Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο;θέλω να πάρω ένα δώρο στην αναδεχτή μου που θα γίνει 1ος έτους τέλος Νοεμβρίου.Σκέφτομαι της chicco κάτι που θα βοηθήσει στο περπάτημα.Λέγεται "πρώτα βήματα" και σε κάθε βήμα κάνει ήχους.Λέτε να βοηθήσει;

από όσο έχω ακούσει οι στράτες κλπ θεωρούνται πλέον επικίνδυνες, καλύτερα θα σου πούνε οι βετεράνες μάνες του καφέ μας! :)

Καλημεραααααααααααααα

χρονια πολλααααααααα !

ΔΕΝ υπάρχω απο την κουρασηηηηηηηηηηηηηηηη....:-(:sad::-(

επανερχομαι αργοτερα

μουτς

έλα βρε μπειμπι! κουραζζζζζζζζζ!!!!!

βρε να ηταν μινι ποιος θα το ελεγε χαχαχαχα!! εδω μιλαμε για γουρουνια γουρουνια χαχαχαχαχα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ε... καλά της έκανες της γουρουνιάς και την κατοτρόπωσες! περασμένα ξεχασμένα! φάε σήμερα σαλατούλα και θα είσαι μια χαρα!

Καλημέρες!!!!!!!!

σας διάβασα!!!!!(μισή ώρα!!!!......)

μου λείψατε γοργονίτσες!!!!

Georgiamami!!!!!....Nα είστε πάντα ευτυχισμένοι !!!

ιο ιο καλώς ήρθες!!!!!!

Jenia, Βίκυ, Αρχηγέ, τσιπούρα, DEL, LETA, maestro, TARA, ELLI V......και σε όλες τις γοργόνες !!!!να έχετε μια όμορφη μέρα-φιλιάαααααααα!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!!

καλημέρααααααααααααααααα

που είσαι εσύ; πως ήταν το σκ σου;

Γεια σου ντινα!!!!:D:D:D

Πέμπτη-Παρασκευή αρρώστησε ο πατέρας μου και τρέχαμε:(...(κρίσεις από ζάχαρο),

ευτυχώς προστοπαρόν είναι καλύτερα τα πράγματα:)..θα δούμε!!!

Φτιάξαμε ομάδα στο φβ;;;για πείτε...αν και θα το δω το βράδυ γιατί τώρα δεν μπορώ να μπω:-(

χιχιχι!! τα ιδια περασαμε μονο οδικος μου μπαμπας με αριθμιες στην καρδια μπηκε νοσοκομειο 2 ημερες .... περαστηκα κουκλα και προσοχη απο εδω και περα μακια !!

καλημερααα ομορφιες μου...

διαβασα τα κατορθωματα σας χιχιχιχι...

και εμεις ψοφησαμε χτες και μετα βολτουλα στη γλυφαδα...μαμ μαμ αλλα κυρια δεν εφαγα τιποτα φτου κακα μεχρι που μας πηγε ο αντρουλης μου στην παγωτομανια (ντροπη του) εεεεε και δεν αντεξα εφαγα μια μπαλιτσα παγωτο...

καλοκαιρι χτες ετσι??? ο ηλιος εκαιγεεεεεεεεε...

και εμενα η παιδιατρος μου ειχε απαγορεψει τη στρατα στα παιδια...κανει κακο λεει στην σπονδυληκη στηλη των παιδιων απο τα τοοοοσα τρανταγματα...γιατι περνουνε φορα και κοπανανε οπου βρουνε τα μικρουλια και τρανταζοντε ολοκληρα...ασε που χωρις στρατα πιστευω οτι περπατανε πιο γρηγορα γιατι εκει καλομαθαινουν και μετα βαριουνται να σταθουν στα ποδαρακια τους...

μακιααααααααααααα σε ολες...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

καλημέρααααααααααααααααα

που είσαι εσύ; πως ήταν το σκ σου;

Γεια σου τσιπουρα μου!!!!!:D:D

πολύ χάλια το ΣΚ..αλλά τώρα καλύτερα!...

χιχιχι!! τα ιδια περασαμε μονο οδικος μου μπαμπας με αριθμιες στην καρδια μπηκε νοσοκομειο 2 ημερες .... περαστηκα κουκλα και προσοχη απο εδω και περα μακια !!

περαστικά και σε εσας!!

τώρα είναι που οι γονείς μας χρειάζονται τη δική μας φροντίδα!;)

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Καλημέρα Ελίζα! ωραία η βολτούλα ε; :)

Ζωή μου έτσι ακριβώς είναι τώρα οι γονείς θέλουν τη φροντίδα μας

Χθες πήγα με τον μπαμπά μου να ψηφίσω, το εκλογικό τμήμα ήταν στον 2ο όροφο, του είπα ότι μπορούμε να ζητήσουμε να έρθει ο δικαστικός αντιπρόσωπος κάτω στην αυλή του σχολείου, ούτε να το ακούσει.... ότι θα γίνει ρεζίλι ότι θα τον κοιτάει ο κόσμος κλπ κλπ...Ανένδοτος! (κριάρι βλέπεις!!!! )

πήγαμε πάνω σιγά σιγά κουράστηκε ο άνθρωπος

έτυχε να είναι στην εφορευτική επιτροπή μια κυρία που έχει ένα κατάστημα δίπλα στους γονεις μου, των μάλωσε πολύ γλυκά.... συνεννοηθήκαμε την επόμενη κυριακή να μην ανέβει πάνω είναι και μεγαλούτσικος ο φαδερ μου ζωή να έχει έχει κλείσει τα 80 ! :)

αχ δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεις γονείς την σημερον ημέρα!!!!!

καλημερα .....εχουμε απ'ολα.....γοργονιτσες στην προσπαθεια....γοργονιτσες μ'ενα ....γοργονιτσες με 2 και τελος γοργονα με 3....χαχα!!!!διαλεγεις και παιρνεις!!!!

περαστικά σου!!!

βίκυ σχετικά με την εκδρομή μου θα το δω αν και δεν νομίζω γιατί στις 15 έχει γεννέθλια ο καλός μου και κάθε χρόνο τον πηγαίνω μία εκδρομούλα (ζαρούχλα σου έρχομαι) είναι παράδοση για εμάς πλέον!

αν πάμε το προηγούμενο θα είναι πολύ νωρίς... τί να πω; θα το κοιτάξω

please......κοιταξε το ...για λιγο νωριτερα......!!!!θελω πολυ να σε γνωρισω!!!!!γιατι.... μου ειπες οτι δε μπορεις στις 18;;

Καλημεραααααααααααααα

καλημερα μπαπακι....πως πηγε χθες;;;;κουραση ε!!!θα εισαι και την αλλη βδομαδα;;;;

Καλημέρες!!!!!!!!

QUOTE]

καλημερα ζωουλα ...που εισαι κοπελα μου;;

παω να ταισω τα ζουζουνια και ερχομαι!!!!ολο τρωνε .....οταν ειναι σπιτι!!!:-D

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

please......κοιταξε το ...για λιγο νωριτερα......!!!!θελω πολυ να σε γνωρισω!!!!!γιατι.... μου ειπες οτι δε μπορεις στις 18;;

ειναι ένα πριν τα χριστούγεννα και θα έχω κάποιες ετοιμασίες (έρχεται και το αδερφάκι μου με το ανηψάκι... :)

κι εγώ θέλω να σε γνωρίσω !!!!! θα δούμε τί θα καταφέρω, ίσως να φύγουμε το πρώτο του μήνα...

Κανόνες διατροφής

1. Να τρώμε όπως προπολεμικά: Το κυρίως πιάτο μας πρέπει να περιέχει 80% λαχανικά και μόνο 20% ζωικές πρωτεϊνες , όπως συνηθιζόταν πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, που το κρέας ήταν λιγοστό.

2. Το mix and match είναι τάση και στα λαχανικά: Διαλέξτε μια ποικιλία λαχανικών που θα εναλλάσσονται από γεύμα σε γεύμα ή συνδυάστε τα όλα μαζί - το μπρόκολο π.χ. είναι ένα πολύ αποτελεσματικό αντικαρκινικό λαχανικό, που γίνεται ακόμη πιο αποτελεσματικό όταν συνδυάζεται με σάλτσα ντομάτα, κρεμμύδι, πράσα ή σκόρδο.

3. Προτιμήστε τα βιολογικά: Επιλέξτε βιολογικά τρόφιμα όποτε είναι δυνατόν, αλλά να θυμάστε ότι είναι προτιμότερο να τρώτε μπρόκολο έστω και με φυτοφάρμακα από το να μη φάτε μπρόκολο καθόλου (το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε άλλο «αντικαρκινικό» λαχανικό).

4. Καρυκέψτε: Ρίξτε κουρκουμά (και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι) στο φαγητό και στα ντρέσιγκ για τις σαλάτες. Γίνονται υπέροχα. Αυτό το κίτρινο μπαχαρικό είναι η πιο ισχυρή φυσική αντιφλεγμονώδης ουσία. Προσθέστε επίσης αρωματικά: θυμάρι, ρίγανη, βασιλικό, δεντρολίβανο, μαντζουράνα, μέντα, κλπ.

Εκτός από τη γεύση βοηθάνε επίσης στη μείωση της ανάπτυξης των καρκινικών κυττάρων.

5. Αποφύγετε τις πατάτες: Αυξάνουν το επίπεδο του ζαχάρου στο αίμα, το οποίο τροφοδοτεί τη φλεγμονή την ανάπτυξη τα καρκινικών κυττάρων. Επιπλέον περιέχουν υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε υψηλά επίπεδα.

6. Προτιμήστε τα ψάρια: Δύο - τρεις φορές την εβδομάδα φάτε σαρδέλες, σκουμπρί και αντσούγιες που περιέχουν λιγότερο υδράργυρο και PCBs από ότι τα μεγαλύτερα ψάρια όπως ο τόνος. Επίσης αποφύγετε τον ξιφία και τον καρχαρία (το FDA απαγορεύει στις έγκυες γυναίκες να τα τρώνε επειδή περιέχουν ρύπους σε υψηλή συγκέντρωση).

7. Όλα τα αυγά δεν είναι ίδια: Επιλέξτε μόνο αυγά με ω-3, ή μην φάτε τους κρόκους. Τώρα πια οι κότες τρέφονται κυρίως με καλαμπόκι και σόγια, με αποτέλεσμα τα αυγά τους να περιέχουν 20 φορές περισσότερα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα (προ-φλεγμονώδη) από ωμέγα-3 τα οποία ρυθμίζουν την ανάπτυξη των κυττάρων.

8. Αλλάξτε λάδια: Μόνο το ελαιόλαδο (και το λάδι canola αλλά εμείς τι να το κάνουμε όταν έχουμε το καλύτερο λάδι του κόσμου) είναι υγιεινό για τη μαγειρική και τις σαλάτες. Αν έχετε στα ντουλάπια της κουζίνας σογιέλαιο, καλαμποκέλαιο και ηλιέλαιο, πετάξτε τα. (Όχι, μην ταδώσετε στους γείτονες ή τους συγγενείς σας . Είναι πάρα πολύ πλούσια σε ω-6 λιπαρά οξέα, που πρέπει να αποφεύονται)

9. Γράψτε 100 φορές "Brown is beautiful": Εμπεδώστε το. Χρειάζεται να τρώμε δημητριακά ολικής αλέσεως και πολύσπορα (με σιτάρι, βρώμη, κριθάρι, λινάρι, κλπ.) και κατά προτίμηση οργανικά δεδομένου ότι τα φυτοφάρμακα έχουν την τάση να συσσωρεύονται στα δημητριακά ολικής αλέσεως. Αποφύγετε το ραφιναρισμένο, λευκό αλεύρι (που χρησιμοποιείται σε bagels, muffins, ψωμί για σάντουιτς, τσουρέκια, κλπ.) και τα λευκά ζυμαρικά να τα τρώτε μόνο aldente.

10. Πείτε όχι στα γλυκά, ναι στα φρούτα: Μειώστε τη ζάχαρη, αποφεύγοντας τελείως ζαχαρούχα αναψυκτικά και χυμούς φρούτων και τα επιδόρπια ή αντικαστήστε τα με φρούτα (προτιμήστε μάλιστα τα μούρα και όσα έχουν κουκούτσι, δάμασκηνα, βερύκονα, ροδάκινα κλπ). Όταν ψωνίζετε διαβάστε προσεκτικά τις ετικέτες των προϊόντων και αποφύγετε οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη στα τρία πρώτα συστατικά του (στα απαγορευμένα συμπεριλαμβάνονται όλες οι «καλές ή κακές» γλυκαντικές ουσίες, όπως μαύρη ζάχαρη, σιρόπι καλαμποκιού, κ.λπ.). Αν δεν αντέχετε, δοκιμάστε μαύρη σοκολάτα που περιέχει περισσότερο από 70% κακάο.

11. Ναι στο πράσινο: Αντί για καφέ ή μαύρο τσάι, πιείτε τρία φλιτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα. Η τακτική κατανάλωση πράσινου τσαγιού έχει συνδεθεί με σημαντική μείωση του κινδύνου για ανάπτυξη καρκίνου. (Βεβαίως να είναι οργανικό)

12. Κάθε κανόνας έχει τις εξαιρέσεις του: Αυτό που έχει σημασία δεν είναι η περιστασιακή απόλαυση αλλά τι κάνουμε σε καθημερινή βάση.

Και άλλοι κανόνες εκτός διατροφής

1. Φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση: Βρείτε χρόνο για άσκηση (περπάτημα, χορός ή τρέξιμο). Απαραίτητος στόχος τα 30 λεπτά σωματικής δραστηριότητας, τουλάχιστον 5 ημέρες την εβδομάδα. Αυτό μπορεί να γίνει απλά και εύκολα αν περπατήσετε ένα κομμάτι της διαδρομής μέχ ρι το γραφείο ή το μανάβικο. Ένας σκύλος είναι συχνά ο καλύτερος σύντροφος για μια τέτοια άσκηση .

2. Μια δόση ηλιοθεραπείας την ημέρα: Καθημερινά χρειαζόμαστε τουλάχιστον 20 λεπτά έκθεσης στον ήλιο (κορμός, χέρια και πόδια) χωρίς αντηλιακό και κατά προτίμηση το μεσημέρι γιατί έτσι ενισχύσεται η φυσική παραγωγή της βιταμίνης D. Εναλλακτική λύση: Ζητήστε από το γιατρό σας βιταμίνη D3 σε συμπλήρωμα διατροφής.

3. Μακρυά από κακές χημικές ουσίες: Αποφύγετε να ερχόσαστε σε επαφή με τα καθαριστικά του σπιτιού. Αερίστε τα ρούχα που παίρνετε από το καθαριστήριο για τουλάχιστον δύο ώρες πριν τα τοποθετήσετε στη ντουλάπα. Χρησιμοποιήστε βιολογικά προϊόντα καθαρισμού (ή φορέστε γάντια). Μη θερμαίνετε υγρά ή τροφές σε σκληρά πλαστικά δοχεία. Αποφύγετε τα καλλυντικά με parabens και φθαλικούς εστέρες. Μη χρησιμοποιείτε χημικά φυτοφάρμακα στο σπίτι ή στον κήπο. Αντικαταστήστε τα γδαρμένα τηγάνια τεφλόν. Τοποθετήστε φίλτρο νερού στη βρύση της κουζίνας (και εκτός σπιτιού πιείτε εμφιαλωμένο νερό). Μην κρατάτε το κινητό τηλέφωνο -ούτε το φορητό, είναι επίσης πολύ επικίνδυνο- κοντά σας όταν είναι ενεργοποιημένο.

4. Κάντε φίλους: Σε περιόδους στρες, χρειαζόσαστε τουλάχιστον δύο φίλους για υποστήριξη (υλικοτεχνική και συναισθηματική), έστω και μέσω Ιντερνετ. Αν είναι κοντά σας, χωθείτε στην αγκαλιά τους όσο πιο συχνά γίνεται.

5. Πάρτε μια βαθειά ανάσα: Μάθετε μια βασική τεχνική χαλάρωσης και αναπνοής για να ξεθυμαίνετε κάθε φορά που αρχίζετε να νιώθετε ότι θα σκάσετε.

6. Πάρτε και δώστε: Επικοινωνήστε, ελάτε σε επαφή με την τοπική κοινότητα, δώστε πίσω τον καλύτερό σας εαυτό.

7. Καλλιεργήστε την ευτυχία σα να είναι φυτό στον κήπο σας: Βεβαιωθείτε ότι τις περισσότερες ημέρες κάνετε κάτι (όχι απαραίτητα χρονοβόρο) που αγαπάτε πολύ.

Διαφημίσεις

Καλημέρα Ελίζα! ωραία η βολτούλα ε; :)

Ζωή μου έτσι ακριβώς είναι τώρα οι γονείς θέλουν τη φροντίδα μας

Χθες πήγα με τον μπαμπά μου να ψηφίσω, το εκλογικό τμήμα ήταν στον 2ο όροφο, του είπα ότι μπορούμε να ζητήσουμε να έρθει ο δικαστικός αντιπρόσωπος κάτω στην αυλή του σχολείου, ούτε να το ακούσει.... ότι θα γίνει ρεζίλι ότι θα τον κοιτάει ο κόσμος κλπ κλπ...Ανένδοτος! (κριάρι βλέπεις!!!! )

πήγαμε πάνω σιγά σιγά κουράστηκε ο άνθρωπος

έτυχε να είναι στην εφορευτική επιτροπή μια κυρία που έχει ένα κατάστημα δίπλα στους γονεις μου, των μάλωσε πολύ γλυκά.... συνεννοηθήκαμε την επόμενη κυριακή να μην ανέβει πάνω είναι και μεγαλούτσικος ο φαδερ μου ζωή να έχει έχει κλείσει τα 80 ! :)

αχ δύσκολο πράγμα να μεγαλώνεις γονείς την σημερον ημέρα!!!!!

..και εμένα τον έχει ΄φαει η περηφάνεια!..ενώ από το ζάχαρο δεν μπορεί πλέον να κάνει κάποια πράγματα μόνος του, επιμένει οτι μπορεί..

ώρες ώρες είναι σαν μωρό παιδί! του έχω μεγάλη αδυναμία !!!!!!

ειναι ένα πριν τα χριστούγεννα και θα έχω κάποιες ετοιμασίες (έρχεται και το αδερφάκι μου με το ανηψάκι... :)

κι εγώ θέλω να σε γνωρίσω !!!!! θα δούμε τί θα καταφέρω, ίσως να φύγουμε το πρώτο του μήνα...

μακαρι!!!!!!!!:D:D

για πεστε τι καλα θα φαμε σημερα;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Γεια σου Βικυ!!!!!!!!!!!:D:D:D

τελικά θα μας έρθεις;;

γοργόνες, ποια έκανε την ομάδα στο φατσοβιβλίο;;;

ααα...το μενου σήμερα έχει μπριζολες μοσχαρίσιες με λάχανο!!

περιττό να πω ότι το ΣΚ και Πέμπτη-Παρασκευή έφαγα πολύ άτσαλα..και η δίαιτα της αρχηγού πήγε περίπατο!!

mpap είμαι στην 3η εβδομάδα τώρα, αλλά 4 μέρες δεν το τήρησα το πρόγραμμα :(

τελικά θα μας έρθεις;;

η ταρα μας........

ναι στις 11/12 εχουμε πει και ωρα και μερος ....αληθεια ταρονι που βρισκεται το μαγαζι αυτο;;μπες στο φβ και θα δεις....!!:-)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

ντάκο το μεσημέρι και βραστά λαχανικά το βράδυ :)

τελικά θα μας έρθεις;;

ααα...το μενου σήμερα έχει μπριζολες μοσχαρίσιες με λάχανο!!

περιττό να πω ότι το ΣΚ και Πέμπτη-Παρασκευή έφαγα πολύ άτσαλα..και η δίαιτα της αρχηγού πήγε περίπατο!!

mpap είμαι στην 3η εβδομάδα τώρα, αλλά 4 μέρες δεν το τήρησα το πρόγραμμα :(

η Ταρα έκανε την ομάδα, τη διεύθυνση από το καφέ θα το δείτε στο γκρουπάκι μας στο φατσοβιβλίο!

μην μαζευτούν κι άσχετοι και μας κοιτάνε!!!!!!!! :o

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...