Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα γοργονουλες...

καλημερα ντινακι...περαστικα σου κουκλα μου...να κανεις οτι σου ειπε ο γιατρουλης και κοιτα να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι γιατι απ οτι εχω καταλαβει δεν βαζεις κ@λ@ κατω χιχιχιχιχι...

σημερα το μαρακι θα παει θεατρο με το σχολειο...βοηθεια μας αν δεν το γκρεμισουν το θεατρο καλα θα ειναι...

και θα δουνε την οδυσεια...τωρα κατα ποσο μπορουν να το παρακολουθησουν αυτο τα προνηπια και τα νηπια...θα ερθει σπιτι και θα μου λεει ηταν ο οδυσσεας και ειχε ενα σκυλο , σιγα μην της μεινει τιποτα αλλο χιχιχιχι...

παω για πρωινο μαγειρεμα γιατι μπορει να εχω εκτακτες πεθεροπλικτες επισκεψεις και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενη...

σας φιλωωωωωωωωωωω

καλημεραααααααα ταρα...

καλημερα ελιζα μου και ευχαρηστω οτι πωπο δεν βαζω να λεγεται εχει φαγουρα αλλα δεν ειναι θεμα κουρασεις θα δουμε τι ειναι ???

οσο για το μαρακι καλη εκδρομη να εχει και ειμαι σιγουρη οτι θα κατσει να δει ολο το θεατρο και βαζω και στοιχημα ετσι λεω καιε γω για τον σπυρο και οταν ρωταω τις δασκαλες του μου λενε ενας αγκελος και εγω φυσικα κοκαλο :lol::lol::lol:

αχ!! οσο για τις επισκεψεις καλο κουραγιο χαχαχαχαχαχα!!:lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Kalimera gorgonitses!!!!

Ego exo ginaika simera pou mou katharizei to spiti!!!tin pairno kathe 15 meres giati den mporo moni mou!!!!bebaia I sigkekrimeni me ekneurizei alla kanei polli kali douleia!!!!mou tin exei steilei I pethera mou Kai exei polli tharros se simeio pou mou leei ti prepei na Kano!!!!

Ntinaki perastika kanei grigora tis eksetaseis pou prepei!!!

Kalimera Tara Kai elizaki

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Kalimera gorgonitses!!!!

Ego exo ginaika simera pou mou katharizei to spiti!!!tin pairno kathe 15 meres giati den mporo moni mou!!!!bebaia I sigkekrimeni me ekneurizei alla kanei polli kali douleia!!!!mou tin exei steilei I pethera mou Kai exei polli tharros se simeio pou mou leei ti prepei na Kano!!!!

λετα μου ευχαρηστω καλο μου αλλα θα σου πω μην την αφινεις να σου εχει τον αερα ουτε εκεινη αλλα ουτε η πεθερα σου ξερω τι σου λεω !!! φιλακια γλυκια ελπιζω να το δεις σαν συμβουλη και οχι σαν παρατηρηση αλλα εχω καει αρκετες φορες απο την πεθερα το εχω ξανα πει οτι την μαστιγωσα μεχρι να την κανω να καταλαβει !! :tongue::tongue:

καλημερα γοργονιτσες μου.....

ντινακι μου μηνυματακι δεν πηρα....βρε που τα στελνεις;;;

σημασια εχει οτι εισαι καλυτερα......και οτι πρεπει να το ψαξεις!!!!οποτε κανονισε εξετασεις......!!!!

λιζακι ωραια ....σε πιο θεατρο παει το μαρακι;;

ταρα ...λετα....καλημερα!!!!

κοριτσακια παω για κατι δουλειες κενυρο και επανερχομαι.....φιλακια!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Ntinaki eimai idi kammeni apo pethera!!!exo kathesei ta opla pleon den exei noima!!!!den katalabainei Kai oute tha katalabei pote!!!Kai ego apla Kano tin xazi!!!!

αχ! βρε καλο μου ο συζηγος με ποιον ειναι με σενα ηταν μαμα του βασικο εγω τον ειχα με το μερος μου και ηταν ενα πολυ καλο +++ για εμενα ετσι την τακτοποιησα δεοντος κουραστηκα βεβαια αλλα το πετυχα μετα απο 5 χρονια γαμου σχεδον χιχιχιι!! :-D

ακουστε το αλλο περνω τηλ να κλησω ραντεβου με το ικα για να μου γραψουν την μαγνητικη ποτε λετε 02/12/2010 δηλαδι να πεθανω και μετα τι να πω φρικαρα .... ενας φιλος μου μου προτινε να κανω ισαγωγη σε νοσοκομειο σε εκτακτα και να την βγαλω καθαρη πως το βλεπετε εεε!!

Ntinaki na pas se ena efimereuon Kai na kaneis!!!Mia xara tha kaneis!!!dialekse Kai ena nosokomeio pou na sou aresei!!!

Oso afora ton antra mou den mboro na po oti me upostirizei arketa!!!ithela na einai poi apolitos se kapoia pragmata Kai den einai!!!me leei paralogi!!!I mana tou otan paraksigeitai ton kanei oti thelei!!!o kaimenos sen thelei na stenaxorei kanena Kai brisketai sit mesi!!!thelei na exei tous pantes euxaristimenous!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα γοργονίτσες!!!

Jenia,

περαστικά. Αυτό με το νοσοκομείο που λες κοίτα το, δε χάνεις τίποτα. Εάν έχεις και καμία φίλη γιατρό, νοσοκόμα ότι να'ναι τέλος πάντων όλα μπορούν να γίνουν. Άει στο καλό οι γιούφτοι :evil::evil: τόσο καιρό μετά...

georgiamammi,

νομίζω ότι ένα γουρούνιασμα πιάνει. Θυμάστε που σας έλεγα ότι η ζυγαριά έχει κολλήσει. Ε, το Σαββατοκύριακο έκανα ελεγχόμενο γουρούνιασμα. Από χθες ξεκίνησα ξακά καλά τη διατροφή (και με αναπτερομένο ηθικό) και η ζυγαριά έχει αρχίσει να κατεβαίνει... :lol::lol::lol: Με έβγαλε 78 σήμερα...

leta,

εγώ τη γυναίκα την αφήνω στην ησυχία της και κάνει ότι θέλει, με όποια σειρά το θέλει. Της έχω επισημάνει κάποια πράγματα, της ζητάω κάτι ιδιαίτερο εάν θέλω κάποιες φορές και αυτό είναι όλο. Φαντάσου όταν δούλευα ήτανε μόνη της στο σπίτι...

κι εγώ μπορεί να έχω πεθεροεπισκέψεις. Ο αντρούλης μου πήγε στο χωριό να ψηφίσει. Ενώ το αρχικό σχέδιο ήτανε να γυρίσει την Κυριακή μου είπε ότι μπορεί να γυρίσει και σήμερα... Θα το αφήσω μπ*&^λο εάν δεν με ειδοποιήσει :wink:;-). Ούτε εγώ δεν θα τον έπαιρνα (για να μην έχει δικαιολογία) αλλά έλα που γιορτάζει...

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

k.gifa.gifl.gifh.gifm.gife.gifr.gifa.gif

Eίμαι ΑΚΟΜΑ κομμάτια απ' την Κυριακή (έκλεισα 22 ώρες στο πόδι) και δεν έχω διαβάσει τπτ. Πάω να σας διαβάσω!

καλημερα μαεστρο που χαθηκες βρε !!! η εγω εχω χασει επισωδειο χαχαχα!! :tongue:

GoodMorning.jpg&t=1

καλημερα γοργονακια μου σημερα καλητερα μεχρι τωρα δηλαδι χθες πηγα στον γιατρο εκανα καρδιαγραφιμα ειδαν της καροτιδες μου πηραν την πιεση μου 7-11 οπως το περιμενα και ολα ηταν οκ λογο οτι ο γιατρος ομως δεν του αρεσαν που φευγουν τα συμποματα τοσο γρηγορα μου συστησε να παω να κανω μαγνιτηκη θα παω και θα δουμε ειναι θεμα νευρολογηκο η ολοι υποθεση με εχει ξανα παιασει αλλα οχι τοσο εντονα αυτα !! την εβγαλα χθες ολοι μερα στο κρεβαρτι μου με τα μικρα μου να κανουν ακροβατηκα πανω απο το κεφαλι μου κατα αλλα ειχα ισυχια ....

βικυ μου ειδα τις κλησεις σου σου εστηλα μηνυμα δεν ξερω αμα το πηρες γιατι εβγαζε κατι κουλα με την μνημη αλλα δεν ειχα κουραγιο να τα ξαναγραψω σε ευχαρηστω πολυ ομως που με σκεφτηκες μωρο μου σε λατρευω .....

κοινος σαπησα στον υπνο αλλα σημερα ειμαι πολυ καλητερα :P:p....

εεεεεεεεεεεε!!1 ειδα και την γοργονα της τσιπουρας στο φβ πολυ καλη μπραβο βρε αρχιτεκτονα χαχαχαχαχχαχα!!!

Καλημέρα ντινάκι!!!!!περαστικά σου!!!!:D:D

καλημερα γοργονουλες...

καλημερα ντινακι...περαστικα σου κουκλα μου...να κανεις οτι σου ειπε ο γιατρουλης και κοιτα να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι γιατι απ οτι εχω καταλαβει δεν βαζεις κ@λ@ κατω χιχιχιχιχι...

σημερα το μαρακι θα παει θεατρο με το σχολειο...βοηθεια μας αν δεν το γκρεμισουν το θεατρο καλα θα ειναι...

και θα δουνε την οδυσεια...τωρα κατα ποσο μπορουν να το παρακολουθησουν αυτο τα προνηπια και τα νηπια...θα ερθει σπιτι και θα μου λεει ηταν ο οδυσσεας και ειχε ενα σκυλο , σιγα μην της μεινει τιποτα αλλο χιχιχιχι...

παω για πρωινο μαγειρεμα γιατι μπορει να εχω εκτακτες πεθεροπλικτες επισκεψεις και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενη...

σας φιλωωωωωωωωωωω

καλημεραααααααα ταρα...

Καλημέρα ελίζα!!!τί θεά κόρη έχεις;;;!!!!και φωνάρα εε:D:Dτην είδα στο φατσοβιβλίο!Να τη χαίρεσαι!!

Kalimera gorgonitses!!!!

Καλημέρα leta!!

καλημερα γοργονιτσες μου.....

ντινακι μου μηνυματακι δεν πηρα....βρε που τα στελνεις;;;

σημασια εχει οτι εισαι καλυτερα......και οτι πρεπει να το ψαξεις!!!!οποτε κανονισε εξετασεις......!!!!

λιζακι ωραια ....σε πιο θεατρο παει το μαρακι;;

ταρα ...λετα....καλημερα!!!!

κοριτσακια παω για κατι δουλειες κενυρο και επανερχομαι.....φιλακια!!!!

Καλημέρα Βίκυ!!!

ακουστε το αλλο περνω τηλ να κλησω ραντεβου με το ικα για να μου γραψουν την μαγνητικη ποτε λετε 02/12/2010 δηλαδι να πεθανω και μετα τι να πω φρικαρα .... ενας φιλος μου μου προτινε να κανω ισαγωγη σε νοσοκομειο σε εκτακτα και να την βγαλω καθαρη πως το βλεπετε εεε!!

Μπορείς να πας στα έκτακτα να στην κάνουν, την πληρώνεις και μετά παίρνεις τα λεφτά από το ΙΚΑ!

Καλημέρα σε όλες τις γοργόνες!!!!!!!!:D

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

καλημερα μαριλινα...να χαιρεσαι τον αντρουλη σου...

με την ευκαιρια χρονια πολλα στους Νεκταριους και της Νεκταριες...

λετακι, βικουλα, μαεστρια καλημερα σας...

ζωουλα καλημερα και σε σενα...ευχαριστω για τα καλα σου λογια για το μαρακι μου...ειναι η ατιμη πολυ τσαχπινογαργαλιαρα...

οπως ελεγα και πιο πριν στη ντινα μας...καμια φορα κανω πλακα ετσι οπως τη βλεπω και λεω οτι δεν ξερω απο που θα τη μαζευω ...απο σκυλαδικο θα ειναι (θελει να γινει τραγουδιστρια) ... απο στριπτιτζαδικο θα ειναι (χορευει ολη μερα και χαιδευετε κιολας ...βλεπε πετρουλα...)...βοηθεια μας σας λεωωωωωωωω...

εεεεπ τσιπουριτσα καλημερα...αχ ωραιος καφες και δεν εχω πιει σημερα ακομα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

τί έγινε καλέ; αρρώστησε πάλι ο τζόνι; μαεστρία που είσαι καλό μου! μια ανεβαστική διάθεση για βόρεια παρακαλώ πολύ!!!!

Ήμουν γραμματέας του κουμπάρου μου στις εκλογές και ψόφησα, τελειώσαμε 3,45!!!

Γύρισα σπίτι (στο πατρικό) κι ο Τζόνυ έκανε εμετό όλο το βράδυ, στις 5 κοιμηθήκαμε!!

Μάμησέ τα τριήμερο ήταν!!!

Γεια σου ντινα!!!!:D:D:D

Πέμπτη-Παρασκευή αρρώστησε ο πατέρας μου και τρέχαμε:(...(κρίσεις από ζάχαρο),

Τι έπαθε κορίτσι; Η μάνα μου (επίσης διαβητική) πέρσι έπαθε διαβητική κετοξέοση και στο τσακ το γλίτωσε το ταξιδάκι στον άλλο κόσμο!

μονη μου σημερα στο κλαμπ και δεν εχω να πω σε κανεναν τον πονο του πονοκεφαλου μου :(:(:(:( αχ που πηγαν ολες οι γοργονες σημερα νυσταζω , βαριεμαι και εγω δεν ξερω τι εχω !! και παλι μονολογος !!

βρε μαεστρο που εισαι εσυ σημερα να κανουμε παρλα ???????:?::?::?::?:

Ξεκουραζόμουν χθες στη μανούλα μου!

Εσύ πως είσαι;;;!!!!!

Ο μικρός τελικά έχει ίωση. Πήγαμε χθες στο γιατρό, κάναμε κι ένα εμβόλιο. Είναι μια ίωση που κάνει εμετό. Μας συνέστησε διατροφή (σπανίως δίνει φάρμακα) και να καθαρίζουμε πάλι καλά τις μυξούλες, μην κάνει ωτίτιδα.

Σήμερα είναι σπίτι με τον αγαπημένο του παππού (πεθερό) και τη γιαγιά. Αύριο θα δούμε, μάλλον ο χάζμπαντ θα κάτσει.

Ε, ελπίζω μέχρι την Πέμπτη να συνέλθει, να πάει και δυο μέρες παιδικό.

Είμαι ΑΚΟΜΑ γκολ απ' τις εκλογές κι έχει και την άλλη Κυριακή!!! Ευτυχώς δεν έχει καταμέτρηση ψήφων την επόμενη φορά!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...