Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Αλλό και τρισαλό!

Και σήμερα κοντά σας από το σπιτάκι, ναι μεν σαφώς καλύτερα αλλά επειδή είχα και 2 επαναλληπτικές είπα να μην κυκλοφορίσω.... είχα και λίγο δεκατάκι

τέλος πάντων ελπίζω να μου περάσει να μην είμαι όλο το σκ μπουντρουμιασμένη!

Ελλη μπορεις να πινεις χωρις τσιγαρο? Εγω με τιποτα.[/color][/size][/font]

κανονικότατα! το τσιγάρο το έκοψα αλλά την κανατουλα μου με τον καφέ την τιμάω καθημερινά! :)

2009-02-16-coffee2.jpg

ναι ταρα μου δοξα το θεο, ειναι καλα τα νεα για τον μικρουλη μας...εχει την πιο ευκολη μορφη λευχαιμιας και με λιγη προσοχη και υπομονη ολα θα πανε καλα...ανακουφιση δεν λες τιποτα...

μπράβο του μικρού! εύχομαι όλα να πάνε κατ' ευχήν!!!!!!!

καλημερα κοριτσια!!!

ευχαριστω παρα πολυ ελιζακι και ταρα!!!και ναι εχω γενεθλια σημερα!!!κλεινω τα 30!!!!!

Χρόνια σου πολλά!!!! Γλεντάκι θα μας κάνεις;;;;;; :lol:

9d1b0ede7e58dd43d771fa6f4287d896_image_355x363.jpg

και εγω λιγο χαζο παιδι χαρα γεματο ειμαι σημερα αν και γουρουνιασα στις 6:30 το πρωι δεν σας λεω με τι να μη με βρεισετε :rolleyes:

βρε ελιζάκι βρε ελιζάκι, με έχεις αφήσει μόνη μου :twisted:

με έχεις εγκαταλείψει εντελώς πια! θα με πάρει το παράπονο!

ετσι και ο δικος μου αλλα ευτηχος ολα πηγαν καλα σημερα βγενει αποτ ο νοσοκομειο !! και πεταω απο την χαρα μου !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

σκόρδα!!!!!!! περαστικά στον πατερούλη!!!!!

Κορίτσια το βραστό (μοσχαράκι, καρότα, λίγη πατάτα, μπρόκολο), σούπα δηλαδή καλό δεν είναι για μεσημέρι; Δεν πιστεύω να 'ναι βαρύ γιατί ξαναματαπροσπαθώ να γίνω Κιουρία!

Είναι τέλειο! εμένα μου το βάζει κανονικά, χωρίς πολλά λάδια όμως

μπορείς να το φας και μεσημέρι βράδυ! (από 1 πατάτα μέτρια ανά γεύμα)

Εμένα μου αρέσει και με σέλινο :)

Ελιζάκι ελπίζω να μην γίνει κάτι κακό με τη δουλειά του άντρα σου! ότι είναι δύσκολα είναι και έρχονται ακόμα πιο δύσκολες μέρες το έχουμε καταλάβει όλοι πλέον... ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Είναι τέλειο! εμένα μου το βάζει κανονικά, χωρίς πολλά λάδια όμως

μπορείς να το φας και μεσημέρι βράδυ! (από 1 πατάτα μέτρια ανά γεύμα)

Εμένα μου αρέσει και με σέλινο :)

Απαπα, δεν μ' αρέσει το σέλινο!

Ευτυχώς που μίκρυνες το σχεδιάκι, γιατί στραβώθηκα! :mrgreen:

Περαστικά σου κοριτσάρα μουυυυυυυυυυυυυυ! Ίωση θα 'ναι μάλλον!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

βρωμαει τρελα το σελινο!δεν μου αρεσει καθολου, το αντικαθιστω παντα με διαφορα αλλα μυρωδικα

Σέλινο, μαϊντανός και τέτοια δεν έμαθα ακόμα να τα χρησιμοποιώ στα φαγητά, άσε που δεν μ' ενθουσιάζουν κιόλας. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

εγώ τρελαίνομαι για σέλινο στις σούπες ! είναι απίστευτα υγειηνό και ότι πρέπει ειδικά για κρύωμα!

και ωμό το τρωω ντινάκι μου αλλά προτιμώ να το συνοδεύω με ένα bloody mary ;)

ginger-and-bloody-mary-ann.jpg

εγώ τρελαίνομαι για σέλινο στις σούπες ! είναι απίστευτα υγειηνό και ότι πρέπει ειδικά για κρύωμα!

ναι τρελαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Α, είσαι και γερό ποτήρι εσύ κοπελιά! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ωραιο το bloody!

kai geνικα το τοματοτζους μου αρεσει ιδιαιτερως

σιγα τρην τεχνη ρε μαεστρια να χρησιμοποιεις μαιντανο και σελινο στο φαγητο! τι εννοεις?

κυριως βαζω δυοσμο, δαφνη και βασιλικο ξερο, αυτα τα προτιμω, ε και καμια φορα μαιντανο και ανηθο

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

εγω απο μυροδικα βαζω τα παντα γενικα και εκεινο που του δινω μεγαλη αξια ειναι η κανελα τρελενομαι σε κοκκινηστα να την βαζω αλλα γενικα μου αρεσουν πολυ πολυ ολα αυτα !! οχι ομως για να σου πεφτουν βαρια στο στομαχι μας !!!:mrgreen:

ωραιο το bloody!

kai geνικα το τοματοτζους μου αρεσει ιδιαιτερως

σιγα τρην τεχνη ρε μαεστρια να χρησιμοποιεις μαιντανο και σελινο στο φαγητο! τι εννοεις?

κυριως βαζω δυοσμο, δαφνη και βασιλικο ξερο, αυτα τα προτιμω, ε και καμια φορα μαιντανο και ανηθο

Τι να εννοώ μαρή; Ότι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ποια ταιριάζουν που! Τς, τς, μια ζωή δεν με καταλαβαίνεις! :tongue:

Εγώ βάζω διάφορα μπαχαρικά στα φαγητά, μ' αρέσει να τ' αναμειγνύω.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ελιζα ευχομαι να την γλιτωση ο αντυρας σου πραγματικα. Περασαμε κ εμεις περσυ απο τετοιο σταδιο απολυσεων στην εταιρεια κ πραγματικα ειναι δραμα πολυ ψυχοφθορο ακομα κ να την γλιτωσεις εισαι στην τσιτα συνεχως.Ακομα κ να ισχυει παντος οτι θα γινουν απολυσεις αυτο που ακουστηκε νομικα δεν στεκει. Απο τον νομο καθε εταιρεια μπορει να διωχνε το μηνα νομιζω το 2%. Δεν μπορει να διωχνει περισσοτερα ατομα.Αρα αναλογικα να το παρεις δεν ειναι δυνατον να διωχνει 20 ατομα την βδομαδα 100 τον μηνα. Εκτος κ αν ο αντρας σου δουλευει σε εταιρεια με χιλιαδες ατομα. Εμας παντος περσυ καμια 20αρια-30 διωχνανε το μηνα που σαν εταιρεια εχει παρα πολλα ατομα .....Οπως κ να εχει παντος μην πανικοβαλεστε ..

Κ στην δουλεια του αντρα μου που ειναι πρωτη στον κλαδο της τα πραγματα πανε χαλια.Εχουν ξεκινησει απολυσεις , μειωση της υπερωριας ( οχι μειωση των υπερωριων αλλα του ποσου που πληρωνοταν κατα 30 % κ βαλε ) κ θα ακολουθησουν λεγεται πολλες απολυσεις .... Μακαρι να την βγαλουμε καθαρη κ εμεις.

Εμας περσυ μας εκτος απο απολυσεις μας κοψανε κ κατι χρηματα που μας δινανε καθε μηνα για σουπερ μαρκετ κ δεν εγιναν καθολου αυξησεις το ιδιο φυσικα κ για το 2011 αυξησεις μηδεν..

Μαεστρο αυτη την σουπα την λατρευω μου τρεχουν τα σαλια μονο που το διαβαζω.Μια χαρα διαιτης ειναι παντος προσεξε μονο την πατατα μην βαλεις πολυ. Επεισης παει κ το κολοκυθι..

Παω να φαω κοτοπουλακι με μανιταρια κ ρυζακι

:DΓεια σας!!!!!!!!!!!!:P

Μπήκα να ελέγξω φβ και η Τάρα έκανε το θαύμα της; καλά κατάλαβα;

καλορίζικη η σελίδα! :P

Αυτα από εμένα αύριο δεν θα μπορέσω να μπώ για να σας χαιρετήσω οπότε να περάσετε ένα όμορφο και ξεκούραστω π-σ-κ.

θα σας φιλώ από τις όμορφεςΣπέτσες.

Καληνυχτούδια

ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ! ζηλεύω!

Εργαζεστε κανονικα σημερα? Ουτε αδεια για ψηφο ουτε τιποτα? Μονο οι δασκαλοι και οι καθηγητες ειναι παλι οι τυχεροι ε?

Εργαζόμαστε κανονικά και σήμερα και αύριο και τη Δευτέρα...:cool:....αν είχε και δουλειά θα ήταν σοβαρό το εργαζόμαστε :mrgreen::roll:......

Ελλη μπορεις να πινεις χωρις τσιγαρο? Εγω με τιποτα.

Φιλενάδααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι μου είπες τώρα;;;;;;;;;;

Αυτό ήταν το κυριότερο πρόβλημά μου για να κόψω το τσιγάρο. Πώς δηλαδή θα είμαι με την παρέα μου, θα πίνουμε τα ξύδια μας, θ΄ακούμε τη μουσικούλα μας και ΔΕ θα καπνίζω.....Για μένα συνεχίζει να είναι η δυσκολότερη σκόπελος.

Τη δεύτερη μέρα που ήμουν άκαπνη, πήγα στον αδερφό μου (καπνιστής από πιτσιρικάκι κι αυτός, πρώην καπνιστής εδώ και 2-3 χρόνια).

"Να βάλω ένα σκοτσάκι;"

Του είπα όχι, του εξήγησα πώς έχει η κατάσταση.

Μου είπε ότι όταν μου περάσει η πρεμούρα, μια χαρά θα πίνω το ποτάκι μου και μάλιστα θα κάνω καλύτερο κεφάλι :mrgreen:.

Η Μαεστρία μου΄χει πει να μην ακουμπήσω ποτό για κανα χρόνο, μην τυχόν και πέσουν οι άμυνές μου και παρεκτραπώ. Και το αισθάνομαι ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ.

Την προηγούμενη Κυριακή ήπια με το μεσημεριανό κάτι κρασάκια, ελέγχθηκε σχετικά εύκολα.

Όταν όμως ακούω μουσική που μου αρέσει (είμαι μόνη μου συνήθως) αισθάνομαι ότι τα νεύρα μου νερουλιάζουν. Με καταλαβαίνεις; Θέλω τόσο πολύ ένα ποτό κι ένα πακέτο..........

Τις περισσότερες φορές δεν κάνω τίποτα και ξενερώνω μόνη μου με τον ίδιο μου τον εαυτό :twisted::twisted::twisted:.....

.....δυο φορές έχω βάλει σκέτο ποτό και ο αδερφός μου έχει δίκιο ότι η γεύση του είναι ακόμη καλύτερη, η Μαεστρία έχει δίκιο δε βρωμοκοπάω, η Μαριλίνα δεν έχω να υποστώ αυτή τη γεύση........

Αααααααααααααχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!!! τα΄πα και ξέσπασα! Να΄σαι καλά Τάρα μου!!!!!!!!:D:p:D

ΧΑΧΑΧΑ!! εγω με ανεση μπορω να τον πινω τον καφε χωρις τσιγαρο δεν καπνισα ποτε χαχαχα!! μακια

Βρε, ας τον καφεδάκο! αυτό ήταν ευκολάκι! με το αλκοόλ σε θέλω μάστορα......

ναι ταρα μου δοξα το θεο, ειναι καλα τα νεα για τον μικρουλη μας...εχει την πιο ευκολη μορφη λευχαιμιας και με λιγη προσοχη και υπομονη ολα θα πανε καλα...ανακουφιση δεν λες τιποτα...

Μπράβο Ελιζάκι! :P:D Πολύ καλά νέα!

ανακούφιση; εδώ αισθανόμαστε ανακούφιση εμείς που είμαστε απ΄έξω και μαθαίνουμε, πόσο μάλλον εσείς!!!!

Άντε ένα κακό όνειρο θα είναι.......

καλημερα κοριτσια!!!

ευχαριστω παρα πολυ ελιζακι και ταρα!!!και ναι εχω γενεθλια σημερα!!!κλεινω τα 30!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΤΙΤΣΙΑ!!!!!!!!! ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ!!!!!!!!!

images?q=tbn:ANd9GcQuIUcFMYHV3sXyhrvFSRlNusW8L5ZDDI6tFhwOnNnypJyLwag&t=1&usg=__GQjy2Usf0x1TP-Sdcsp9joKSrAI=

Μπορείς να τη φας κιόλα!:P

καλημερα και σε σενα κοριτσακι μου...

ειμαστε σχετικα κοντα ... λοιπον ραντεβου για καφε οπωσδηποτε τοτε...και η ελλη πηγαινοερχεται καθημερινα στην καλλιθεα λογω μαγαζιου...

Κάτι μου λέει ότι και η Μαριλίνα κάπου κοντά μας είναι! πού κοντά είναι η Εφέσσου;

Καλή ήταν η βόλτα κι ο καφές με τις αδελφούλες χθες, σήμερα σαν να είμαι λίγο καλύτερα ψυχολογικά. Ελπίζω να μην εκνευριστώ εδώ στο γραφείο.

Επίσης ... ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ καλέ!!! Που το πάτε αυτό;;; :mrgreen:

Άντε μπράβο Μαεστράκο μου! :D

Ζηλεύω βόλτα καφέ....ωραίο καιρό....

Φιλιά στο αστέρι σου!:P

μια στα γρηγορα γιατι πηζωωωωωωωωωωωωωω

κουακερ

Κουάκερ ωμό (100γρμ.) 380 (θερμίδες)

Κουάκερ κρέμα (1 μπωλ) 200 (θερμίδες)

τραχανας

Τραχανάς (1 πιάτο) 237 (θερμίδες)

ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ :P:p:p και για κουάκερ και για τραχανά......:P:p

ετσι και ο δικος μου αλλα ευτηχος ολα πηγαν καλα σημερα βγενει αποτ ο νοσοκομειο !! και πεταω απο την χαρα μου !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Περαστικά στο μπαμπάκο σου!:P

ελλι μου γεια μωρο μου ... τι κανεις ; ... εγω ποτε καπνιστης ετσι θα σου πω οτι τα ποτα μου τα πινω ανετα και πολλα γερο ποτιρι χιχιχιχι.... τοσο που σε καποια φαση ο κουνιαδος μου οταν με ειχε πρωτο γνωρησει ειχε πει στον αντρα μου οτι καλητερα να την ταιζεις παρα να την ποτιζεις χαχαχαα!! καλο εεε!! μετα θα αλλαξε γνωμη ο ανθρωπος χαχαχαχαχα!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΝΗΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΖΩΗ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...