Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

good_morning_coffee_sun.gif

Εργαζεστε κανονικα σημερα? Ουτε αδεια για ψηφο ουτε τιποτα? Μονο οι δασκαλοι και οι καθηγητες ειναι παλι οι τυχεροι ε?

Ελλη μπορεις να πινεις χωρις τσιγαρο? Εγω με τιποτα.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

good_morning_coffee_sun.gif

Εργαζεστε κανονικα σημερα? Ουτε αδεια για ψηφο ουτε τιποτα? Μονο οι δασκαλοι και οι καθηγητες ειναι παλι οι τυχεροι ε?

Ελλη μπορεις να πινεις χωρις τσιγαρο? Εγω με τιποτα.

ΧΑΧΑΧΑ!! εγω με ανεση μπορω να τον πινω τον καφε χωρις τσιγαρο δεν καπνισα ποτε χαχαχα!! μακια

καλημερα girls...ντινακι, ταρα καλημερα σας...

να ζησεις Λετα και χρονια πολλα

μεγαλη να γινεις με ασπρα μαλλια...

να τα εκατοστησεις κουκλα μου , οτι καλυτερο ευχομαι στη ζωη σου...

257724qzzhy39no4.gif

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ΧΑΧΑΧΑ!! εγω με ανεση μπορω να τον πινω τον καφε χωρις τσιγαρο δεν καπνισα ποτε χαχαχα!! μακια

Κι εγω τον καφε τον πινω χωρις τσιγαρο. Για αλκοολ μιλαω.;)

Ελιζα πολυ ευχαριστα τα νεα του Κωνσταντινου! Φανταζομαι ανακουφιση οι γονεις! Ολα θα πανε καλα!

Εχουμε γενεθλια? Η Λετα? Πολυχρονη και καλοχρονη!:D

age.png age.png

Ελιζα πολυ ευχαριστα τα νεα του Κωνσταντινου! Φανταζομαι ανακουφιση οι γονεις! Ολα θα πανε καλα!

ναι ταρα μου δοξα το θεο, ειναι καλα τα νεα για τον μικρουλη μας...εχει την πιο ευκολη μορφη λευχαιμιας και με λιγη προσοχη και υπομονη ολα θα πανε καλα...ανακουφιση δεν λες τιποτα...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Λέτα μου,

σου εύχομαι χρόνια πολλά και σε αυτό το τόπικ!!! Αρχικά σου ευχήθηκα και στις Μανούλες Ιουλίου ;););)

elizaa,

τα νέα είναι υπέροχα για τον μικρό Κωνσταντίνο!!!! :P:p:p:p:p:p

Όσο για τη Συγγρού που μας χωρίζει... εγώ μένω και πολύ κοντά της, δυο στενά μέσα, στο ύψος της Εφέσσου. στο φβ ναι, είμαστε φίλες. Κανονικό όνομα: Μαρίνα.

Καφές χωρίς τσιγάρο δεν είχα ποτέ πρόβλημα... χωρίς καφέ είχα, έχω και θα έχω πρόβλημα :mrgreen::mrgreen: Χειρότερη εξάρτηση!!! Αλλά από αυτήν δεν έχω διάθεση να απεξαρτηθώ!!!

maestria,

:twisted::twisted::twisted::twisted: Τα αφεντικά σου είναι πολύ μ&^*κες, για να μην πω και χειρότερα. Το να χρωστάς και εσύ να απολαμβάνεις, είναι δείγμα τελείως αναισθησίας :twisted::twisted::twisted: Τα πήρα...

Όσο για την ζυγαριά... αποφάσισα να την αγνοήσω επιδεικτικά όπως με αγνοεί κι αυτή, για να μην έχουμε δράματα. Θα συνεχίσω τη διατροφούλα μου, την επόμενη εβδομάδα θα έρθει και η διαιτολόγος και βλέπουμε... Δεν μπορώ να κάνω και τίποτα άλλο, εκτός από το να παραδοθώ, κι αυτό δεν πρόκειται να γίνει... Για μία υπόληψη ζούμε... και για εκείνη τη μίνι φούστα που θέλω τόσο πολύ να ξαναφορέσω :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Φιλάκια γοργονίτσες μου!!!

NDPXp3.png eJ01p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

elizaa,

τα νέα είναι υπέροχα για τον μικρό Κωνσταντίνο!!!! :P:p:p:p:p:p

Όσο για τη Συγγρού που μας χωρίζει... εγώ μένω και πολύ κοντά της, δυο στενά μέσα, στο ύψος της Εφέσσου. στο φβ ναι, είμαστε φίλες. Κανονικό όνομα: Μαρίνα.

Φιλάκια γοργονίτσες μου!!!

καλημερα και σε σενα κοριτσακι μου...

ειμαστε σχετικα κοντα ... λοιπον ραντεβου για καφε οπωσδηποτε τοτε...και η ελλη πηγαινοερχεται καθημερινα στην καλλιθεα λογω μαγαζιου...

Διαφημίσεις

Καλημερα.Κυρια, κυρια....... εεεε, συγνωμη που αργησα..... με πλακωσε το παπλωμα......εεεεεε.......... δε φταιω εγω κυρια....... ο συζυγος ...... η φιλεναδα...... εεεεεεεεεεεεεεε................ το ραδιο.......... τελος παντων να'μαι ........ ηρθα και ειμαι ολη αυτια για το σημερινο μαθημα. Αλλα εμεις του ιδιωτικου τομεα εργασιας, γιατι καλε να δουλευουμε και σημερα και τη Δευτερα????? Εμεις δηλαδης δεν ψ(Ο)φηζουμε??????? Τι διακριση ειναι τουτη????? Αντε απο εδω. Μην κανω αποχη του εκλογικου δικαιwματος μου.

Αντε και η σελιδα στο FB. ΓΟΡΓΟΝΕΣ .Τελειο.

Καλα ... δεν παιζομαστε.

Μπραβο !!!!!!

Τωρα η λογοδιαροια θα παει συννεφο.

Μπλα μπλα ...... ορεξη και χρονο να χουμε να τα λεμε!!!!!

Λετακι, πολυχρονη και απο εδω.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

b.gifu.gife.gifn.gifo.gifs.gifempty.gifd.gifi.gifa.gifs.gif

Κανονικότατα! Κοίτα και δημόσιος υπάλληλος να 'μουνα, ψηφίζω 45 χλμ. από 'δω, οπότε δε δικαιούμαι τπτ. :mrgreen:

maestria,

:twisted::twisted::twisted::twisted: Τα αφεντικά σου είναι πολύ μ&^*κες, για να μην πω και χειρότερα. Το να χρωστάς και εσύ να απολαμβάνεις, είναι δείγμα τελείως αναισθησίας :twisted::twisted::twisted: Τα πήρα...

Αχ, κορίτσι, εγώ να δεις πως τα 'χω πάρει, αλλά τι να κάνω;

Κοριτσάκια ποια είναι τα νέα για το μωρό; Που ήταν και δεν τα είδα;;;

Εεεεεε, μη μιλάτε συνέχεια στο φβ τώρα και φύγετε από 'δω! Εγώ το πρωί ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ φβ!!!

Καλή ήταν η βόλτα κι ο καφές με τις αδελφούλες χθες, σήμερα σαν να είμαι λίγο καλύτερα ψυχολογικά. Ελπίζω να μην εκνευριστώ εδώ στο γραφείο.

Επίσης ... ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ καλέ!!! Που το πάτε αυτό;;; :mrgreen:

Λετάκι κι από 'δω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! (κάτσε να σου βάλω άλλη καρτούλα)

happy-birthday-with-balloons.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καλημερα μαεστρια...χαιρομαι που σε βλεπω καλυτερα σημερα και πιο ευδιαθετη...

και εγω λιγο χαζο παιδι χαρα γεματο ειμαι σημερα αν και γουρουνιασα στις 6:30 το πρωι δεν σας λεω με τι να μη με βρεισετε :rolleyes:

καλημερα μαεστρια...χαιρομαι που σε βλεπω καλυτερα σημερα και πιο ευδιαθετη...

και εγω λιγο χαζο παιδι χαρα γεματο ειμαι σημερα αν και γουρουνιασα στις 6:30 το πρωι δεν σας λεω με τι να μη με βρεισετε :rolleyes:

Αμάν καλέ, ξημερώματα κι εσύ;!!! Εγώ εκείνη την ώρα απ' τη νύστα αποκλείεται να φάω!

Τι έγινε με το μωρό;;!!!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημερα κοριτσια τι κάνετε?

Λετα χρονια πολλα να τα εκατοστησεις! Οτι επιθυμειθς σου ευχομαι κ ΥΠΕΡΓΟΡΓΟΝΑ!!

Ελιζακι πολυ χαιρομαι για τον μικρο! Μπραβο οντως πολυ μεγαλη ανακουφιση!

Μαεστρο μην αφησεις τα αφεντικα να σε συγχισουνε! Μπραβο για τον Γιαννακη κ για σενα πυου φτιαχνει η διαθεση επισης.

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!

Παρασκευη ολε ολε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...