Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Ντελάκι και Μπαπ τώρα εσείς τα λέτε σε εκδοτική διάλεκτο, ε; Γι' αυτό δεν καταλαβαίνουμε τπτ;

χα χα χα χα ....ναι ...σορρυ :tongue:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ντελάκι και Μπαπ τώρα εσείς τα λέτε σε εκδοτική διάλεκτο, ε; Γι' αυτό δεν καταλαβαίνουμε τπτ;

ειπα κιεγω...μονο εγω δεν καταλαβαινω?αλλα ειδες, αφησα αλλη να εκτεθει...

bgx2ye5lc.png

χα χα χα χα ....ναι ...σορρυ :tongue:

Όχι καλό μου, δεν ήταν κατηγόρια! Πλάκα είχατε. :mrgreen:

αφου και χριστουγεννα που τα περιμενα πως και πως-εχει γενεθλια και ο μικρος- τωρα ειμαι πολυ επιφυλακτικη λογω τη ςκαταστασης...

Κοριτσάκι μου γλυκό! Εύχομαι να 'ναι όλα περαστικά.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

ειπα κιεγω...μονο εγω δεν καταλαβαινω?αλλα ειδες, αφησα αλλη να εκτεθει...

ειδες πως νιωθουμε μονιμως οι ξανθες???...δεν καταλαβαινουμε τπτ :tongue: χα χα χα

μη σκεφτεσαι τι και πως....οταν ερχεται η ωρα (η καλη ελπιζω) το αντιμετωπιζεις.....και να σου πω τι πιστευω....ασχετα με το ποσο κοντινος ειναι ο ανθρωπος....οταν εχεις παιδακι δεν κανει να του ''στερεις'' αυτες τις χαρές ;)....γνωμη μου! ενα παραδειγμα: ....θυμαμαι τον εαυτο μου μια ζωη τη μανα μου με μαυρα..και αναρωτιωμουν γιατι οι αλλες μαμαδες φορανε χρωματιστα.....:oops:

τι να κανει καλε στη θεσσαλονικη αφου ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ! που να παει?να δει τον "λευκο" τον πυργο?

Eντάξ, είμαι χοντρούλα εγώ, αλλά κάνουμε κι άλλα πράγματα κοριτσάκι στο Σαλόνικα, δεν τρώμε μόνο όλη μέρα. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

τι να κανει καλε στη θεσσαλονικη αφου ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ! που να παει?να δει τον "λευκο" τον πυργο?

νομιζεις χαχαχαχαχαχα !!! :tongue::tongue::tongue:

τα καλοκαιρια (εκτος απο το φετινο που δεν πηγα διακοπες)...ενα τεσσαρακι κιλα παντα τα βαζω....κ εσενα τρωω :tongue::tongue::tongue:

νομιζεις χαχαχαχαχαχα !!! :tongue::tongue::tongue:

τα καλοκαιρια (εκτος απο το φετινο που δεν πηγα διακοπες)...ενα τεσσαρακι κιλα παντα τα βαζω....κ εσενα τρωω :tongue::tongue::tongue:

Ε, κάποια στιγμή πρέπει να τρως κι εσύ.

Αλλά καλοκαίρι δε λέει στην πόλη! Έλα βόλτα, να σε στείλω Χαλκιδική μετά. :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Ε, κάποια στιγμή πρέπει να τρως κι εσύ.

Αλλά καλοκαίρι δε λέει στην πόλη! Έλα βόλτα, να σε στείλω Χαλκιδική μετά. :tongue:

παντα τρωω παιδι μου...απλα προσεχω...και μη ξεχνας οτι σχεδον καθημερινα απο τις 18:00 εως τις 22:00....ξεγοφιαζομαι στα μαθηματα συν το γυμανστηριο ;)

egv παντως οταν ανεβαινουμε ανεβαινουμε ΚΥΡΙΩΣ για το φαγητο

μπαι δε γουει, ΔΕΝ ειμαι ξανθια!

Η αλήθεια είναι ότι απο φαγητό πάμε καλά. Στην Αθήνα τα φαγάδικα είναι χάλια!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

πηγα να μπω στο φβ και μου εβγαλε μηνυμα οτι προσπαθησε να μπει καποιος στο λογαριασμο μου κακι μαλιστα το εντοπιζαν στην κοζανη(ασχετο) και μου ζητησαν καινουρια πασγουορντ και εβγαλα και κατι φωτο του μιρκου που ειχα!

bgx2ye5lc.png

πηγα να μπω στο φβ και μου εβγαλε μηνυμα οτι προσπαθησε να μπει καποιος στο λογαριασμο μου κακι μαλιστα το εντοπιζαν στην κοζανη(ασχετο) και μου ζητησαν καινουρια πασγουορντ και εβγαλα και κατι φωτο του μιρκου που ειχα!

Χμμ, είδες τι χακεριές γίνονται;

Εμένα μου μπλοκάρανε πριν καιρό το hotmail και το κατήργησα τελικά, γιατί γινόταν ο κακός χαμός!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...