Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Έλα ντε;;; :roll:

Καθόλου ξύλο, γιατί ούτως ή άλλως δεν κάνω σωστή διατροφή τελευταία, δεν έχω μυαλό για τέτοια.

Απλά συμπαράσταση κάνω στις υπόλοιπες :mrgreen: και προσπαθώ να μη σαβουρντιάζω.

Βρε κουκλι τι εχει το μωρο συγνωμη αλλα και εγω αυτο το διαστημα εχω πολλα . ακουω για επεμβαση και 3ωρη και επαθα σοκ . ελπιζω ολα να πανε καλα και να γινει γρηγορα καλα .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Βρε κουκλι τι εχει το μωρο συγνωμη αλλα και εγω αυτο το διαστημα εχω πολλα . ακουω για επεμβαση και 3ωρη και επαθα σοκ . ελπιζω ολα να πανε καλα και να γινει γρηγορα καλα .

Ευχαριστώ κορίτσι. :)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

το κακο με μενα , ειναι τα άκρα!!!!!:?

η δε θα τρωω τιποτα,

η θα τρωω σαν γουρουνι,

αυτο προσπαθω να ισοροπισω, γιαυτο ειπα για την παρειτσα σας:)

Ναι παιδάκι μου, θέλει ισσοροπία!

Δεν είναι το σώμα σου λάστιχο, να το μαζεύεις και να το τεντώνεις τόσο πολύ!!!

Εδώ, θα σε στρώσουμε κι εσένα! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Φρέσκο ανέκδοτο.

1 νέος, 18 χρονών που θ' αρχίσει σήμερα να δουλεύει, θα πάρει σύνταξη (με τις παρούσες συνθήκες) στα 88!

11888!

Τυχαίο; Δε νομίζω!!!

1202591pu55lez1va.gif!

καλο καλο κ παει προς αληθινο:mrgreen:

iSaWp3.png

ακομα συνεχιζω στην ουσια γιαυτο λέω οτι κολλησα .......
Κάνε ένα διάλειμμα βρε sabrina μου!

Λάστιχο έχεις γίνει.

Μήπως ένα διαλειμμα να σε βοηθούσε, να χαλαρώσεις λίγο και μετά να ξεκινήσεις απ' την αρχή;

καλά σου λέω η Κιουρία Μαεστρία

αλλά το καλύτερο θα είναι να πας σε διαιτολόγο να κάνεις μία όμορφη συντήρηση για λίγο καιρό (το πιθανότερο είναι να χάσεις κιόλας)

εμένα το πρώτο πράγμα που μου είπε η διατροφολόγος (πριν χρόνια... γιατί είμαι γιογιο... σκ@τ.....τα έχω κάνει) είναι ότι μόνες μας μπορούμε να χάσουμε κιλά (ίσως ταλαιπωρηθούμε παραπάνω, κλπ αλλά γίνεται) συντήρηση πρέπει να κάνουμε όμως σε διαιτολόγο οπωσδήποτε, για να μας εντάξουν τις τροφές σιγά σιγά και με τρόπο ώστε να μην ξαναπάρουμε το βάρος που χάσαμε αλλά πιο σημαντικό ακόμα να συνεχίσει ο μεταβολισμός μας να λειτουργεί καλά !!!!

κι εχει δίκιο, το σκεφτόμουν ότι όταν έχανα 10 κιλά για παράδειγμα αντί να απογοητευτώ που δεν μπορώ να συνεχίσω και να τρωω πάλι σαν να μην υπάρχει αύριο, συνέχιζα να πηγαίνω για μία συντήρηση ... ωραιότατα θα είχα χάσει σιγά σιγά όλα τα παραπανίσια ή τουλάχιστον θα ξεκίναγα τώρα με -10, -20 ... κι όχι ..... #%@#%@#%

αχ αχ αχ

tsipoura μεχρι να γεννήσω εσείς θα τα χάσετε όλα και εγώ τότε θα ξεκινάω εμένα ποιος θα μου κάνει παρέα και θα μου δίνει δύναμη καλέ ????

μακάρι να τα έχω χάσει όλα μέχρι να γεννήσεις (που δεν το βλέπω εφικτό) και θα σου κάνω παρέα κάθε μέρα!

αλλά το πιθανότερο είναι να είμαι εδώ .... για τον ίδιο σκοπό....

Διαφημίσεις

μακάρι να τα έχω χάσει όλα μέχρι να γεννήσεις (που δεν το βλέπω εφικτό) και θα σου κάνω παρέα κάθε μέρα!

αλλά το πιθανότερο είναι να είμαι εδώ .... για τον ίδιο σκοπό....

Με λίγη προσπάθεια δεν θα σου μείνει ούτε γραμμάριο λίγη δύναμη και λίγη προσπάθεια όλα γίνονται

vdfHp2.png

zjpop3.png

V0Hpp3.png

Ηρθα και εγω , είμαι και στο γραφείο και εχει δουλεια.

Κοριτσια να σαςα ρωτησω κατι.Επειδη σημερα θα κανω λιπομετρηση μου ειπε 3 ωρες πριν να μην φαω(λες και εια τιποτα να φαω) να μην πιω και να μην καπνίσω.

Καλα τα αλλα αλλα τσιγαρο γιατι??Ξερει καμμια?

Με λίγη προσπάθεια δεν θα σου μείνει ούτε γραμμάριο λίγη δύναμη και λίγη προσπάθεια όλα γίνονται

:oops::oops:

ευχαριστώ

χθες δεν ύπια αρκετό νεράκι και σήμερα προσπαθώ :)

ελίζα πίνεις νεράκι;;;;;;;;

Ηρθα και εγω , είμαι και στο γραφείο και εχει δουλεια.

Κοριτσια να σαςα ρωτησω κατι.Επειδη σημερα θα κανω λιπομετρηση μου ειπε 3 ωρες πριν να μην φαω(λες και εια τιποτα να φαω) να μην πιω και να μην καπνίσω.

Καλα τα αλλα αλλα τσιγαρο γιατι??Ξερει καμμια?

για το τσιγάρο όχι, όσες φορές έχω κάνει λιπομέτρηση δεν μου έχει πει κάτι για το τσιγάρο..... δεν το ξέρω ......

Γεια σας κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!!!!! αν και εν τάχει.........

ΜΠΡΑΒΟ στη ΓΕΩΡΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑ και στη JENIAAAAA!!!!!!!!!! είστε αστέρια!!!!

ΤΑΡΑ σε ζηλεύω τρελά! και έφτασες το στόχο σου και πολέμησες την κυτταρίτιδα; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!

MAESTRIA εσένα σε θαυμάζω για την ψυχραιμία σου!!!! και λόγω του χαρακτήρα σου, είσαι φοβερό στήριγμα! κολώνα!!!!

Μινούλα όλα περνούν και η ζωή συνεχίζεται..........

Μπαπ την καλημέρα μου και την αγάπη μου......

Σας στέλνω τα πιο γλυκά φιλιά μου και πάω να συνεχίσω το τρέξιμο....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...