Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μην σε νοιάζει βρε ντίνα, πες δεν είμαι καλά φεύγω!

αλίμονο

τσιπουρα μου την ξερω 10 χρονια την συγκεκρημενη της λεω καλημερα και μου γυρνα την πλατη . αν βρει την ευχερια να με χαντακωσει το κανει αμα θα ερθει ο προισταμενος αμεσος θα το πει για πολυ ηλιθιο ατομο δεν μπορεις να φανταστεις που να σου λεω τι μου εχει κανει τοσα χρονια ...

θκατούλα με τα όλα της δηλαδή..... :mad:

αστα ηρθα στην δουλεια 19 χρονων και εκεινη ηταν 42 χρονων που λενε κορη της ανετα και αμα δεις πως μου μηλαει λες και ειμαι η ποιο σκυλα που κυκλοφωρει ..... μια φορα φοραγα μια μπλουζα με λιγο ανοιχτο λαιμο και τι μου ειπε ηταν καλοκαιρι οτι τετοια ρουχα φωρανε στα μπουζουκια και ημουν 20 χρονων για πολυ κα....ια ...αστα και πολλα αλλα . τωρα ξερω να την τακτοποιω αλλα αμα λειπει ο προισταμενος δεν θελω να φευγω ... για να μην μπορει να πει παντως τωρα νιωθω λιγο καλητερα πρεπει να πιανουν τα πασφιπονα ...

Ηλεκτρολογος δεν ειμαι αλλα σιγουρα εχουμε μια φαση μειον. Το "φαση" βγαινει απο το τριφασικο ρευμα κλπ. Δεν εξηγειται αλλιως. Αλλες μπριζες να εχουν ρευμα και αλλες οχι. Σε λιγο θα κλεισουν και τα πισια μας. Πως θα "δουλεψωμεν" εμεις????? Και εφυγαν ολοι και ειμαι μοναχουλα σαν την καλαμια στον καμπο.Ευτυχως βγηκε ηλιος και δεν εχω και συσκοτιση εκτος των αλλων.

Και νυσταζω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε (κατα το αγαπαω λεμεεεεεεεεεεεεε της Λετας)

Και χρονια πολλα στα "Αγγελακια" μας.

Χρονια πολλα σε οσες γοργονες φερουν τα ονοματα Αγγελικη, Μιχαελα, Γαβριελα, και μελη των γοργονοοικογενειων τους.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

η Ταρα έκανε την ομάδα, τη διεύθυνση από το καφέ θα το δείτε στο γκρουπάκι μας στο φατσοβιβλίο!

μην μαζευτούν κι άσχετοι και μας κοιτάνε!!!!!!!! :o

Φιλεναδούλα όλα καλά; Είσαι σούπερ τώρα;:D:p

Σωστότατο να μη μας παίρνει χαμπάρι ο κάθε άσχετος.

Είχα πει στη Μαεστρία και στην Τάρα, για msn. Ειδικά για Λέτα, Γιωργία, Μαεστρία που δεν προβλέπεται σύντομα να ειδωθούμε, αλλά είναι και η ευκολία μικροφώνου-κάμερας για όσες έχουν και όσες θέλουν...

Πώς σας φαίνεται κι αυτή η ιδέα;:P Και skype.....

κοριτσια σημερα ειμαι σκατα συγνωμη αλλα με επιασε ενας πονοκεφαλες αστα να πανε ενα παναντολ και ντεπονα αναβραζον και δεν λεει να περασει πώ ! πω!! αληθεια βρε κοριτσια μου μουδιαει το χερι μου και το χειλος μου τι εχω παθει γμτ μου για επισκεβει ειμαι γμτ .... γερασα αμαν ποια !! :confused::confused:

Ντίνα μου, σε νοιώθω! αν με πιάσει ημικρανία αισθάνομαι το ίδιο! με πιάνει μόνο Ponstan και μιάμιση ώρα αφού το πάρω.....περαστικά σου....:-(

τσιπουρα μου την ξερω 10 χρονια την συγκεκρημενη της λεω καλημερα και μου γυρνα την πλατη . αν βρει την ευχερια να με χαντακωσει το κανει αμα θα ερθει ο προισταμενος αμεσος θα το πει για πολυ ηλιθιο ατομο δεν μπορεις να φανταστεις που να σου λεω τι μου εχει κανει τοσα χρονια ...

Αυτούς τους ανθρώπους τους λένε ρουφιάνους:lol: ....

Ηλεκτρολογος δεν ειμαι αλλα σιγουρα εχουμε μια φαση μειον. Το "φαση" βγαινει απο το τριφασικο ρευμα κλπ. Δεν εξηγειται αλλιως. Αλλες μπριζες να εχουν ρευμα και αλλες οχι. Σε λιγο θα κλεισουν και τα πισια μας. Πως θα "δουλεψωμεν" εμεις????? Και εφυγαν ολοι και ειμαι μοναχουλα σαν την καλαμια στον καμπο.Ευτυχως βγηκε ηλιος και δεν εχω και συσκοτιση εκτος των αλλων.

.

Το νου σου! όταν το μοτέρ δουλεύει με δυο φάσεις καίγεται....ηλεκτρολόγος δεν είμαι, αλλά κι εμείς τριφασικό έχουμε και την έχουμε πατήσει.....

Επειδή όμως άλλες πρίζες έχουν κι άλλες δεν έχουν ρεύμα, τσέκαρε και τις ασφάλειες μη τυχόν κι έχει πέσει ή έχει καεί καμμία....

elli [/b]v;668552]Το νου σου! όταν το μοτέρ δουλεύει με δυο φάσεις καίγεται....ηλεκτρολόγος δεν είμαι, αλλά κι εμείς τριφασικό έχουμε και την έχουμε πατήσει.....

Επειδή όμως άλλες πρίζες έχουν κι άλλες δεν έχουν ρεύμα, τσέκαρε και τις ασφάλειες μη τυχόν κι έχει πέσει ή έχει καεί καμμία....

Η βλαβη στις φασεις αποδειχτηκε οτι ηταν απο τη Δ3Η γιατι ηρθε συνεργειο και το επιβεβαιωσε. Ποια μοτερ μου λες Ελλη?? Καινουριο ψηγειο μου εκαψε πρωτα το μοτερ της καταψυξης και μετα απο μια βδομαδα παρεδωσε πνευμα και το μοτερ συντηρησης. Η εν λογω εταιρεια ουδε ποτε αποζημιωσε ιδιωτη για βλαβη σε ηλεκτρικο εξοπλισμο, η εταιρεια που αγορασα το ψηγειο ενος μηνα παρακαλω, δεν δεχεται αυτες τις βλαβες μεσα στην εγγυηση. Πανε περιπατο οι 200.000 δραχμουλες τοτε!!!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας για την επετειο μου. Περασαμε ωραια, οικογενειακα. Και συνεχιζω να γουρουνιαζω (εχω δωσει προθεσμια εκτονωσης και γουρουνιασματων ως το ερχομενο Σ/Κ). Μετα παλι κΙΟΥρια!!!

Φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

έτοιμη και η γοργόνα στο γκρουπάκι :)

για δες γεωργία!

Εισαι αστερι. Οταν λεω εγωοτι πεταει η ομαδα να με πιστευετε. Οπου και να παμε να πιουμε καφεδακι, θελουμε τη γοργονα λεμεεεεεεεεεεεεε..........

Λετα μου κολλησες το λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Και μ' αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να παμε και σε καμια επισκεψη. Ελπιζω να μην εχουν κανει γαλακτομπουρεκα και συναφη κερασματα. Αν εχουν παντως, σας το δηλωνω: ΘΑ ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Απο βδομαδα, φροντιστε να με μαζεψετε γιατι μου φαινεται πως θα με παρει παλι ο ανηφορος της ζυγαριας.

Μακια

GoodMorning.jpg&t=1

καλημερα γοργονακια μου σημερα καλητερα μεχρι τωρα δηλαδι χθες πηγα στον γιατρο εκανα καρδιαγραφιμα ειδαν της καροτιδες μου πηραν την πιεση μου 7-11 οπως το περιμενα και ολα ηταν οκ λογο οτι ο γιατρος ομως δεν του αρεσαν που φευγουν τα συμποματα τοσο γρηγορα μου συστησε να παω να κανω μαγνιτηκη θα παω και θα δουμε ειναι θεμα νευρολογηκο η ολοι υποθεση με εχει ξανα παιασει αλλα οχι τοσο εντονα αυτα !! την εβγαλα χθες ολοι μερα στο κρεβαρτι μου με τα μικρα μου να κανουν ακροβατηκα πανω απο το κεφαλι μου κατα αλλα ειχα ισυχια ....

βικυ μου ειδα τις κλησεις σου σου εστηλα μηνυμα δεν ξερω αμα το πηρες γιατι εβγαζε κατι κουλα με την μνημη αλλα δεν ειχα κουραγιο να τα ξαναγραψω σε ευχαρηστω πολυ ομως που με σκεφτηκες μωρο μου σε λατρευω .....

κοινος σαπησα στον υπνο αλλα σημερα ειμαι πολυ καλητερα :P:p....

εεεεεεεεεεεε!!1 ειδα και την γοργονα της τσιπουρας στο φβ πολυ καλη μπραβο βρε αρχιτεκτονα χαχαχαχαχχαχα!!!

94908-7234%5B1%5D.jpg

good_morning_funny.gif

Ματα Χαρι, ο γιατρος υποψιαζεται δηλαδη οτι ειναι νευρολογικο? Δεν εχει καμια σχεση ο αυχενας ε? Αντε κανονισε τη μαγνητικη και συντομα.

καλημερα ταρα οχι δεν ειναι θεμα του αυχενα ετσι μου ειπε επομενος παω για μαγνητικη και ειδομεν !!!! εχω κανει και παλιοτερα εξετσεις νευρολογικες γιατι με ειχε πιασει ετσι πριν δεκα χρονια αλλα τιποταειχα κανει εγκεφαλογραφημα ( μιαλο με πτυχιο χαχαχα) ...

καλημερα γοργονουλες...

καλημερα ντινακι...περαστικα σου κουκλα μου...να κανεις οτι σου ειπε ο γιατρουλης και κοιτα να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι γιατι απ οτι εχω καταλαβει δεν βαζεις κ@λ@ κατω χιχιχιχιχι...

σημερα το μαρακι θα παει θεατρο με το σχολειο...βοηθεια μας αν δεν το γκρεμισουν το θεατρο καλα θα ειναι...

και θα δουνε την οδυσεια...τωρα κατα ποσο μπορουν να το παρακολουθησουν αυτο τα προνηπια και τα νηπια...θα ερθει σπιτι και θα μου λεει ηταν ο οδυσσεας και ειχε ενα σκυλο , σιγα μην της μεινει τιποτα αλλο χιχιχιχι...

παω για πρωινο μαγειρεμα γιατι μπορει να εχω εκτακτες πεθεροπλικτες επισκεψεις και πρεπει να ειμαι προετοιμασμενη...

σας φιλωωωωωωωωωωω

καλημεραααααααα ταρα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...