Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ήμουν γραμματέας του κουμπάρου μου στις εκλογές και ψόφησα, τελειώσαμε 3,45!!!

Γύρισα σπίτι (στο πατρικό) κι ο Τζόνυ έκανε εμετό όλο το βράδυ, στις 5 κοιμηθήκαμε!!

Μάμησέ τα τριήμερο ήταν!!!

περαστικα στον γιαννακο σου μαεστρια μου...μαλλον δεν ειναι η χρονια σας φετος...αλλααααααααααααα πως σε καταλαβαινωωωωωωωωω...

απο περιεργια βρε μαρακι ποσο πληρωνουν στις εκλογες για να εισαι γραμματεας?αν ειναι να το επιδιωξω στις επομενες μπας και παρω κανενα φραγκο χιχιχιχιχι...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γύρισα σπίτι (στο πατρικό) κι ο Τζόνυ έκανε εμετό όλο το βράδυ, στις 5 κοιμηθήκαμε!!

Μάμησέ τα τριήμερο ήταν!!!

πο !πο!! τον τακησε φετος το παιδι αμαν ποια αρε τζονι .... μακια μακια!!

Τι έπαθε κορίτσι; Η μάνα μου (επίσης διαβητική) πέρσι έπαθε διαβητική κετοξέοση και στο τσακ το γλίτωσε το ταξιδάκι στον άλλο κόσμο!

Ξεκουραζόμουν χθες στη μανούλα μου!

Εσύ πως είσαι;;;!!!!!

Ο μικρός τελικά έχει ίωση. Πήγαμε χθες στο γιατρό, κάναμε κι ένα εμβόλιο. Είναι μια ίωση που κάνει εμετό. Μας συνέστησε διατροφή (σπανίως δίνει φάρμακα) και να καθαρίζουμε πάλι καλά τις μυξούλες, μην κάνει ωτίτιδα.

Σήμερα είναι σπίτι με τον αγαπημένο του παππού (πεθερό) και τη γιαγιά. Αύριο θα δούμε, μάλλον ο χάζμπαντ θα κάτσει.

Ε, ελπίζω μέχρι την Πέμπτη να συνέλθει, να πάει και δυο μέρες παιδικό.

Είμαι ΑΚΟΜΑ γκολ απ' τις εκλογές κι έχει και την άλλη Κυριακή!!! Ευτυχώς δεν έχει καταμέτρηση ψήφων την επόμενη φορά!

αχ!! μαεστρο σου αλαζαν τα φωτα γενικα βελπω απο παντου βρε καλη ξεκουραση να εχεςι μεσα στην ημερα να συνερθεις και εσυ λιγο ...;)

:rolleyes::rolleyes:..Το 'χω περάσει στις προηγούμενες δημοτικές!!κουρασηηηηηηη!!!!

Τι έπαθε κορίτσι; Η μάνα μου (επίσης διαβητική) πέρσι έπαθε διαβητική κετοξέοση και στο τσακ το γλίτωσε το ταξιδάκι στον άλλο κόσμο!

Μαεστρο μου δύσκολα τα πράγματα. Έχει διαβήτη τύπου 2 και κάνει ινσουλίνες.Το θέμα είναι ότι με τις κρίσεις που παθαίνει, ήδη έχει πάθει μιας μορφής πολυνευροπάθεια με αποτέλεσμα να ξεχνάει-κάτι σαν άνια..

Επίσης δεν προσέχει καθόλου -μα καθόλου τη διατροφή του..τρώει ό,τι να ναι -εάν δεν τον προσέχει κάποιος.

την Πέμπτη τον μετρήσαμε και έδειξε 556!!!!...στο τσακ πριν τον χάσουμε δηλαδή..

Ο μικρός τελικά έχει ίωση. Πήγαμε χθες στο γιατρό, κάναμε κι ένα εμβόλιο. Είναι μια ίωση που κάνει εμετό. Μας συνέστησε διατροφή (σπανίως δίνει φάρμακα) και να καθαρίζουμε πάλι καλά τις μυξούλες, μην κάνει ωτίτιδα.

Σήμερα είναι σπίτι με τον αγαπημένο του παππού (πεθερό) και τη γιαγιά. Αύριο θα δούμε, μάλλον ο χάζμπαντ θα κάτσει.

Ε, ελπίζω μέχρι την Πέμπτη να συνέλθει, να πάει και δυο μέρες παιδικό.

Είμαι ΑΚΟΜΑ γκολ απ' τις εκλογές κι έχει και την άλλη Κυριακή!!! Ευτυχώς δεν έχει καταμέτρηση ψήφων την επόμενη φορά!

Περαστικά στο Γιαννάκο!!!..:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

περαστικα στον γιαννακο σου μαεστρια μου...μαλλον δεν ειναι η χρονια σας φετος...αλλααααααααααααα πως σε καταλαβαινωωωωωωωωω...

απο περιεργια βρε μαρακι ποσο πληρωνουν στις εκλογες για να εισαι γραμματεας?αν ειναι να το επιδιωξω στις επομενες μπας και παρω κανενα φραγκο χιχιχιχιχι...

Ευχαριστώ κορίτσι.

100? νομίζω, αν και δεν πήγα να πληρωθώ ακόμα. Έχει και δεύτερη Κυριακή και θα πάω μια και καλή την άλλη εβδομάδα.

Τι να το κάνω όμως; Ακούσανε οι χωριανοί μου (ήμουν στο δίπλα χωριό) ότι θα πάρω κάνα φράγκο και με γλωσσοφάγανε!

Αυτό έλεγα χθες, ότι θ' αρχίσω να είμαι προληπτική, εγώ που είμαι φανατικά ορθολογικό άτομο!

αχ!! μαεστρο σου αλαζαν τα φωτα γενικα βελπω απο παντου βρε καλη ξεκουραση να εχεςι μεσα στην ημερα να συνερθεις και εσυ λιγο ...;)

Ευχαριστώ κορίτσι.

Ναι, φέτος δε με θέλει η αλήθεια. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Περαστικά στο Γιαννάκο!!!..:D

Ευχαριστώ!

Τι κρίσεις είναι αυτές;;; Γμτ, η άνοια είναι ζόρικο πράγμα!!!

Όταν έπαθε την κετοξέοση η μάνα μου, το ζαχαρόμετρο ΔΕΝ είχε ένδειξη, δηλαδή ήταν ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600!!! Αλλά ήταν κωλόφαρδη και δεν της άφησε κανένα κουσούρι, που λένε!

Και η δική μου, 4 ινσουλίνες κάνει την ημέρα. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ!

Τι κρίσεις είναι αυτές;;; Γμτ, η άνοια είναι ζόρικο πράγμα!!!

Όταν έπαθε την κετοξέοση η μάνα μου, το ζαχαρόμετρο ΔΕΝ είχε ένδειξη, δηλαδή ήταν ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600!!! Αλλά ήταν κωλόφαρδη και δεν της άφησε κανένα κουσούρι, που λένε!

Και η δική μου, 4 ινσουλίνες κάνει την ημέρα. :rolleyes:

Ζαλίζεται και έχει σκοτοδίνες.....Άνοια έχει ήδη...άλλος άνθρωπος έχει γίνει...Αλλά να σου πω κάτι, ΤΡΩΕΙ!!!..και αυτό είναι το πρόβλημα!Η μαμά σου προσέχει τη διατροφή της;;και τί είναι η κετοξέοση;;

Ζαλίζεται και έχει σκοτοδίνες.....Άνοια έχει ήδη...άλλος άνθρωπος έχει γίνει...Αλλά να σου πω κάτι, ΤΡΩΕΙ!!!..και αυτό είναι το πρόβλημα!Η μαμά σου προσέχει τη διατροφή της;;και τί είναι η κετοξέοση;;

Η μάνα μου απ' την κετοξέοση και μετά προσέχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Πριν δεν προσεχε κι αυτή, κουραζόταν, έτρωγε ότι να 'ναι. Νόμιζε ότι επειδή κάνει ινσουλίνες, όλα ΟΚ. Αλλά γελάστηκε.

Τώρα, το κακό είναι ότι έχει γίνει ΤΡΕΛΑ υποχόνδρια και μας σπάει τα νεύρα, τουλάχιστον όμως προσέχει.

Κετοξέοση:

Η διαβητική κετοξέωση είναι μια επικίνδυνη επιπλοκή, θεωρείται επείγον περιστατικό και απαιτεί την άμεση διακομιδή του ασθενούς στο νοσοκομείο. Ο ασθενής εμφανίζει σημεία αφυδάτωσης, αναπνοή Kussmaul (βαθιές, παρατεταμένες και συνοδευόμενες από αναστεναγμό αναπνοές) και απόπνοια ακετόνης. Συχνά, τα σημεία αυτά συνοδεύονται από διάχυτο κοιλιακό άλγος. Το επίπεδο συνείδησης δεν επηρεάζεται αρχικά, στη συνέχεια όμως μπορεί να εμφανιστούν σταδιακά πτώση του επιπέδου συνείδησης, υπνηλία, λήθαργος και τελικά κώμα. Σε σοβαρότερες περιπτώσεις παρατηρούνται υπόταση και κυκλοφορική καταπληξία (shock). Με την κατάλληλη και έγκαιρη θεραπεία, η διαβητική κετοξέωση αποτελεί κατάσταση πλήρως αναστρέψιμη. Είναι πιο συχνή σε σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

Εμείς το κώμα το γλυτώσαμε. Δε θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, που πήγα στο νοσοκομείο και περίμενα έξω απ' την εντατική του καρδιολογικού για να μάθω τι έγινε με τη μάνα μου! :-(

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Πω, πω κορίτσι μεγάλο αγγούρι η άνια!!! Η μητέρα σου ζει; Τον φροντίζει; Μπορεί;

Άστα maestro, η άνοια τον έχει κάνει άλλο άνθρωπο!

Ξεχνάει τί του έχεις πει πριν από 5 λεπτά! και μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήταν πάρα πολύ δραστήριος και αυτόνομος!..στην αρχή δεν μπορούσα να χωνέψω ότι θα ναι έτσι..τώρα έχω αρχίσει κάπως και το συνειδητοποιώ.

Οι δικοί μου είναι χωρισμένοι:rolleyes:, οπότε τον προσέχουμε εγώ και ο brother!

Ξεχνάει τί του έχεις πει πριν από 5 λεπτά! και μιλάμε για έναν άνθρωπο που ήταν πάρα πολύ δραστήριος και αυτόνομος!..στην αρχή δεν μπορούσα να χωνέψω ότι θα ναι έτσι..τώρα έχω αρχίσει κάπως και το συνειδητοποιώ.

Οι δικοί μου είναι χωρισμένοι:rolleyes:, οπότε τον προσέχουμε εγώ και ο brother!

Με τις υγείες σας!! :(

Κι εμένα με φοβίζει η άνια, χάνεται η προσωπικότητα και σου 'ναι τόσο δύσκολο ν' αναγνωρίσεις τον άλλο!

Καλή δύναμη!

ΚΑΛΕ, τι έγινε;;; Έλειπα τόσες μέρες και μόνο 4 σελίδες είχατε γράψει! Έχει πέσει η ομάδα ή μου φαίνεται; Μας φάγανε οι δουλειές;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Μωρο μου ποσο λοιπαμε καταλενω να εχεις μια εικονα ανθρωπου δραστηριου και ξαφνηκα σε μια μερα μπαμ και τελος αλλαγη μεγαλη εμεις στην οικογενεια μας το παθαμε ετσι με την μαγαλη αδερφη του μπαμπα μου απο εγκεφαλικο στα 58 χρονια της τωρα ειναι 74 χρονων και ακομα λεμε οι η θεια η κουλα δεν θα επρεπε να ειχε παθει κατι τετοιο μια γυναικα 185 υψος νταρτανα και οχι απλα δραστηρια αλλα κοινονικο καταπληκτηκο ατομο και ομως μετα το βαρη για πολυ βαρη εγκεφαληκο παρελησε το μισο σωμα της εχει μηνει μια ψυχη μωρου τιποτα αλλο ... αχ !! σε καταλαβενω :(

Με τις υγείες σας!! :(

Κι εμένα με φοβίζει η άνια, χάνεται η προσωπικότητα και σου 'ναι τόσο δύσκολο ν' αναγνωρίσεις τον άλλο!

Καλή δύναμη!

ΚΑΛΕ, τι έγινε;;; Έλειπα τόσες μέρες και μόνο 4 σελίδες είχατε γράψει! Έχει πέσει η ομάδα ή μου φαίνεται; Μας φάγανε οι δουλειές;

Μωρο μου ποσο λοιπαμε καταλενω να εχεις μια εικονα ανθρωπου δραστηριου και ξαφνηκα σε μια μερα μπαμ και τελος αλλαγη μεγαλη εμεις στην οικογενεια μας το παθαμε ετσι με την μαγαλη αδερφη του μπαμπα μου απο εγκεφαλικο στα 58 χρονια της τωρα ειναι 74 χρονων και ακομα λεμε οι η θεια η κουλα δεν θα επρεπε να ειχε παθει κατι τετοιο μια γυναικα 185 υψος νταρτανα και οχι απλα δραστηρια αλλα κοινονικο καταπληκτηκο ατομο και ομως μετα το βαρη για πολυ βαρη εγκεφαληκο παρελησε το μισο σωμα της εχει μηνει μια ψυχη μωρου τιποτα αλλο ... αχ !! σε καταλαβενω :(

thanks γοργονοκόριτσα για την κατανόηση!!!

μαέστρο έλλειψες και να τα αποτελέσματα!!ήταν αρρωστούλα και χθες η ντίνα, μας φάγανε και οι δουλειές από τις οποίες καλοπληρωνόμαστε:tongue: και να τα αποτελέσματα!

ζωουλα δυσκολα περνας απο τι καταλαβα με τον μπαμπα σου...λυπαμαι πολυ κοριτσι...

εμας εχει ο παππους του παναγιωτη γεροντικη ανοια και ειναι και κατακητος και καμια επαφη με το περιβαλλον...αστα να πανε...

οτι καλυτερο ευχομαι...και υπομονη και κουραγιο...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Πηξιματάκι σήμερα κορίτσια!

Ντινάκι μου χαίρομαι που είσαι καλά κοριτσάκι μου!!!!! Σε σκεφτόμουν χθες αλλά είχα μόνο το σταθερό σου τηλέφωνο κι οχι το κινητό και ντρεπόμουν να πάρω στο σπίτι σου.... <3

Να πας να κάνει την μαγνητική μην το αφήνεις για γιορτές! Πάρε τον καλό γιατρούλη σου και εκεινος θα ξέρει που να σε στείλει! Λες να είσαι κοντά μου και να έρθω να πιούμε τον καφέ μας εκει;;;;;;; ;)

Η Μαριλίνα είδα ότι έχασε βάρος! μπράβο :) μου δίνεις κουράγιο !

Αλλο μου μισό λυπάμαι που ταλαιπωρήθηκες τόσο πολύ πάλι!

Ζωή μου δεν μπορώ να φανταστώ το πόσο δύσκολο ειναι.... κουράγιο

Σας είπα ότι χθες είχα απίστευτα νεύρα και πείναγα πάρα πολύ;

Εξαλλη ήμουν! πραγματικά δεν ξερω το γιατί! δεν περιμένω να αδιαθετήσω κλπ ήμουν ημίτρελη! ευτυχώς δεν έφαγα κακά πράγματα, τάραξα όμως τα μανταρίνια! Ελπίζω να μην με ξαναπιάσει σήμερα ....

καλημερα κοριτσια!

εμεις τρεχουμε σε νοσοκομεια για το θεμα που σας ειχα πει, σχετικο με οσα γραφετε παραπανω για τους μπαμπαδες και τις μαμαδες σας, να βλεπεις εναν ανθρωπο που πριν απο λιγο καιρο ειναι δραστηριος να καταρρεεει απο ολες τις αποψεις και ειμαστε χαλια...

ο μικρος ειναι καλα ευτυχως, προσπαθω να μην χαλαει το προγραμμα του , γιατι ηδη καταλαβαινει-νιωθει πολλα

ευτυχως περιμενουμε τα διδυμακια της αδερφης μου αυριο ...

θα τον αφησω και μονο του πρωτη φορα με την κοπελα και εχω ενα αγχος

α!ζυγιστηκα και ειμαι ευτυχως στα ιδια και δυστυχως στα ιδια! οσο πριν 3 μηνες(καλοκαιρι καΙ γυψος)

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...