Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ντινάκι σιδερένιος εύχομαι ο μπαμπάς!

Κι ο δικός μου ανέβαζε πίεση τελευταία, αλλά έφτιαξε ο καιρός, μαζεψε λίγες παραγωγές (που κοντεύανε να σαπίσουνε στα χωράφια φέτος με τόση βροχή) και του 'πεσε τώρα! ;)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αν ειναι οκ να τα τρωμε κιεμεις απο θερμιδικης αποψης

μια στα γρηγορα γιατι πηζωωωωωωωωωωωωωω

κουακερ

Κουάκερ ωμό (100γρμ.) 380 (θερμίδες)

Κουάκερ κρέμα (1 μπωλ) 200 (θερμίδες)

τραχανας

Τραχανάς (1 πιάτο) 237 (θερμίδες)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Ντινάκι σιδερένιος εύχομαι ο μπαμπάς!

Κι ο δικός μου ανέβαζε πίεση τελευταία, αλλά έφτιαξε ο καιρός, μαζεψε λίγες παραγωγές (που κοντεύανε να σαπίσουνε στα χωράφια φέτος με τόση βροχή) και του 'πεσε τώρα! ;)

ετσι και ο δικος μου αλλα ευτηχος ολα πηγαν καλα σημερα βγενει αποτ ο νοσοκομειο !! και πεταω απο την χαρα μου !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ετσι και ο δικος μου αλλα ευτηχος ολα πηγαν καλα σημερα βγενει αποτ ο νοσοκομειο !! και πεταω απο την χαρα μου !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ωχ μωρέ ήταν και νοσοκομείο;! Ο καημένος, θα ταλαιπωρήθηκε! Άντε, περαστικά του, καλή ανάρρωση και σιδερένιος από 'δω κι εμπρός!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Ωχ μωρέ ήταν και νοσοκομείο;! Ο καημένος, θα ταλαιπωρήθηκε! Άντε, περαστικά του, καλή ανάρρωση και σιδερένιος από 'δω κι εμπρός!

ευχαρηστω μαεστρο .. ηταν μεσα αλλα του χριαζοτανε να πω την αληθεια γιατι νομιζει οτι ειναι 30 χρονων και θελει να κανει τα παντα .....

Διαφημίσεις

ευχαρηστω μαεστρο .. ηταν μεσα αλλα του χριαζοτανε να πω την αληθεια γιατι νομιζει οτι ειναι 30 χρονων και θελει να κανει τα παντα .....

Αχ, έτσι είναι σ' αυτή την ηλικία, δεν έχουν καμία αίσθηση της πραγματικότητας και ξεμωραίνονται τελείως!

Να προσέχει πες του από 'δω και πέρα, τα εγγόνια θέλουν παππού να παίζουν! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Αχ, έτσι είναι σ' αυτή την ηλικία, δεν έχουν καμία αίσθηση της πραγματικότητας και ξεμωραίνονται τελείως!

Να προσέχει πες του από 'δω και πέρα, τα εγγόνια θέλουν παππού να παίζουν! :mrgreen:

οπως το ειπες σωστα τα λες!!!!

βρε μπαπαπκι δεν καταλαβα γιατι το ωμο κουακερ εχει πιο πολλες θερμιδες? μηπως ειναι οπως τα δημητριακα που λεει 100 γρ τοσο αλλα η μεριδα ειναι λιγοτερες θερμιδες επειδη ειναι 20 γρ πχ?σιγα μην καταλαβατε τι εννοω....

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

βρε μπαπαπκι δεν καταλαβα γιατι το ωμο κουακερ εχει πιο πολλες θερμιδες? μηπως ειναι οπως τα δημητριακα που λεει 100 γρ τοσο αλλα η μεριδα ειναι λιγοτερες θερμιδες επειδη ειναι 20 γρ πχ?σιγα μην καταλαβατε τι εννοω....

μια χαρα καταλαβα...ακριβως ετσι οπως το λες ;)

σορρυ βρε κοριτσια οπυ γραφω ετσι επιγραμματικα.... απλα πηζωωωωω :mad:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

σορρυ βρε κοριτσια οπυ γραφω ετσι επιγραμματικα.... απλα πηζωωωωω :mad:

Δεν είσαι η μόνη μάλλον, γιατί εξαφανίστηκαν όλες σήμερα!

Εγώ, για μι' ακόμα μέρα θα πάρω χαιρετίσματα, γιατί για λεφτά ΔΕΝ το βλέπω. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Οπότε, αν δεν το καταλάβατε, απεργώ ΠΑΛΙ!!! :mrgreen:

Κορίτσια το βραστό (μοσχαράκι, καρότα, λίγη πατάτα, μπρόκολο), σούπα δηλαδή καλό δεν είναι για μεσημέρι; Δεν πιστεύω να 'ναι βαρύ γιατί ξαναματαπροσπαθώ να γίνω Κιουρία!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσια εχω παθει σοκ και νεα αγωνια ξημερωνει χριστε μου...

στην εταιρεια που δουλευει ο αντρας μου βγηκε βρωμα απο τα γραφεια των διευθυντων οτι τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα...καθε μερα λεει θα διωχνουν και τρεια ατομα...και η αρχη εγινε ηδη...

τη βαψαμε αν διωξουν τον παναγιωτη καθως ειναι ο μονος μισθος που μπαινει στο σπιτι...ααααααααααααααα...

επισης ακουγετε εντονα οτι θα γινουν βουλευτικες εκλογες αρχες δεκεμβρη και η χωρα θα δηλωσει πτωχευση και θα γυρισουμε στην δραχμη...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

κοριτσια εχω παθει σοκ και νεα αγωνια ξημερωνει χριστε μου...

στην εταιρεια που δουλευει ο αντρας μου βγηκε βρωμα απο τα γραφεια των διευθυντων οτι τα πραγματα δεν ειναι καθολου καλα...καθε μερα λεει θα διωχνουν και τρεια ατομα...και η αρχη εγινε ηδη...

τη βαψαμε αν διωξουν τον παναγιωτη καθως ειναι ο μονος μισθος που μπαινει στο σπιτι...ααααααααααααααα...

επισης ακουγετε εντονα οτι θα γινουν βουλευτικες εκλογες αρχες δεκεμβρη και η χωρα θα δηλωσει πτωχευση και θα γυρισουμε στην δραχμη...

Καλά κορίτσι μου, μην πανικοβάλλεσαι! Κι αν κηρύξουν πτώχευση τι έγινε; Θα μπλοκάρουν τις ατελείωτες καταθέσεις που 'χεις στην τράπεζα;;; :mrgreen:

Για τον άντρα σου, που είναι όντως πρόβλημα, εύχομαι να τον κρατήσουν και να 'χει δουλειά!

Είναι δύσκολα παντού.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...