Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

α!!!ξεχασα να σας πω οτι και εμενα γιορταζει ο νεοφωτιστος ανιψιος μου ...και του φτιαξαμε ενα προφιτερολ.....ΤΕΛΕΙΟ!!!!

βρε τι γαιδουρα που ειμαι μιλησαμε και δεν σου ευχηθηκα για το παιδι πω ! πω !!

images?q=tbn:ANd9GcQNfWxvclpYKzmRvKop-azlsY09jTtoc7WFseFI2VmYa4sdNes&t=1&usg=__pt4on1DgIgKr3wuT-YsV7z5FIVQ=

χρονια πολλα και καλα με υγεια το παιδι μας !!!

ακι ενα δωρακι για τον μικρο

1053919.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

[

1053919.jpg

σ'ευχαριστω ντινακι......αυτο θα το κρατησω και για το γιο μου...τρελλαινεται για μακ κουιν.............

κοντευουν και τα γενεθλεια του ..οποτε!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

[

σ'ευχαριστω ντινακι......αυτο θα το κρατησω και για το γιο μου...τρελλαινεται για μακ κουιν.............

κοντευουν και τα γενεθλεια του ..οποτε!!!!

χαχαχαχαχα!! τελειο δωρο για παιδακι και να ξερεις και πολυ εκπαιδευτηκο σε θεμα ζωγραφικη . εσθηση του φτιαχνω , και στην λεπτη κινηση !!!

:D

Καλημέρες!!!!!!

σήμερα είμαι κάπως έτσι

The-Morning-After-creative-Rose-nefelh-coffee-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-food-fruit-and-drinks-not-s-Good-Morning-funny-DrinksGifts-ziiip-daniels-gioula-deki-morning-breakfast-Gru%C3%9F-good-mornnig-kiss-flower-white-sleep-hangover-coffee-pot-labrujita-Comida-various-lol-httpwwwpicformeenviewimg304235like-all-mix-my-arena-srca-caffe-flowers-HUMOR-fun-caffe-comments-fifi_large.jpg

αλλά με πιο καστανόξανθο και σαφώς μακρύτερο μαλλί... και σε πιο γυναίκα θα έλεγα.....

το αστείο (?) είναι ότι κοιμήθηκα αρκετές ώρες αλλά και πάλι δεν λέει να ξυπνήσει το μυαλό μου

θα σας διαβάσω και τα λέμε σε λίγο πάλι

γιορτάζει καμιά σας ή έχετε δικό σας που γιορτάζει; Χρόνια πολλά :)

Διαφημίσεις

Καλημέρες!!!!!!

σήμερα είμαι κάπως έτσι

The-Morning-After-creative-Rose-nefelh-coffee-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-food-fruit-and-drinks-not-s-Good-Morning-funny-DrinksGifts-ziiip-daniels-gioula-deki-morning-breakfast-Gru%C3%9F-good-mornnig-kiss-flower-white-sleep-hangover-coffee-pot-labrujita-Comida-various-lol-httpwwwpicformeenviewimg304235like-all-mix-my-arena-srca-caffe-flowers-HUMOR-fun-caffe-comments-fifi_large.jpg

αλλά με πιο καστανόξανθο και σαφώς μακρύτερο μαλλί... και σε πιο γυναίκα θα έλεγα.....

το αστείο (?) είναι ότι κοιμήθηκα αρκετές ώρες αλλά και πάλι δεν λέει να ξυπνήσει το μυαλό μου

καλημερα τσιπουριτσα!!!!

δυστυχως δεν αλλαζει η ημερομηνια μου ......κλαψ!!:(

11/12......ειμαι αθηνα!!!!

δε γινεται να κανεις νωριτερα την εκδρομουλα σου..ε;;;;!!!:-(

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρες!!!!!!

σήμερα είμαι κάπως έτσι

χαχαχαχα!! βρε τι επαθες εεεε!! που ταξιδευες στον υπνο σου και δεν ξεκουραστηκες εεεε!!!

95298-8818-emeina_edw.jpg

georgiamami χρόνια πολλά!!Ευτυχισμένοι να είστε.

Πείνα κορίτσια,πείνα αλλά υπομονή,έβαλα και το σύζυγο στο τρυπάκι και υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο!!!Χτες μαζί με τις εκλογες ονειρευόμασταν και τα σουβλάκια που τρώνε και οι βουλευτές μας!!!πλάκα κάνω!

Κορίτσια,έχετε παιδάκια;είναι καμία στην προσπάθεια;

Γεωργία μου Χρόνια σας Πολλά! Να είστε πάντα αγαπημένοι!

2nd_couple_topper.jpg

χιχιχιχιχιχιιχι φαντάζομαι περάσατε καλά! :)

Εμείς γυρίσαμε ήταν τέλεια,Τσιπουρίτσα το νησάκι μας καταπληκτικό!!!!!!!!!!!!!!!1

Σιγά μην δεν ήταν!!! :tongue:

Μπράβο βρε κοριτσάκι χαίρομαι που πέρασες όμορφα!!!

[quote name='ΒΙΚΥ74;666928

αχ!!!σημερα ποναει ο λαιμος μου και το κεφαλι μου...μαλλον κρυωσα!!!

μη ξεχασω.....

περαστικά σου!!!

τσιπουρα μου φιλακια τρελα βλεπω οτι το αλλο σου μισω ταλεπωρηθηκε λιγακι χιχιχι!! κανε λιγο ενψυχωση σαν ετερο ημισι χιχιχι!! μαεστρο φιλακια βρε στον γιαννο σου !!

τί έγινε καλέ; αρρώστησε πάλι ο τζόνι; μαεστρία που είσαι καλό μου! μια ανεβαστική διάθεση για βόρεια παρακαλώ πολύ!!!!

FU18_330x370.jpg

εμένα οι χρωματιστές τουλίπες πάντα μου φτιάχνουν τη διάθεση

άλλο μου μισό υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ισχύει το ίδιο και σε εσένα! :)

ντινάκι έκανες μίνι γουρουνιά; κι εγώ! χθες το βράδυ έφαγα κριθαράκι (λαδερο)! ελπίζω να μην χρειαστεί αν μαστιγωθώ .......

[

Εμεις ψηφισαμε και μετα πηγαμε για φαγητο στου καλοζυμη...το γνωριζεις να υποθεσω...! Κατοπιν' date= πισκεφθηκαμε τη Δωδωνη στην Αγια Παρασκευη...:tongue:

[/quote]

ωραία περάσατε!!!!! μπράβο!

δεν σου είπα ότι πήγαινα στο καφέ του κουμπάρου σου για 2 χρόνια 2 φορές την εβδομάδα!!!!!! έκανα ιταλικά δίπλα στο διδασκαλείο του πανεπιστημίου κι εννοείτε πως ή έπινα καφέ εκει πριν ή μετά το μάθημα ή έπαιρνα καφέ για το μαθημα! 2006- 2008 εκεινος το είχε τότε;

Pos perasate????emeis poli Orai olo boltes kaname!!!!!

Ekana Kai tis paraspondies all a eimai xaroumeni giati zugistika tin kuriaki Kai eimai 69.6!!!tha Kano parti giati epesa kato apo ta 70!!!!epitelous

έλα να βλέπω το 6 μπροστά να τρελαίνομαι!!!!!! μπράβο Λέτα!!!!!!!

congrats.gif&t=1

βίκυ σχετικά με την εκδρομή μου θα το δω αν και δεν νομίζω γιατί στις 15 έχει γεννέθλια ο καλός μου και κάθε χρόνο τον πηγαίνω μία εκδρομούλα (ζαρούχλα σου έρχομαι) είναι παράδοση για εμάς πλέον!

αν πάμε το προηγούμενο θα είναι πολύ νωρίς... τί να πω; θα το κοιτάξω

κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο;θέλω να πάρω ένα δώρο στην αναδεχτή μου που θα γίνει 1ος έτους τέλος Νοεμβρίου.Σκέφτομαι της chicco κάτι που θα βοηθήσει στο περπάτημα.Λέγεται "πρώτα βήματα" και σε κάθε βήμα κάνει ήχους.Λέτε να βοηθήσει;

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααα

χρονια πολλααααααααα !

ΔΕΝ υπάρχω απο την κουρασηηηηηηηηηηηηηηηη....:-(:sad::-(

επανερχομαι αργοτερα

μουτς

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

τί έγινε καλέ; αρρώστησε πάλι ο τζόνι; μαεστρία που είσαι καλό μου! μια ανεβαστική διάθεση για βόρεια παρακαλώ πολύ!!!!

οχι τζονι καλα απλα ειχε εμβολιο και δεν το εκανε. κουαστηκε ο μαεστρο αυτο διαβασα χαχαχα!!

FU18_330x370.jpg

εμένα οι χρωματιστές τουλίπες πάντα μου φτιάχνουν τη διάθεση

σας άλλο μου μισό υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ισχύει το ίδιο και σε εσένα! :)

ντινάκι έκανες μίνι γουρουνιά; κι εγώ! χθες το βράδυ έφαγα κριθαράκι (λαδερο)! ελπίζω να μην χρειαστεί αν μαστιγωθώ .......

βρε να ηταν μινι ποιος θα το ελεγε χαχαχαχα!! εδω μιλαμε για γουρουνια γουρουνια χαχαχαχαχα!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρες!!!!!!!!

σας διάβασα!!!!!(μισή ώρα!!!!......)

μου λείψατε γοργονίτσες!!!!

Georgiamami!!!!!....Nα είστε πάντα ευτυχισμένοι !!!

ιο ιο καλώς ήρθες!!!!!!

Jenia, Βίκυ, Αρχηγέ, τσιπούρα, DEL, LETA, maestro, TARA, ELLI V......και σε όλες τις γοργόνες !!!!να έχετε μια όμορφη μέρα-φιλιάαααααααα!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Καλημέρες!!!!!!!!

σας διάβασα!!!!!(μισή ώρα!!!!......)

μου λείψατε γοργονίτσες!!!!

Georgiamami!!!!!....Nα είστε πάντα ευτυχισμένοι !!!

ιο ιο καλώς ήρθες!!!!!!

Jenia, Βίκυ, Αρχηγέ, τσιπούρα, DEL, LETA, maestro, TARA, ELLI V......και σε όλες τις γοργόνες !!!!να έχετε μια όμορφη μέρα-φιλιάαααααααα!!!!!!!!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!!!!

βρε ζαργανα καλημερα που ησουν εσυ εεεε!!! :wink:

βρε ζαργανα καλημερα που ησουν εσυ εεεε!!! :wink:

Γεια σου ντινα!!!!:D:D:D

Πέμπτη-Παρασκευή αρρώστησε ο πατέρας μου και τρέχαμε:(...(κρίσεις από ζάχαρο),

ευτυχώς προστοπαρόν είναι καλύτερα τα πράγματα:)..θα δούμε!!!

Φτιάξαμε ομάδα στο φβ;;;για πείτε...αν και θα το δω το βράδυ γιατί τώρα δεν μπορώ να μπω:-(

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...