Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

εγινε η αρχη maestria οποτε μια χαρα!!

σου χρωστανε πολλους μισθους???

Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο. Αν πάρω τώρα Αύγουστο και Σεπτέμβριο, τέλη Νοέμβρη (δηλαδή σε 3 εβδομάδες) θα μου χρωστάνε ΠΑΛΙ δύο, συν το δώρο και το Δεκέμβρη που θα 'ναι κοντά.

Οπότε, πάλι θα μαζευτούν.

Αλλά δε λένε να εξοφλήσουν! Θα μου πεις, εδώ χρωστάνε της μιχαλούς. :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

καθομαι και δεν εχω να κανω τιποτα!!!τωρα σε λιγο θα κανω σπανακορυζο!!!

δεν έχεις να κάνει τίποτα; σειρές δεν βλέπεις;;;;;;

εγώ ακόμα περιμένω να γίνει η μεταφορά από την forthnet και είμαι στα κλαδιά γιατί αφενός εχω μεινει πίσω στις σειρές μου αφετέρου δεν έχω τηλέφωνο και δεν μπορώ να μιλάω με την αδελφή μου που ζει στα ξένα (από το κινητό είναι φωτιά και λαύρα να παίρνεις εξωτερικό...το κάνω καμιά φορά αλλά είναι ...απαπαπα)

Κι εγώ το κ***βαράω και κάνω μια αγγαροδουλειά, σε ΠΟΛΥ χαλαρούς ρυθμού, ίσα ίσα για να περάσει η ώρα.

Περιμένω να πάρω κάνα φράγκο ακόμα.

Αντε θα ματσωθείς πάλι... ατιμούλλλλικο... ;)

Εγώ τέλειωσα τα σπιτάκια μου και τώρα τυπώνω τα σχέδια!

Ενα καφεδάκι και αρχίζω κάτι αλλα προσχέδια που έχω :)

Διαφημίσεις

κοριτσια να σας ρωτησω κατι ασχετο???

τα παιδια σας οταν γυρισατε στις δουλειες σας ποιος τα προσεχε??

εμενα η μαμα μου εχει παρει συνταξη και θελω οσο τιποτα να τον προσεχει αυτη!!(εχω σπαστο ωραριο))απο την αλλη και ο πεθερος μου εχει παρει συνταξη(πεθερα δουλευει) και δεν ξερω τι να κανω!!οι γονεις μου ειναι πιο νεοι.τι να κανω φοβαμαι μην παρεξηγηθουν τα πεθερικα μου και η αληθεια ειναι οτι εμπιστευομαι περισσοτερο την μαμα μου!!!

να φανταστειτε τωρα οταν ερχεται η μαμα μου και προσεχει τον μικρο τα πανε μια χαρα!!οταν ερχονται τα πεθερικα μου ο μικρος πλανταζει στο κλαμα...

Να συνεννοηθείς ότι η μαμά θα τον προσέχει καθημερινά και ο πεθερός όταν θέλετε να βγείτε για να μην επιβαρύνετε η μαμά :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Σολομόντια λύση. Επίσης, μπορείς να λες στον πεθερό (εάν δεν ενοχλείται η μαμά σου) να πηγαίνει κι αυτός. Ίσως να ψωνίζει, τέτοια πράγματα...

Κάπου διάβασα για Μουλινό: είχα πάει δύο φορές πριν από πολλά χρόνια (10) αλλά έπεσε στα χέρια μου και ένα πρόγραμμά του κάνα δυο χρόνια πριν. Σχόλιο για αυτά που ξέρω: Είχα χάσει πολλά κιλά, αλλά δεν μου άρεσε το γεγονός ότι σου έλεγε πως θα μαγειρεύεις τα πάντα. Δλδ προτιμώ να βάζω λίγο λάδι στα λαδερά παρά καθόλου και να αναγκάζομαι να μαγειρεύω διπλά γεύματα για την υπόλοιπη οικογένεια. Δίαιτα με κανονικό μαγείρεμα (εντάξει, όχι υπερβολές) μου δίνει η διαιτολόγος μου καθώς και ένας διαιτολόγος στην κολλητή μου. Και είναι πολύ προτιμότερη.

Επίσης, έπιασε το μάτι μου για γλυκό μόνο Σαββατοκύριακο και τούρτα στην καθισιά τους. Έχω το βιβλίο "γιατί τρώμε τόσο πολύ ενώ θέλουμε να είμαστε αδύνατοι. Δεν το ακολούθησα τώρα, αφ' ενός γιατί θηλάζω, αφ' ετέρου γιατί δεν είχα χρόνο να το ξεσκονίσω πάλι. Θυμάμαι, όμως, ότι λέει ότι, όταν θέλουμε να κάνουμε την "παρασπονδία" με γλυκό είναι καλύτερα "μια τούρτα στην καθισιά μας", παρά ένα κομματάκι σοκολάτα κάθε τρεις και λίγο. Κάτι είχε να κάνει με τους δείκτες που ανεβαίνανε και κατεβαίνανε και έλεγε καλύτερα απότομα μία φορά, παρά πολλές φορές κλπ.

NDPXp3.png eJ01p3.png

maestria τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο!!!!

tsipouritsa δεν εχεις αδικο θα κατσω να δω σειρες!!συνηθως περιμενω και τον αντρα μου για να δουμε μαζι αλλα θα αρχισω να βλεπω και μονη μου.θα ξεκινησω απο το grey's anatomy!! δεν το εχω δει απο την αρχη....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Αντε θα ματσωθείς πάλι... ατιμούλλλλικο... ;)

Χμμμ, δεν ξέρω, το λογιστήριο μας τα μάσησε, δε βλέπω να παίρνουμε τπτ άλλο σήμερα.

Θ' απεργήσω (μόνη μου) πάλι.

Κι εσύ αδελφή στο εξωτερικό; Κι ο χάζμπαντ, στη Σκωτία είναι ο αδελφός του. Ευτυχώς οι άντρες δε μιλάνε πολύ, οποτε κάνουμε οικονομία. :tongue:

Κι εγώ Forthnet είχα 1 χρόνο, τώρα πήγα hol, να τη δοκιμάσω κι αυτήν!

maestria τουλαχιστον κατι ειναι και αυτο!!!!

tsipouritsa δεν εχεις αδικο θα κατσω να δω σειρες!!συνηθως περιμενω και τον αντρα μου για να δουμε μαζι αλλα θα αρχισω να βλεπω και μονη μου.θα ξεκινησω απο το grey's anatomy!! δεν το εχω δει απο την αρχη....

Εγώ άμα περίμενα τον χάζμπαντ (δεν είναι βραδινός τύπος, είναι ο τυπος που τον παίρνει ο ύπνος στον καναπέ :tongue:) δεν θα 'χα δει τπτ. Πλέον βλέπω μόνη μου. Μια δυο σειρές βλέπουμε παρέα.

Τσιπούρα το Modern Family το 'χεις δει;;; Γέλιοοοοοοοοοοο!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Μαριλίνα κι εμένα μου λεει πως να μαγειρέψω κάποια πράγματα, λογικό είναι ότι δεν θα τσιγαρίσω το κρεμμύδι στα λαδερά για παράδειγμα, άλλωστε δεν κάνει καλό σε κανένα κάτι τέτοιο. Επίσης μαθαίνεις να μαγειρεύεις με διαφορετικό τρόπο ώστε μετά αυτό γίνεται συνήθεια

Θεωρώ ότι ο λόγος που οι περισσότερες διαιτες αποτυγχάνουν είναι επειδή έχουν ημερομηνία λήξης (τουλάχιστον στο μυαλό μας). Λεμε θα τελειώσει η διαιτα και θα φάω αυτό εκεινο και ξεχνάμε όλα αυτά που πρέπει να γίνουν καθημερινότητα και τρόπος ζωής για εμάς. Κατά καιρούς έχω χάσει αρκετά κιλά και τα έχω ξαναπάρει όλα και με τόκο... δεν το θεωρώ καθόλου τυχαίο.

Λέτα Welcome to the Club! οτι θέλεις από σειρές είμαι στη διάθεση σου καθώς και το άλλο μου μισό (μαεστρία)

Διαφημίσεις

Κάπου διάβασα για Μουλινό: είχα πάει δύο φορές πριν από πολλά χρόνια (10) αλλά έπεσε στα χέρια μου και ένα πρόγραμμά του κάνα δυο χρόνια πριν. Σχόλιο για αυτά που ξέρω: Είχα χάσει πολλά κιλά, αλλά δεν μου άρεσε το γεγονός ότι σου έλεγε πως θα μαγειρεύεις τα πάντα. Δλδ προτιμώ να βάζω λίγο λάδι στα λαδερά παρά καθόλου και να αναγκάζομαι να μαγειρεύω διπλά γεύματα για την υπόλοιπη οικογένεια. Δίαιτα με κανονικό μαγείρεμα (εντάξει, όχι υπερβολές) μου δίνει η διαιτολόγος μου καθώς και ένας διαιτολόγος στην κολλητή μου. Και είναι πολύ προτιμότερη.

Δε σου λεει να μη βαλεις λαδι στα λαδερα. Σου λεει οχι τσιγαρισμα, και μια κουταλια ανα μεριδα, κατα προτιμηση ωμο. Και σου δινει οδηγιες για τα μπιφτεκια για να μη ριχνεις πολυ ψωμι κλπ.

age.png age.png

κάθε φορά που θα πεινάς θα σκέφτεσαι τον κόπο που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και το στόχο!!!!:D;)...

Πότε θα κάνουμε αυτή τη συνάντηση;;;;;;;;!!!!!!!!

Βίκυ πότε θα έρθεις Αθήνα;

90% θα ερθω το δευτερο σκ του δεκεμβρη...αλλιως το πρωτο ...σας το λεω απο τωρα οτι θελω το σαββατο πρωινο η'μεσημερι σας....και σεμερος που να μπορουμε να το βρουμε ευκολα ετσι;;μη χαθω κιολας.....με μετρο θα κατεβω !!!

κατσε να δω ποιο θα ειναι και θα σας το λεω συνεχεια....δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβω αθηνα και να μην τα πουμε....εδω λεει οτι θα κατεβει και το τρελλοκομειο μας.....!!!!

Ααααααααααααααχ, χαμπάρι δεν πήρα!!!

congratulations.jpg

Kαι εις κατώτερα Βικάκι μου!!! (όχι πολύ όμως, την υγειά μας να 'χουμε)

Οι βόρειες δεν προβλέπεται να κατέβουν νότια σύντομα (εγώ η βόρεια δηλαδή).

ευχαριστω.........οποτε μπορεσετε ομως μας το λετε και ξανακανονιζουμε!!!;)

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Χμμμ, δεν ξέρω, το λογιστήριο μας τα μάσησε, δε βλέπω να παίρνουμε τπτ άλλο σήμερα.

Θ' απεργήσω (μόνη μου) πάλι.

Να βάλεις την μπλούζα με την στριμενόγατα!!! θα το πιάσουν το υπονοούμενο!

Κι εσύ αδελφή στο εξωτερικό; Κι ο χάζμπαντ, στη Σκωτία είναι ο αδελφός του. Ευτυχώς οι άντρες δε μιλάνε πολύ, οποτε κάνουμε οικονομία. :tongue:

Κι εγώ Forthnet είχα 1 χρόνο, τώρα πήγα hol, να τη δοκιμάσω κι αυτήν!

Εγώ άμα περίμενα τον χάζμπαντ (δεν είναι βραδινός τύπος, είναι ο τυπος που τον παίρνει ο ύπνος στον καναπέ :tongue:) δεν θα 'χα δει τπτ. Πλέον βλέπω μόνη μου. Μια δυο σειρές βλέπουμε παρέα.

Τσιπούρα το Modern Family το 'χεις δει;;; Γέλιοοοοοοοοοοο!

Κι εμένα με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ.... αλλά βρίσκω και αναπληρώνω τις ώρες προβολής μου! με τον καλό μου βλέπουμε μόνο το good wife τώρα και σε λίγο θα αρχίσουμε και το wire. Μόνη μου βλέπω τα πάντα! Modern family είναι άψογο καθώς και 30 rock!!!!! σκίζει!

Αν ακούσετε για βομβιστική επιθεση σε κατάστημα τέτοιο θα ξέρετε ότι είμαι εγώ! σκέφτομαι και καθιστική διαμαρτυρία έξω από τα κεντρικά τους! απεργία πείνας μήπως; βολεύει και στην απώλεια! (δεν θα αντέξω η γουρούνα ούτε για τόσο ιερό σκόπό! χαχαχα)

Δε σου λεει να μη βαλεις λαδι στα λαδερα. Σου λεει οχι τσιγαρισμα, και μια κουταλια ανα μεριδα, κατα προτιμηση ωμο. Και σου δινει οδηγιες για τα μπιφτεκια για να μη ριχνεις πολυ ψωμι κλπ.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ !!! αυτά μου λεει και η δική μου, τώρα δεν τα σκέφτομαι καν αυτόματα μαγειρεύω έτσι

βίκυ ελα το πρωτο σκ του δεκεμβρίου! το 2ο θα προσπαθήσω να φύγω εκδρομουλα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...