Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

[quote=tsipoura;658297

βίκυ ελα το πρωτο σκ του δεκεμβρίου! το 2ο θα προσπαθήσω να φύγω εκδρομουλα!

ωχ!!!! μη μου λες τετοια!!!δε ξερω ποτε θα κλεισει για παρτυ ο αδερφος μου στην ανιψια μου......ενα απο τα δυο σκ θα δουλευει η νυφη μου....

δε κανονιζεις το τριτο που σιγουρα δε θα ερθω;;;00020166.gif

sig.asp?img=ad1

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

90% θα ερθω το δευτερο σκ του δεκεμβρη...αλλιως το πρωτο ...σας το λεω απο τωρα οτι θελω το σαββατο πρωινο η'μεσημερι σας....και σεμερος που να μπορουμε να το βρουμε ευκολα ετσι;;μη χαθω κιολας.....με μετρο θα κατεβω !!!

Δε μπορω να αφησω και τα δυο παιδια στη γιαγια, θα πρεπει να εχω μαζι τον γιο μου, ο αντρας μου δουλευει τα Σαββατα. Αν βρεθουμε σε παιδοτοπο, ειμαι μεσα.

age.png age.png

ωχ!!!! μη μου λες τετοια!!!δε ξερω ποτε θα κλεισει για παρτυ ο αδερφος μου στην ανιψια μου......ενα απο τα δυο σκ θα δουλευει η νυφη μου....

δε κανονιζεις το τριτο που σιγουρα δε θα ερθω;;;00020166.gif

sig.asp?img=ad1

το τρίτο είναι ακριβώς πριν τα χριστούγεννα δεν νομίζω να μπορώ να φύγω τότε :|

ταρα φέρε και τον γιό σου :)

90% θα ερθω το δευτερο σκ του δεκεμβρη...αλλιως το πρωτο ...σας το λεω απο τωρα οτι θελω το σαββατο πρωινο η'μεσημερι σας....και σεμερος που να μπορουμε να το βρουμε ευκολα ετσι;/QUOTE]
βίκυ ελα το πρωτο σκ του δεκεμβρίου! το 2ο θα προσπαθήσω να φύγω εκδρομουλα!

...μπορούμε να πάμε Θησείο!!που είναι κοντά ο σταθμός του τρένου και σε ολα τα καφε-μεζεδοπωλεία κλπ κλπ

περιμένουμε και από τις υπόλοιπες, τί λέτε;;;

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Δε σου λεει να μη βαλεις λαδι στα λαδερα. Σου λεει οχι τσιγαρισμα, και μια κουταλια ανα μεριδα, κατα προτιμηση ωμο. Και σου δινει οδηγιες για τα μπιφτεκια για να μη ριχνεις πολυ ψωμι κλπ.

Εμένα έλεγε καθόλου λαδι στο βράσιμο και μόνο ωμό μετά (το σιχαινόμουνα και δεν το έβαζα). Στα μπιφτέκια έλεγε μόνο φρυγανιά, το ασπράδι μόνο από αυγό κλπ. Δεν ξέρω εάν εχει κάνει αλλαγές, σου λέω, έχω να πάω 10 χρόνια.

NDPXp3.png eJ01p3.png

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσακια την κανω....παω να ταισω τους ταλιμπαν μου...σε λιγο θα φανε και μενα ......ολη την ωρα στο ψυγειο ειναι...και τι θα φαμε τι θα φαμε!!!!

να εχετε μια ομορφη συνεχεια στη μερα σας ....φιλια!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

το τρίτο είναι ακριβώς πριν τα χριστούγεννα δεν νομίζω να μπορώ να φύγω τότε :|

ταρα φέρε και τον γιό σου :)

Λοιπόν να περιμένουμε την Κυριακή, να δούμε τί θα γίνει και με τις εκλογές- γιατί εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες το 2ο ΣΚ θα έχουμε εκλογές (εθνικές)..

...μπορούμε να πάμε Θησείο!!που είναι κοντά ο σταθμός του τρένου και σε ολα τα καφε-μεζεδοπωλεία κλπ κλπ

περιμένουμε και από τις υπόλοιπες, τί λέτε;;;

Πω, πωωωωω, πόσο καιρό έχω να πάω! Τελευταία φορά όταν ήμουν 8 μηνών έγγυος, που ήρθα κι έμεινα με τον χάζμπαντ κάνα μήνα, λίγο πριν μπω στο μήνα μου.

Ειδικά άνοιξη είναι τέλεια κατά 'κει!

Αλλά αυτή η ατελείωτη διαδρομή δεν μου 'χει λείψει ΚΑΘΟΛΟΥ! 2,5 χρόνια πάνω κάτω με τον χάζμπαντ, περισσότερο αυτός, τη σιχάθηκα! Βάλε και 4 χρόνια φοιτήτρια! Έλεος, έχω οργώσει όλη την Π.Α.Θ.Ε.! :tongue: (δηλαδή την Α.Θ.)

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Λοιπόν να περιμένουμε την Κυριακή, να δούμε τί θα γίνει και με τις εκλογές- γιατί εάν επιβεβαιωθούν οι φήμες το 2ο ΣΚ θα έχουμε εκλογές (εθνικές)..

Αχ, ναι; Να ξαναπάω γραμματέας, να πάρω κάνα φράγκο! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Αν μπορειτε ολες χωρις παιδια, το μονο που με βολευει ειναι να βρεθουμε στο καφε του κουμπαρου μου (ο νονος του γιου μου) στα Εξαρχεια, για να υπαρχει καποιος που θα τον απασχολει. Ειναι αναμεσα στο μετρο του Πανεπιστημιου και της Ομονοιας.

Αν ειναι να πατε για φαγητο, θα κανονισουμε καποια αλλη φορα μαζι.

age.png age.png

Αν μπορειτε ολες χωρις παιδια, το μονο που με βολευει ειναι να βρεθουμε στο καφε του κουμπαρου μου (ο νονος του γιου μου) στα Εξαρχεια, για να υπαρχει καποιος που θα τον απασχολει. Ειναι αναμεσα στο μετρο του Πανεπιστημιου και της Ομονοιας.

Αν ειναι να πατε για φαγητο, θα κανονισουμε καποια αλλη φορα μαζι.

Μια χαρά, το κάνουμε και έτσι!:D

Αχ, παρήγγειλα φιλέτο κοτοπουλάκι με λίγο ρύζι, γιατί δεν την παλεύω άλλο, ΠΕΙΝΑΣΑ! Δεν αντέχω να περιμένω να πάω σπίτι.

Κοπελιές έχει μια ΤΕΛΕΙΑ μέρα σήμερα στη Σαλόνικα. Λιαστήκαμε κανονικά αυτές τις μέρες, μετά το μήνα βροχής!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...