Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

(για όσες δεν ξέρουνε, αύριο βάζω τον γιόκα μου στο χειρουργείο :roll:)

Καλη επιτυχια και γρηγορη αναρρωση!:D

ΤΑΡΑ σε ζηλεύω τρελά! και έφτασες το στόχο σου και πολέμησες την κυτταρίτιδα; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

Μετα απο 2 εγκυμοσυνες στο κρεβατι, απειρα κιλα και χαλαρωση, δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου! Κοντεψα να παθω καταθλιψη! Ξεκινησα γυμναστηριο μολις σαραντισα, αν και ειχα γεννησει με καισαρικη, και μετα τις διακοπες πηγα στον διαιτολογο. Δεν παρεκκλινα καθολου ομως.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Μετα απο 2 εγκυμοσυνες στο κρεβατι, απειρα κιλα και χαλαρωση, δεν αναγνωριζα τον εαυτο μου! Κοντεψα να παθω καταθλιψη! Ξεκινησα γυμναστηριο μολις σαραντισα, αν και ειχα γεννησει με καισαρικη, και μετα τις διακοπες πηγα στον διαιτολογο. Δεν παρεκκλινα καθολου ομως.

Τετοια πρωτυπα χρειαζομαστε εδω μεσα. Μπρασου κοριτσαρα. Χιλια μπραβο.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Τετοια πρωτυπα χρειαζομαστε εδω μεσα. Μπρασου κοριτσαρα. Χιλια μπραβο.

Ευχαριστω Γεωργια! Φοβομουν οτι δε θα τα καταφερω, και γι αυτο πεισμωσα.

Και σιγουρα δεν πεινασα Σουλα! Αν δε σου αλλαξει το μενου, αλλαξε εσυ διαιτολογο!

age.png age.png

Καλησπέρα κοριτσάκια..χτές συναντηθήκαμε με τη ΒΙΚΥ74 και την Πατρινή μας ομάδα και τι να σας πώ η ΒΙΚΥ μεταμορφώθηκε σε φοιτητριούλα!χαχα! Και ήθελα και γώ να πιώ μια μπύρα με sprite και όταν μου ανέλυσε πόση ζάχαρη έχει η sprite την άφησα! Έμεινα στο ένα ποτήρι κρασί, οπότε μου έκανε και οικονομία!χαχα

Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χρώματα, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...

Καλησπέρα κοριτσάκια..χτές συναντηθήκαμε με τη ΒΙΚΥ74 και την Πατρινή μας ομάδα και τι να σας πώ η ΒΙΚΥ μεταμορφώθηκε σε φοιτητριούλα!χαχα! Και ήθελα και γώ να πιώ μια μπύρα με sprite και όταν μου ανέλυσε πόση ζάχαρη έχει η sprite την άφησα! Έμεινα στο ένα ποτήρι κρασί, οπότε μου έκανε και οικονομία!χαχα

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!! Τι ευχαριστα ακουω??????

Ζηλευωωωωωωωωωωω. Θελω κι εγω συναντηση και ας μην πιω ουτε κρασι. Σνιφ κλαψ.

ΥΓ. Μπειτε βρε κοριτσια και καμια φορα στο chat.Σοφια, Ελιζα κλπ. καπου, καποτε ....θαααααααααααα συναντηθουμε κι εκει.

Σχολαω. Κλεινω. Φευγω. Γεια σας. Θα τα που με μαλλον απο Δευτερα. Φιλακια γλυκα και σιροπιαστα χωρις θερμιδες. Ματς μουτς.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

αχ ξερω κοριτσια...

μανταρα τα χω κανει,

εκει που παρατιομουνα για χρονια , εκει το εκλεινα,

λες και τιμωρουσα τον εαυτο μου ..

κ μεσα σε πολυ λιγο καιρο χανω πολλα

τεσπα:?

iSaWp3.png

Μη μαλώνεις, Γεωργία, είπα "έμαθα" μια συνταγή, δεν είπα ότι την έφτιαξα κιόλας... Αλλά και να τη θέλετε κολασμένα, δε θα σας τη δώσω γιατί σας αγαπάω!

καλε ;;;σε μενα να τη δωσεις!!!! 00020166.gif!!!!

αληθεια σε πιο αλλο φορουμ εισαι;;;

.

μαεστρια μου καλη επιτυχια γι'αυριο.........ολα θα πανε καλα!!!!

1234957w4n2075wwu.gif

γοργονιτσες μου υπεροχες...... 00020404.gif

και ........0002029D.gif

φιλακια!!!

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

... Στο μεταξύ έμαθα μια συνταγή για έναν θεϊκό κορμό με σοκολάτα και παγωτό... ουπς, σόρι, λάθος τόπικ...

καλε θες και τα λες????? απαπαπαπαπαπα φτου κακα και εξω απο δω ... η συνταγη οχι εσυ χαχαχχαχαχαχχαχαχα

αχ και εγω ζηλευω βρε κοριτσια με κατι τετοιες ομορφες στιγμες...εμεις βρε που ειμαστε κοντα ποτε θα συναντηθουμε????? οεο?????

αααααααα και τωρα να σας πω και την δικη μου σημερινη ατασταλια...επρεπε να φαω ενα τοστ και ενα ποτηρι γαλα για βραδυ και εφαγα εναμισυ τοστ...χαστουκιστε με...καλε αντισταθηκα στα γιουβαρλακια και δεν μπρορεσα να πω οχι σε μισο τοστ????? μα τι ανθρωπος ειμαι τελικα????? με πιανει μια λυσα ωρες ωρες...απαπαππαπαπα

καληνυχτα κοριτσια μου γλυκα ...καλο σκ ...αν και εδω τρυγιρω θα βρισκομαι ... το νου σας χαχαχχαχαχαχαχ

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

viky75 και το δικό σου πρόγραμμα μακραν καλύτερο.
Vicky πολύ καλό το πρόγραμμα σου και εύκολο να το τηρήσεις !! Είναι καλύτερο από της Σουλας γιατί έχει και όσπρια εσένα

Η διατροφή μου είναι αυτοσχέδια, την έφτιαξα μετά από αρκετό ψάξιμο και με βάση αυτά που μου αρέσουν να τρώω...και ταυτόχρονα να είναι και διαιτητικά :roll:

καλως ηρθες συνονοματη και γρηγορα να εχεις απωλειες!!!!:D

Συνονόματη καλώς σας βρήκα! Ευχαριστώ και για το "φακέλωμα" στη λίστα :D

Βρε, βρε, βρε!!!!!!! Βικουλα Νο 2 αποκτησαμε. Χαιρω πολυ. Χιλια μπραβο που τα καταφερες. Και ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια. Ολες μαζι κανουμε το αποτελεσμα. Και σε ευχαριστουμε που μας τιμησες και με την ενεργη εισαγωγη σου στο παρεακι μας. Να καλοπερασεις κι εσυ μαζι μας. Φιλακια

georgiamami σε ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή :D

καλή συνέχεια και σε σενα και σε όλη τη γοργονοπαρέα!

λοιπον βαλτε με κι εμενα κυουριες μου!το γυροφερνω βδομαδες τωρα αλλα ντρεπομαι τα χαλια μου!ειχα αρχισει πριν κανενα τριμηνο με διαιτολογο αλλα μετα απο λιγα κιλα-

αρχισα τις κουτσουκελες και τα παρατησα!εδω και δυο βδομαδες αρχισα να ξαναπροσεχω

οποτε κανω αιτηση φιλιας χα,χα τρομαρα μου!λοιπον φακελωστε με,φασκελωστε με οπως το θελετε

μπρρρ αρχιζω

κιλα 99(....)

υψος 1,6κατι

ηλικια 32

αρχικο βαρος 60(ξανα παλι ....)

στοχος προς το παρον 75 και βλεπουμε

ειμαι η δυναμη της θελησης προσωποποιημενη,δε μπορω να αντισταθω ουτε σε ενα στραγαλι,αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια!

απο αυτα που γραφεται κοριτσια ,ταυτιζομαι με την ελιζα α περισσοτερο!έτσι κι εγω λιζακι

σε ατελειωτες ωρες με τα παιδια, κανω διαλειμματα στο ψυγειο...ενιγουει!

μαεστρια σιδερενιος ο μικρουλης!

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα γοργονουλες...μονη μου θα μιλαω σημερα??? σνιφ κλαψ!!!! αντε καλα σας συγχωρω αν ειναι να ειστε και να περνατε καλα!!!!

ενα ομορφο καλοσωρισμα στα νεα κοριτσια γιατι νομιζω οτι δεν το εκανα χτες...ντροπη μου και φτου μου...ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι και εξω απο την καταψιξη τι να σου κανει ομως??? χιχιχιχι

ειμαι η δυναμη της θελησης προσωποποιημενη,δε μπορω να αντισταθω ουτε σε ενα στραγαλι,αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια!

απο αυτα που γραφεται κοριτσια ,ταυτιζομαι με την ελιζα α περισσοτερο!έτσι κι εγω λιζακι

σε ατελειωτες ωρες με τα παιδια, κανω διαλειμματα στο ψυγειο...ενιγουει!

μαεστρια σιδερενιος ο μικρουλης!

αχχχ vivikk βρηκα επιτελους το τερι μου χαχαχχααχα...λοιπον κοινη προσπαθεια απο δω και περα ... σε καταλαβαινω οσο δεν φανταζεσαι παντως...

αντε να δουμε πως θα παμε το σκ...ειναι επικυνδυνα τα σκ γμτ!!!

αντε παμε ολες μαζι γερα με τσαμπουκα...προς τη δοξα τραβα ...

φιλακια σε ολες

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Καλημέρα και από μένα.

Λοιπόν τα νεα μου από τη διαιτολόγο.Μετα από 7 μέρες πείνας εχασα μονο ΕΝΑ ΚΙΛΟ:(:(:(

Μου εβαλε λιγο παραπανω φαγητο γιατι της ειπα οτι ετσι δεν βγαινει περα.

Τι να πω???????????

Αντε καλό σ/κο θα τα πουμε τη Δευτερα.

Καλημέρα Γοργόνες μου!!!

καλώς ήρθαν οι καινούργιες μας!!!

vivi και ελίζα είμαι κι εγώ εδώ.... μια από τα ίδια.... ;)

αλλά .... θα το αλλάξουμε κι αυτό

Σούλα μου μην σκας, αν χάνεις αργά και σταθερά είναι και το καλύτερο γιατί χάνετε λίπος! '-1 σε μία εβδομάδα δεν είναι λίγο, δεν έχεις να χάσεις και πάρα πολλά άλλωστε.....

Λοιπόν ζυγιστηκα και δείχνει ότι Πήρα +400γρ!!!!!!! δεν έχω λόγια...... είμαι έξαλλη!

εννοείτε κανονίζω να πάω ενδοκρινολόγο και διαιτολόγο μέσα στην εβδομάδα. Είμαι χάλια

αχ και εγω ζηλευω βρε κοριτσια με κατι τετοιες ομορφες στιγμες...εμεις βρε που ειμαστε κοντα ποτε θα συναντηθουμε????? οεο?????

τοτε θα ζηλευουμε εμεις......!!οεο!!!εισαστε πιο πολλες εσεις!!!!χαχα!!!:D

λοιπον βαλτε με κι εμενα κυουριες μου!το γυροφερνω βδομαδες τωρα αλλα ντρεπομαι τα χαλια μου!ειχα αρχισει πριν κανενα τριμηνο με διαιτολογο αλλα μετα απο λιγα κιλα-

αρχισα τις κουτσουκελες και τα παρατησα!εδω και δυο βδομαδες αρχισα να ξαναπροσεχω

οποτε κανω αιτηση φιλιας χα,χα τρομαρα μου!λοιπον φακελωστε με,φασκελωστε με οπως το θελετε

μπρρρ αρχιζω

κιλα 99(....)

υψος 1,6κατι

ηλικια 32

αρχικο βαρος 60(ξανα παλι ....)

στοχος προς το παρον 75 και βλεπουμε

γεια σου vivikk.....η αιτηση ...γοργονοφιλιας....ΔΕΚΤΗ

καλη δυναμη .....και ισχυουν αυτα......

000203EB.gif ..χορο ...μηπως και χασεις κανα γραμμαριο......

000202DC.gif γυμναστικη αν δε σ'αρεσει ο χορος....

000204AE.gifθετικη σκεψη....

0002019D.gif να πινεις...ΟΧΙ αλκοολ αλλα πολυ νερο....

00020534.gif να μη κανεις ...πολλες παρασπονδιες στα φαγητα

000201D6.gif χρονο για ενημερωση στο ...θεμα μας

0002035E.gif να μην αναβαλεις αλλο τη διαιτα γιατι δε θελεις να δεις το μουτρακι σου ετσι......

00020468.gif να γελας πολυ!!!!

00020309.gifοταν εισαι ετσι...εδω ειμαστε εμεις

00020425.gif βαλε .....φερμουαρ στα γλυκα...και ..στο αλατι

0002020C.gif μην απογοητευεσαι αν η ζυγαρια..σου κανει καψονακι

000202B0.gif κρατα την πιστη σου στις δυσκολες ...στιγμες

000202CD.gifκαι τελος θα εισαι......Ν Ι Κ Η Τ Ρ Ι Α!!!!!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!!!!!

Καλημέρα και από μένα.

Λοιπόν τα νεα μου από τη διαιτολόγο.Μετα από 7 μέρες πείνας εχασα μονο ΕΝΑ ΚΙΛΟ:(:(:(

Μου εβαλε λιγο παραπανω φαγητο γιατι της ειπα οτι ετσι δεν βγαινει περα.

Τι να πω???????????

Αντε καλό σ/κο θα τα πουμε τη Δευτερα.

βρε κουτο ....μη στεναχωριεσαι!!!-1 δεν ειναι και λιγο....βεβαια θα διαφωνησω ως προς τη διαιτα-διατροφη που σου δινει.....ειναι λιγο αυστηρη.....!!!!

πινε πολυ νερο......πινω πανω απο 2 λιτρα την ημερα ......και παρολο που κανω ατασθαλιες χανω......την πρωτη βδομαδα με τν αποτοξινωση[μονο για μια βδομαδα]εχασα 2,5 κιλα.....μετα πανω κατω [πηγαινω καθε 2 βδομαδες διαιτολογο]χανω απο 1 -1.5 κιλο.....αποτελεσμα...2 μηνων...πειπου 7-8 κιλα!!!!αλλα τρωω....και κανω παρασπονδιες!!!

πντως τ'οτι ξεκινησες και χανεις κατι ειναι και αυτο.....!!!!!:D:D

Λοιπόν ζυγιστηκα και δείχνει ότι Πήρα +400γρ!!!!!!! δεν έχω λόγια...... είμαι έξαλλη!

εννοείτε κανονίζω να πάω ενδοκρινολόγο και διαιτολόγο μέσα στην εβδομάδα. Είμαι χάλια

τσιπουριτσα μου μη στεναχωριεσαι.....

0002020C.gifμην απογοητευεσαι αν η ζυγαρια..σου κανει καψονακι

πανω -κατω μπορει να συμβει και αυτο.....εσυ συνεχισε την διατροφη σου και φυσικα καλα θα κανεις για ενδοκρινολογο και διαιτιλογο.....!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...