Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αμάν καλέ, ξημερώματα κι εσύ;!!! Εγώ εκείνη την ώρα απ' τη νύστα αποκλείεται να φάω!

Τι έγινε με το μωρό;;!!!

τα νεα του μικρου ειναι καλα...βγηκαν χτες τα αποτελεσματα της παρακεντησης που λενε οτι ο μικρος εχει την πιο ευκολη ας το πω μορφη λευχαιμιας...

θελει μονο μεγαλη προσοχη σε οτι αφορα τα μικροβια να μην αρπαξει κανενα γιατι μπορει η θεραπεια του να παει πισω και δεν ξερουμε εκει πως θα αντιδρασει ο οργανισμος...

αν γλυτωσουμε τα μικροβια οοοοοολα καλα...

με πολυ υπομονη γιατι σιγουρα εχει γολγοθα μπροστα του ... θα πανε ομως ολα καλα στο τελος...

αυτα...

λοιπον το γουρουνιασμα το πρωινο ηταν απο νευρα...εγω ποτε δεν εχω σηκωθει μεσα στη νυχτα η απο τα αγρια χαραματα να φαω...ξυπνησαν τα σκατοπαιδα μου απο τις 6:00 και το κανουν τωρα 5 μερες αυτο....νευρααααααααααααααα

καλημερα λετα

καλημερα τζενη

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

λοιπον το γουρουνιασμα το πρωινο ηταν απο νευρα...εγω ποτε δεν εχω σηκωθει μεσα στη νυχτα η απο τα αγρια χαραματα να φαω...ξυπνησαν τα σκατοπαιδα μου απο τις 6:00 και το κανουν τωρα 5 μερες αυτο....νευρααααααααααααααα

Αααααααααααα, να τα προσέχεις τα νεύρα σου κοπελιά! (άσε κι εγώ χθες το 'κανα το γουρούνιασμα απο νεύρα, αλλά δεν είμαι πρωινός τύπος, οπότε πρωί θα το γλύτωνα :mrgreen:)

Βγες καμιά βολτούλα να πάρεις λίγο αέρα να ηρεμήσεις.

Γιατί βρυκολακιάζουν καλέ; Δεν κουράζονται όλη μέρα να κοιμηθούν; Η μεγάλη τι λέει; Πάει "κολείο";

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καληεμρα!

κιεμας μας εχει ζαλισει ο μιρκος τελευταια, κατι που ηταν αρρωστος κατι που εκανε εμβολια, ξερω κιεγω, ξυπναει και αρχιζει τα μαμμα μαμα και θελει να κοιμομαστε στο δωματιο του, σημερα αρχισε απο πολυ νωρις το πανηγυρι, βραστα

bgx2ye5lc.png

Διαφημίσεις

ΧΑΧΑΧΑ!! βρε τι εγινε ολα γοργοναπαιδακια μας εχουν γινει πρωινα και ξυπνανε μια απο τα ιδια χιχιχι!! πρωι πρωι 6,15 με την αυγουλα χαχα!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Μπα, μπα, σαν τα χιόνιαααααααα!

Πολλές απουσίες σήμερα, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ελιζακι τι ωραια νεα!!!!μεσα στην ατυχια του ερχονται και τα καλα νεα!!!

να σαι καλα λετακι ... οντως ειναι οτι πιο αιδιοδοξο εχουμε ακουσει μεχρι τωρα...

ασε και εμενα ο μικρος απο τοτε που αλλαξε η ωρα ξυπναει στις 6.30

τωρα που το λες λετα και εμενα απο την αλλαγη της ωρας ξυπνανε τοσο νωρις...

Αααααααααααα, να τα προσέχεις τα νεύρα σου κοπελιά! (άσε κι εγώ χθες το 'κανα το γουρούνιασμα απο νεύρα, αλλά δεν είμαι πρωινός τύπος, οπότε πρωί θα το γλύτωνα :mrgreen:)

Βγες καμιά βολτούλα να πάρεις λίγο αέρα να ηρεμήσεις.

Γιατί βρυκολακιάζουν καλέ; Δεν κουράζονται όλη μέρα να κοιμηθούν; Η μεγάλη τι λέει; Πάει "κολείο";

ελα ντε γιατι βρυκολακιαζουν τα σκασμενα...βασικα ο μικρος φταιει εκεινος ξυπναει και μετα ξυπναει και η μαρια απο τη φασαρια...

το μαρακι ολα καλα στο σχολειο...ειχε προβλημα με τη μια απο τις δυο δασκαλες του ολοημερου...οποτε ηταν εκεινη πρωι εκλαιγε και δεν ηθελε με τιποτα να μπει στην ταξη αλλα τωρα ειμαστε σε καλο δρομο...χτες ηταν η πρωτη μερα που δεν μιλησε καθολου και μπηκε μια χαρα στην ταξη...την αγριοκοιταξε λιγο βεβαια αλλα μπηκε...

καληεμρα!

κιεμας μας εχει ζαλισει ο μιρκος τελευταια, κατι που ηταν αρρωστος κατι που εκανε εμβολια, ξερω κιεγω, ξυπναει και αρχιζει τα μαμμα μαμα και θελει να κοιμομαστε στο δωματιο του, σημερα αρχισε απο πολυ νωρις το πανηγυρι, βραστα

καλημερα αλεξακι...

ωραια μας βρισκω ολες σημερα ... πουρνο πουρνο και εχω και τη μπαρμπαριγου να λεει για σοκολατοπιτες...γκρρρρ

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

το μαρακι ολα καλα στο σχολειο...ειχε προβλημα με τη μια απο τις δυο δασκαλες του ολοημερου...οποτε ηταν εκεινη πρωι εκλαιγε και δεν ηθελε με τιποτα να μπει στην ταξη αλλα τωρα ειμαστε σε καλο δρομο...χτες ηταν η πρωτη μερα που δεν μιλησε καθολου και μπηκε μια χαρα στην ταξη...την αγριοκοιταξε λιγο βεβαια αλλα μπηκε...

Μπορεί να την είχε μαλώσει η δασκάλα και να της το κρατούσε η μικρή σου!

Να τον βγάζεις πολλές βόλτες και να τον αμολάς στο πάρκο ή στο άλσος τον μικρό!

Αν κουράζεται, θα δεις μετά!

Ο δικός μου χθες και σήμερα, κουράστηκε τόσες μέρες στον παιδικό, με το ζόρι ξυπνούσες στις 7,30-8! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ωραια μας βρισκω ολες σημερα ... πουρνο πουρνο και εχω και τη μπαρμπαριγου να λεει για σοκολατοπιτες...γκρρρρ

μπονζουρρρρρρρρρρρρ γοργονακια

πηζωωωωωωωωωωωωωωωωωω....επανερχομαι

Ελιζαααααααα αλλαξε καναλιιιιιιιιιιιιιι :tongue::tongue::tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Μπα, μπα, σαν τα χιόνιαααααααα!

Πολλές απουσίες σήμερα, ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ! :twisted:

χαχαχαχαχα!! ηρθα καλε η απουσια μου ηταν λογο νταντι μου ο καλος μου ειναι λιγο ξεροκεφαλος σε ποιο να μειασα αραγε :roll::roll: ... και ειχαμε ενα μικρο θεμα με αριθμιες αλλα τωρα ολα οκ δεν υπαρχει κανενα προβλημα απλα ξεκουραση γιατι ειναι και πιπινι ο καλος μου 71 χρονων :mrgreen::mrgreen: .

χαχαχα!! τωρα να πω για τις απουσιες σας εεεεεεεεεεεεεεεε!!! τσιπουρα μου τι εγινε βρε εφαγες εκεινο το παγωτο που ελεγες στην ξενια και σε πειραξε στην κοιλτσα σου χαχαχαχα!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: περαστηκα καλο μου

αρχηγε πολυ πιξημο βρε τι θα μηνεις αν και ειδα ενα μικρο σχολιο οτι μηλαμε πολυ δεν πιστευω αυτο να ηταν για μενα εεεεεεε!! :twisted::twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

γιωργια τα κινητα μου τα επαιξαν χαχαχαχα!!

μπαπακι μου απαντησες για τον τραχανα?για το κουακερ?

:roll::roll::roll: ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΠΤ ακομα...για πες να μην ψαχνομαι στις σελιδες ;)

χαχαχαχαχα!! ηρθα καλε η απουσια μου ηταν λογο νταντι μου ο καλος μου ειναι λιγο ξεροκεφαλος σε ποιο να μειασα αραγε :roll::roll: ... και ειχαμε ενα μικρο θεμα με αριθμιες αλλα τωρα ολα οκ δεν υπαρχει κανενα προβλημα απλα ξεκουραση γιατι ειναι και πιπινι ο καλος μου 71 χρονων :mrgreen::mrgreen: .

χαχαχα!! τωρα να πω για τις απουσιες σας εεεεεεεεεεεεεεεε!!! τσιπουρα μου τι εγινε βρε εφαγες εκεινο το παγωτο που ελεγες στην ξενια και σε πειραξε στην κοιλτσα σου χαχαχαχα!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen: περαστηκα καλο μου

αρχηγε πολυ πιξημο βρε τι θα μηνεις αν και ειδα ενα μικρο σχολιο οτι μηλαμε πολυ δεν πιστευω αυτο να ηταν για μενα εεεεεεε!! :twisted::twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::tongue::tongue:

γιωργια τα κινητα μου τα επαιξαν χαχαχαχα!!

περαστικαααααααααααααα του :D

ποιο σχολιο?????????????...μαλλον μπερδευτηκες δεν ηταν απο μενα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...