Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημέρααααααα!!!!!!!....πολλές δουλειές -πήζουμε!!

τί κάνετε γοργονοκόριτσα;;

κάποια είπε για την πατάτα, όταν πήγαινα στη διαιτολόγο, μου έβαζε σπάνια πατάτα και όταν μου έβαζε (εννοείται βραστή) μόνο 1 μπορούσα να φάω...

κακιά πατάτα!!!:P

Ελα βρε Ζωή! Πήζεις κι εσύ;

Εμένα μου βάζει 2 πατάτες (μέτριες) όταν έχω βραστά λαχανικά 1 φορά την εβδομάδα :)

καλα μου μωρο μου χιχιχι!! σαλιαριζω δεξια και αριστερα και εχω και τραπεζες σημερα αστα να πανε θα με κινηγησουν στο τελος χθες τους ειχα εδω αχ!! τα χουφταλα μου εκαναν και κοπλιμαν χαχαχαχα!!

Εμ τους έχεις τρελάνει τους ανθρώπους με τα σκέρτσα σου .... τί να πω ;)

ναι το BMI είναι ο ΔΜΣ , εγώ έχω 32 άρα είμαι στον πλανήτη των παχυσάρκων ακόμα :tongue:

ετσι πιστευω αλλα πολυ αργα.....δεν πειραζει .....

δεν εχω αποφοιτησει ακομα!!!!ασε να χασω αλλα 2 με 3 και τοτε βλεπουμε!!!:P

αλλο ειναι ΔΣΜ;;το εγραψα σωστα;;\

καλημερα μπαπακι

καλημερα ζωιτσα

Το ίδιο είναι ακριβώς, απλά στις μετρήσεις που μου δίνει η διαιτολόγΑ επειδή είναι στα αγγλικά το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το γράφει BMI

Εγώ θεωρώ ότι έχεις αποφοιτήσει! αφού στο λέει και η διαιτολόγΑ σου!

παρασκευή το παρτάκι μας; καιρό έχουμε να ξεδώσουμε! πειτε μου για να φτιάξω μαλλί και νύχι! :tongue:

bonjour madam maestria! κάνε τη γάτα μπλουζάκι και να πηγαίνεις στη δουλειά!!!!!!!!

συμφωνώ απόλυτα ότι ειδικά στην αρχή πρέπει κανεις να είναι πολύ αυστηρός αλλά όχι να πεινάει κιόλας... αν πεινάς είναι σίγουρο ότι θα καταλήξεις στην γουρουνιά

(χθες ούτε κι εγώ δεν ξέρω πως κρατήθηκα, στο τέλος πήγα κι έπλυνα τα δόντια μου για να μην φάω, δεν ξέρω τί με έπιασε, το φαγητό μου ήταν ικανοποιητικό σαν μερίδα όχι του σκασμού αλλά όχι για να λυσσάξω έτσι!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

βικυ με την συντήρηση άνετα θα χάσεις αλλα 2

καλέ εσύ έχεις αποφοιτήσει κανονικά! μονΔελο μας εγινες!!!!

πότε θα κάνουμε το παρτάκι της αποφοίτησης σου; το μεσημέρι βολεύει;

<3 μπράβο

Ταρα δεν το ξέρω αλλά για να το λες θα το μάθω!!!!!

μήπως να κανονίσουμε μια συνάντηση εκει;

σουβλάκι και σαλατούλα; τι λεει η αρχηγός μας;;;;;; εξαφανιζόλ;

Υπολογιστής Δείκτη Σωματικού Βάρους (BMI)

http://www.paxysarkia.net/gomed_bmi_calcuator.htm

Ντινάκι τί κάνεις καλό μου;

Εμένα μου βάζει 2 πατάτες (μέτριες) όταν έχω βραστά λαχανικά 1 φορά την εβδομάδα :)

Εμ τους έχεις τρελάνει τους ανθρώπους με τα σκέρτσα σου .... τί να πω ;)

ναι το BMI είναι ο ΔΜΣ , εγώ έχω 32 άρα είμαι στον πλανήτη των παχυσάρκων ακόμα :tongue:

Το ίδιο είναι ακριβώς, απλά στις μετρήσεις που μου δίνει η διαιτολόγΑ επειδή είναι στα αγγλικά το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί το γράφει BMI

Εγώ θεωρώ ότι έχεις αποφοιτήσει! αφού στο λέει και η διαιτολόγΑ σου!

παρασκευή το παρτάκι μας; καιρό έχουμε να ξεδώσουμε! πειτε μου για να φτιάξω μαλλί και νύχι! :tongue:

χαχα!!την παρασκευη και την δευτερα θα τα εχω ολα εδω οποτε πανικ....

λοιπον το παρτυ θα γινει την τριτη .......μεσα;;;

και τα κερασματα δικα μου...χαχα!!!

φτιαξτε μαλλια νυχια ντυθειτε καλα ...και βουρρρρρ!!!χχαχα!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Δυστηχώς δεν έχω (είχα) μέτρο.... οπότε προσπαθώ να ακολουθώ το πρόγραμμά από την διαιτολόγΑ που εμπιστεύομαι (και πολλοί άλλοι γιατί πραγματικά είναι αξιόλογη και αναγνωρισμένη στους επιστημονικούς και εκπαιδαυτικους κύκλους και όχι σε τηλεοράσεις .... ) και καμιά φορά αν κάνω κάποια παρασπονδία προσπαθώ να μην ακυρώνω την όλη μου προσπάθεια

Κι εγω γι αυτο πηγα σε διαιτολογο, για να εχω προγραμμα. Μονο ετσι καταφερνω και το τηρω. Δεν εχει σημασια αν ο διαιτολογος εμφανιζεται στην τηλεοραση ή σε επιστημονικα περιοδικα, το θεμα ειναι να νιωθεις καλα μαζι του, να σε εμψυχωνει, και φυσικα να χανεις. Εγω δεν πηγα στο Μουλινο γιατι ειναι ο διαιτολογος της ΑΕΚ και της Βανδη, αλλα επειδη ειδα τον ανιψιο του αντρα μου (παχυσαρκος, ετρωγε ενα ταψι μουσακα για πλακα), να χανει 30 κιλα χωρις να νιωσει στερηση!!! Και ειχε παει σε πολλους αλλους πριν. Τον εκαναν να πεθαινει στην πεινα και φυσικα τα παραταγε! Δε μπορεις σε εναν ανθρωπο που τρωει τοσο πολυ ξαφνικα να του στερησεις τα παντα!

Τώρα μία κοπέλα που θέλει να χάσει 1-2 κιλά ή να διατηρηθεί στα κιλά της δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να τρελαίνεται με αυτό.

Ακριβως ετσι!;)

age.png age.png

Ταρα δεν το ξέρω αλλά για να το λες θα το μάθω!!!!!

μήπως να κανονίσουμε μια συνάντηση εκει;

σουβλάκι και σαλατούλα; τι λεει η αρχηγός μας;;;;;; εξαφανιζόλ;

/QUOTE]

ναι οταν ερθω σε μαγαζακι με φαγακι να παμε....:tongue::tongue:!!!

εμ!!γοργονες σε διαιτα ειμαστε ...οχι γοργονες σε απεργια πεινας!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Ε, εντάξει, τώρα με τις πολλές δουλειές, θα 'χει και λεφτά η εταιρία και θα πληρώνεστε ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! (εδώ γελάνε)

ναι...ναι...πολλά λεφτά!!το ανέκδοτο της ημέρας!!!!:tongue::tongue::D:D:D:D:D

(χθες ούτε κι εγώ δεν ξέρω πως κρατήθηκα, στο τέλος πήγα κι έπλυνα τα δόντια μου για να μην φάω, δεν ξέρω τί με έπιασε, το φαγητό μου ήταν ικανοποιητικό σαν μερίδα όχι του σκασμού αλλά όχι για να λυσσάξω έτσι!)

πείσμααααα!!!!ετσιιιιιιι!!!!!!!!!;)

Κράτα γερά!!

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Διαφημίσεις

χαχα!!την παρασκευη και την δευτερα θα τα εχω ολα εδω οποτε πανικ....

Τέλεια!!!!!! ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΆΚΙ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΝΟΚΛΑΜΠ!!!!!!!!!!!

βίκυ μου φαίνεται πρέπει να έρθεις για να φιλοτιμηθούμε να κανονίσουμε συνάντηση εδώ! για βάλτο στο πρόγραμμα!

Ταρα ο Μουλινός δεν είναι celebrity διαιτολόγος, είναι ένα σοβαρός επιστήμονας!

Κι εγώ το σκεφτόμουν να πάω αλλά δεν με βόλευε η απόσταση και δεν ήθελα να έχω δικαιολογίες να μην πηγαίνω.... Ψαχνοντας βρήκα την δική μου συστημένη από 2-3 μεριές και από την ενδοκρινολόγο μου που το θεωρησα πολύ σημαντικό.

Είναι ακριβώς όπως το λες, στον διαιτολόγο πρέπει να νοιώθεις υποστήριξη και συμμαχία για να έχεις αποτέλεσμα. Εμένα στην αρχή μου έλεγε να μην υπολογίζω καθόλου τις ποσότητες, γιατί δεν γινόταν από την μία μέρα στην αλλη να τρωω 1/3 ποσότητας. Ειχα πολύ περιορισμένο διαιτολόγιο σε τροφές (όλο ψητά και σαλάτες ήμουν, ούτε όσπρια ούτε τίποτα σχεδόν) αλλά σε μεγάλες ποσότητες για να μην πεινάω!

Σιγά σιγά συνήθισα και τρωω λιγότερο, το πιο σημαντικό είναι ότι πλεον μπορώ να το διαχειριστώ και δεν το νοιώθω σαν στέρηση και επιβολή κλπ κλπ

Ζωή άστα χθες μαρτύρισα αλλά βγήκα νικήτρια! χιχιχιχιι :-P

(έλεγα στον εαυτό μου θα φας αύριο ... πολύ...εννοείτε πως τώρα μου πέρασε)

Τέλεια!!!!!! ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΆΚΙ ΣΤΟ ΓΟΡΓΟΝΟΚΛΑΜΠ!!!!!!!!!!!

Πάρτυ;;;

Πως κι έτσι; Γιορτάζουμε κάτι ή έτσι μας ήρθε;!

Όπως και να 'ναι, μέσα! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Είναι ακριβώς όπως το λες, στον διαιτολόγο πρέπει να νοιώθεις υποστήριξη και συμμαχία για να έχεις αποτέλεσμα. Εμένα στην αρχή μου έλεγε να μην υπολογίζω καθόλου τις ποσότητες, γιατί δεν γινόταν από την μία μέρα στην αλλη να τρωω 1/3 ποσότητας. Ειχα πολύ περιορισμένο διαιτολόγιο σε τροφές (όλο ψητά και σαλάτες ήμουν, ούτε όσπρια ούτε τίποτα σχεδόν) αλλά σε μεγάλες ποσότητες για να μην πεινάω!

Σιγά σιγά συνήθισα και τρωω λιγότερο, το πιο σημαντικό είναι ότι πλεον μπορώ να το διαχειριστώ και δεν το νοιώθω σαν στέρηση και επιβολή κλπ κλπ

Αυτος ειναι ο σωστος τροπος αντιμετωπισης απο τον διαιτολογο. Οχι σαν μια αλλη που πηγαινα μετα την πρωτη εγκυμοσυνη, και μου ειπε οτι δε χανω γιατι δεν τρωω κρεας και ψαρι και δεν ξερει τι να μου βαλει στο μενου!!!:shock:Και μου ειχε απαγορευσει και τα παντα!

age.png age.png

βίκυ μου φαίνεται πρέπει να έρθεις για να φιλοτιμηθούμε να κανονίσουμε συνάντηση εδώ! για βάλτο στο πρόγραμμα!

Ζωή άστα χθες μαρτύρισα αλλά βγήκα νικήτρια! χιχιχιχιι :-P

(έλεγα στον εαυτό μου θα φας αύριο ... πολύ...εννοείτε πως τώρα μου πέρασε)

κάθε φορά που θα πεινάς θα σκέφτεσαι τον κόπο που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και το στόχο!!!!:D;)...

Πότε θα κάνουμε αυτή τη συνάντηση;;;;;;;;!!!!!!!!

Βίκυ πότε θα έρθεις Αθήνα;

:DΓοργονες.....είμαστε το καλύτερο παρεάκι ever!:D

Τσιπουρακι, με εβαλες σε δουλεια.

Διαβασε:

Στον υπολογισμο δεικτη σωματικου βαρους :

Με 30.85 και ορια απο 30-34 κατατασσομαι στην κατηγορια Παχυσαρκων. Αλλααααααααααααααααα

σε λιγο που ΘΑ κατεβει απο το 30 με ορια 26-29 θα καταταγω στην κατηγορια υπερβαρων. Πλακα δεν ειχει????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγω θα κατεβω Λαμια την αλλη Πεμπτη και Παρασκευη. Βολευει σε καμια να βρεθουμε??????

Ποιο παρτυ καλε??? Τι σχεδιαζετε και δεν μπορω να κατανοησω????

Να βαλουμε αυτα τα ρουχα που εχουμε στα avatars μας???? Αχ!!! Πολυ θα το θελα!!!!

Να ΄ναι καλα το χαμομηλακι που με "εντυσε" ετσι εστω και για avatar.

Πάρτυ;;;

Πως κι έτσι; Γιορτάζουμε κάτι ή έτσι μας ήρθε;!

Όπως και να 'ναι, μέσα! :D

Καλέ αποφοίτησε η βίκυ μας!!!!! Oh yes! Μονδελοκλαμπ το κάναμε :tongue:

Αυτος ειναι ο σωστος τροπος αντιμετωπισης απο τον διαιτολογο. Οχι σαν μια αλλη που πηγαινα μετα την πρωτη εγκυμοσυνη, και μου ειπε οτι δε χανω γιατι δεν τρωω κρεας και ψαρι και δεν ξερει τι να μου βαλει στο μενου!!!:shock:Και μου ειχε απαγορευσει και τα παντα!

Ελεος! εγώ είμαι ευκολη με το φαγητό, η αδελφή μου που πήγαινε στην ίδια είχε διαφορετικό πρόγραμμα γιατί δεν τρωει κρέας ούτε γιαούρτι ούτε άσπρα τυριά. Εννοείτε πως η διαιτα είναι προσαρμοσμένη στον καθένα, έτσι πρέπει!

Ασε που κατά καιρούς και ο ίδιος άνθρωπος αλλάζει ορέξεις και συνήθειες! Εγώ πριν λίγο καιρό είχα σιχαθεί το κοτόπουλο, ούτε να το δω δεν ήθελα!

άντε να κανονίσουμε να βρεθούμε! ελα βρε βίκυ!

οι βόρειες θα έρθουν;

Τσιπουρακι, με εβαλες σε δουλεια.

Διαβασε:

Στον υπολογισμο δεικτη σωματικου βαρους :

Με 30.85 και ορια απο 30-34 κατατασσομαι στην κατηγορια Παχυσαρκων. Αλλααααααααααααααααα

σε λιγο που ΘΑ κατεβει απο το 30 με ορια 26-29 θα καταταγω στην κατηγορια υπερβαρων. Πλακα δεν ειχει????

Γεωργια θεώρησε από τώρα ότι είσαι στην κάτω κατηγορία γιατί όταν οι τιμές των δεικτών είναι τόσο κοντά δεν είναι απόλυτα τα ποσά, παίζει ρόλο και ο σκελετός σου, μπορεί να είναι βαρυς (εμένα είναι ελαφρύς, μου έχει μετρήσει την διάμετρο του καρπού μου) τέλος πάντων αυτό που παίζει ρόλο είναι ότι είσαι κοντά!!!!!!

Καλέ αποφοίτησε η βίκυ μας!!!!! Oh yes! Μονδελοκλαμπ το κάναμε :tongue:

Ααααααααααααααχ, χαμπάρι δεν πήρα!!!

congratulations.jpg

Kαι εις κατώτερα Βικάκι μου!!! (όχι πολύ όμως, την υγειά μας να 'χουμε)

Οι βόρειες δεν προβλέπεται να κατέβουν νότια σύντομα (εγώ η βόρεια δηλαδή).

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

χελλοουυυυυυυυ γοργονακια!!!

καλα το καταλαβατε οτι η Βικυ ειναι σε συντηρηση??? χαχαχαχαχαχα

παντως σε παρτυ δεν λεω ποτε οχι !!!:cool:

πφφφφ....τρελο πηξιμοοοοοοοοο....θελω συνταξη !!! :tongue:

τι κανετε?

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...