνη να αρπάξω τα muffins!!

To δικο μου γευμα με ομελετα ηταν τεραστιο και σπανια ετρωγα ολα αυτα που περιειχε. Ομελετα στο τεφαλ με εναν κροκο, 3 ασπραδια, 1 φετα τυρι χαμηλων λιπαρων, 1 φετα γαλοπουλα, λαχανικα οτι ηθελα (συνηθως εβαζα μανιταρια, πιπερια, κρεμμυδι), σαλατα και μια φετα μαυρο ψωμι.

ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΟΜΕΛΕΤΑ ΑΧ!! ΠΕΙΝΑΣΑ :D

Κι εγώ! Και παίρνω φρέσκα απ' τη μανούλα, που 'χει κοτέτσι στο χωριό.

Άσχετο, χθες έβλεπα master chef και ήθελα να μπω στην οθόνη να αρπάξω τα muffins!!

Αχ, ναι, αυτό συζητούσαμε με μια συνάδελφο το πρωί!!! Ωραία τα μάφιν!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ειστε πολύ γλυκές και καλές και θα με πιάσουν κι εμένα τα σορόπια και ποιος με γλυτώνει από το αλλο μου μισό... που είναι το πιο βούτηρο εδώ μέσα... <3

Δεν νομίζω ότι είμαι έγγυος κι αν είμαι τί θα είμαι 5 -6 ημερών; δεν νομίζω δηλαδή να είναι συμπτωμα είναι πάρα πολύ νωρίς.

Αν με το καλό είμαι η βοήθεια σας θα είναι όντως πολύτιμη αφενός γιατί θα είμαι εντελώς τρελή από ημίτρελη που είμαι τώρα αφετέρου για να μην γίνω πεντάφυλη ντουλάπα!

Μοιάζει με τι;;;;

Πρέπει να 'χω πιπεριές, αλλιώς θα βάλω γαλοπούλα και λάιτ τυρί. Μα, καλά, ΚΑΘΟΛΟΥ λάδι;! Γίνεται καλή; :confused:

μοιάζει με scrable eggs!!!! θέλει και λίγο γάλα όπως είπε η ζωή, πιπέρι κι αν θέλεις και λίγη ρίγανη στο τέλος! και κρεμμύδια μπορείς να βάλεις, (εγώ βάζω ότι έχω απο λαχανικά)

γεια σας κοριτσια ....πολλες αδιαθεσιες διαβαζω...δε μπηκε καλα η βδομαδα μου φαινεται......περαστικα σε ολες τις γοργονιτσες που παιδευονται....!!!!

εμεις θα παμε το απογευμα στο γιατρο μας.....γιατι ο μοκρος μου εχει βγαλει κατι πετα΄λιτσες σα τσιμπηματα απο την τεταρτη τον πηγα στο παιδων και μου ειπαν τσιμπηματα....αλλα αυτα δε φευγουν...οποτε σημερα εχει....doctor...ασε που μου ειπε οτι τοπαιδι μου ειναι ωχρο και πρεπεινα το κοιταξω!!!

αυτα!!!παω να παρω τα μεγαλα!!!

περαστικά του!!!!!!!! εύχομαι να είναι ότι πιο απλό και να περάσει γρήγορα!!!!!

κατι ειναι και αυτο εχεις ποιντ...τουλαχιστον δεν βαζουμε κιλα :rolleyes:

Που το πας αυτό; εγώ όταν Δεν κάνω δίαιτα παχαίνω η γουρούνα!

Ελιζα δεν έχει νόημα να μαλωθείς από εμας όταν μαστιγώνεις και υποβαθμίζεις εσύ η ίδια τον εαυτό σου τόσο πολύ που μπλοκάρεις το όλο σύστημα! (είτε αυτό σημαίνει να μην μπορείς να ξεκινήσεις είτε όταν έκανες διατροφή να μην χάνεις καθόλου). Αρχισε να αγαπάς και να εκτιμάς τον εαυτό σου και βάλε στόχο να είσαι χαρούμενη μέσα στο σώμα σου!!!!

Τότε όλα θα γίνουν, με κόπο μεν αλλά θα δεις τη διαφορά! Ειμαι σίγουρη ότι θα το καταφέρεις αργά ή γρήγορα θα το καταφέρεις! Δες το αλλιώς! Δες το από την θετική πλευρά και θα νοιώσεις καλά. Φιλί

Είναι ωραία και με το λάχανο και νομίζω πιο χορταστική απ' ότι με το μαρούλι!βάζω και τριμμένο καρότο μέσα και λεμονάκι!

δοκίμασέ την για να αλλάξει και λίγο η γεύση;)

Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε! Τώρα που έχω το μαντολίνο του δίνω και καταλαβαίνει!!!!!!

Διαφημίσεις

ηρθα παλι.....

οχι μαεστρια μου δν φαινεται για ανεμοβλογια....μεχρι και στρωμα του αλλαξα μηπως ειναι κατι απο'κει!!!!!δεν ξερω ...αλλα εμπεξα μου φαινεται....και με εβαλε και σεσκεψεις για το χρωμα του παιδιου μου!!!

μμμμμ!!!παλι για φαγητα μιλατε......αστε...εφαγα ...η' μαλλον τσακισα την μηλοπιτα που εφτιαξα!!!και η φαση ειναι οτι δεν το λεω σε κανεναν αλλον παρα μονο σεσας!!!

λιζα μην ακουω χαζομαρουλες γι την συναντηση!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ηρθα παλι.....

οχι μαεστρια μου δν φαινεται για ανεμοβλογια....μεχρι και στρωμα του αλλαξα μηπως ειναι κατι απο'κει!!!!!δεν ξερω ...αλλα εμπεξα μου φαινεται....και με εβαλε και σεσκεψεις για το χρωμα του παιδιου μου!!!

μμμμμ!!!παλι για φαγητα μιλατε......αστε...εφαγα ...η' μαλλον τσακισα την μηλοπιτα που εφτιαξα!!!και η φαση ειναι οτι δεν το λεω σε κανεναν αλλον παρα μονο σεσας!!!

λιζα μην ακουω χαζομαρουλες γι την συναντηση!!!

βρε βικυ μου δηλαδι τι ειπαν για το χρωμα του παιδιου για καντω λιγο ποιο αναλυτηκο !!ΕΕΕ!!

Ειστε πολύ γλυκές και καλές και θα με πιάσουν κι εμένα τα σορόπια και ποιος με γλυτώνει από το αλλο μου μισό... που είναι το πιο βούτηρο εδώ μέσα... <3

Όντως! Σεμνά, δε θέλω μυξοκλάμματα γιατί θα βγάλω το μαστίγιο,ε; :tongue:

μοιάζει με scrable eggs!!!! θέλει και λίγο γάλα όπως είπε η ζωή, πιπέρι κι αν θέλεις και λίγη ρίγανη στο τέλος! και κρεμμύδια μπορείς να βάλεις, (εγώ βάζω ότι έχω απο λαχανικά)

Ε, πες το μωρή αγγλικά να το καταλάβω!!! :tongue:

(δεν έχω ιδέα πως ονομάζονται οι διάφοροι τρόποι μαγειρέματος των αβγών! Τα 'χω μόνο ακουστά :mrgreen:)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

000200D8.gifόλα καλά θα πάνε τσιπουρίτσα!;)

Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε! Τώρα που έχω το μαντολίνο του δίνω και καταλαβαίνει!!!!!!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:lol::lol:

τι εγινε βρε κοριτσια???δεν σας προλαβαινω....πολλα γραψατε....

κατι για υγεια επιασα μακαρι να πανε ολα καλα !!!

κατι για εφορευτικες ..καλο κουραγιο κοριτσια μου!!!

αισθανομαι κουρασμενη χωρις λογο...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...