Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Πάω να βοηθήσω τη μικρή να διαβάσει αγγλικά...

Κορίτσια έχω αρχίσει να τα παίρνω κρανίο με το φροντιστήριο...το παιδί δυσκολεύεται πολύ να κατανοήσει ανάγνωση, ορθογραφία.....ιδιωτικό είναι...αν ξαναγίνει στο επόμενο μάθημα....μαύρη νεροφίδα που τους έφαγε:evil:.......γιατί διαβάζει! δυο ώρες διαβάζαμε προχτές μαζί! επιτρέπεται; άντε μην ξεχάσω κι αυτά που ξέρω,:evil: ρωτάω κιόλας!:evil:.....

τελικα αλλαξατε φροντιστηριο?

τι εννοεις δυσκολευεται στην αναγνωση?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλησπερααααααααα ομορφες...

τι κανετε κοριτσακια μου ειστε ολες καλα???

κατι πηρε το ματι μου για συναντηση...επειδη δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα για ριξτε και μια ενημερωση και σε μενα το ξεστρατημενο απο το παρεακι τις τελευταιες μερες...

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

ρε συ Ελλη μια χαρα περιοχη ειναι η Γλυφαδα :tongue:...γιατι οχι?

πφφφ....πηζωωωωωωωωωωωωωωωωω :cry:

Θα το διαπιστώσω το απόγευμα! έχω να κατέβω καιρό...μου λέει η κοπέλα για να με κατατοπίσει κοντά στο Χόντο....γκάου εγώ στον κόσμο μου....

Εγώ να δεις πήξιμο!:evil: χαζό πήξιμο!:evil:

Θα το διαπιστώσω το απόγευμα! έχω να κατέβω καιρό...μου λέει η κοπέλα για να με κατατοπίσει κοντά στο Χόντο....γκάου εγώ στον κόσμο μου....

εγω ξερω την παγωτομανια στη γλυφαδα...:oops::oops::oops::tongue::tongue::tongue:

δεν υπαρχει ετσι?????

...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

στο επομενο ραντεβου με τον οδοντιατρο...ειδοποια με ;)

ναι ρε φουστη μου...χαζο πηξιμο...να ηταν σοβαρη δουλεια δεν θα γκρινιαζα..

καλως το Ελιζακι μας :D:D:D

Διαφημίσεις

τελικα αλλαξατε φροντιστηριο?

τι εννοεις δυσκολευεται στην αναγνωση?

Αλλάξαμε. Είναι βολικότατο, είναι πολύ ευχαριστημένοι οι δάσκαλοι από τις επιδόσεις και των δυο. ΑΛΛΑ η μικρή πάει junior A, φέτος ξεκίνησε δλδ.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ purple, white, one, eight, my name's...., ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΔΕ ΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΠΡΟΦΟΡΑ;;;;

Γιατί να ξεστραβωθεί τόσην ώρα, χωρίς να ξέρει το νόημα του my dog is black and brown....θα ζοριστεί, θα το παπαγαλίσει και σε δυο μέρες το πολύ θα το΄χει ξεχάσει....+ το θεϊκό: της είπε η δασκάλα ότι την επόμενη φορά που δε θα γράψει καλή ορθρογραφία θα τη βάλει τιμωρία:shock::shock::shock::shock:.....μιλάμε δεν το΄χω ματαξαναπάθει αυτό! είμαι υπερπροστατευτική;;;:confused::confused::confused:......βρίσκω τον τρόπο επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! :evil::evil:

καλως το Ελιζακι μας :D:D:D

γεια σου μαρακι...

λοιπον για λεγε...πως μπορω να ξαναμπω σε προγραμμα μετα απο 10 μερες γουρουνιασματος?????

μη με βρισεις ξερω μακακια μου...και δεν εχω ζυγιστει να δω αν πηρα...φοβαμαι...

το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να ξαναμπω σε προγραμμα...μπορει να μην εχανα τοσο καιρο αλλα εκανα μια ωραια και υγειηνη διατροφη και σιγουρα δεν επερνα...

helpppppppppppppppppppppppppppppppp

Αλλάξαμε. Είναι βολικότατο, είναι πολύ ευχαριστημένοι οι δάσκαλοι από τις επιδόσεις και των δυο. ΑΛΛΑ η μικρή πάει junior A, φέτος ξεκίνησε δλδ.

ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ purple, white, one, eight, my name's...., ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΔΕ ΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΠΡΟΦΟΡΑ;;;;

Γιατί να ξεστραβωθεί τόσην ώρα, χωρίς να ξέρει το νόημα του my dog is black and brown....θα ζοριστεί, θα το παπαγαλίσει και σε δυο μέρες το πολύ θα το΄χει ξεχάσει....+ το θεϊκό: της είπε η δασκάλα ότι την επόμενη φορά που δε θα γράψει καλή ορθρογραφία θα τη βάλει τιμωρία:shock::shock::shock::shock:.....μιλάμε δεν το΄χω ματαξαναπάθει αυτό! είμαι υπερπροστατευτική;;;:confused::confused::confused:......βρίσκω τον τρόπο επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! :evil::evil:

δεν καταλαβα η δασκαλα στο σχολειο ή στο φροντιστηριο?

bgx2ye5lc.png

δεν καταλαβα η δασκαλα στο σχολειο ή στο φροντιστηριο?

Στο φροντιστήριο μάτια μου, αυτό μου δημιουργεί μεγαλύτερη αναφυλαξία! και είναι και η γλυκιά κορούλα της ιδιοκτήτριας που υποτίθεται ότι την αγαπούν όλοι! μικροί, μεγάλοι!

χθες καναμε δυο εμβολια και το βραδυ ο μικρος ξυπνησε δυο φορες, αλλα επειδη εχει λιγο υγρο το αυτι του απο το κρυωμα που περασε πιστευω εινβαι απο αυτο.δεν μου εδωσε κατι, αλλα ειπε να εχουμε το νου μας για πυρετο κλπθα παω και ομοιοπαθητικο να μου δωσει κατι απο βδομαδα.ταρα ειχες αναλογη περιπτωση για ομοιοπαθητικο φαρμακο?

Οχι. Μονο ενα εμβολιο εχω κανει στην κορη μου αλλωστε.

age.png age.png

Διαφημίσεις

μονο απαραδεκτο????? :shock::shock::shock:

να πας και να μιλησεις με την/ον υπευθυνο !!!

ειναι δυνατον να μαθει αναγνωση χωρις ταυτοχρονα να διδασκεται και η προφορα???....παραλογο εντελως ....

ακους εκει τιμωρια???????????? :shock::shock::shock:.....οπωσδηποτε να πας και να μιλησεις!!!!

γεια σου μαρακι...

λοιπον για λεγε...πως μπορω να ξαναμπω σε προγραμμα μετα απο 10 μερες γουρουνιασματος?????

μη με βρισεις ξερω μακακια μου...και δεν εχω ζυγιστει να δω αν πηρα...φοβαμαι...

το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να ξαναμπω σε προγραμμα...μπορει να μην εχανα τοσο καιρο αλλα εκανα μια ωραια και υγειηνη διατροφη και σιγουρα δεν επερνα...

helpppppppppppppppppppppppppppppppp

πρωτον μην αγχωνεσαι!!!

δευτερον τα βασικα τα ξερεις...μες σε προγραμμα εφοσον μπορεις να το ακολουθησεις....εαν δεν μπορεσεις λογω αγχους, πιεσης, στεναχωριας....απλα φροντησε το βραδινο σου , να πινεις τα νερα σου και οπου φτου κακα...εσυ μακρια!!!!

ξεκινα εαν ειναι ευκολο τη διατροφη της τσιπουρας ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...