Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ντινακι μου παρε δυο παναντολ φλου...βοηθανε πολυ...

αν πονανε και τα ματια σου μηπως ειναι ημικρανια???

και οπως ειπαν τα καοριτσια γρηγορααααααααα στο γιατρο ... μην περιμενεις να σχολασεις φυγε τωρααααααααααα...

περαστικα σου

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μολης σχολασω θα παω στον γιατρο γιατι με πηραζει πολυ και στα ματια μου !!:confused::confused:

βρε κούκλα μου φύγε τώρα, αφού δεν αισθάνεσαι καλά!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

τι εχεις ντινακι;;;

μωρε μηπως ειναι ημικρανια;;και εγω ειμαι χαλια απο το πρωι!!!

αντ εβρε ντινακι ...παρε μια αδεια και πηγαινε στο γιατρο!!!!

εγω παω για ντεπον εξτρα απλα περιμενω να φαω κατι ....για να μην με παιθανει το στομαχι μου!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

τι εχεις ντινακι;;;

μωρε μηπως ειναι ημικρανια;;και εγω ειμαι χαλια απο το πρωι!!!

αντ εβρε ντινακι ...παρε μια αδεια και πηγαινε στο γιατρο!!!!

εγω παω για ντεπον εξτρα απλα περιμενω να φαω κατι ....για να μην με παιθανει το στομαχι μου!!!

εγω ειπια τον 1000 και ενα παναντολ αντιστοιχα αλλα δεν με βλεπω να λειτουργω σωστα θελω σερβεις γμτ μου ..... παλι λεφτα θα δωσω ;)

Διαφημίσεις

[

εγω ειπια τον 1000 και ενα παναντολ αντιστοιχα αλλα δεν με βλεπω να λειτουργω σωστα θελω σερβεις γμτ μου ..... παλι λεφτα θα δωσω ;)

να πω μια βλακεια;;;;..:oops:.ηπιες καφε;;;μηπως σε πειραξε αυτο;;;

εμενα καπου καπου με πειραζει ο καφες!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

[

να πω μια βλακεια;;;;..:oops:.ηπιες καφε;;;μηπως σε πειραξε αυτο;;;

εμενα καπου καπου με πειραζει ο καφες!!!

δεν ξερω καφε πεινω αρκετους μεσα στην ημερα 3 σιγουρα αλλα δεν νομιζω δεν ξερω ??? θα το ψαξω !!!

Διαφημίσεις

ντινάκι πήγαινε να σου πάρουν την πίεση

ειμαι υποτασικια δεν εχω ποτε πιεση παντα εχω χαμιλη να σκεφτεις στην ξενια οταν ημουν εγκυος η πιεση μου ηταν 9 η μεγαλη και 5,5 η μικρη ...σοκ ο ΓΙΑΤΡΟς .... :?:

ειμαι υποτασικια δεν εχω ποτε πιεση παντα εχω χαμιλη να σκεφτεις στην ξενια οταν ημουν εγκυος η πιεση μου ηταν 9 η μεγαλη και 5,5 η μικρη ...σοκ ο ΓΙΑΤΡΟς .... :?:

πολύ καλό αυτό, αλλά και πάλι μπορεί να ανέβηκε για τα δικά σου δεδομένα

εγώ για παράδειγμα έχω χαμηλή θερμοκρασία (36) όταν έχω 36,7 νοιώθω πυρετό!!!!!! ;)

δεν χάνεις τίποτα να πας να το κοιτάξεις!

καλα ετοιμαζεται να ριξει πολυυυυ νερο!!!!τι μπουμπουνητα ειναι αυτα!!

κι εδώ είναι περίεργος ο καιρός! ελπίζω να μην βρέξει γιατί είμαι ντυμένη αλαλουμ για βροχή ούτε ομπρέλα δεν έχω

εγώ για παράδειγμα έχω χαμηλή θερμοκρασία (36) όταν έχω 36,7 νοιώθω πυρετό!!!!!! ;)

λοιπον ο αντρας μου ...εχει θερμοκρασια μεχρι..απο 35.5...εως 36 ....στα κανονικα του..οταν δε νοιωθει καλα η'εχει ριγη ...και βαζουμε θερμομετρο ...εχει 36.7....36.8....εγω του λεω δεν εχεις τπτ και αυτος ειναι χαλια!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...